עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם יש לי טלויזיה 32" של טושיבה, LCD כמובן, וכרטיס מסך HD4850, כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב, אני רואה את התמונה בטלויזיה עם שוליים שחורים בצד ימין ושמאל של המסך. ניסיתי לעבור בין המצבי תצוגה של הטלויזיה (cinema,wide,supr live וכדו') אך או שעדיין יש שוליים, או שהתמונה נחתכת. עליי לציין שהתקנתי WIN7 ושלפניו היה לי XP ושם הייתי רואה את התמונה באופן תקין. למישהו יש רעיון/עצה כלשהי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. אני מתכנן לקנות רמקולים של אלטק, דגם ATP3, כי שמעתי שהם הכי מומלצים בטווח המחיר. אבל למרות כל ההמלצות, אני מעדיף לבדוק את איכות השמע שלהם לפני שאני קונה, רק שכל חנות שאני מתקשר אליה לא מסכימה לפתוח את הקופסה לפני קנייה ואין דגם בתצוגה! אז מישהו מכיר חנות, באזור המרכז, שנותנת לקונים לשמוע ברמקולים לפני קנייה, ויש להם את הרמקולים הנ"ל? פשוט יש המון חנויות בזאפ, ולא בא לי לבזבז חצי מהמחיר של הרמקולים, רק על שיחות פלאפון לכל החנויות :-X.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס קול די סטנדרטי של REALTEK מחוברים אליו שלושה זוגות רמקולים, ובנוסף אוזניות. כל אחד מזוגות הרמקולים מוגדר בווינדוס כ FRONT REAR SIDE והאוזניות מוגדרות כ CENTER בכל מקרה, בסרטים או אמפי3 שומעים מכל הרמקולים ויש לי שליטה כמה שאני רוצה על רמות הווליום של כל ערוץ, אבל בפלאש-פלייר למשל יוטיוב, יש שמע רק מהזוג שמוגדר FRONT. כלומר לצורך העניין אם אני רוצה לשמוע סרט ביוטיוב באונזיות כדי לא להרעיש אני לא יכול. אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by mhnuemhnue,

שלום, יש לי אוזניות נחמדות של סוני mdr-xd100 נחמדות מאוד, לאחרונה התחלתי לשמוע רק בצד ימין של האוזניות! זאת גם לא בעיה של הגדרה, כי כל פעם שהזזתי טיפה את האוזניות זה חזר להיות כרגיל, סטריאו ואז פתאום שחזרתי למחשב, אני שומע רק צד אחד אפילו אם אני מנסה להזיז... זה לא עובד, ניסיתי ללחוץ את הכבלים לתוך האוזניה, בשני הצדדים, ללחוץ את האינפוט, לסובב מכל צורה... אני מיואש, אוזניות דיי יקרות בשבילי. יש דרכים לתקן? תודה מראש

5. Started by wow,

יש לי בעיה,אני שומע רק ברמקול אחד,כרטיס קול OB AC97 ולאיפה שלא הלכתי לא הצלחתי לפתור את זה. גם ב-SOUND MANAGER וגם ב-CONTROL PANEL. ??? דרך אגב-אין בעיה ברמקולים כי ניסיתי את זה על מחשב אחר.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם!!! באחרונה הבחנתי ברעש מציק מהמגבר רעש כזה שעושה אממממממ אפילו כשהמגבר על מינימום ווליום מה עושים??? המגבר זה סאב וופר של לנקו שאליו מחוברים הרמקולים של המערכת קולנוע ביתית.. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by oFiR 22,

שלום, לאחרונה קניתי PSP מאירופה וכשאני שומע מוסיקה דרך האוזניות שומעים יחסים חלש, השאלה שלי היא כזו, האם בכל PSP השמע כזה חלש? ד"א, דרך הרמקולים שומעים חזק... תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  9. קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by quantoM,

שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by CyberBot,

הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  14. יש לי סט 4 רמקולים,סנטר וסאב (YAMAHA) מחוברים לרסיבר של אותה חברה דגם V361. חיברתי אותו לממיר עם כבל RCA משני הצדדים. ברסיבר זה מחובר ל-DTV\CBL ובממיר ליציאת האודיו ואני שומע רק בשני הרמקולים הקדמיים שלי ולא באחוריים זה אמור להיות ככה? בהגדרות של הרסיבר בדקתי והכל תקין וגם כששומעים מהמחשב שומעים בכל רמקול. בנוסף, עכשיו בדקתי וגם בDVD שלי לא שומעים עלום חיברתי אותו עם כבל אופטי ממנו לרסיבר. שאר החיבורים שלו לטלוזיה הם RCA אבל לקומפוננט. תודה רבה על הייעוץ. נ.ב : יש איזשהן הגדרות שעלי לקבוע ברסיבר או במקום אחר על מנת להפוך את השמיעה לאידיאלית ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. דבר ראשון מפרט בצד טוב נשבר לי המגבר אז אני משתמש במחשב בתור אחד... חיברתי את הגיטרה לחיבור שלו מאחורה בכרטיס קול (הבננה מונופונית) ואני שומע רק בצד שמאל(ברמקול או באוזניות) יש דרך לסדר ? הגיטרה Washburn mercury II

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...

17. כבל אופטי מחובר מהמחשב לרסיבר שאליו מחוברים רמקולים בתצורת 5.1. חיפשתי על זה ואני חושב שהבנתי "למה" זה קורה... למרות שאני לא בטוח. בכל מקרה השאלה היא "מה" עושים כדי לפתור את זה ולשמוע 5.1/7.1 בסרטים ומשחקים, ואולי אפילו במוזיקה.

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת.... כשאני מנגן שיר אני שומע אותו מסתובב.(באוזניות ) וגם עוד בעיה מוזרה העברתי אליו כמה סרטים ועכשיו הוא לא מעביר אותם לHD (של המחשב) יש איזה משהו שאפשר לעשות אולי לסדר אותו קצת? משהו כדי לשפר את ביצועי ה HD שלו ? יש משהו כזה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. הבעיה היא כזאת שאני צופה בסרט במחשב את הדיבור בקושי שומעים ואת האפקטים, המוזיקה ברקע שומעים רגיל אם מישהו יודע מה הבעיה או איזה מקודד אולי חסר לי אני אשמח לשמוע... תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by gjook,

שלום , צרבתי עכשיו סרט vcd (דיסק של 700 מגה ...) , בכל מקרה כשאני מכניס אותו לתוך ה dvd הסרט מתחיל לרוץ רואים את התפריט , אבל כשאני מתחיל את הסרט אני רק שומע סאונד ולא מצליח לראות את התמונה , מה אפשר לעשות?..(ולא אין לי divx בנגן) תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  21. החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. משתמש באזניות ובסרטונים\שירים אני שומע דיבורים חלש מאוד לעומת רעשי רקע ששומעים רגיל. התופעה קיימת רק באזניות שאני מחבר לחיבור AUX בלפטופ. עכשיו בדקתי עם אוזניות עם חיבור USB ואין את אותה בעיה. הבעיה לא באוזניות, הן עובדות מצוין שאני מחבר אותן לאייפון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי. קניתי אוזניות חדשות , בידיוק כמו הקודמות שלי אבל יש בעיה אחת... שומעים בהן נורא חלש לעומת הקודמות... שום דבר לא השתנה בהגדרות שלי. וגם ניסיתי לפני כמה רגעים. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ככה.. תודה .

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  25. Started by mani007,

שלום יש לי שתי רמקוליים קידמיים של החברה aren acoustic עכשיו אחד הרמקולים נפל ושומעים בו חלש הרמקול לא משמיע רעשים מוזרים אלא אותה איכות שנקנו רק חלש יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים