עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חבר שלי מעונין ברכישת נגן MP3 ועדין מתלבט. האם משהו יכול להמליץ על חנות רצינית עם מבחר? משהו דומה להנדי בתל-אביב. או שהוא יאלץ לנסוע לתא בכל זאת המון תודה מראש על הטיפ לכל הצפונים שבכם

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by e.l,

שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by kalda01,

ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by ChaosPower,

יש לי מאתיים שקל, ורציתי להוציא אותם על כרטיס קול, בגלל שפעם אחת כשהתעסקתי עם הכרטיס מסך כדי לנקות אותו, פגעתי בלוח אם, ומאז יש לי בעיה עם הקול (אני בטוח שזו בעיה עם הלוח אם). אז כנראה שאין לי ברירה אלא לקנות כרטיס קול. הייתי רוצה לקנות כרטיס קול, הכי טוב שאני יכול להשיג ב200 שקל בארץ. שמתי לב לCreative Audigy SE וVALUE, שעולים 165 ו175, מי מבינהם עדיף? (לא משנה, הבנתי שVALUE עדיף) ואם יש כרטיס יותר טוב מהם בסכום הזה, אנא הציעו. אני לא מבין גדול בתחום... נ.ב שכחתי להגיד שהכרטיס מיועד בעיקר למשחקים, ולשמיעת מוזיקה, לא משהו רציני.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by itaysp,

שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by AmL1,

כשאני מחבר את הממיר של יס התמונה עובדת בסדר גמור,זה מחובר באנלוגי כשאני מחבר את המחשב בHD אז יש או סאונד או תמונה,אני לא מוצא את המקור לבעיה... מישהו נתקל בזה פעם? בנוסף,אני רוצה שישמעו גם מהטלויזיה וגם מהרמקולים כשהחשב מחובר...אפשרי? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by shakedd,

יש לי סאב-וופר ראתי סרט כיביתי למחרת הסאב לא הוציא סאונד עשיתי כמה בדיקות אם זה ברסיבר בכבל או בסאב הבנתי שהסאב מקבל את הצליל אך לא מוציא אותו כלומר שאני מדליק את הסאב הסטאנדבי על נורה אדומה אני נוגע בצד השני של הכבל והוא עובר לנורה ירוקה אבל לא שומעים כלום עשיתי לו בדיקה בחנות חשמל ואמרו לי שהכול בסדר אבל כנראה לא באמת בדקו וגבו כסף צריך עזרה דחוף זה חשוב מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by oorlevi,

יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  13. שלום כולם. קנינו טלויזיה חדשה 52' של פוג'יקום. חיברתי את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים(איכות טובה P720). כשאני מחבר אז יש ריצוד קל במסך- כמו פסים כאלה (בעיקר כשיש מסך שרובו שחור). יש לציין שבחיבור לממיר אין ריצוד. החיבור מתבצע ע"י כבל PC-VGA רגיל וכרטיס המסך של הלפטופ זה הכרטיס המובנה של אינטל- אני חושב X3100. מה אפשר/צריך לעשות על מנת לקבל תמונה חלקה לגמרי? האם זה הכבל/היציאה/כרטיס מסך/הגדרות של רזולוציה? תודה רבה עמרי

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by yuvalt,

היי, מישהו יודע אם כבר מוכרים בארץ נגן DVD שיודע לנגן גם CDs שיש עליהם קבצי WMA? תודה יובל

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by hen1235,

ברשותי: 1) מערכת סטריאו עם כניסה אחת (RCA X2 ימין ושמאל). 2) טלוויזית LCD 3) ממיר YES רגיל 4) מחשב ברצוני לקבל סאונד מהסטריאו, כשאני מאזין למוזיקה מהמחשב וגם סאונד מהסטריאו כשאני צופה בתכני YES בטלוויזיה. זה יצא לי קצת כמו חידה ;D אפשרי לבצע את זה?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by PrinceofMadness,

שלום, אני מחפש אוזניות לנגן שלי. בתקציב של עד 400 שקל. כמובן שאני מחפש את האיכות הכי טובה במחיר הזה,סגורות ואני מעדיף שהאוזניות לא יהיו in-ear תודה לכל העוזרים.

20. היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by roei_b,

יש לי כרטיס TV: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.