עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by malcolmx9,

החלטתי לקנות מערכת סטריאו לחדר, בנוסף לנגן MP3 שהמלצתם לי עליו בהודעה אחרת. אני שומע בעיקר מוסיקת מטאל, ומה שחשוב לי הוא הסאבוופר. אם המערכת תוכל לנגן גם קובצי MP3 זה יהיה נהדר, כי אני לפעמים אשתמש בה מעל ל-6 שעות וזה יהיה נחמד אם יהיו לי המון שירים ולא 16 שימשיכו לחזור על עצמם במשך כל הזמן הזה! עכשיו, אין לי שום מושג במערכות סטריאו! הישנה שהייתה לי הייתה עם שני רמקולים וסאב מובנה בתוכה. אני מעוניין באותו הדבר, או מה שאתם תמליצו. משהו איכותי. בגלל שאין לי מושג בהם, גם אין לי מושג איזה תקציב לתת שייחשב להגיוני! אני בעיקרון לא מעוניין לבזבז הרבה על המערכת, מה הכי "זול" שאפשר לקנות אבל שיהיה באיכות טובה ומעלה? בואו נגיד 600 שקל? זה מספיק בשביל להשיג משהו שמתאים לדרישות…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by AVL,

טוב בגלל שלא הייתה היענות כשביקשתי המלצה לאוזניות זולות אך איכותיות אני הולך (על עיוור כי אין לי מושג בתחום) על ALTEC LANSING AHP512 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3305 אם יש למישהו הצעות לאוזניות יותר טובות בתקציב עד 150-200 ש"ח אני ישמח.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by borissurets,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? איך הבאסים ואיך הכל?! בכלל.. תגידו מה אתם חושבים על האוזניות האלו?

4. Started by zini1,

ברשותי לוח אם gigabyte k8nf9. האם יציאת spdif היא אופטית או קואקסיאלית?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by ranyr,

בהשוואה ל px100 או ל hd 497 תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by MacGyver,

בתור התחלה-למישהו פה יש את המכשיר? השאלה העיקרית שלי האם הוא יכול לשמש בתור כונן קשיח בלי שוב תוספות\דרייברים וכו'? ובנוסף-בכלליות איך המכשיר? תודה רבה ושנה טובה! איתן

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by MATOK,

מה קורה אנשים. אז ככה,קניתי לפני 3 חודשים אוזניות koss ur-20 ואין להם שליטה על הווליום. ראיתי בחנויות בחו"ל את השלט הזה. לא מצאתי חנויות בארץ שיש להם את המוצר הנ"ל,ולכן אני צריך את עזרתכם בנושא,אם משהו מכיר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by RazKadar,

יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

10. Started by diableo,

בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by alextomin,

אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. לא מבין כלום באלקטרוניקה ולא ברכיבים הפנימיים של הסט, אז אם אפשר הסבר כמה שיותר מפורט מכל היודע דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by berner,

חברים שלום וdnr חתימה טובה ובכן אני עומד להחליט על רכש צורב ובנתי שעדיף כבר לרכוש צורב DVD . אבל נתקלתי בנושא של סוגי פורמטים שלא נתמך הצורב כגון :- DVD-RAM אשמח להפנות אותי ולהבהיר מה זה הפורמט ומה נדרש שיהיה בתכונות הצורב אשמח לקבל עדכונים בברכה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by overload,

קיבלתי אתמול מיני פלייר ממישהו של SONY מדגם- MZ-R70 הבנתי שכל מה שזה עושה בעצם זה מקליט קול (זה בעצם טייפ יפה, ויקר). השאלה היא איך אני יכל ,אם אפשר, להקליט מוזיקה מהמחשב על הדיסק ושזה יהיה מופרד בין שיר לשיר ולא כרצועה של 74 דקות. יש אפשרות? (יש כניסה אופטית במכשיר ויציאה במחשב אם זה משנה).

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by poltergeits,

לא מצליח להפעיל את הרדיו מכיוון שאין לי מושג מה המשמעות של הצבעים של החוטים הטייפ הוא מסוג פיוניר מדגם keh-1530

18. Started by nall,

שלום, כשאני מפעיל את הרסיבר על עוצמת קול נמוכה לא ניתן כלל לשמוע את הרמקול סנטר אך כאשר אני מגביר ונותן כביכול זרם חזק יותר הרמקול סנטר מתחיל לעבוד מה יכולה להיות בעיה זו ? האם חיבורים רופפים ? האם בעיה ביציאה של הסנטר ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by bzemer,

אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by CheNit,

קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by almog333,

ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. Started by Jesper,

קודם כל, אני לא יודע אם תחום ההתעסקות של הפורום מכסה את הנושא הזה או לא, פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים. אם מקומה של השאלה הזו אינו בפורום פשוט תמחקו... אז ככה, אני רוצה לקנות DVD מקליט, וצריך המלצות. אין לי מושג ירוק בתחום - מה טווח המחירים, מה מציעים המכשירים השונים, מה ההבדלים, ככה שאני לא יכול להיג לכם מה הדרישות שלי. אני רק רוצה לדעת מה האפשרויות, ומה מומלץ

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

The headphones works just fine... but the mic doesnt... *There is no driver or something similar. Please help me... thnx

25. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.