עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pergola,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 הם משתלמים?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by michaelgr,

שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by eyalbi007,

האם מישהו מכיר דרייבר שאוכל בעזרתו להשתמש באייריבר עם win98? תודה.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by itay11,

חשבתי לקנות אוזניות חדשות בשביל ה-H340 כי האוזניות שמקבלים עם המכשיר לא נוחות. האם מישהו מכיר אוזניות איכותיות ונוחות? (מה עם ה-PX200?) תקציב 40-80 דולר (אני קונה בארה"ב). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by njosef,

שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by bob24,

שלום יש לי אוזניות עם חיבור usb וחיברתי אותם וכשניתקתי הרמקולים לא עבדו יותר ניסיתי מלא מלא דברים ואני לא יודע מה קרה... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by בזיק,

יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

15. Started by bigfoot1,

1)יש לי רסיבר אני רוצה לחבר אותו ליצאה הדיגטלית האם קיימת יצאה כזו באוודיגי ווליו? 2)איזה כבל אני אצטרך? 3)מה ההבדלים בין הווליו לגרסאת הLS? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by Avivo,

יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי SANSA E250 אני מעוניין לסכרן שירים אולם יש לי בעיות עם ה MEDIA PLAYER של ווינדוס (הוא לא מסכרן לי אותם כמו שצריך בחינת סיווג שקבעתי) מישהו מכיר תוכנה נוספת לסיכרון שירים? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by skuki1,

אהלן! שנתיים יש לי נגן mp3 של קרייאיב.דגם: Tx FM 256 מגה. האמת, עד לא מזמן הייתי מרוצה ממנו מאוד. אבל בחודשים האחרונים הנגן שלי פשוט אוכל סוללות בצורה לא נורמלית הוא ירד מ8 שעות בערך לסביבות השעה! זה בלתי נסבל. אין לי כסף כרגע לנגן חדש. אין שום דבר לעשןת בנידון? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by mr hankey,

אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים