אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מערכת רמקולים שהזמנתי Microlab X23 אחלה רמקולים אבל יש בעיה.. הרמקולים האחוריים איך אני מגביר אותם? הם די חלשים לעומת הרמקולים הקידמיים.. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות אוזניות ואני זקוק להמלצה בתקציב. שימו לב: יש לי כרטיס קול OB כך שאין טעם להציע דגמים שהכרטיס קול שלי לא יוכל לנצל... התקציב הוא בסביבות 200 שקלים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-