אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, הגיעו לידיי 6 רמקולים של מערכות סטריאו +מגבר (ממש ישן! ) הכל עובד פיקס, רק בעיה אחת. אני לא יודע איך לחבר את הרמקולים ככה שישמעו צד ימין צד שמאל ומאחורה. יש לי במגבר סיסטם A וסיסטם B ולכל אחד מהם חיבור לשני רמקולים(החיבור של הרמקולים הוא משני כבלים ) אז זה נותן לכל סיסטם שני רמקולים. איך אני יכול לדעת שחיברתי נכון את הרמקולים? יש איזשהו טראק שמשמיע קולות כל פעם צד אחד או שיש שיטה מסויימת לעשות את זה? מקווה שהבנתם אותי , ותודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אנשים אשמח לקבל המלצה לרסיבר לקולנוע בייתי הצרכים שלי מתחלקים 99% מוסיקה ומעט מאד קולנוע. מעבר לזה חשוב לי שהקליטה של הרדיו תהיה טובה. אני עובד עם 4 רמקולי מדף של MISSION כרגע עובד עם מגבר מאד איכותי אמנם ישן חשוב לי לשמוע CD באותה איכות. (אם כי לא מעונין להשתמש במגבר הישן - בשבילוב עם המגבר החדש). תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני חייב לדעת וכמה שיותר מהר אילו רמקולים הכי טובים אני יכול להשיג ב-עד 700 ש"ח יש אפשרות גם שתחפשו פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&Info=&fromPrice=&untilPrice=700 הלינק הזה הוא כבר אחרי הסינון של האזור והמחיר של העד 700 ש"ח אז תאמרו לי מה הכי טוב שאני יכול לימצוא באתר הזה במחיר הזה. ד"א, רמקולים גבוהים בבקשה ולא לרכב כמובן, העדפה לאיכות + מותג אבל אני אשמח אם תביאו לי משהו טוב במחיר יותר זול ובאיכות מעולה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים מאמאזון ורציתי לדעת עד כמה כסף אני פטור ממכס, ואם אני לא פטור, אז כמה צריך לשלם. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן mp3 חשב על הדגם הבא: Creative muvo tx fm 256 mega. 1. האם הנגן הזה טוב? יש לי תקציב של כ600 שקל וזה מחירו ברוסיה (שם אני קונה). 2. איך האוזניות שמקבלים איתו? תמיד שמעתי שעם נגנים מקבלים אוזניות מאעפנות, איך אם זה?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכם התיעצות לפני קנייה,הסוגים הם רבים אבל רציתי לדעת בדיוק מה הכונה בתאור המוצר שהם אומרים מציג סירטון וידאו וגם רושמים בפורמט MPX או MTV או AMV מהם כל הפורמטים האילו וגם איך יוצרים אותם אולי בעזרת איזה תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את H10 5G לפני כמה ימים אבל הבעיה שלי היא שהווינדוס לא מזהה את הנגן ולכן אני לא יכול להוריד אליו שירים ואני לא יודע מה לעשות הוא בא עם תוכנת MP10 אבל אין לי מה לעשות עם זה כי המחשב לא מזהה ולא מתקין את הנגן הוא אמור לזהות לי אותו כסוג של הארד דיסק אבל זה לא קורה מה עלי לעשות?(יש לי WIN XP) עזרו לי בבקשה. תודה מראש. מאור
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מה דעתכם המקצוענים על התותח הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250249913354?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם עד 1500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-