אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בארץ נגן mp3 בין 512 זכרון לג'יגה. חשבתי להציע לו סאנדיסק, יש נגן אחר שהוא לא ג'נרי במחיר הזה? ויש איזו ביקורת או משהו לגבי הנגן מישהו ממליץ ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. אני שומע עכשיו ברמקולים של המערכת המחוברת למחשב. ואני רוצה להיתקדם באיכות. חשבתי ליקנות את הרמקולחם האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm אבל שמעתי שלא כדי לקנות אותם עם שומעים בעיקר מוזיקה. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב, 2, בלי סאב, שישמשו למוזיקה בעיקר. קצת לסרטים. התקציב הוא עד 250 ש"ח. אם אין לכם להמליץ על דגמים מסויימים שניסיתם אז אני רק אשמח לשמוע שמות של חברות טובות בתחום... תודה נ.ב. אם אני כבר פה: שמעתי על מקלדת מולטימדיה, שמעתי על מקלדת אינטרנט, יש אולי זיווג בין ה-2?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני בדיוק ניכנס לתחום של עריכת סאונד והקלטה ואני מעוניין לרכוש כ.קול ברמה טובה יחסית על מנת לחבר את הקלידים שלי בתור MIDI ואופצייה להכניס INPUT של מיקרופונים או גיטרות וכו' אשמח לקבל בדרכה בעזרת טוב ליבכם ככה לעזור לי להבין יותר מה אליי לרכוש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
(אותי מעניינים באופן אישי נגנים שקוראים divx)
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-