אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן, למשהוא מפה יש את ה cx300, פשוט צילצלתי לחנות שמוכרים בה את ה px100 של סנהייזר, ואמרו לי שם שמבחינת באס ואיכות צליל, ה cx300 עולות על ה px100 בכמה מידות. אני פשוט רוצה לדעת אם זה נכון, או סתם שקר, כי הרי אין אפשרות לשמוע אף אחת מהן בחנות.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתם למצוא לחבר שלי מערכת שמע למחשב שתכלול בעדיפות 4-5 רמקולים קטנים ואחד סאב וופר, אך אם תהיה בעיה תקציבית יהיה אפשר להסתפק ב3 קטנים ואחד סאב. תודה רבה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שאלה קטנה על רמקולים.. מה ההבדל בין logitech z4i ו logitech z4 רגיל....? מה אומר ה-i?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של הx-530 ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותה גם לlcd וגם למחשב ...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס טלוויזיה שאני יוכל להקליט ולצפות במשהו מוקלט במקביל אני ישמח להמלצות חוץ מ WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge שיש לי ניסיון מאוד רעה איתו. התקציב הוא עד 600-650 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה (אני מקווה לפחות...) את הiriver h340, ויש לי שתי שאלות : 1. בחוברת ההפעלה שלו לא היה כתוב שום דבר על הטענה ראשונית של 24 שעות, או משהוא כזה (גם ידוע לי שהסוללה שלו היא שונה מסוללות נטענות אחרות, ואינה סובלת מאפקט זיכרון, ולכן זה נראה לי הגיוני). האם הייתי צריך לטעון אותו בכל זאת לפרק זמן ארוך? האם גרמתי נזק לסוללה בכך שלא עשיתי זאת? 2. עד כמה שידוע לי פונקציית הusb host תומכת בכל מכשיר שאינו מצריך דרייברים כדי להתחבר למחשב עם ווינדוס xp. ברשותי מצלמת קאנון A95 שאינה מצריכה דרייברים כדי להתחבר למחשב, ובכל זאת, הנגן לא מזהה אותה, וכרגע אני לא יכול להשתמש בפונקציה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם יש עדכון קושחה שיכול לעזור לי? תודה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש דרך לחבר את המחשב הנייח לטלוויזייה ללא כבל HDMI אם קיים חיבור שניתן לחבר למחשב כדי לשדר לטלוויזיה הטלוויזיה היא של חברת פיליפס אין בה אנדרואיד אבל אפשר לחבר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מיקסר 2 ערוצים soundstage350 Bandridge ליד כל החיבורים שלו אני רואה כתוב ground (אני יודע שזה רקה) עכשיו זה ניראה כמו בורג שאפשר להוציא... מישהו יודע אולי לאיזה שימוש זה.......?!?! ומ ההמטרה של זה?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס טלויזיה טוב ואמין עם איכות צפיה טובה לא מחייב תמיכה ב FM, תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני חייב לדעת וכמה שיותר מהר אילו רמקולים הכי טובים אני יכול להשיג ב-עד 700 ש"ח יש אפשרות גם שתחפשו פה: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=8&SalesSubCatID=169&Info=&fromPrice=&untilPrice=700 הלינק הזה הוא כבר אחרי הסינון של האזור והמחיר של העד 700 ש"ח אז תאמרו לי מה הכי טוב שאני יכול לימצוא באתר הזה במחיר הזה. ד"א, רמקולים גבוהים בבקשה ולא לרכב כמובן, העדפה לאיכות + מותג אבל אני אשמח אם תביאו לי משהו טוב במחיר יותר זול ובאיכות מעולה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש מערכת רמקולים איכותית ככל הניתן למחשב, עם באס איכותי, בתקציב שמצויין למעלה. לאחי יש כבר המון זמן את ה ATP3, ואפשר להגיד שהוא ואני מאוד מאוד מרוצים ממנה מכל הבחינות - הרמקולים עצמם והבאס הפשוט מעולה משיטוט קצר ברשת הבנתי שהמערכות האלה די אוזלות בשוק, אפילו אין אותן בזאפ ככה שהמצב די גרוע... אשמח לקבל המלצות אחרות, על מערכות אחרות, שמאפיין חשוב הוא הבאס האיכותי ואם אפשר, שהרמקולים עצמם, לא יהיו מגושמים, אלא קטנים ומעוצבים משו, אבל עדיין עם עוצמה גבוהה.... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הדרייבר עושה לי המון בעיות התקנתי וינדוס אקס פי חדש עידכנתי דרריברים של הלוח אם ושל הציפסט ביטלתי את הציפ של המוסיקה built in דרך הביוס ובאתי להתקין את הדרייברים של הפורטיסימו 7.1 שלי מה רבה ההפתעה הוא מראה כאילו הכל הותקן אך בפועל שום דבר לא מותקן ואפילו רשום במנהל ההתקנים unsupported customized crystal sound fusion audio device איך לעזזל מתקינים את הדרייבר??!!?!?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-