אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי היום כבל קואקס דיגיטלי איכותי עד היום המחשב היה מחובר לרסיבר עם 3 כבלים של RCA לקבלת 5.1 בגלל שלא היתי מרוצה מהסאונד ומכל הבלאגן שהכבלים האלו עושים החלפתי אותם היום אז כמו שאמרתי קניתי כבל קואקס דיגיטלי וחיברתי אותו במחשב ל- S/PDIF וברסיבר לכניסה של הקואקס הדיגיטלי הרסיבר הוא Denon AVR1602 והכרטיס קול הוא מובנה של nVidia NF4 ובקיצור לא משנה מה אני מנסה אני לא מצליח לקבל סאונד.. HELP בבקשה
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים מאמאזון ורציתי לדעת עד כמה כסף אני פטור ממכס, ואם אני לא פטור, אז כמה צריך לשלם. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש לי מיקסר 2 ערוצים soundstage350 Bandridge ליד כל החיבורים שלו אני רואה כתוב ground (אני יודע שזה רקה) עכשיו זה ניראה כמו בורג שאפשר להוציא... מישהו יודע אולי לאיזה שימוש זה.......?!?! ומ ההמטרה של זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום..יש ברשותי כרטיס קול חיצוני (PCI) הדגם זה: SOUND BLASTER LIVE CT4830 אני רוצה לדעת מה המפרט שלו: כלומר כמה HZ כמה BIT... והאם כדאי לשמוע דרכו במקום בכרטיס המובנה של הלוח שלי (DG965SSS של אינטל) כלומר למי משניהם יש מפרט טכני יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע המלצה על סאב וופר עוצמתי ואיכותי בצבע שחור עם אפשר ככה זה יתאים לשאר הרמקולים. אני הולך לשתמש לסרטים ולשירים... תקציב עד 800 שקל :-\
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של הx-530 ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותה גם לlcd וגם למחשב ...
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן , כאמור , קניתי לא ממזמן את הX5 , אבל חוברת ההדרכה די דפוקה , ובכלל , אם אפשר אני מעדיף שאנשים פה בפורום יעזרו לי. על כל פנים , יש לי כמה שאלות: 1)איך אפשר לראות ליריקס? בתפריט כתוב לי Lyrics :ON אבל איך אני משלב כל ליריקס לשיר שלו? 2)אם מישהו יכל להסביר לי קצת על הequalizer - יש שם אפשרות לשנות בגרף ערכים שונים , מה כל ערך מסמל? (60,250,1K , 4K , 12K) . אני למשל שומע בעיקר רוק ומטאל , וחשוב לי שהגיטרות יהיו כמה שיותר ברורות ושהדיסטורשן והתופים לא יקחו את כל האוזן שלי , אז מה אני צריך לעשות? איזה ערכים להעלות ואיזה להוריד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
התקנתי את הקושחה החדשה( 1.28) ואני לא מוצא קושחה עם עברית, ממש אודה אם תעזרו לי אימייל ifrach@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות). מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים). שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי. שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום? אשמח לתגובות ושותפים.
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מוכר את ה mznh 600 שלי כדי לקנות את ה psp. אני מוכר את ה mznh 600 שלי ב999 ש"ח (הוא עלה 1200), הוא במצב מעולה ובנוסף אני מוכר אותו עם 5 דיסקים ואוזניות. אם מישהו מעוניין שישאיר פה הודעה. יש לי גם שאלה לגבי ה Psp- כתוב שהוא גם נגן MP3, באיזה איכות הוא ינגן MP3?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-