אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ברשותי אוזניות Sennheiser 280 HD המחוברות לכרטיס קול OB. אני משתמש בהם לסרטים, משחקים ומוזיקה. ה-Bitrate של אותם שירים נע בין 128 עד 320. שאלתי היא, אם אני אשדרג ואקנה כרטיס קול, לדוגמא Audigy 2, האם אשמע הבדל באותם שירים, או שרק אשים לב לשינוי באיכות הקול בשירים בעלי איכות קול גבוהה (Lossless) ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ערב טוב. אני עומד בפני רכישת מחשב חדש, ואני זקוק להמלצות על סט 2.1 איכותי. כרגע יש לי Creative I-Trigue 3200, אני נהנה ממנו כל דקה, ולכן חשבתי על ה-I Trigue 3600 בתור סט למחשב הבא. קיבלתי המלצות מחברים על Logitech, וזה גורם לי להתלבטויות קשות. ההתלבטות היא כזאת Creative I-Trigue 3600/3800 או Logitech Z3E/Z4. מה דעתכם? לגבי המחיר, לא כ"כ משנה כי הסט יגיע מגרמניה (המחירים שם נמוכים להפליא). תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר. אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי. חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא. בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?... עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את שבכת הברזל שמגינה על הרמקול שלי וגיליתי קרע . מצטער על גודל התמונה. איך ניתן לתקן אותו על מנת למנוע את התרחבותו ולשמור על איכות צליל סבירה? יש לציין שהגומי לא יבש כלל. אין לי מושג מה גרם לזה. זה הרמקול המדובר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום.. בזמן האחרון אני חושב להחליף את הכרטיס קול שיש לי (onboard) באחד נורמלי. כרגע יש לי מערכת סטראו של איווה שמתפקדת בתור רמקולים (ושומעים ממש טוב.. בדיסקים וכאלה). עכשיו, חשבתי לקנות כרטיס קול ועוד מערכת 2.1 זולה כדי לחבר כסנטר וסאב(שכן סאב זה מה שיותר משמעותי לי כרגע) ולהשאר עם האיווה כרמקולים קדמיים. נראה לכם בסדר? השימושים העיקריים הם משחקים ומוסיקה (שמיעת שירים.. לא הקלטות או משהו כזה..) התקציב הוא בערך 500 ולנסות לא לחרוג יותר מדי... תודה רבה,רבה!
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים ATP5 ומכיוון שיש לי מספר מקורות לרמקולים האלו (DVD ומחשב להקרנת סרטים) אני רוצה לחבר את הרמקולים לרסיבר ישן שבעזרתו אני אוכל לשמוע גם מה DVD וגם מהמחשב. העניין שלATP5 יש כבר מגבר פנימי, וגם הרסיבר הוא מגבר. השאלה שלי היא, האם אני יכול לחבר את הרמקולים לרסיבר? האם יכולה להיווצר בעיה כאשר אני מחבר מספר מגברים (בהנחה שאני לא מגיע לעוצמה המקסימלית של כל מגבר שתגמור לי את הרמקולים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1950 PRO במחשב ואני רוצה לחבר את המחשב לLCD 37 אינץ שיש לי בסלון כדי לראות סרטים בממש HD אמיתי אז אני הולך לקנות כבל של HDMI לDVI ואז בעצם לחבר,וזאת לא בעיה ממש מה שרציתי לדעת זה שאחרי שאני מחבר,אז סך הכל צריך להעביר AV בשלט ולהגיע לערוץ של הHDMI או שצריך לחפור בהגדרות של הדרייברים במחשב ודברים כאלה? כי הדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא עובד משום מה,פשוט אני לוחץ על לפתוח את הדרייבר וכלום לא קורה ובקשר לסאונד,אני אמור לחבר כבל נוסף מהמחשב לLCD ? אז איזה כבל זה בעצם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמעתי שהיה לחבר של אבא שלי פעם אוזניות אלקטרו סטטיות של koss ורציתי לדעת אם יש עוד דברים כאלו אם כן איך זה עובד? איזה דגמים יש?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב. הולך להגיע לי הטכניקה A900 ואני עכשיו אם כרטיס OB. ואני לא אוהב את זה ממש.. אני צריך כרטיס קול כמה שיותר איכותי בסביבות ה500 שקל גמיש אבל לא הרבה (50 שקל כל כיוון) הכרטיס צריך להיות חזק יחסית (האוזניות הם 40 אוהם) וגם הוא צריך להתחבר לlogitech Z560 אז הוא צריך להיות סראוונד. אני גם משחק על המחשב אבל לא ממש משנה לי השמינית פריים שכרטיס קול :למשחקים" יתן לי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות קשת סגורות לנגן מוסיקה MP3. חשוב שהאפרכסת תאטום את כל האוזן. התקציב 300 ש"ח פלוס מינוס. בחנות המליצו לי בהתלהבות על HD202 של סנהייזר בטענה שהן כמעט לא צריכות מגבר אוזניות כדי להוציא סאונד טוב. אם אפשר חוות דעת עליהן בבקשה... תודה רבה! ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלוויזיה לחדר השינה. התענייתי במס' כתבות ומדריכים ברשת והגעתי למסקנה על פיהם שחיבור SCART הוא החיבור האיכותי ביותר, כלומר איכות צפייה הטובה ביותר. מכאן, הגעתי למומחה בעניין שאמר לי שההבדל בין SCART לחיבורים אחרים (S-Video וכו') הוא מזערי ולא קל להבחין בו בעין שאינה מזויינת. השאלה שלי היא כזאת: האם שווה להשקיע עוד 500-1000 ש"ח לטלוויזיה עם כניסת SCART אשר תתחבר לממיר YES שבביתי, או לחסוך אותם ולקנות טלוויזיה ללא כניסת SCART ולקבל איכויות צפייה ותמונה שוות בהחלט ? הקריטריונים שלי לטלוויזיה הינם 32" , HD READY , חיבור ל-PC. תודה רבה, המשך שבוע מהנה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי ראיתי דרך זאפ את זה: http://www.tuki.co.il/details.asp?id=685&lead_id=&look= מה אתם אומרים? זה אמנם מחודש אבל די זול למכשיר הזה לא? איך המכשיר מישו יודע? ומה הם כבר יכולים לחדש במכשיר? תודה ושווה לקנות את זה: http://www.iriver.arcadia.co.il/product.asp?cat2cat1id=1925&Cat2ID=0&pid=%20iMP-550 שווה? במחיר הזה או לחכות כמה זמן ולהביא מובו 4 ג'יגה מארה"ב?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עדיף כמובן כמה שפחות , מחפש יחס עלות / ביצועים מקסימלי , תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר והציעו לי את הכרטיס הנ"ל- ASUS Xonar Essence, אך לאחר כמה בירורים התברר לי שהכרטיס קול לא מומלץ וחוץ מפיצ'רים פה ושם לעורכי סאונד אין לו באיכות הקול משהו חדש אחר להציע ממה שיכול להציע כרטיס קול און-בורד ממוצע. אז אם אפשר בבקשה לקבל המלצה מבן אדם שמבין באמת. אני מחפש כרטיס קול בעל איכות סאונד גבוהה מאוד, חדה ומפורטת- שניתן לשמוע איתו על עוצמות גבוהות בלי לשמוע צרימה שכזו ועם זו הצליל יהיה חד, נקי ומפורט. פיצ'רים זה נחמד (בהתחשב בעובדה שמתוכנן בעתיד הטיפה יותר רחוק עריכת סאונד), אך אם זה מחליף את מקומו של סאונד נקי, מפורט וחד אני מוכן לוותר. כרטיס הקול אמור להקנות עם אוזניות איכותיות, אז אם יש דגם מסויים שכולל את כל אלו וגם יש לו DAC (מגבר) מובנה, זה יהיה נהדר…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות טלוויזיה 42 אינצ', מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים? אני לא בטוח מה כדאי HD READY או HD FULL והאם בשידורים של יס והוט מרגישם הבדל? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נטו על איכות שמע AKG Q350 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10040&perur=2&t=43&c=563 Shure SE115-KE http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9353&perur=2&t=43&c=568
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין 3 סטים (אין לי אופציה לאחרים, ואני מקבל אותם במחיר מיוחד). Logitech X530 Creative t6100 creative t6160 הסדר הוא גם סדר המחיר וגם סדר האיכות לפי ידעתי... אני פוזל מאוד לכיוון הלוגיטק, הם אומנם ישנים, אבל אמורים להיות מעולים. מחשבות ? תודה
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התגלגלו לידי האוזניות האלו... http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index השאלה שלי היא בכמה אני יכול למכור אותם? * לא השתמשתי בהם בכלל, חדשות לגמרי
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-