עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RoNeR,

יש לי מיקסר 2 ערוצים soundstage350 Bandridge ליד כל החיבורים שלו אני רואה כתוב ground (אני יודע שזה רקה) עכשיו זה ניראה כמו בורג שאפשר להוציא... מישהו יודע אולי לאיזה שימוש זה.......?!?! ומ ההמטרה של זה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  2. מישהו ?... הבנתי שעדיף לקנות פיליפס אבל אני צריך עזרה עם דגמים מומלצים נכון להיום תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..

4. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by mrsph666,

אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by remy martin,

השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by omriho,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by GanJaval,

יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by dudu1212,

היי יש לי כרטיס קול מובנה 8 ערוצים של realtek מסוג הhd על לוח אם msi p35 neo combo. מה שקורה זה דבר מאוד מעצבן. המיקרופון מחובר לחיבור הנכון. כל תוכנות הבדיקה לתקינות החומרה מזהות את המיקרופון ומציגות את הפעילות בו כתקינה.(ברגע שאדבר לתוכו סקאלת העוצמה תזוז) אבל מה? אני לא יכול לשמוע את עצמי. בעוצמות הווליום אין לי בכלל אפשרות לבחור את עוצמת המיקרופון. יש לי את כל 8 הערוצים לבחירה במאפיינים, אך אין זכר למיקרופון. רק שבוחרים בקלט "הקלטה" מופיע מדיד המיקרופון אך הוא באפור. אותו סיפור חוזר בתוכנה הנלוות לכרטיס קול. הוא לא מופיע ולא נשמע. מכיוון שזה מחשב חדש אין טעם לשאול אם פעם הוא עבד..תודה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. Started by kobibo,

יעוד עיקרי משחקים וגם סרטים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by kfirxxx,

חבר'ה קיבלתי היום מערכת רמקולים שהזמנתי Microlab X23 אחלה רמקולים אבל יש בעיה.. הרמקולים האחוריים איך אני מגביר אותם? הם די חלשים לעומת הרמקולים הקידמיים.. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by michaelgr,

שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by yossi126,

רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  16. איך כרטיס קול EAX4 "מסתדר" עם משחק EAX5 ? (הכוונה במסתדר היא איך הוא מפעיל אותו, האם שומעים רק חלק מהאפקטים... האם לא שומעים בכלל בEAX או משהו אחר... דברים כאלה...)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by ryan_b,

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=212&catid=6&subcatid=10 מה אתם חושבים על הדי וי די הזה? נקנה ב600 שקלים .

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by alabakazam,

שלום לכולם, האם ידוע למישהו דרך כלשהי להעברת קסטות וידאו בשיטת הבטאמקס לדיוידי ? כשפניתי לחנות שמבצעת את ההמרה תמחרו אותי לפי שעה = 60 ש"ח כלומר 180 לקסטה !! זה נראה לי מוגזם. מי שמתמצא בנושא מוזמן לעזור בתודה מראש, איתי

21. Started by mor424,

רציתי למכור משהו והבנתי שאסור אז זה במקום הזה שמותר...

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by barak19876,

קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by X-Viper,

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה שתתחבר לי לטלויזיה, הסוג כבל שרושם במפרט הוא : 1.0Vp p composite video signal 75 Ω רציתי לדעת האם הכבל הוא מסוג composite (כמו RCA )שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה, או שזה כבל מיוחד?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by Guy King,

וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.