עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום. יש לי ת'כרטיס קול Creative Audigy 2 Value ות'רמקולים Crearive Inspire 7900. אני שומע בצורה מדהימה..ממש חבל על הזמן.. עכשיו, אני מקבל עוד שבועיים בערך רסיבר מקצועי, 2 רמקולים ענקיים מקצועיים, וסידי מקצועי, כל הסיפור איזה 7000 שקל..משהו רציני ביותר. מישהו יכול להסביר לי על דרך...שאני ישמע את 7 הרמקולים, הסאב..+הרסיבר עם 2 הרמקולים..הכל ביחד! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  3. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by dror_gh,

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1860 שלום . קראתי על הטלוויזיה הזו שהיא משתמש בפאנל IPS (פאנל שמוכר לי לטובה ממסכי המחשב) האם היא עדיפה על ה LD9000 ? מה עדיף ? ובכלל הייתי רוצה מיני חוות דעת עליה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by ryan_b,

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=212&catid=6&subcatid=10 מה אתם חושבים על הדי וי די הזה? נקנה ב600 שקלים .

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. S-video , video , RCA1 ????

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by HoLy4EvEr,

שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by maazg,

שלום .. באתר של WALLASHOPS נמצא סט רמקולים של SANSUI האם כדאי לקנות ... מחפש רמקולים לסרטים ולא למוזיקה.... ואם יש הצעה לא מהאתרים האלה גם טוב... פשוט תנו הצעות לקניית רמקולים ... לא רוצה לקנות ולהתחרט.... תודה...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by parker8,

חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by VIpERo,

מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by kurt80,

אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל קראתי הודעה של בחור שמספר על בעיה שהתרחשה עם הנגן שלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=80826324 אני מתלבט, מצד אחד אולי זו בעיה ספציפית שיש לבחור ההוא ומצד שני אולי מדובר בבעיה שמאפיינת את הנגן וסביר שתופיע גם אצלי. אשמח לשמוע מאנשים שמשתמשים בנגן האם נתקלו בעניין הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by ccc,

צריך המלצה לאוזניות שלא נופלות כשקופצים רצים ומשתוללים. כמה שיותר קטנות וזולות. תודה !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by eliav-peretz,

^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by EAD,

מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by mrsph666,

אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  18. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, just make your vote =] ...

21. Started by skuki1,

שלום! אני רוצה לקנות נגן mp3 חשב על הדגם הבא: Creative muvo tx fm 256 mega. 1. האם הנגן הזה טוב? יש לי תקציב של כ600 שקל וזה מחירו ברוסיה (שם אני קונה). 2. איך האוזניות שמקבלים איתו? תמיד שמעתי שעם נגנים מקבלים אוזניות מאעפנות, איך אם זה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  22. XVID DIVX JPEG VCD SVCD כנ"ל גם קבצי תירגום בעברית ובאנגלית כולל מפענח DTS DTS -ES DD5.1 וכו' וכו' חשוב שיהיה אמין

23. Started by matteo,

שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  24. היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by bigfoot1,

1)יש לי רסיבר אני רוצה לחבר אותו ליצאה הדיגטלית האם קיימת יצאה כזו באוודיגי ווליו? 2)איזה כבל אני אצטרך? 3)מה ההבדלים בין הווליו לגרסאת הLS? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים