עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by omer1789,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by michaelgr,

שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. לא מצליח לראות אף קובץ ווידאו והתקנתי תKLITE הכי החדש ועדיין אני לא רואה שום קובץ ווידאו אני רואה שחור ושומע סאוונד

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by deso,

רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  7. מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

8. היי, ותודה מראש לכל מי שיעזור. כבר כמה שנים שאני רואה סרטים על צג הטלויזיה אחרי שאני מעביר באמצעות TVTOOL ומפעיל את הסרט. יש לי טלויזיה CRT די ישנה. וכרטיס מסך GFORCE 5200 . עד לפני כמה ימים הכל עבד פיקס. עד שביום בהיר אחד שניסיתי להעביר בTVTOOL הוא לא הצליח להעביר .(בדיוק כמו שמנסים להעביר למצב טלויזיה בזמן שמקרינים סרט ואז הוא גם לא מצליח) שעשיתי "כפה זיהוי מסך" (force tv detection ) הוא הצליח להעביר לטלויזיה אבל על המסך יש פסים מרצדים. ניסיתי להחליף את הכבלים של החיבור(sVIDEO וניסיתי גם RCA) . וניסיתי לנתק את הכבל של הממיר של היס אבל זה לא עוזר. אני לא מצליח להבין למה פתאום הוא לא מצליח להעביר למצב טלויזיה ולמה אחרי שכופים את זה עליו הוא עושה פסים מרצדים. ואין לי שו…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by lamer4ever,

הסאונד מהמחשב הוא חלש מידיוכשאני מגביר יש ציפצופים זמזומים ורעשים ברקע מה עושים?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by davis5,

אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  12. הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. Started by ic10,

שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by gilad_mos,

מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. היי, יש לי נגן iRiver340 שנמצא ברשותי כבר תקופה ארוכה. מאז ומתמיד הורדתי אליו מוזיקה דרך מחשב נייד (IBM) ומחשב שולחני. לאחרונה, לאחר שחיברתי למחשב הנייד שני נגנים בו זמנית (בעקבות רעיון אוילי שעלה במוחי..), כל אחד ליציאת USB אחרת, הנייד הפסיק לאפשר לי לראות את הקבצים ב iRiver. למעשה, הוא לא מציג כלל את כונן F שהיה הכונן של הנגן. לעומת זאת, כשאני מבצע ניתוק של הנגן מהמחשב הנייד (באמצעות אייקון ה remove hardware) הוא כן רושם ברשימת האביזרים המחוברים את ה USB MASS Storage. בחיבור למחשבים אחרים לא מופיעה הבעיה כלל. אני לא בטוח שפירסמתי את השאלה ב"פולדר" הנכון, אבל אשמח לעזרה.... תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים

18. Started by mr hankey,

אתמול סוף סוף קיבלתי את הgmini 400 שלי מארה"ב אחלה מכשיר אבל זה לפעם אחרת. : רציתי לדעת אם למשהו יש תוכנה טובה שממירה קבצי וידאו למכשיר?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  19. שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by barak19876,

קניתי את הנגן Archos Gmini 402 רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד עידכונים וכל הדברים שצריך אליו.... כגון משחקים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  21. שבת שלום לכולם, אני מתעניין בטלויזיה בגודל של 22". הגודל נובע מהתקציב שכן זה בערך מה שמכוון לסכום שאני מצפה להוציא. ראיתי כמה מסכים בתקציב הזה - מסך של פרוביו, 22", שעולה כ-1890ש"ח. ומסך של מאג....בסביבות ה 2100שקל. אני לא מכיר יותר מדי בתחום המסכים ומעוניין בהכוונה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  22. Started by ic,

שלום לכולם האם אפשר לקלוט רדיו דרך האייפוד?האם מדובר בקניית מכשיר עזר נוסף? (אתם יודעים סתם לשמוע גלגל"צ או משהו דרך האייפוד בנסיעה)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by powersoul,

אהלן, אני צריך שתעזרו לי בבחירת אוזניות, המחיר כאן לא רלוואנטי. אני מתלבט בין: http://www.imarket.co.il/index.php?itemaction=itempage&itemid=662 לבין: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap אני פשוט מחפש אוזניות מהסוג של אוזניות עורף... אני כמובן מעדיף את האוזניות האלו: http://www.dooyoo.co.uk/headphone/aiwa-hp-j-30/ אבל כבר אי אפשר להשיג אותן בארץ. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by WazZzap,

אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by ben060,

אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים