אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה DVD יותר מתקדם pilot 1122 או 1133?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, המערכת סטיראו שמחוברת לי למחשב דרך usb לא נשמעת טוב בזמן האחרון, אני חושב שחסר לי דרייבר usb תקין. ואני לא מוצא הורדה של זה, אז אם מישהו יכול לתת לי לינק הפרטים של הכרטיס קול: Audio Adapter Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי 9400GT של GAINWARD שבעל VGA DVI וHDMI היום קיבלת את הLCDTV החדשה וניסיתי להוציא סאונד דרך הHDMI ללא שום הצלחה :\ כמובן שאת הכבל SPDIF OUT חיברתי לכרטיס המסך ולכרטיס הקול ועדכנתי דריברים להכי חדשים של שניהם ושום דבר לא עזר. כבר התייאשתי והשתמשתי בכבל PL בשביל הסאונד ואז עלה בי רעיון - להתקין את הדריברים ואת כל התוכנות של GAINWARD שמגיעות עם הכרטיס התקנתי אותם והופה - הכל פעל ושומעים מצויין מקווה שזה עזר לכם =]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה חוקר וחורש את האינטרנט בחיפוש אחר אוזניות איכותיות ואלחוטיות מסוג Over Ear בתקציב לא גבוה מדי. אני מוכן להוציא עד 600 שקלים ואולי לחרוג לכיוון ה-700 אם האוזניות שוות את זה. פיצ'ר כמו ANC לא מעניין אותי כל כך כי אני אני מעדיף לשמוע את הסביבה קצת, אז לא אכפת לי אם זה פיצ'ר שחסר. מה שחשוב מבחינתי זה שהן יהיו אלחוטיות (עדיף Bluetooth) עם אופציה לחיבור רגיל של 3.5 מ"מ, ניתנות לקיפול, נוחות על ראש גדול/אוזניים בינוניות, איכות חומרים טובה/אמינות בנייה (ראיתי ביקורות באמזון שהורידו לי לגמרי מדגמים מסויימים של סוני, סאנהייזר, טאוטרוניקס ועוד) וכמובן מקסימום איכות סאונד (במינימום כסף 😊). אשמח גם אם השליטה על האוזניות תהיה באמצעות כפתורים פיזיים ולא כפתורי מגע, אבל זה…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את רמקולי Edifier 2.1 S350DB. או KANTO YU2/YU4. אני לא יודע לגבי הסאבוופר, האם אני צריך אחד או לא. שימוש עיקרי הוא בעריכת וידיאו במחשב, צפייה בסרטים/סדרות/יוטיוב וגיימינג מדי פעם. אבל בעיקר עריכת וידיאו. אני רוצה משהו שיספק לי איכותי ומדויק, אבל לא במחיר מטורף של אלפי שקלים. רב הדברים שאני עורך עולה ליוטיוב אז אני לא צריך משהו להפקה קולנועית. בתקציב שלי הוא בערך ה-1000 ש"ח. חשוב לציין שיש לי שולחן מתכוונן חשמלי, אז אורך הכבלים מאוד קריטי לי, ורציתי לדעת אם יהיה לי בעיות עם הכבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, נאמר לי שברסיבר זה ודומיו, לא ניתן להיכנס לתפריטי כיוון הסאונד שמציע הרסיבר, תוך כדי האזנה למוסיקה, ובעצם לבצע כיוון אונליין, אלא בנפרד. הנקודה עלתה כאשר רציתי לכוון סאונד במערכת קולנוע ביתית חדשה שרכשתי ובה smart tv,ממיר yes, והavr-151. הממיר חובר לטלויזיה, והסאונד מועבר בכבל אופטי מהtv אל הרסיבר. החיסרון היחידי בחיבור הנ"ל, זה שלא ניתן לקבל באמצעותו את תפריטי הרסיבר מוצגים בtv. כשחיברתי כבל hdmi נוסף מיציאת arc hdmi שברסיבר, אל הטלויזיה, כדי שאוכל לצפות בתפריטים שברסיבר, נתקלתי בבעיה: אמנם תפריטי הרסיבר הופיעו על גבי מסך הtv, אך כעת הייתי על hdmi אחר ולא יכלתי להקשיב אל המוסיקה ששודרה מהhdmi הקודם. (זה שחובר אל ממיר yes) טכנאי בכיר מניופאן אמר שלא ניתן לבצע את ש…
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב. מערכת הסראונד שמחוברת לפעמים פתאום מתקצרת, ואי אפשר להדליק אותה, או שלפעמים לא שומעים כלום. ובמערכת השניה, הרמקולים הרצפתיים, יש קולות פצפוצים מהרמקולים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אפשר להחליף כרטיס קול באי מק גי5???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני צריך שתסייעו לי בבחירת 6 מסכי אלסידי לבית. נתונים: 3 מסכים ל3 חדרים שהמרחק בין הצופה לטלוויזיה הוא קצת יותר מ-3 מטרים. עדיף שתהיה אפשרות לתלות את המסך בגובה מטר חמישים [ייראו טוב? יהיה מתקן שאפשר לכוון זוית]. עדיפות לhdfull למרות שזה לא נחוץ כ"כ. אני לא יודע איזה גדלים כדאי. ההורים שלי עברו בהמון חנויות, תחילה חשבנו לקחת 37 אינץ' אבל אמרו שזה לא ייראה טוב וכדאי לקחת 26. במידה וזה לא 37 אינץ' אז שהמחיר ינוע בין 4-5 אלף. לא צריך משהו בשמיים.. שתהיה חפיפה בין איכות טובה למחיר סביר. רמקולים מובנים כמובן. מסך אחד לסלון - מרחק צפיה 5-6 מטרים. המליצו על 47 אינץ' ולא יותר ב15 אלף. ההורים מתעקשים על 52 [lcd]. ראינו את הטושיבה שעולה בסביבות 25 אלף. מה אתם אומרים ? [בעניין המרחק…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב שלי כרטיס קול מסוג soundblaster live! value מהדור הראשון שיצא (1998) וחיברתי אותו לרמקולים מסוג elonex - רמקולים פשוטים אבל באיכות סבירה, ויש להם כפתור 3D שמשפר את הסאונד. כאשר אני שומע מוזיקה או כל צליל אחר הצלילים חדים מידי - ואני מרגיש שה טרבל גבוה מידי ואני מוריד אותו אך לא תמיד זה עוזר, ולפעמים במוזיקה אני שומע יותר חזק את הצלילים ואת השירה אני שומע חלש מידי - כאילו בעצם השירה מלווה את הצלילים ולא ההפך. מה לדעתכם הבעיה - האם הכרטיס או שהרמקולים כבר לא מי יודע מה? האם לכרטיס איכותי כזה צריך לחבר רמקולים ברמה גבוהה? אני מתכנן לחבר אותו למגבר בקרוב - אולי השמיעה תשתפר
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי כרטיס Leadtek Winfast PxDVR3200 H. התקנתי דרייבר עדכני ואת הגרסה האחרונה של PVR2. חובר ממיר של יס. בעת צפייה אין כל בעיה. איכותית ומעולה. כאשר אני מורה לו להקליט דרך מקודד החומרה MPEG2, ישנם רעשי רקע שמלווים לסאונד, והיחס של התמונה הוא 3:4 ולא 9:16. ויסטה 64ביט. מצאתי בחור שיש לו בדיוק אותה בעיה, גם עם ויסטה 64, אבל זה לא אמור להיות עקב אי תמיכה מפני שהדרייבר מיועד לויסטה 64. לא הצלחתי ליצור איתו קשר. יש למישהו רעיון/נסיון או דרך לפתור את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אהלן, ידידה רוצה לקנות אוזניות בכ- 300 ש"ח (ניתן לחרוג לפה ולשם). השימוש: מוסיקה מגוונת, קשה לשים את האצבע על סגנון ספציפי. מעדיפה over ear, אבל מוכנה גם ללכת על משהו אחר. האוזניות יתחברו למחשב/פלאפון ללא DAC/מגברים. היא מעוניינת לקנות אותן בארץ. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-