עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rino,

חג שמח לכולם אני מעוניין לחבר ממיר של YES למחשב שלי ולתכנן הקלטה מראש של תוכניות TV. האיכות צריכה להיות הכי טובה שאפשר. על איזה כרטים לכידה אתם ממליצים ? האם כדאי שיהיה בו טיונר או שמספיק VIVO? על איזו תוכנה אתם ממליצים לביצוע הלכידה ? אני צריך את האופציה לתכנון לוח זמנים להקלטה כמו כן אני צריך להיות מסוגל להקליט בפורמט MPEG2 ו DIVX . תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. <p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>

3. אולי היתי מוצא את זה בחיפוש, או שזה שפתחתי במקום הלא נכון, או שזה מתחת לאף שלי. אז מצטער אבל ממש אין לי זמן לחפש אני צריך תוכנה שכשאני אחבר את הנייד לTV, אוכל לשנות את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. מדובר בLG LCD HDREADY. עם רזולוציה של 1366x768 אם אני לא טועה תודה אנשים D: נ.ב. אם הדבר אינו אפשרי, לאיזה רזולוציה "רגילה" כדאי לכוון את המחשב? במטרה להציג סרטי 720 כמובן

• 6 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. היי לאחר שהmm 30i של סנרהייזר שהיו ברשותי קרוב לשלוש שנים נפחו את נשמתם האחרונה, אני מחפש אוזניות חדשות - חשיבות לתדרים נמוכים, אם אפשר הדגשה בבאסים זה יהיה מצוין - noise cancelling באוזניות חשוב לי, אך במידה ולא נכנס בתקציב אפשר גם אוזניות שנכנסות טוב לאוזן כך שהן מנטרלת רעשים באופן פאסיבי ( כמו הmm). - כמובן שאפשר לרדת במחיר מכיוון ונראה לי שהפרזתי, וניתן להזמין מחו"ל במידה וההפרש מצדיק זאת, אבל פחות מתאים מmassdrop כי אני כרגע ללא אוזניות. חג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by TecNodRom,

שלום, יש לי את המוצר הבא: http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Qhtyp1SrL._SS400_.jpg (כמו שניתן לראות יש בחיבור שלו שלושה פסים) כמו כן, שמתי לב שבמחשב שלי המקרופון הוא בעל 2 פסים. מה השם של כל אחד מהחיבורים הללו? האם זה 2.5ממ או 3.5 ממ האם זה זכר או נקבה? איזה מתאם עלי לרכוש כדי שאוכל להמיר את החיבור בעל השלושה פסים(שכאמור, אשמח לדעת את שמו) לחיבור בעל השני פסים(שגם לו, אשמח להדביק שם)? תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  7. אוקי אז ככה קניתי את הcreative 5.1 x-fi וכבר שברתי עליו את הראש שעות חיברתי אותו בכבל אופטי לרסיבר שלי כאשר הרסיבר יודע לזהות את האות שהוא מקבל (stereo,dts,dolby ). כיוונתי את הכרטיס קול ל5.1 אבל הרסיבר רושם לי stereo כאשר עשיתי בדיקת קול (בתמונה הראשונה) הרסיבר כתב שהוא מקבל DTS והפעיל את כל הרמקולים ומיד בתום הבדיקה חזר לסטריאו. כשאני מחבר את הכרטיס קול באנלוגי (אחורי, קידמי סאב וסנטר) אני שם ברסיבר על ערוץ אנלוגי שנמצא תמיד ב5.1 ואז אני שומע סראונד (עם הרבה זימזומים ברקע) וכשאני מחזיר לאופטי הוא מזהה סטריאו. השאלה שלי היא מה הבעיה לפי הבנתכם האם כשאני מחבר את הכרטיס לרסיבר באופטי הוא צריך מיד להגיד 5.1? גם כשאני סתם בDESKTOP או רק כשאני מפעיל קובץ? יש סיכוי שהערוץ האופ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lazy-bones,

היייייי יש לי בעיה !!!! כשאני מגביר לווליום ממש גבוה, אפילו לא ממש גבוה יש מעין שריקה לדעתי זה בעיה בדריברים! למה?! כי, בבוקר יום א כשאני מפעיל את המחשב ומגביר לווליום גבוה זה לא שורק עד שמופיע המסך הזה שטוען את הוינדוס דרך אגב אני משתמש בוינדוס אקס פי יש לי לוח של אינטל דגם: D865PERL והכרטיס קול מובנה עליו AC' 97 לעוד מישהו יש את הבעיה???? איך אני פותר אותה לעזאזל? זה מעצבן!! תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by BMW850,

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by AboveBeyond,

אהלן , בשביל לשפר את איכות הסאונד מהמחשב האם כרטיס קול בטווח מחירים 500-1000 יספיק? לדוגמא audiohpile 192 או esi juli (יחוברו אליו 2 מוניטורים ברהינגר b2030a)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by The_overclocker,

אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  12. שלום אני מחפש אוזניות טובות למשחקים .. ראיתי את המדוזה 5.1 אבל אבל זה כבר נורא ישן... מה האוזניות הכי טובות שניתן למצוא היום למשחקים ?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  13. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. שלום. אני הולך לרכוש מכשיר מוזיקה עם חיבור 3.5 לאוזניות. מכיוון שהוא הולך להיות הנגן MP3 שלי, חשבתי לרכוש לו אוזניות נורמליות. האם שווה להשקיע או שאני לא אוכל להפיק איכות טובה יותר מהאוזניות המקבלות בגלל המכשיר עצמו? מאיזה מחיר מתחילות אוזניות טובות שלא יהיו לי רעשים שאני שומע מטאל? תודה

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by levyitay,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by asilbob,

השוואה של רמקולים MX5021 FX6021 איזה רמקולים יותר טובים ???? תעשו לי השוואה אבל לא לפי אתר זאף אולי ממשהו שבאמת מכיר תרמקולים או מתאתרים מחוץ לארץ .... מה יותר טוב ? יותר איכותי מה שממש האבתי בFX 6021 זה העעיצוב שפשוט הם ניראם פצצה! אבל רק הם לבנים הם בטח מתלכלכים מהיר ואני רוצה לקנות כרטיס קול ...... איזה מומלץ שיביא את שיא האיכות ....

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by itsik1231995,

יש לי מערכת קולנוע בבית אבל אני כניראה לא יהיה בבית הזה ואני עדיין רוצה לישמוע מוזיקה באיכות גבואה ... המערכת שיש לי היא HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS ואני מבסוט מהם אבל אני כניראה לא יהיה מספיק בשביל לשמוע אותם ואני לא יכול להעביר אותם כול יומיים אז אני צריך רמקולים + רסיבר המערכת הקודמם עלת לי הרבה 3500 שח ... אני מתלבת בן מערכת 5 ערוצים או רק 2 (סהב וואפר לא חייב כול עוד זה לא רמקול סיילנטים) אבל אני צריך משהוא ברמה טובה תודה ...

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by kobiperez,

שלום הלכתי היום למספר חנויות במטרה לקנות טלויזיה שתחובר למחשב באמצעות כבל HD, אני התבלבלתי מרוב דמגים סוגים ואנשי מכירות שכל אחד אומר לי משהו אחר. השימושים העיקרים יהיו סרטים ומשחקים כאמור היא תחובר למחשב. חשוב שאיכות תמונה תיהיה ברמה גבוהה תמיכה ברזולוציה FULL HD ואם אפשר לקבל קצת אינפורמציה על קצב ריענון של התמונה כי הציעו לי כמה דגמים בעלי קצב ריענון 100hz. התקציב הוא בין 4000-4600 ואם אין ברירה אפשר לחרוג ב 100 תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by LRa,

מחפש משהו סביר במחיר ממש זול, הסיבה לכך פשוטה, זה משהו זמני לחודשיים שלושה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by ao kt ehho,

ערב טוב ברצוני לקנות מערכת מיני בסדר גודל של 1000 - 1500 ש"ח (זוהי מתנה ) , איני מבין בנושא זה , אך עברתי כעת על - 50 - העמודים האחרונים של הפורום וקיבלתי קצת רקע כללי , בייחוד הומלצה מערכת מסוג CD-BP2000 של SHARP ברצוני לדעת לגבי המערכות הבאות שכבר בדקתי בחנויות : JVC MX-3 , SHARP E600 , SAMSUNG MAX-S530 האם אחת מהן מומלצת ואם לא היכן לדעתכם ניתן להשיג את ה CD-BP2000 של SHARP ומהו מחירה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by noam12,

סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  24. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  25. Started by MDK,

ראיתי שמוכרים בבאג. הם עולים כמו הIRIVER למיניהם וגם תוצרת קוריאה (שזה יוצא דופן) הנה לינק למוצר באתר: http://www.mpio.com/product/productview_fg.html?view=s

• 5 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.