אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מגבר, רמקולים וחיווט עד סכום של 5,000 ש"ח. המערכת תשמש בעיקר עבור סרטים וPS3. אשמח גם לחנויות מומלצות באזור חולון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי HTPC , למחשב יש כרטיס קול Creative live! 5.1 המחשב הוא בעיקר לסרטים..... השאלה שלי היא... איך הכי טוב בשבילי לחבר את הכרטיס קול למגבר? יש בכרטיס קול הזה יציאה דיגטלית?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, גיבשתי מספר המלצות מהפורום לגבי מסכי Lcd בסכום מסוים. LG 32LC2 LG L3200A MAG RX326 SAMSUNG LA32R51B משהו יכול להמליץ על אחד מהם יותר מהשני על סמך הנתונים (אני לא מבין בזה כלום) או שאפילו על סמך נסיון אישי מי מהמסכים יותר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה יציאות יש לטלוויזית LCD ואיזה יציאות יש לפלאזמה. וגם בקשר לרמקולים,נגיד ואני קונה 4 רמקולים לסראונד, איזה יציאות יש להם?לבן ואדום? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה צריך לזה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני צריך סאב וופר לרסיבר של yamaha 5830 כי הסאב שיש לי הוא פסיבי ולא אקטיבי חשבתי על אחד שראיתי בzap http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
חיברתי את המסך של הטלוזיהי למחשב ואין קול יש רעש מוזר כזה מה לעשות?בבקשה תעזרו לי..
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
הבאתי לוח אם חדש של GIGABYTE GEFORCE 6100 עכשיו יש לי תבעיה הזאת : The audio driver: Vendor: nVidia Model Corporation MCP51 High Definition Audio Module: snd-hda-intel Motherboard: ASUS M2NPV-VM The problem is: When I was playing the music or sound files, there are some "weeee" sound. It seems to be some high fequency noise. Very ignoring. When I'm using the Windows Vista Beta 2, the sound is ok. Just like the normal. Please help. שאני מגביר שומעים כזה בלי באסים ... איכות גרועה ממש מי שמכיר תבעיה בבקשה !!! שיעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני חיפשתי רמקולים 5.1 של CERWIN WEGA וגם MOREL לא מוצא באף חנות באיזור. תודה מראש לכולם....
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 אבל עכשיו המגבר הוא מובנה בסאב.. מנמיכים ומגבירים מהסאב ויש עוד 4 רמקולים וסנטר. עכשיו קנניתי אותה לטלויזיה מזמן כולל הDVD עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת בלי ה DVD למחשב. אני רוצה לחבר את ה 4 והסנטר והסאב (שהוא גם המגבר). יש אפשרות? אם כן איך מה לחבר למה? תודה..[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:25:26 אבל מצאתי איזה מערכת שהיא פחות או יותר אותו דבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=6 רק שזאתי יותר משוכללת אבל גם בה המגבל משולב בסאב ואני רוצה לחבר הכול חוץ מה DVD יש אפשרות לזה? בבקשה זה דחוף תודה.![br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:36:34 בבקשה מישהו יכול לעזור או להגיד אם הדבר אפשרי בכלל
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים איכותיים ויפים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים, משהו איכותי שאפשר לתלות על הקיר ושישמעו כמו שצריך באיכות. אין לי מושג אם אני צריך 5.1 או 2.1 כי אני לא מבין את ההבדל, וגם רציתי לדעת כמה כרטיס הקול הוא משמעותי. התקציב הוא עד 550, אבל אני צריך לראות גם הצעות במחיר נמוך יותר, וגם אם יש משהו שחורג אבל יהווה שיפור משמעותי אז גם טוב. אז מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה, חיברתי את הכרטיס קול שלי למערכת סטיראו, וכשאני מגביר ואין שום קול ברקע, שומעים רעש צורם כזה, כאילו יש הפרעה, וזה קורה לי בכל המחשבים וכל מערכות הסטיראו שחיברתי, שהיה בהם כרטיס קול נורמלי.. עכשיו כשאני מחבר את ה DVD או הדיגיטלי למערכת סטיראו, אין את הרעשים האלה, או לחילופין, אם אני מחבר סט של רמקולים (רמקולים שנועדו למחשב) למחשב, אין את הבעיה הזאת... האם יש איזשו חוסר תאימות בין מערכות סטיראו לכרטיסי קול? כאילו מבחינת התנגדות וכאלה? יש אפשר לפתור את הבעיה.. ואיך..? אגב.. אפילו שפעם חיברתי רסיבר של ימאה, גם שם היו רעשים, והבנתי שאולי זה יעלם רק עם חיבור SPDIF... זה נכון? וחוץ מהפתרון הזה יש עוד פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט איתה שירים וגם לראות את המילים של הקריוקי.על מה ממליצים? cubase 4?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-