אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני רוצה לשאול אתכם אם כדאי להשקיע על כרטיס קול? מה זה בכלל?? האם הוא חשוב אם אני קונה כרטיס קול טוב זה אומר שהצלילים במשחקים יהיו איכותיים ?? יכול להשקיע על הכרטיס בסביבות ה1000 שח תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם i945p אני לא יודע את שמו הEVEREST לא אומר לי אותו http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm יהיה שינויים בקול? הוא טוב למשחקים ומוזיקה??? ובעתיד יהיה לי לוח אם P35-S3
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 ןלמחשב יציאת MONO אחת בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB 5.1 האם כדאי ? יהיה סראונד? לא יעשה בעיות? מדובר ב CREATIVE O ZALMAN
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מכיוון שאני מנגן ומקליט שירים, והרבה, והALC889 המעפן לא מספיק לי כלל וכלל בנושא של הקלטות, הוא בואו נאמר את זה ככה, עלוב, גרוע, ופשוט לא מספק. אני חושב על לקנות כרטיס קול איכותי להקלטות בדגש גדול על איכות הקלטה גבוהה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התחום ויכול לעזור.. אני מחבר את המגבר בכבל PL לMINIPL וגם את האורגן בכבל MINIPL רגיל אני מקליט עם CUBASE את שניהם ומחבר אותם ביחד עם קול... בהזדמנות זו אשמח גם להמלצה על מיקרופון איכותי בשביל הקלטות(לא ברמת סטודיו או אולפן, אבל איכותי) תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת קולנוע כאילו איזה 4-5 רמקולים וסאב וופר ב-1,000 שקל שיתחבר למחשב(בשביל מוזיקה וסרטים) רק רמוקלים ללא די וי די! אין לי מושג בזה אז תגידו לי משהו הכי טוב שאפשר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר רב של נסיונות הגעתי למסקנה שהכרטיס קול שלי פשוט לא מספיק טוב להקלטות. אני מחפש כרטיס קול של לפחות 5.1 שמקליט באיכות טובה, ושלא ישבור את הכיס יותר מדי. אני גם צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 שלא תעלה יותר מדי כסף גם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היום קרתה לי בעיה עם הרמקולים. אח שלי שיחק באיזה משחק שמשמיע קול ופתאום הקול התחיל להיפסק לכמה שניות ולחזור לכמה שניות וכך זה המשיך. סובבתי את הרמקולים וראיתי שהחוט שמחבר אותם לחשמל נשרף (לא הרבה ממנו אלא רק חלק קטן שקרוב לרמקולים). מה הבעיה לדעתכם? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מערכת רמקולים שהזמנתי Microlab X23 אחלה רמקולים אבל יש בעיה.. הרמקולים האחוריים איך אני מגביר אותם? הם די חלשים לעומת הרמקולים הקידמיים.. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -או שיש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-