עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by galr52,

שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by IlanF,

נמאס לי מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם, הוא לא מקליט לי סאונד והדרייברים שלו פשוט גרועים ברמות שאני לא יודע איך לתאר (לפחות הדרייברים של הXP, של ויסטה עובדים מעולה ) אני מחפש כרטיס קול בתקציב הכי נמוך שאפשר שיהיה בערך ברמה של מה שיש לי עכשיו מובנה. והכי חשוב, שהדרייברים שלו יעבדו כמו שצריך. Audio Adapter Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller SoundMAX HD audio

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by durango,

היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. Started by hazi_s,

במחשב החדש הותקנה לי תוכנת soundmax אני לא מצליח להפעיל את המקרופון (רגיל) , מופיע לי משולש צהוב וכיתוב שאומר ש"יש צורך לשתיק" תוכנת הסקייפי לא מזהה את המקרופון, יש לי לוח אם asus. אנא עזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  9. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by t-mac1,

שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, just make your vote =] ...

13. אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by MetalHead,

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. לא מזמן הייתה לי בעיה קטנה עם הרג'יסטרי, והכנסתי שחזור די חדש שהיה לי. אחרי השחזור נעלמו לי כל התקני הקול. אחרי שהתקנתי אותם מחדש, משום מה הMIDI DEVICE היחיד שיש לי הוא MICROSOFT GS WAVETABLE. אני עובד הרבה עם Guitar Pro, וההתקן הזה מפיק צלילים ממש לא נעימים בלשון המעטה. אני לא זוכר את שם ההתקן שהיה לי לפני הבעיה, והייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לעשות? בתודה, יניב.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by רונן2,

לאחרונה התקנתי microsoft plus ושחקתי עם מספר אופציות שאחת מהן הייתה ה audio , אין לי מושג מה עשיתי רע אבל מאז אני מנגן שירים והקול נשמע כמו קול של בחורה בכל השירים . גם כשאני מבטל את ה plus בנגן כלום לא עוזר. האם יש פתרון?? :'(

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by alextomin,

שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by musari,

לכל המבינים בנושה ההקלטות איך אני יכול להקליט את עצמי ושבהקלטה יצאו האפקטים כמו שירותים או אודיטריום או זאוס...ניסיתי להקליט הפעלתי את האפקטים אבל אחרי ההקלטה אני מוריד את האפקטים וזה נישמע קול נורמלי ללא האפקטים....

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by maazg,

שלום .. באתר של WALLASHOPS נמצא סט רמקולים של SANSUI האם כדאי לקנות ... מחפש רמקולים לסרטים ולא למוזיקה.... ואם יש הצעה לא מהאתרים האלה גם טוב... פשוט תנו הצעות לקניית רמקולים ... לא רוצה לקנות ולהתחרט.... תודה...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים