עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם. קניתי ברוסיה את הנגן dvd\kareoke\divx וכמובן שהוא לא קורא כתוביות בעברית :-[ האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה? ולצרוב תמיכה בעברית? חיפשתי באתר של LG ולא מצאתי שום מידע חיוני! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

3. Started by Godmoney,

המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  5. Started by X-Viper,

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה שתתחבר לי לטלויזיה, הסוג כבל שרושם במפרט הוא : 1.0Vp p composite video signal 75 Ω רציתי לדעת האם הכבל הוא מסוג composite (כמו RCA )שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה, או שזה כבל מיוחד?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by מושי,

מעונין להקרין סרטים מזכרון המחשב באיכות hdמה המסך המומלץ לקנות lcd 32 ומה החיבור הנכון אשמח להסבר והמלצה מדובר בנייד טושיבה חדיש עם ויסטה פרימיום תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by dober,

האם יש למישהו ניסיון או המלצה על לוכד וידאו זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..

11. Started by maxim22,

אני מוכר את ה mznh 600 שלי כדי לקנות את ה psp. אני מוכר את ה mznh 600 שלי ב999 ש"ח (הוא עלה 1200), הוא במצב מעולה ובנוסף אני מוכר אותו עם 5 דיסקים ואוזניות. אם מישהו מעוניין שישאיר פה הודעה. יש לי גם שאלה לגבי ה Psp- כתוב שהוא גם נגן MP3, באיזה איכות הוא ינגן MP3?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. http://www.djstore.co.il/product.php?item=563&cat=34

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  13. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. 52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by t-mac1,

שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. ? תודה

17. Started by tronado,

שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. Started by oded900,

שיכול לשמש כמגבר לגיטרה ולהקליט העדפה לדבר הכי זול שעושה את העבודה כראוי. תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.

22. Started by yossi126,

רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by ccuaev0,

אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. מטרות: צפייה בסרטי HD, משחקי מחשב, הקלטה מ-HOT של סדרות באיכות טובה. בעיה: מקום. צריך מחשב נמוך. עד גובה של 20 ס"מ. לאחר בירורים רבים מצאתי את המחשב הבא שמגיע מוכן. (אין אפששרות לבצע שינויי חומרה). אני מעוניין לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מחשב GOLDEN GATE GE2: CPU Intel® Core 2 Duo Processor T7200/T7400 (FSB 667MHz) Chipset Intel 945GM / ICH7- M / ICH7- DH Memory Two DDR II- 533/ 667 SO-DIMM Slots for Maximum Memory of 2GB HDD 9.5mm Height SATA HDD Module, Ultra DMA ATA-150 ODD Fixed Slot-in DVD-Multi Drive/ Combo Drive VGA Embedded in Intel 945GM LCD External via DVI-I Port ; 85Hz Refresh Rate:1600x1200 pixels, up to 32bit Colo…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by noambar,

X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. בעיקרון אני בודקת בשביל חברה שלי, שרוצה להקליט מוזיקה בבית. הקלטות מקצועיות מאוד היא כבר תלך לעשות באולפן, היא מחפשת כרטיס שיתן לה איכות מעולה בבית, אבל לא חייב להיות כרטיס אולפנים. המליצו לה על infrasonic amon ב1,100 שקל. אמרתי לה שלפני שהיא קונה, אנסה לברר לה אם מנסים למכור לה כרטיס הגיוני או לא, כי היא באמת לא משופעת בכסף. אז מה אתם אומרים והאם יש המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים