אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כרטיס קול איכותי למחשב בסביבות ה 250 ש"ח ( תנסו להשאר בתקציב ). תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
טוב יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3L ולא מזמן קניתי רמקולים חדשים שעבדו מצויין עד אתמול. אתמול הדלקתי את המחשב כרגיל ופתאום אני רואה שהרמקולים לא מזוהים על ידי המחשב. בדקתי את החיבורים והכל בסדר וניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס קול אבל זה לא עוזר וזה כאילו לא מזהה את היציאת רמקולים הירוקה. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Nothing left to say, just make your vote =] ...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בארץ נגן mp3 בין 512 זכרון לג'יגה. חשבתי להציע לו סאנדיסק, יש נגן אחר שהוא לא ג'נרי במחיר הזה? ויש איזו ביקורת או משהו לגבי הנגן מישהו ממליץ ?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הac97 על הלוח אם החדש ויושב לי במגירה ה creative sound blaster live! 5.1 digital מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום. אני שומע עכשיו ברמקולים של המערכת המחוברת למחשב. ואני רוצה להיתקדם באיכות. חשבתי ליקנות את הרמקולחם האלה http://www.pch.co.il/docs/pd-425237692.htm אבל שמעתי שלא כדי לקנות אותם עם שומעים בעיקר מוזיקה. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיהיה לו חוט יחסית עמיד , ושלא יפול מהאוזן אם אפשר רק מאתרים שעובדים עם PAYPAL
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית וסוללה נשפכה לי בתוך השלט ועכשיו הוא לא עובד.. האם יש פיתרון או משו?!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ככה אני אחבר את המערכת לסוני בעזרת הקומפוזיט [אני אחבר רק את היציאה הלבנה והיציאה האדומה] ככה שצרריך שלמערכת תהייה כניסה כזאת ... עכשיו אני רוצה גם שישמעו מהטלוויזיה דרך הרמקולים.. השאלה היא איך עושים את זה ? יש לי PHILIPS PFL5322 בגודל 32"[אם זה משנה] ... ויש לו את כל הכניסות הקיימות..[אני כמעט בטוח שהוא לא מחסיר שום סוג של כבל] איזו מערכת תתאים לי .. סימו לב שאם המערכות שאני מבקש חורגות מהמחיר ואין מערכת שתתמוך בשניהם אז אני רוצה מערכת שתתמוך רק בסוני 3 *עדיפות ל2.0/2.1 בגלל חוסר מקום עריכה: מה דעתכם על זה ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 האם RCA הוא החיבור המדובר ?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-