אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות קשת מתקפלות, חשוב לי שזו תהיה חברה טוב, ולא יקרה, עד 100- 150 שקל... היום הייתי בקניון, ומצאתי אוזניות של Jvc, שהן גם מתקפלות וגם קלות.., הן עולות 70 שקל. (הן נראות לי טובות) הן טובות? לינק: http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027726&pathId=103&page=2
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היום קרתה לי בעיה עם הרמקולים. אח שלי שיחק באיזה משחק שמשמיע קול ופתאום הקול התחיל להיפסק לכמה שניות ולחזור לכמה שניות וכך זה המשיך. סובבתי את הרמקולים וראיתי שהחוט שמחבר אותם לחשמל נשרף (לא הרבה ממנו אלא רק חלק קטן שקרוב לרמקולים). מה הבעיה לדעתכם? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי רק שאלה אחת... איך מקליטים? יש מקרופון חיצוני? תודה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים חדשים למחשב ואני צריך עצות איזה רמקולים כדאי לקנות... אני לא מחפש משו' הכי טוב בתקציב עד 500 ש"ח יש לכם עצות לגבי חברה מומלצת מסוימת או דגם שיכול לעבוד טוב ולהרבה זמן אני קונה פחות בשביל גיימינג ויותר בשביל לשמוע מוזיקה... המלצות בבקשה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
XVID DIVX JPEG VCD SVCD כנ"ל גם קבצי תירגום בעברית ובאנגלית כולל מפענח DTS DTS -ES DD5.1 וכו' וכו' חשוב שיהיה אמין
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. לא מזמן הייתה לי בעיה קטנה עם הרג'יסטרי, והכנסתי שחזור די חדש שהיה לי. אחרי השחזור נעלמו לי כל התקני הקול. אחרי שהתקנתי אותם מחדש, משום מה הMIDI DEVICE היחיד שיש לי הוא MICROSOFT GS WAVETABLE. אני עובד הרבה עם Guitar Pro, וההתקן הזה מפיק צלילים ממש לא נעימים בלשון המעטה. אני לא זוכר את שם ההתקן שהיה לי לפני הבעיה, והייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים לעשות? בתודה, יניב.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בוקר טוף, אני מעוניין לחבר את הרמקולים למכשיר MP4 . שאלה ראשונה: האם ההגברה של הרמקולים תספיק כדי לדחוף אותם רק בעזרת ה MP4? ואם כן, שאלה שניה: איזה רמקולים הייתם ממליצים (2.1 או 2.0) בסכום הנ"ל בערך?? שאלה שלישית: האם בכלל ניתן לחבר MP4 לרמקולי מחשב ישירות? אני מאוד רוצה סאונד טוב.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים . אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם !!!!! אני מעוניין בכרטיס קול שיפיק את המיטב מהרמקולים שלי Z5500 שימושו בעיקר ל סרטים ומוזיקה!! מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 ןלמחשב יציאת MONO אחת בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB 5.1 האם כדאי ? יהיה סראונד? לא יעשה בעיות? מדובר ב CREATIVE O ZALMAN
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים איכותיים ויפים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים, משהו איכותי שאפשר לתלות על הקיר ושישמעו כמו שצריך באיכות. אין לי מושג אם אני צריך 5.1 או 2.1 כי אני לא מבין את ההבדל, וגם רציתי לדעת כמה כרטיס הקול הוא משמעותי. התקציב הוא עד 550, אבל אני צריך לראות גם הצעות במחיר נמוך יותר, וגם אם יש משהו שחורג אבל יהווה שיפור משמעותי אז גם טוב. אז מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
(אותי מעניינים באופן אישי נגנים שקוראים divx)
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לא הצלחתי להשתמש בתוכנה.....מישהו מוכן להסביר איך אני מכניס סרטים לתוך ה-H320? :s05: תודה מראש וסליחה על הבורות.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-