עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gilp123,

שלום, יש לי מחשב שאני רוצה להקליט SOUND מהאינטרנט. יש לי תוכנה טובה שנקראת POLDERBITS . כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא פותחת חלונית ורושמת כי היא לא מזהה כרטיס קול. יש לציין כי אני יכול לשמוע מוזיקה ויכול לראות סרט ויש בהם SOUND ואין לי בעיה. במערכת הפעלה מסוג XP לא הייתה לא הבעיה הזאת, רק כאשר שידרגתי למערכת הפעלה 7. ניסיתי לעדכן דרייבר מהאתר של היצרן אך גם לא עזר. יש לי כרטיס קול המחובר ל PCI של המחשב ולא BUILD IN. האם מישהו מכיר את הבעיה ומוכן לעזור ? תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by HaPorezHaBozez,

שלום! ממה שראיתי פה אתם בדרך כלל לא עוסקים פה באוזניות יחסית זולות , אבל בכל זאת אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה זוג מהשניים הנ"ל יותר טוב וכדאי. אני מתכנן להשתשמש באוזניות גם בבית וגם בחוץ, אז חשובה לי הנוחות כמעט כמו הסאונד -יש לי את הAKG 404 ואני נורא אוהב אותן הבעיה שהן לא מאוד נוחות אחרי האזנה ממושכת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני מחפש רמקולים טובים 5.1 ואני יודע שהלוגיטק הם הכי מומלצים בטווח מחירים שלהם אבל, אבל ראיתי במקרה את הפיליפס, ועל הנייר יש להם נתונים גבוהים יותר מהלוגיטק, אבל אולי זה לא אומר כלום, מה שכן משנה זה שהפיליפס עולים ב70 שקל יותר זול( כשבארה"ב הם עןלים ב 20$ יותר)

5. חבר שלי הביא למסיבה מערכת RX5062 JVC ‏2 ‏ערוצים מתחילת המסיבה המערכת הריצה שירים חופשי בלי בעיות אחרי שעתיים של עבודה פתאום מופיע לנו OVERLOAD בהתחלה חשבנו שהמערכת התחממה אז נתיקנו אותה מהחשמל למרות שחבר שלי שהביא אותה טען שהוא שמע איתה שעות שירים ואף פעם זה לא הופיע לו אחרי 10 דקות חיברנו שוב את המערכת וישר הווליום היה על 20 הגבנו את הווליום ושמענו מין טיק ואז ישר הופיע OVERLOAD אז למה הבעיה דחופה כי אמא של חבר שלי לא הסכימה לו לקחת את זה למסיבה והיא לא הייתה בבית והוא בכל זאת לקח ועכשיו המערכת עדיין רושמת OVERLOAD שעוברים את 20 בווליום למרות שהיא לא פעלה במשך 12 שעות אז מה עושים הלך חלק ? הלכה המערכת ? יש כפתור בהגדרות אולי ? בבקשה זה דחוף אנחנו שוקלים לקנות חדשה ואנחנ…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by acoca_net,

שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 200 שקל שיהיו אוזניות כפתור ושיהיו אמיונות ואיכותיות.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by bugosdckh,

האם יש הבדל באיכות בין רמקול רגיל לאלחוטי. כמו כן אשמח לקבל המלצה על רמקולים טובים שניתן לקנות בדיוטי פרי. תודה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. האם יש דרך להעביר קבצי אודיו פורמט sd2f (מק) לפיסי???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by ShayAmar,

בארץ דגם ה- DV-310-S נמכר גם ב zone 3 (ע"י מ. ברוכים ועוד). ט.ר. מוכרים zone 2. הרבה אתרי מכירה של DVD מדגישים את החשיבות לרכוש איזור 2. באתר של בורכים הם מכנים זאת multi zone למרות שעל האריזה כתוב zone 3. האם יש חשיבות לעניין? האם צפויות בעיות עם הדגמים שמיובאים ב- zone 3 האם הם קוראים כתוביות בעברית והאם ניתן לעדכן את הקשוחה לצורך כתוביות בעברית. באתר של ט.ר ישנה אזהרה שעדכון הקשוחה עבור zone 3 יכול לגרום זנק בלתי הפיך למכשיר. האם למשהו נסיון עם העניין? תודה מראש לעונים שי

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  12. יש לי כרטיס קול של CREATIVE (ד"א שהוא לפני כמה שנים) את הדגם תראו בתמונה שצירפתי, ויש לי רמקולים גם של קרייטיב 4.1 INSPIRE ועכשיו שקניתי לוח GIGABYTE P35 DS3L ושמה יש 8 ערוצים של הכרטיס קול (OB), אז אני מתלבט איפה כדאי ועדיף לחבר את הרמקולים האם לכרטיס קול או לג'גיהבייט ? תמונה:

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. אני רוצה לעשות מוד לאוזניות שלי אבל אין לי מושג איפה אני קונה פלאג איכותי יש למישהו מושג אולי? בסביבות ירושלים או ת"א תודה

14. Started by Eliranos,

plz delete this tnx

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רמקולים למחשב (תצורת 2.1), השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה, אני כמעט ולא רואה סרטים במחשב. חשוב לי שיהיה באס טוב, ושיהיה צליל נקי, פחות חשוב לי העוצמה המקסימאלית של הרמקולים (אני כרגע עובד עם ATP3 של ALTEC, הבעיה היא שאחד מהרמקולים נדפק, זאת הסיבה להחלפה). החלל בו המחשב נמצא הוא די גדול (בערך 25 מ"ר). כמו שרשמתי בכותרת, התקציב שלי הוא 400 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Chymes,

אני מאד מעוניין בנגן פלאש מבית אירייב, אבל הנפח הקטן מפריע לי. האם ניתן להוסיף כרטיס זיכרון לנגן?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by AMIT_MEG,

שלום יש לי בעיה ברסיבר של denon avr 1508 הבעיה היא כאשר אני מכניס כניסה אחת ברסיבר הכל טוב ויפה כאילו 2 בננות אדום ולבן נגיד של המחשב עכשיו שאני מחבר את הטלוויזיה אז בערוץ של המחשב יש לי רעשש חזקקקק מאוד ולא יודע מה הבעיה הכבלים או בעיה ברסיבר לא יודע מה לעשןץ תודה לעוזרים עכישו הוא מחובר רק ל aux שזה המחשב אפילו שאני מחבר יציאת וידאו זה עושה את אותה בעיה כל עוד אני מחבר עוד כניסה או יצא לרסיבר יש את הבעיה בבקשה עזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by gifman,

היי אני שוקל לקנות את הסט רמקולים MAGIC6 Peerless והייתי שמח לדעת מה דעתכם על עליהם אני שומע מוזיקה ורואה סרטים דרך המחשב בסלון, יש כרטיס קול סביר (תומך ב7.1) והמחשב מחובר לרסיבר של luxman בחיבור אופטי (אין HDMI לרסיבר) תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Some Thing...,

[move]שלום... [/move] אני חיברתי את האורגן שיש לי למחשב שלי, האורגן שלי יחסית ישן - לפני משהו כמו 5 שנים אבל הוא די מקצועי, לא מקצועי מקצועי אבל הוא טוב. חיברתי את האורגן למחשב כשקניתי את המחשב שלי (זה היה לפני הרבה זמן 4 שנים) ובאותה תקופה קניתי גם קבל כדי לחבר את האורגן למחשב... והביאו לי כמה תוכנות שאני יכול לשחק עם כל העניין הזה... והיום אני מעוניין לחזור לכל העניין הזה, אז השאלה שלי היא: אילו תוכנות אתם ממליצים? עם מה לעבוד? התוכנה היחידה שאני מכיר זה CUBASE ואני מנסה לארגן לי את החדש... אבל יש עוד הרבה מאד תוכנות, מישהו יכול להמליץ? תודה מראש [glow=red,2,300]Some Thing...[/glow]

20. Started by ErYo,

שלום לכל חברי הפורום. אנחנו בונים כרגע בית פרטי והגענו לשלב של החדר קולנוע והייתי מעוניין בעזרתכם בבחירת מפרט למערכת קולנוע. אני אפרט קודם את הדרישות שיש לי או דברים שאני מעוניין שיהיו ואם תוכלו לתת לי לפי דרישות אלו מפרטים למכירים של 30,000 - 40,000 - 50,000 - 60,000 מי שיוכל לתת מפרטים לכל הארבע רמות אני אשמח , מי שיוכל לתת רק לאחד אני גם אשמח , ומי שסתם מעוניין לתת הערות מוזמן , תודה לכל המסייעים. (אם מישהו שנותן מפרט יכול לספק את הסחורה ולבצע התקנה שיכתוב וישאיר פרטים ליצירת קשר ובמידה ואקבל את ההצעה אצור איתו קשר). אז ככה קודם כל לחדר קולנוע יש הכנה מובנית לרמקולים מקרן מסך יורד חלונות עם אפשרות להחשכה וכו' ככה שכל מה שאני צריך זה המערכת קולנוע ומעבר לזה מסך יורד , ז…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חברים שלום, אני כבר יומיים מנסה להחליט מה יותר טוב, אם יש לכם ניסיון עם אחד הדגמים אז תגידו מה אתם חושבים. השימוש הוא לגימינג ומוזיקה. אם יש הצעות חלופיות עד ה-350 שקל אני אשמח לשמוע! תודב לכול העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by liran2003,

דוד שלי הביא לי רסיבר denon avr-2800, ועכשיו אני רוצה להוסיף רמקולים 5.1 יש לי כמה שאלות: כמה צריכים לעלות רמקולים סבירים? לרסיבר הזה היו מחוברים רמקולים של psb, והם היו נשמעים מצויין, אני מחפש משהו ברמה שלהם. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by ed@15,

שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. Started by ShahafH,

כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.