אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה MEDIA PORTAL אך כאשר אני צופה ב-TV אני שומע צליל כפול, ואם אני מבצע הקלטה אז ב-PLAYBACK זה נשמע בסדר, מישהו נתקל בבעיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הרמקולים אני מתלבט בין Creative T6060 LogiTech X530 Creative 5200 הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה בעיקר וטיפה לסרטים ומשחקים כמו need for speed carbon הדגש צריך להיות על איכות השמע וחוזק הרמקולים. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. האם אפשר להאריך את הכבלים של הרמקולים האחוריים? (הם עם חיבור "בננה" או חוטים רגילים?) 2. האם עם כרטיס קול Creative 5.1 דיגיטלי אני יקבל צליל סראונד גם במוזיקה רגילה? מבקש המלצות... תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בכרטיס קול XFI, יש הגדרה שנקראית Enable Bass Redirection ויש חץ קטן שממליץ לשים על 80Hz THX כשהדיפולט זה 100. ויש עוד הגדרה Subwoofer Gain (+15dB) עכשיו ,האם אני צריך לסמן אותם ככה ? או להשאיר אותם בדיפולט מכובים כי זה תלוי ברמקולים כעיקרון, ואני לא בטוח יש לי רמקולים של Logitech 640 5.1 רק במצב GAME MODE האפשרות הזאת עובדת, במצב Entertainment היא לא אמורה לעבוד אפילו אם היא מופעלת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום , אז נתחיל מזה שקניתי את המחשב ב KSP , אני יודע , טעות שלי , לא תקרה שוב! הגעתי למעבדה שלהם בעקבות רעשי רקע מעצבנים שיש לי בחיבור הקדמי של האוזניות , הרעשים קורים כאשר ההארד דיסק חושב וגם כאשר כל הסאונד ב MUTE . בכל מקרה , הטכנאי הג'ינג'י הטמבל שם שינה לי כל מיני דברים בקונפיגורציה של המחשב (ואחרי זה טען שהרעשי רקע האלה זה תקין ושאין מה לעשות , ככה זה כל הלוחות אם בעולם) , עד עכשיו כל פעם שהייתי מחבר אוזניות לחיבור הקדמי הרמקולים שמחוברים לחיבור האחורי היו מושתקים אוטומטית. עכשיו זה לא קורה , האופציה הזאת בקינפוג אפורה ולא משופעלת , כמו כן אין בכלל סאונד באוזניות בחיבור הקדמי , אלה רק אותם רעשי רקע מעצבנים... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כרטיס קול שיתאים ככל האפשר להקלטה דרך מיקרופון. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום ! יש לי את ה - Creative X-Fi XtremeMusic ויש לי את הרמקולים Creative Inspire GD 580 5.1 . http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=9137&nav=0 עכשיו יש את הדבר הזה שקיבלתי עם הרמקולים, מן רסיבר כזה או לא יודע איך לקרוא לזה ... שאם תראו באתר יש לו גם כמה יכולות פיענוח או משו. שאליו מתחברים בעצם הרמקולים, יש לו ארבעה חיבורים - 2 אנלוגי [ירוק/שחור/כתום], [אדום/לבן], 2 דיגיטלי - קואקסיאלי ואופטי. אליו מתחבר הפלייסטיישן 2 בחיבור אופטי, הממיר של HOT בחיבור אנלוגי [אדום/לבן]. אליו גם מתחבר הכרטיס קול וכל ספריית הוידאו, סאונד ומשחקים. השאלה שלי עם איזה חיבור עדיף לחבר את הכרטים לרסיבר הזה ולרמקולים בעצם. ל - X-Fi יש …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את הקונסולה Playstation 3 וזה צריך להגיע בקרוב מאד הבעיה היא שהמערכת סאונד שלי עד היום זו המערכת של Creative MegaWorks 550 שמחוברת כמובן לSB Hi-FI. על מנת לקבל דולבי 5.1 מהPS3 מישהו יודע אם אפשרי דרך הרמקולים האלו? מקווה שכן כי אם לא עכשיו צריך להשקיע גם במערכת חדשה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את כניסת המיקרופון בלוח אם אשר הפסיקה לפני כמה שבועות לעבוד סתם ככה ולא הצלחתי. אני מניח שהאופציות שעומדות בפני הם: לממש אחריות על הלוח אם ולבקש חלופי (נראה לי כאב ראש להתעסק עם זה). לקנות כרטיס קול (רק בשביל זה?) או לקנות usb microphone. אשמח לשמוע ממכם המלצות לגבי מה לעשות, ואם אתם מכירים דגמים טובים אך לא יקרים של usb microphone (ובכלל מה לחפש בזה?)
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
צריך המלצה לסט של מקרופון (מדונה או דש) + משדר+מקלט של חברה איכותית כגון: shure אבל נראה לי שהם מעבר לתקציב שלי. יש עדיפות לדש - אלא אם כן למישהו יש המלצה שונה. השימוש הינו להופעות ביתיות או מקומות קטנים, רק דיבור בלי שירה (אם זה משנה) חשובה יכולת התגברות על תדרים סלולרים או בלוטות' חדש בעסק - חשובה מאוד המלצתכם!!! תודה
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4095=4138&DB6195=140532&DB26931=461527&DB4091=4108&orderby=price
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2059&scat=199&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=93&scat=199&tcat= מה יותר טוב ? ד"א הולך עם הכרטיס CREATIVE Audigy SE 7.1
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-