עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ParanoidLoneWolf,

Plantronics Audio90: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod440020 Sennheiser PC130: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc130.html Logitech Percision Gaming Headset: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=9523 תודה מראש עריכה: שווה לי להשקיע בHeadset יקר יותר?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by yoni321,

אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. שלום חבר'ה, קוראים לי סטס ואהי אחד האנשים שפחות מסתדרים עם מחשבים אך עדיין חולה על מוזיקה! רכשתי לאחרונה את מכשיר ה- ZUNE ואני מאוד מסתבך עם התוכנה שלו. אשמח אם מישהו כאן יהיה מוכן להושיט לי יד ולתת לי מדריך מקוצרר לשימוש יעיל בתוכנה בדגש על העברת סרטים! זה באמת מאוד קריטי לי כיוון שאני רוצה לנצל את יכולות הנגן שלי. דבר נוסף, יש לי טיפה בעיה עם הווליום - הוא משתנה בין שירים שונים! אני יודע שאלו שאלות דיי מציקות אך אני ממש חייב את עזרתכם... בתודה מראש! נ.ב מי שרוצה להגיד לי לפנות לאתר של זון אז בבקשה לא כי האתר שלהם סתם מסורבל!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by INeedHelp,

שלום, ברשותי כרטיס TV חדש מדגם PVR-150 של חברת Hauppauge. התקנתי אותו בתוך חריץ ה PCI, דרייברים הותקנו וגם התוכנה. יש לי XP אבל בלי MC הכרטיס חובר לממיר HOT של חברת Samsung אבל אני לא מצליח למצוא ערוצים. איך אני יכול למצוא את הערוצים? תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by TheShadow,

יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by esaly,

חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by keinanb1,

שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by BIBI,

איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות in rar, אוזניות חוטיות. חשבתי על Sennheiser MX50 ועל Sennheiser MX350 תודה....

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  17. http://creative.com/products/product.asp?prodid=9025 כמה שיותר זול אבל שיהייה טוב. רצוי מאוד שיהייה בKSP. תודה!

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום לכולם וערב טוב . יש לי מגבר של PIONEER ומחוברים אליו רמקולים ( 7.1) ולא שומעים צלילים מהרמקולים. לפעמים הוא עובד ולפעמים לא . ביצעתי פריקת חשמל . אני חושב שהכל מחובר במקומו. **הרמקולים חדשים(לפני כחודש) והמגבר מלפני כמה שנים.

19. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by IlanF,

נמאס לי מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם, הוא לא מקליט לי סאונד והדרייברים שלו פשוט גרועים ברמות שאני לא יודע איך לתאר (לפחות הדרייברים של הXP, של ויסטה עובדים מעולה ) אני מחפש כרטיס קול בתקציב הכי נמוך שאפשר שיהיה בערך ברמה של מה שיש לי עכשיו מובנה. והכי חשוב, שהדרייברים שלו יעבדו כמו שצריך. Audio Adapter Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller SoundMAX HD audio

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by yuvalrubi,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון , אבל אני אנסה. האם אני יכול לחבר 4 מסכים( או יותר ) ל PC אחד ושבכל מסך אוכל לפתוח אפליקציה שונה ? אם כן , איזה חומרה אני צריך לשם כך ? הדבר מיועד למערכת בקרה . בברכה , יובל.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. Started by ZenMaster,

חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים