עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים . אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Simplify,

היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. יש לי לוח אם NFORCE עים כרטיס קול מובנה והיתה לי התלבטות מה ההבדל בן הדריוורים של NVIDIA לריילטק. מצאתי מאמר מלא עים תשובות: http://www.ngohq.com/home.php?page=Articles&go=read&arc_id=20 TASCAM

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by avidan28,

טוב זה קצת מורכב אני רוצה לתכנן מחשב סלוני שמיועד לנגן סרטים אבל....שיהיה במארז קטן מימדים.משמע אומר שיהיה הכל מובנה בלוח כולל הכרטיס קול. רוב כרטיסי הקול היום לא משהו אז אני רוצה לחזור אחורה לכרטיס SOUNDSTORM.השאלה אם זה כדאי או שרצוי לוותר ולבנות מחשב במארז יותר גדול ולשים כרטיס בסוקט PCI רגיל ולהשקיע בחברה כמו אודיוטרק. אשמח לעצות כי אני יודע שהלוחות עם הכרטיס המשולב קצת קשים להשגה. כל מי שיש לו ניסיון עם הכרטיס הזה אשמח לקבל חוות דעת אם כדי בכלל לבסס עליו מערכת או שאין כל טעם לחזור 3 דורות אחורה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by assafidan77,

1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719128 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716783 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718690 4.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 תודה לעוזריםם..!!!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. Started by BIBI,

איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. שלום לכולם, אני טס ביום חמישי לחו"ל, וחשבתי לקנות את הרכיבים בדיוטי פרי, בעצם אני מעוניין לקנות LCD, מגבר, DVD, ואם אפשר אז גם רמקולים. את הLCD אני מעוניין לקנות את הדגם של טושיבה (זה שנגמר ב66) והמחיר שהציאו לי אותו הוא 12אלף (כולל הובלה). מגבר יש לי 2 אופציות ואני מתלבט - בין הדגם של הרמן קרדון ה130 במחיר של 1940 ואת ה135 ב2200. האם שווה לקחת את ה135 למרות שאני בחיים לא אשתמש באופציה של 7.1? (אני מתכן 5 רמקולים + SUB). האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח? (בהתחשב בעובדה שחיסכון זה שם המשחק, וכל שקל חשוב לי). DVD אמרו לי שיש שם DVD חדש שהגיע לפני כשבוע של טושיבה והוא גם מקליט. איכותו טובה מאוד והוא עולה 200$. לגבי רמקולים, לא אמרו לי כלום. כמה שאלות לי, האם זה יותר זול לקנות את…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by krk4,

שלום אנשים, אין לי מקום ל3 רמקולים. יש לי מקום ל2 רמקולים כאלה בינוניים -, אולי טיפה יותר קטנים מהרגילים שיש למחשבים פשוטים תמיד. אממ, אתם יכולים להמליץ לי על משהו? 2 רמקולים, של קריאיטיב, עד סביבות ה50$. עוד שאלה, Creative INSPIRE 2.1 2500, הם 2 רמקולים או שלושה? תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים

13. שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by kheled,

בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 ןלמחשב יציאת MONO אחת בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB 5.1 האם כדאי ? יהיה סראונד? לא יעשה בעיות? מדובר ב CREATIVE O ZALMAN

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. אני מחפש מערכת קולנוע בייתי לסרטי DVD וקצת מוזיקה DVD כבר יש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by kurt80,

אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל קראתי הודעה של בחור שמספר על בעיה שהתרחשה עם הנגן שלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=80826324 אני מתלבט, מצד אחד אולי זו בעיה ספציפית שיש לבחור ההוא ומצד שני אולי מדובר בבעיה שמאפיינת את הנגן וסביר שתופיע גם אצלי. אשמח לשמוע מאנשים שמשתמשים בנגן האם נתקלו בעניין הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. Started by assaf972,

שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by RDS,

טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by PeaceWarrior,

יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by almog333,

ברשותי iriver 340 ומצלמה canon s1. המחשב שלי מזהה את המלצה ככונן נוסף בלי צורך בדרייברים. למיטב ידיעתי זה סימן שהנגן גם יזהה את המצלמה ואני יכול להעביר תמונות. בחנות שקניתי את המצלמה אמרו שהנגן עלול "להוציא זרם" (כהגדרתם) ולמצלמה ואז המצלמה תשבוק חיים וזה לא יהיה מכוסה באחריות. מישהו יודע משהו על זה? בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by NewRig,

תקציב 200-400 רצוי מהחנות isracomp, אבל אם יש מוצר במסגרת התקציב שעדיף במובהק על ההיצע בחנות זו - אשמח לקבל המלצה בכל מקרה. אציין רק שמדובר בכרטיס קול מבוסס AC97 עם 7.1 ערוצים, מובנה בלוח אם nForce4 Ultra, ולכן סביר להניח שרמקולים יקרים יותר יהיו overkill למערכת כזו.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  22. אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by limer,

ברשותי כרטיס מסך 9800 GTX http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N871-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family וטלויזיה LCD 32 של LG http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402 הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר אותם שאקבל את המקסימום איכות בזמן הצפייה .... בנוגע לסאונד אני משתמש בלוג'טק X-530 שמחובר לכרטיס ONBORD בתודה מראש ..... LIMER

24. Started by myjunkmail0000,

יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  25. בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.