אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום האם במערכות של 5.1 כששומעים מוסיקה שומעים את כל הרמקולים? (למרות שבעיקרון זה 2.1)? הבנתי שחלק מצליחים וחלק לא ויש בכרטיסי הקול של קרייאטיב CMSS שמדמה את זה לשמיעה בכל הרמקולים, יש את זה רק בכרטיסים של קריאייטיב או גם בשאר?או שזה עובד רק ב winamp3?? מישהו יכול להסביר לי בבקשה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מבקש שוב המלצה (לא בשבילי הנגן) לנגן MP3 בתקציב 1000-1500 ש"ח. דברים חשובים: *סוללה של 12 שעות מינימום *נפח 4GB ומעלה נגן בעיקרון מיועד סתם לנסיעות באוטובוס ודברים כאלה, אין צורך במשהו ספורטיבי. וגם אין צורך בנגנים מתקדמים יותר כמו X5L וכו', אז בבקשה אל תמליצו להוסיף 400 שקל לתקציב ולקנות אותם! אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ואני אשאל את הבחור שביקש את ההמלצה .
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום שאני מדבר עם אנשים בסקייפ אז הם שומעים את עצמם פעמיים למה זה קורה לי אנשים איך אני פותר תבעיה המעצבנת הזאת ? חשוב לציין שהרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה תודה מראש זה די דחוף אנשים אז אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
של קרייאטיב? מאוד אהבתי את העיצוב שלהם, וראיתי שבסטייקי הם נמצאים במומלצים לטווח מחיר הזה. השימוש: משחקים + סרטים איך הם גם לעומת הT6100? שהם פחות או יותר אותו סגנון..
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכיון את הרמוקול שיש לי כך שיצא קול מהמיקרופונים. אל תשאלו למה מישהו יודע כיצד אני יכול להגיד את זה יש לי מיקופורון ושני רמקולים קטנים + אחד SUB אם אני זוכר נכון זה CEATIVE 2.1 2500 משהו בסיגון
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת creative ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות של החלפת תוכנה לעברית!! (לראות אר5ת השמות של השירים בעברית???) ???
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים איכותיים ויפים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים, משהו איכותי שאפשר לתלות על הקיר ושישמעו כמו שצריך באיכות. אין לי מושג אם אני צריך 5.1 או 2.1 כי אני לא מבין את ההבדל, וגם רציתי לדעת כמה כרטיס הקול הוא משמעותי. התקציב הוא עד 550, אבל אני צריך לראות גם הצעות במחיר נמוך יותר, וגם אם יש משהו שחורג אבל יהווה שיפור משמעותי אז גם טוב. אז מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל קראתי הודעה של בחור שמספר על בעיה שהתרחשה עם הנגן שלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=80826324 אני מתלבט, מצד אחד אולי זו בעיה ספציפית שיש לבחור ההוא ומצד שני אולי מדובר בבעיה שמאפיינת את הנגן וסביר שתופיע גם אצלי. אשמח לשמוע מאנשים שמשתמשים בנגן האם נתקלו בעניין הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מכיוון שאני מנגן ומקליט שירים, והרבה, והALC889 המעפן לא מספיק לי כלל וכלל בנושא של הקלטות, הוא בואו נאמר את זה ככה, עלוב, גרוע, ופשוט לא מספק. אני חושב על לקנות כרטיס קול איכותי להקלטות בדגש גדול על איכות הקלטה גבוהה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התחום ויכול לעזור.. אני מחבר את המגבר בכבל PL לMINIPL וגם את האורגן בכבל MINIPL רגיל אני מקליט עם CUBASE את שניהם ומחבר אותם ביחד עם קול... בהזדמנות זו אשמח גם להמלצה על מיקרופון איכותי בשביל הקלטות(לא ברמת סטודיו או אולפן, אבל איכותי) תודה, גיא.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מחפש DVD מקליט שיתמוך בכל סוגי הקבצים, שיקליט לי כל מה שאני רוצה מהטלויזיה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בלוח אם והבעיה היא שפתאום נעלם הקול... הבעיה בחיבורים הפנימים כי חיברתי רמקולים אחרים וגם חיברתי לחיבור יציאת סאונד מקדימה ויש צליל... האם אפשר לפתור דבר כזה? כי זה די בלוח האם... האם לא יהיה פשוט יותר וזול יותר לקנות כרטיס קול של קריאטיב ב 107 ש"ח (CREATIVE SB LIVE 5.1) במקום לשלוח את כל המחשב לתיקון?? ושאלה אחרונה האם החיבור בכלל יעבוד? אם אני יחבר כרטיס סאונד חדש וישתמש בו במקום הסאונד המובנה בלוח אם הוא שבגלל שיש בלוח אם בעיות זה יעשה לי בעיות אם הכרטיס החדש?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-