עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by ryan_b,

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=212&catid=6&subcatid=10 מה אתם חושבים על הדי וי די הזה? נקנה ב600 שקלים .

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Simplify,

היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by bluz,

הכרטיס Hercules GTXP 7.1, יד שניה.. יש עליו ביקורות? הוא טוב? תנו לי ערך.. כמה הוא שווה (שוב, יד שניה)?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by SHOOTER8,

בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by maazg,

שלום .. באתר של WALLASHOPS נמצא סט רמקולים של SANSUI האם כדאי לקנות ... מחפש רמקולים לסרטים ולא למוזיקה.... ואם יש הצעה לא מהאתרים האלה גם טוב... פשוט תנו הצעות לקניית רמקולים ... לא רוצה לקנות ולהתחרט.... תודה...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  10. שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by galr52,

שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by liko,

יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

14. Started by VIpERo,

מה אתם אומרים מה עדיף לי ???? אחד על אחד !!! שני הדגמים הספציפים האלה !!!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by kurt80,

אני מעוניין לקנות את המכשיר אבל קראתי הודעה של בחור שמספר על בעיה שהתרחשה עם הנגן שלו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1292&msgid=80826324 אני מתלבט, מצד אחד אולי זו בעיה ספציפית שיש לבחור ההוא ומצד שני אולי מדובר בבעיה שמאפיינת את הנגן וסביר שתופיע גם אצלי. אשמח לשמוע מאנשים שמשתמשים בנגן האם נתקלו בעניין הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. (אותי מעניינים באופן אישי נגנים שקוראים divx)

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by eliav-peretz,

^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by WazZzap,

אוקיי אז ככה: יש לי לוח אם -945p-s3 של Gigabyte יש לי דרייבר realtek High Definition Audio driver ואני משתמש באוזניות ומיקרופון (שבא עם האוזניות או בקיצור headset) וקורה לי שאני משחק או שיש שירים או משו כזה...במקום לשמוע אותי שומעים תצלילים... רק אם אין רעשים בכלל בכלל אז שומעים אותי נגיד אני שם שירים ורוצה לדבר עם חברים ב teamspeak אז שומעים תשירים... מה אני עושה כדי שישמעו רק אותי ולא תאוזניות?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by benhouli,

שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by Incubator,

שלום. לאחר מספר רב של נסיונות הגעתי למסקנה שהכרטיס קול שלי פשוט לא מספיק טוב להקלטות. אני מחפש כרטיס קול של לפחות 5.1 שמקליט באיכות טובה, ושלא ישבור את הכיס יותר מדי. אני גם צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 שלא תעלה יותר מדי כסף גם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים