אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אתמול ביקשתי עזרה מאיזה מישהו שמבין במחשבים איך לתקן לאגים מסויימים במשחקי מחשב. הוא המליץ לי להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול (Realtek) ואז גם להסיר את ה- nVidia drivers ולהתקין nForce_6.53_WinXP2K_english.exe אבל ברגע שהתקנתי את זה זה לא כולל audio driver אז בנוסף הורדתי nForce_audio_4.57_winxp2k.zip ועכשיו זה פותח לי קבצים ולא קובץ התקנה... נאמר לי שאני צריך להתקין את זה ידנית דרך ה-device manager ואין לי מושג איך אני עושה את זה דרך שם.... תודה לעוזרים. אם יש לכם רעיון או משהו אל תתביישו ופרסמו. אם מישהו יכול אפילו לעזור לי לחזור למצב הקודם לפני שהתחלתי את השטויות הללו אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי את ה-Z3 של לוג'יטק.. ובהודעה שרשמתי לכאן לגבי כרטיס קול מתאים, IG אמר לי שהכרטיס קול שקיבלתי כשקניתי את המחשב (AC97) לא ינצל את המירב ממנה.. לכן רציתי לשאול אם כרטיס קול maya 5.1 יענה על הצורך? (אני נוטה למוזיקה יותר ממשחקים, ואני לא מעוניין בכרטיס קול יקר מדי) בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי. תקשיבו לתעלומה הבאהף המחשב שלי מחובר לממערכת סטריאו באמצעות מפצל Audio אשר נכנס לכרטיס קול שלי אשר מתחבר ליציאת Aux שיש לי במערצ הסריאו. שאני משחק במשחק קומפי אני שומע את המוזיקה ואת הקול בשני הרמקולים וכאשר אני משחק במשחקים אחרים - מתקדמים יותר - כגון COH או COD2 או Fifaf אני שומע את המוזיקה הוקל רק מרמקולאחד. בדקתי את ה- Balance והוא מכוון על האמצע. אני ממש אובד עצות. נא תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אח שלי נוסע היום לסין רציתי יעוץ לאוזניות ל X5L .כרגע אני עם האוזניות סטוק- שלא רעות אבל אם כבר אח שלי נוסע לסין למה לא לנצל את זה. בעיקרון היתי עד לפני כמה חודשים עם PORTAPRO ומאוד היתי מרוצה מהן אבל ממש השמדתי אותן...היתי קונה אותן שוב אבל הגעתי למסקנה שזה מעצבן להסחב עם משהו כזה אני רוצה המלצות לאוזניות כפתור עד 40$ (עדיף כמה שפחות) בסין (קחו בחשבון) רק שלא יהיו כמו e2c כי יש לחבר שלי ואני לא אוהב אותן... שווה להוציא 40$ על אוזניות כפתור כשיש לי עכשיו את האוזניות סטוק של הX5L? אה...ועדיף שלא יהיה על האוזניות שלט ווליום כי זה סתם מציק ועוד משהו..אם זה משנה..אני שומע את רוב סוגי המוזיקה...מטראנס ועד מוזיקה קלאסית...כולל רוק מטאל ישראלי פופ וכו' תודה..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מה ההבדל בין X-Fi XtremeMusic ל X-Fi Platinum ??? תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
Creative SBS 370. Logitech S200. התקציב הוא 150 ש"ח, אם יש לכם הצעות נוספות.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-