עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J0n1,

האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. מה ההבדל בין X-Fi XtremeMusic ל X-Fi Platinum ??? תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by benhouli,

שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  4. Started by chilik,

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by roes,

הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

קבלתי 2 סרטי DVD מארצות הברית והם לא עובדים בDVD בסלון או בDVD במחשב MAC בגלל בעיות של איזורים מה אני יכול לעשות כדי לראות אותם?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. לפי שמועות אם מותקן לך SP1 של VISTA יכולות הכידוד DD והDTS חוזרים הדריברים מותקנים כבר אבל אין לי SP1 כך שעוד לא בדקתי את זה, אם למישהוא יש SP1 וX-FI אנה דבחו. לינק http://asia.creative.com/support/downloads/

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

Nothing left to say, just make your vote =] ...

9. Started by cohenkobi1,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן mp3 עם לפחות ג'יגה ? אבל חשב מאוד שיהיה לו רדיו fm תודה מראש.

10. עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. Started by ori-silver,

הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. יש לי מערכת 5.1 אבל עכשיו המגבר הוא מובנה בסאב.. מנמיכים ומגבירים מהסאב ויש עוד 4 רמקולים וסנטר. עכשיו קנניתי אותה לטלויזיה מזמן כולל הDVD עכשיו אני רוצה לחבר את המערכת בלי ה DVD למחשב. אני רוצה לחבר את ה 4 והסנטר והסאב (שהוא גם המגבר). יש אפשרות? אם כן איך מה לחבר למה? תודה..[br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:25:26 אבל מצאתי איזה מערכת שהיא פחות או יותר אותו דבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=6 רק שזאתי יותר משוכללת אבל גם בה המגבל משולב בסאב ואני רוצה לחבר הכול חוץ מה DVD יש אפשרות לזה? בבקשה זה דחוף תודה.![br]פורסם בתאריך: 6.07.2007 בשעה 23:36:34 בבקשה מישהו יכול לעזור או להגיד אם הדבר אפשרי בכלל

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

יש דרך לראות vcd בסוני?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by TheShadow,

יש לי לוח אם עם כרטיס מסך 6.1 ערוצים... יש כניסת אודיו ויש כניסת מיק.. אני יודע שאני צריך להכניס את הגיטרה לכניסה הרגילה ולא למיקרופון אבל באיזה תוכנה להשתמש ומאיפה אני משיג אותה עם אני רוצה להקליט באיכות? יש לי כרטיס כל מובנה על הלוח EPOX 8kda3j+ תודה מראש.. ועוד שאלה: אם אני מחבר ישירות מהמגבר של הגיטרה זה יכול לסכן את הכרטיס מסך? אני פשוט רוצה סאונד מעובד עם אפקטים...(להקליט משהו)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לשמוע לפני הרכישה תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היי ברשותי מחשב ישן P4 בעל מעבד 3GHZ וזיכרון של 512MB. אני מחפש כרטיס טלוויזיה לראייה טובה של שידורי טלוויזיה עם או ללא ממיר דיגיטלי אשמח להמלצות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  18. Started by itzik200,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by Simplify,

היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by avidan28,

שלום.ראיתי רכיב אפקטים מעניין ביד שניה.אני רוצה לדעת האם כבעל 1212 של EMU הרכיב הזה יוסיף לי למערכת??? http://www.devhardware.com/c/a/Sound-Cards/NewQ-Gold-DSP-Review/ קישור מצורף.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. טוב קניתי כרטיס קול חדש הוא אחלה אבל יש בעיה לא שומעים 5.1 מכל הדברים במחשב משחקים BSP מדיה פלייר אלה רק מהתוענה של CREATIVE עצמה שיש עם הדיסק הכול מוגדר על 5.1 יש לי רמקולים 5.1 לוגיטק סראונד תודה לעוזרים :'( .

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by alextomin,

שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by keinanb1,

שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by dsane,

האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים