אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם, הוא לא מקליט לי סאונד והדרייברים שלו פשוט גרועים ברמות שאני לא יודע איך לתאר (לפחות הדרייברים של הXP, של ויסטה עובדים מעולה ) אני מחפש כרטיס קול בתקציב הכי נמוך שאפשר שיהיה בערך ברמה של מה שיש לי עכשיו מובנה. והכי חשוב, שהדרייברים שלו יעבדו כמו שצריך. Audio Adapter Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller SoundMAX HD audio
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש בעיה בכבל השמאלי הוא כבר לא פועל מאיפה אני יכול לקנות כבל חדש? (הכבל של האוזניות הוא יוצא... ז"א יש חיבור לכבל הם לא מולחמות...) עדיף באיזור המרכז או הצפון אם אפשר קישור לחנות באינטרנט עוד יותר טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איזו תמורה הכי טובה אוכל לקבל עבור 500 ש"ח? לחבר שלי יש את Logitech 2.1 Speakers X-210 והאיכות שלהם ממש טובה, צליל עמוק, יפה, וחברה אמינה גם כן... ואני כנראה רוצה לקנות 5.1 של לוג'יטק, אבל ההחלטה הזאת לא עומדת מאחורי כלום ואני לא בקיא בנושא הזה כ"כ... אז מה אתם אומרים? *עריכה: האם שווה לי בכלל ללכת על 2.1 בתקציב הזה? מטרה: מיני מערכת קולנוע בחדר 10-11 מ"ר..
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול שיתאים לרמקולים 2.1 משהו שם ALTEC למשל... אני לא קולט בזה כלום.... אז תנו כמה המלצות
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. מטרות: צפייה בסרטי HD, משחקי מחשב, הקלטה מ-HOT של סדרות באיכות טובה. בעיה: מקום. צריך מחשב נמוך. עד גובה של 20 ס"מ. לאחר בירורים רבים מצאתי את המחשב הבא שמגיע מוכן. (אין אפששרות לבצע שינויי חומרה). אני מעוניין לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מחשב GOLDEN GATE GE2: CPU Intel® Core 2 Duo Processor T7200/T7400 (FSB 667MHz) Chipset Intel 945GM / ICH7- M / ICH7- DH Memory Two DDR II- 533/ 667 SO-DIMM Slots for Maximum Memory of 2GB HDD 9.5mm Height SATA HDD Module, Ultra DMA ATA-150 ODD Fixed Slot-in DVD-Multi Drive/ Combo Drive VGA Embedded in Intel 945GM LCD External via DVI-I Port ; 85Hz Refresh Rate:1600x1200 pixels, up to 32bit Colo…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1860 שלום . קראתי על הטלוויזיה הזו שהיא משתמש בפאנל IPS (פאנל שמוכר לי לטובה ממסכי המחשב) האם היא עדיפה על ה LD9000 ? מה עדיף ? ובכלל הייתי רוצה מיני חוות דעת עליה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם !!!!! אני מעוניין בכרטיס קול שיפיק את המיטב מהרמקולים שלי Z5500 שימושו בעיקר ל סרטים ומוזיקה!! מה דעתכם על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-