אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי DVD של Pioneer אשר נקנה לא מזמן. הבעיה שלי היא שבחלק גדול מהסרטים אני לא רואה מסך אלא רק שומע קול וזה כולל גם לגבי divx שה DVD בוודאות צריך לקרוא אותו. לעומת זאת, יש לי סרטים שעובדים מצויין והם נצרבים באותם דיסקים ואותה שיטה (צריבת Data DVD) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים! סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפשת רמקולים איכותיים 2.1 שנועדים למטרות סרטים בעיקר... בהעדפה גבוהה לרמקולים עם שלט מישהו יכול להמליץ לי? תודה
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
-
האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי microsoft plus ושחקתי עם מספר אופציות שאחת מהן הייתה ה audio , אין לי מושג מה עשיתי רע אבל מאז אני מנגן שירים והקול נשמע כמו קול של בחורה בכל השירים . גם כשאני מבטל את ה plus בנגן כלום לא עוזר. האם יש פתרון?? :'(
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
היי, אני לא מצליח להוציא מהמחשב שלי DTS, מה הסיכוי שהבעיה אינה במקודדים ודווקא בכרטיס הקול שעל הלוח ? אני לא מוצא בשום מקום אם הלוח תומך בDTS או לא, יש פה מישהו עם אותו לוח שיכול להוציא קול באיכות DTS ? ואם כן איזה מקודדים צריך ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס ערכיה וטלווזיה שאוכל לחבר אליו את הYES MAX HD ואוכל לצפות במחשב שלי בשידורי HD וגם להקליט אותם אשמח אם תוכלו להמליץ לי תקציב : עד 1000 ש"ח לא משנה אם לקנות בארץ או בחו"ל- (אם מדובר באתר בחו"ל רק שיקבל כרטיסי אשראי) מערכת הפעלה שיש לי : WINDOWS SEVEN מפרט מחשב: מערכת I7
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו בטעות ואחרי שיר מסויים הוא מתחיל אותו שוב ואין לי מושג איך מבטלים את זה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
CREATIVE Inspire 7700 sub + 7Sp.1 2.Creative I-Trigue 5600 5.1 Special Design 3.Creative Inspire GD580 Logitech SoundMan Z-5300 5.1/280W RMS אני צריך אותם בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
וזאת בגלל שאחותי התעסקה שם עם הקבצים ומחקה את תיקיית ה-SYSTEM. עכשיו אומנם יש לי ברשימה שאני שם את הנגן ב-usb שירי mp3, אבל הם לא מופיעים בנגן שאני מפעיל אותו. איך אני מתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, קודם כל זהו החלטתי שנמאס לי להמיר כל היום סרטים אז קניתי את הדי וי די הזה. מה אתם אומרים עליו. זה עלה לי 450 שקל, היה גם ב 300 אך לא רציתי של חברת נורמנדי או אפקס. בקיצור צרבתי סרט בנרו תוך 3 דקות כולל תרגום והכל טוב !! יש לכם מקצה שיפורים בשבילי אני יודע שבמידה ואני יקנה צורב די וי די אז אני יוכל להכניס מס' סרטים בסי די אחד. אך נחכה קצת אין לי מספיק כסף בשביל זה.......... שאלה קבלתי כבל אחד של שיוצא ממנו 3 בננות צהוב אני יודע שזה וידיאו ואדום לבן לאודיו. הדיוידי שיש לי בבית הישן זה מערכת קולנוע ביתית שקניתי בעבר של יונדאי המכשיר הוא גם DVD וגם רסיבר . כך שעכשיו נראה לי שיש לי בעיה לחבר את המכשיר החדש לקולונע הביתי בקיצור בגלל שאין לי רסיבר . מה אתם יכולים לעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-