אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1860 שלום . קראתי על הטלוויזיה הזו שהיא משתמש בפאנל IPS (פאנל שמוכר לי לטובה ממסכי המחשב) האם היא עדיפה על ה LD9000 ? מה עדיף ? ובכלל הייתי רוצה מיני חוות דעת עליה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הרמקולים הללו מארה"ב. אך נודע לי שייתכן שתהיה בעייה מבחינת חיבורם לחשמל משום שהם עובדים על מתח של ארה"ב שהוא כידוע 110 וואט ולא 220 כמו אצלנו. רציתי לדעת אם מישהו קנה את הרמקולים האלו מארה"ב ואם כן האם הוא עשה משהו מיוחד על מנת לחברם לחשמל. בנוסף אמרו לי שייתכן שאני אצטרך טרנספורמטור על מנת להמיר את המתח.... מישהו אולי יכול לתת לי יותר מידע על כך? תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בארץ נגן mp3 בין 512 זכרון לג'יגה. חשבתי להציע לו סאנדיסק, יש נגן אחר שהוא לא ג'נרי במחיר הזה? ויש איזו ביקורת או משהו לגבי הנגן מישהו ממליץ ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום המתאים אני בונה גלרית תמונות בHTML לעסק של אחי-חברת גינון ואני מחפש מוזיקה חוקית שתתאים לגלריה הזות-גלריה של 240 תמונות של גינות צמחים וכדים אני חשבתי על מוזיקה קלסית אבל אני לא יודע מה מתאים ולמה אין זכויות יוצרים אז אני מקווה שתעזרו לי ואני מדגיש שהבקשה שלי למוזיקה חוקית לגמרי בתודה STONE COLD
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בזיגזג מוכרים אוזניות + מיקרופון של אלטק לנסינג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 מישהו שמע אותם ? שווה ההשקעה ? בעיקר בשביל משחקים ? השאלה אם הם עולים 100 שקל בגלל השם או באמת בגלל שיש הבדל איכות משמעותי אם נשווה אוזניות+מיקרופון רגילות של 20 ...30..ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
נמאס לי מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח אם, הוא לא מקליט לי סאונד והדרייברים שלו פשוט גרועים ברמות שאני לא יודע איך לתאר (לפחות הדרייברים של הXP, של ויסטה עובדים מעולה ) אני מחפש כרטיס קול בתקציב הכי נמוך שאפשר שיהיה בערך ברמה של מה שיש לי עכשיו מובנה. והכי חשוב, שהדרייברים שלו יעבדו כמו שצריך. Audio Adapter Analog Devices AD1988B @ nVIDIA nForce 570 SLI (MCP55P) - High Definition Audio Controller SoundMAX HD audio
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
^^^^ כמו שרשום אני צריך המלצה לבן דוד לרמקולים למחשב... תקציב: 200¤. הוא רוצה את הכי טוב שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה מראש, אליאב.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
האם יש למישהו ניסיון או המלצה על לוכד וידאו זה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-