עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום שאני מדבר עם אנשים בסקייפ אז הם שומעים את עצמם פעמיים למה זה קורה לי אנשים איך אני פותר תבעיה המעצבנת הזאת ? חשוב לציין שהרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה תודה מראש זה די דחוף אנשים אז אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by FiREX,

אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור

3. יש לי כבל SVIDEO בצד אחר ובצד שני כבר בננה צהובה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזה הכרטיס מסך שיש לי הוא 7900GT זה הכבל שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by shugon,

יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  7. יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. יש לי כרטיס אחד שהוא און בורד של ASUS שנקרא c-media ac97 יש לו 4 ערוצים... והשני שהוא PCI זה CMI8738 PCI Audio לפי דעתי גם של c-media... והוא גם 4 ערוצים.. הנה לינקים למידע: און בורד: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI9738.htm CMI8738/PCI: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI8738.htm אין לי מושג מה טוב יותר.. :s05: תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  9. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by DrMiX,

רציתי לדעת עם יצא עידכון כבר לדיוידי הזה כי הבנתי שאין שום תוכנה שיכולה לעזור לי בקשר לתרגום...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by yolh4f,

שמעו אני חייב איזה קומבינה דריבר שמתאים לכרטיס קול הזה למה הכרטיס קול שלי על הפניםם!!! שמתאים אבל לווינדוס 7 Revolution Series

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by ophir555,

איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. מקווה שזה מתאים בכלל לפורום הזה. זכיתי בה במכרז בסכום של 3200. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576875 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה משמשת כל אחת מהיציאות שיש לה. הבנתי שאין לה SCART. זה אומר שאני לא אוכל לחבר למחשב ולראות באיכות גבוהה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

15. שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by guliver,

שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by maphisto324,

שלום לכולם יש לי חבר הנמצא כרגע בארה"ב, ואני מעוניין לקנות אוזניות IN-EAR. לצערי אני מוגבל לחנויות : www.RADIOSHACK.com ו- http://www.bestbuy.com/ עברתי בקצרה על האוזניות ולא ראיתי משהו מיוחד. האם תמליצו לי על אוזניות טובות עד 50$ ? או שעדיף כבר לקנות את ה- EP-635 כאן בארץ וזהו? תודה רבה על כל תשובה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by powersoul,

היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש חנויות שמציגות מערכות רמקולים למחשב (ספציפית 2.1), באיזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  24. משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים