אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי ברוסיה את הנגן dvd\kareoke\divx וכמובן שהוא לא קורא כתוביות בעברית :-[ האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה? ולצרוב תמיכה בעברית? חיפשתי באתר של LG ולא מצאתי שום מידע חיוני! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו רמקולים של harmankardon SOUND STICK 2 ... הרמקולים עלו באזור אלף ש"ח ואני פשוט מתבייש מהמשפחה שביקשתי שיקנו לי כאלה זבל של רמקולים אני בקושי שומע באוזן ימין ואני לא שומע חזק לפעמים לאיזה שעה (מקסימום כי כבר מתחילים להרגיש כאב) וזה פשוט הורס לי תאוזניים אם מישהו יכול להסביר לי מה גורם לזה לעשות לי כאב באוזניים ולעשות בעיות בשמיעה אני יודה לו אני מחפש עכשיו רמקולים לא שהיו מתוחכמים יותר מדי אבל שאני יהנה מהם והכי חשוב שלא יהרסו לי תאוזניים! היה לי לפני זה רמקולים בכי פשוטים של קרייטיב היה פשוט תהנוג פי שתיים זמן פי שתי עוצמה ולא כאב לי בכלל האוזניים אפילו שהצליל היה פחות נקי, אבל הבאס היה הרבה יותר טוב חשבתי בנתיים על הרמקולים האלה: http://zap.co.il/model.a…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
קניתי מחשב והסאונד המובנה בו לא מספק אותי. במשחקים אני פחות מרגיש אבל בסרטים ובמוזיקה בעיקר האיכות די גרועה(זה לא אמור להגרם בגלל הרמקולים(x540)נכון?) קיצור מחפש כרטיס קול עד 400 שישפר את האיכות, אם יש משהו ב500~ תציעו גם ואני אבדוק את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול שיתאים לרמקולים 2.1 משהו שם ALTEC למשל... אני לא קולט בזה כלום.... אז תנו כמה המלצות
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. מטרות: צפייה בסרטי HD, משחקי מחשב, הקלטה מ-HOT של סדרות באיכות טובה. בעיה: מקום. צריך מחשב נמוך. עד גובה של 20 ס"מ. לאחר בירורים רבים מצאתי את המחשב הבא שמגיע מוכן. (אין אפששרות לבצע שינויי חומרה). אני מעוניין לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מחשב GOLDEN GATE GE2: CPU Intel® Core 2 Duo Processor T7200/T7400 (FSB 667MHz) Chipset Intel 945GM / ICH7- M / ICH7- DH Memory Two DDR II- 533/ 667 SO-DIMM Slots for Maximum Memory of 2GB HDD 9.5mm Height SATA HDD Module, Ultra DMA ATA-150 ODD Fixed Slot-in DVD-Multi Drive/ Combo Drive VGA Embedded in Intel 945GM LCD External via DVI-I Port ; 85Hz Refresh Rate:1600x1200 pixels, up to 32bit Colo…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח להוציא מהמחשב שלי DTS, מה הסיכוי שהבעיה אינה במקודדים ודווקא בכרטיס הקול שעל הלוח ? אני לא מוצא בשום מקום אם הלוח תומך בDTS או לא, יש פה מישהו עם אותו לוח שיכול להוציא קול באיכות DTS ? ואם כן איזה מקודדים צריך ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
בזיגזג מוכרים אוזניות + מיקרופון של אלטק לנסינג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 מישהו שמע אותם ? שווה ההשקעה ? בעיקר בשביל משחקים ? השאלה אם הם עולים 100 שקל בגלל השם או באמת בגלל שיש הבדל איכות משמעותי אם נשווה אוזניות+מיקרופון רגילות של 20 ...30..ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 ויש לי איתה בעיה מוזרה מאוד. ברגע שאני שם מוזיקה הכל טוב ויפה אבל ברגע שהמוזיקה צריכה להיות קצת יותר רועשת וחזקה, המדיה פלייר כאילו מורידה את העוצמה של הסאונד, כאילו היא מאזנת אותה. מה עושים נגד זה? (מצטער על התאור המוזר הזה, אין לי דרך אחרת לתאר את זה) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-