אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום.ראיתי רכיב אפקטים מעניין ביד שניה.אני רוצה לדעת האם כבעל 1212 של EMU הרכיב הזה יוסיף לי למערכת??? http://www.devhardware.com/c/a/Sound-Cards/NewQ-Gold-DSP-Review/ קישור מצורף.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בזיגזג מוכרים אוזניות + מיקרופון של אלטק לנסינג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 מישהו שמע אותם ? שווה ההשקעה ? בעיקר בשביל משחקים ? השאלה אם הם עולים 100 שקל בגלל השם או באמת בגלל שיש הבדל איכות משמעותי אם נשווה אוזניות+מיקרופון רגילות של 20 ...30..ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
איזה טלויזיה תביא לי את התמורה הכי טובה במחיר כזה ? מה אתם אומרים על זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=596135 אגב, חשוב שיהיה תמיכה ב HD ויחס ניגודיות גבוה.... אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי נגן של חברת creative ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות של החלפת תוכנה לעברית!! (לראות אר5ת השמות של השירים בעברית???) ???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי לכולם אולי מישהו יודע על צורה בה אפשר לחבר את ה-H10 למערכת ברכב? כמו האייפוד עם מתקו המשדר על גלי רדיו..יש משהו כזה?...מישהו שמע? אולי שיטה פרטיזנית אחרת? הכוללת טעינה? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי ברוסיה את הנגן dvd\kareoke\divx וכמובן שהוא לא קורא כתוביות בעברית :-[ האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה? ולצרוב תמיכה בעברית? חיפשתי באתר של LG ולא מצאתי שום מידע חיוני! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 9800 GTX http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N871-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family וטלויזיה LCD 32 של LG http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402 הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר אותם שאקבל את המקסימום איכות בזמן הצפייה .... בנוגע לסאונד אני משתמש בלוג'טק X-530 שמחובר לכרטיס ONBORD בתודה מראש ..... LIMER
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים עם כרטיס קול מאותו הדור - game theater xp 7.1 רכשתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי לכרטיס הנ"ל (חיבור אנלוגי). ברור לי שהכרטיס נחשב לישן למדי ולא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות, אבל בכל זאת - כאשר אני מנסה להפעיל משחק מודרני כלשהי (nfs most wanted לדוגמא) אני לא יכול בכלל להשתמש ביכולות הסראונד של הכרטיס. אפשר רק לבחור בין מצב mono ל stereo. בסרטים לעומת זאת אין בעיה. האם זה צריך להיות כך, או שיש דרך להפעיל סראונד בסיסי לפחות עם כרטיסי קול ישנים?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, היום החלטתי שהגיע הזמן לקנות DVD חדש. מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא החלטתי לפנות אליכם. ברצוני לקנות DVD בתקציב של כ- 500-600 ש"ח שיתמוך בכל הפורמטים הפופולאריים, שיהיה איכותי, שלא יהרס תוך שבוע וזהו... שמעתי שיש גם DVD מקליט, האם זה יכנס לתקציב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות נגן mp3 חשב על הדגם הבא: Creative muvo tx fm 256 mega. 1. האם הנגן הזה טוב? יש לי תקציב של כ600 שקל וזה מחירו ברוסיה (שם אני קונה). 2. איך האוזניות שמקבלים איתו? תמיד שמעתי שעם נגנים מקבלים אוזניות מאעפנות, איך אם זה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הכרטיס emu1212m אמור לבוא עם כבלי midi נכון? מה שווי של כבלים כאלו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-