עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!

2. Started by BIBI,

איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

4. Started by ameer_a7,

הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  7. שלום לכולם. קניתי ברוסיה את הנגן dvd\kareoke\divx וכמובן שהוא לא קורא כתוביות בעברית :-[ האם מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד אם אפשר לעשות לו עדכון חומרה? ולצרוב תמיכה בעברית? חיפשתי באתר של LG ולא מצאתי שום מידע חיוני! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  8. שלום לכולם, לא מזמן, לפני כשבועיים, התקנתי במחשבי כרטיס קול Creative Live! 5.1. לאחר בעיות והסתבכויות של איזה יומיים, הצלחתי להפעיל את הכרטיס קול עם הרמקולים שלי כמו שצריך. כעת, גיליתי שיש לי בעייה חדשה: בעוד שדברים שהוא מריץ מהכונן הקשיח נשמעים מצויין, כל מה שאני מריץ מ- CDROM נשמע ממש גרוע וצולע!! לסיכום: 1) כל CD שאני מכניס למחשב, מקורי או לא, נשמע צולע 2) ב- 2 כונני ה- CDROM שלי יש אותה תופעה 3) ניסיתי להפעיל את הסאונד עם כמה תוכנות שונות, בהכל אותו דבר 4) ב- DEVICE MANAGER הוא כותב שחסר לו דרייבר ל- SM Bus controller לא יודע אם זה קשור וכמה זמן זה נמצא שם. לעזרתם אודה!!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  9. אורח G.I.JO

?

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  10. Started by Kill-Bill,

קניתי creative t7900 וכרטיס קול audigy 2 zs ואני רוצה לשמוע רדיו דרך הכרטיס קול ניסיתי מהאינטרנט אבל האיכות ממש גרועה וחשבתי לקנות רדיו ממש זול בלי רמקולים ובלי כלום רדיו נטו שאני יוכל לחבר לכרטיס קול ולשמוע רדיו ברמקולים אני צריך כמובן שלרדיו תיהיה קליטה טובה בינתיים מה שמצאתי היה או יקר או עם קליטה לא טובה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה לכל האנשים שעוזרים בפורום הזה באמת שעזרתם לי בכל מה ששאלתי תבדקו בעצמכם זה באמת פורום תותח מזל שמצאתי אותו

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by gluz,

שלום, מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצר הזה? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6326041 זה עובד טוב? אם יש לי מחשב בחדר עבודה ואני רוצה לראות דרכו סרטים בסלון, זה יעבוד טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by *Roe.S,

שלום, אני שומע המון מוסיקה ומשחק הרבה במשחקים אני צריך אוזניות בתקציב של גג 200 שקל- אבל ברור שתמיד עדיף כמה שיותר זול.... הציפיות: שיהיה צליל חד וחלק בלי חארטות... שלא רק "יעשו את העבודה" אלא שיהיו באמת איכותיות שאפילו יהיה כיף לשמוע בהם יותר מאשר ברמקולים... (יש לי 2 רמקולים וסאב- נחמדים+... של EACAN) ממש לא אכפת לי אם יהיה עליהם מיקרופון או לא... הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם GB P35 DS3L *חבר אמר לי שלבן דוד שלו יש Sennheiser PC131 Headset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19044 והוא מבסוט... מה אומרים? לקחת אותו או יש משו יותר זול באותה רמה/ משו יותר טוב באותו מחיר תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  13. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  14. Started by Ornani,

איך אני מקליט מRCA? יש לי יציאה של RCA ואני רוצה להקליט את הסאונד+וידאו לתוך כרטיס זכרון או ישירות למחשב. תודה רבה מראש !!

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  15. Started by GrinchMan,

אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  16. Started by assafidan77,

1.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719128 2.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716783 3.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718690 4.http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 תודה לעוזריםם..!!!!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב.. רמקולים אלו ישמשו למוסיקה, סרטים וכו... אני מעוניין במשהוא טוב בתקציב 300-400 שח , וקראתי את ההודעות האחרות בפורום זה .. וגם בזאפ ואני מתלבט בין הדגמים הבאים שגם אתם מוזמנים להציע עוד דגמים... חשוב לי להדגיש שאני רוצה רק 2.1 כי כבר יש לי בחדר אחר מערכת רצינית 5.1 שמחוברת למחשב... אז אלו האפשרויות : 1 : ATP3וAltec Lansing 330 שח 2 4121וAltec Lansing 330 שח 3 : CREATURE 2.1וJBL 400 שח הבדל המחיר לא משחק אצלי תפקיד וגם אין לי בעיה של מקום לסאב... שוב אודה לכם גם על המלצה על דגמים אחרים ... ועדיף המלצות על אחד הדגמים שציינתי , בתודה מראש Highlander

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by J0n1,

האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  19. הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by gerdamen,

שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב.. התקציב הוא 600 חשבו שהבאס יחזיק מעמד גם בעוצמות גבוהות ושישמע טוב.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  22. Started by adirgali,

אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים