אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מעונין להקרין סרטים מזכרון המחשב באיכות hdמה המסך המומלץ לקנות lcd 32 ומה החיבור הנכון אשמח להסבר והמלצה מדובר בנייד טושיבה חדיש עם ויסטה פרימיום תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קניתי מחשב והסאונד המובנה בו לא מספק אותי. במשחקים אני פחות מרגיש אבל בסרטים ובמוזיקה בעיקר האיכות די גרועה(זה לא אמור להגרם בגלל הרמקולים(x540)נכון?) קיצור מחפש כרטיס קול עד 400 שישפר את האיכות, אם יש משהו ב500~ תציעו גם ואני אבדוק את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לקחתי את הDVD שלי וחיברתי אותו למחשב ואז יש לי 2.1 אני רוצה להצליח להפעיל את ה3 רמקולים האחרים אבל לא מצליח אני חיברתי את המחשב לחיבור VIDEO של הDVD כאילו הוא מקבל וידאו וממראה את הסרט בטלוויזיה אני לא יודע איך אני יוכל להשיג חיבור של אחד שמפצל ל5 חוטים שונים כדי שאני אשמע בכל הרמקולים אם מישו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאד!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים עם כרטיס קול מאותו הדור - game theater xp 7.1 רכשתי לאחרונה מערכת רמקולים logitech x530 וחיברתי לכרטיס הנ"ל (חיבור אנלוגי). ברור לי שהכרטיס נחשב לישן למדי ולא תומך בכל הטכנולוגיות החדשות, אבל בכל זאת - כאשר אני מנסה להפעיל משחק מודרני כלשהי (nfs most wanted לדוגמא) אני לא יכול בכלל להשתמש ביכולות הסראונד של הכרטיס. אפשר רק לבחור בין מצב mono ל stereo. בסרטים לעומת זאת אין בעיה. האם זה צריך להיות כך, או שיש דרך להפעיל סראונד בסיסי לפחות עם כרטיסי קול ישנים?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התלבטי אם לפתוח את הנושא הזה בפורום קונסולות או כאן, והחלטתי שכאן יותר מתאים. איזה אוזיות ממולצות לשמוע עם הPSP כנגן מוזיקה? עד עכשיו שמעתי עם אוזניות זולות ב100, אבל אני רוצה לשדרג למשהוא קצת יותר רציני. כמה בערך צריך להוצי אעל דבר כזה? יש המלצות לדגם ספציפי? תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בזיגזג מוכרים אוזניות + מיקרופון של אלטק לנסינג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 מישהו שמע אותם ? שווה ההשקעה ? בעיקר בשביל משחקים ? השאלה אם הם עולים 100 שקל בגלל השם או באמת בגלל שיש הבדל איכות משמעותי אם נשווה אוזניות+מיקרופון רגילות של 20 ...30..ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת קולנוע בייתי לסרטי DVD וקצת מוזיקה DVD כבר יש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש את המערכת הזאת , מה אתם חושבי עליה? ניתן לראות אותה כאן
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי creative t7900 וכרטיס קול audigy 2 zs ואני רוצה לשמוע רדיו דרך הכרטיס קול ניסיתי מהאינטרנט אבל האיכות ממש גרועה וחשבתי לקנות רדיו ממש זול בלי רמקולים ובלי כלום רדיו נטו שאני יוכל לחבר לכרטיס קול ולשמוע רדיו ברמקולים אני צריך כמובן שלרדיו תיהיה קליטה טובה בינתיים מה שמצאתי היה או יקר או עם קליטה לא טובה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה לכל האנשים שעוזרים בפורום הזה באמת שעזרתם לי בכל מה ששאלתי תבדקו בעצמכם זה באמת פורום תותח מזל שמצאתי אותו
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לדוגמא כמו שנראים בסרטון http://youtube.com/watch?v=wcet5EwdcDo אתם חושבים ששתיים כאלה עדיפים ממערכות 5.1 כמו למשל הx-530 פשוט אלה גדולים ואהבתי את העיצוב שלהם והם יותר מרשימים מהרמקולים הקטנים האלה .. אשמח לקבל את דעתכם בנושא
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-