עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jeyjey,

iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. Started by ציפורים בניוטרל,

אני לא מבין בטלוויזיות לכן אני צריך את עזרתכם בבקשה :] הבנתי בתקציב הזה אפשר להביא משהו טוב.. רצוי 42 אינץ' ( אם אפשר יותר אז יותר טוב אבל לא נראה לי חח ) תודה רבה

3. תוכלו למצוא לי כרטיסי טלוויזיה טובים שעובדים ב-vista 64 bit, באיזור של 300 שקל בערך. תודה.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by mavi,

ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי כרגע איזה רמקולים מעפניים 400W של בוס ורציתי לדעת העם האיכות שמיעה שאני ישמע בינהם לבין מערכת רמקולים 5.1 או נגיד 7.1 יהיו גדוליים כל כך או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. שלום אנשים... הטלויזיה בחדר שלי הלכה לעולמה (בשעה טובה...) ואני צריך המלצה למסך דק בגודל 26" עד 2300 ש"ח השימושים הם בעיקר טלויזיה ומעט תכנים ב-HD תודה.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין לקבל מידע על חיבור המחשב לטלויזיה בדרך של תקשורת אלחוטית. האם אתם מכירים את המוצרים הבאים? ויודעים האם באופן כללי הם מומלצים? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=7518 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by nadershado,

הי איזה כרטיס קול (חיצוני / פנימי ) תומך בדולבי סוראונד, וH264 לצפיה בסרטים מסוג HD או בלוריי

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי לפני כמה שבועות Sansa Clip (אחלה של נגן ד"א) אבל האוזניות שמגיעות איתו לא מדהימות וכשאני רץ איתן הן נופלות מהאוזן כמעט כל רגע, אז אני מחפש אוזניות אחרות. אני לא רוצה in ear כי בזמן ריצה החוט של האוזניות כל הזמן זז ושומעים את זה חזק, וזה דיי מעצבן אותי. חוץ מזה גם חשוב לי שאני אוכל לשמוע את מה שאומרים לי בזמן האימון. אני בסה"כ מחפש אוזניות כפתור פשוטות עם איכות סאונד סבירה פלוס שנתפסות טוב יחסית באוזן וייפלו לעיתים נדירות. איזור ה100 שקל זה תקציב מכובד בשביל זה, לא?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by shlomo_l,

שלום לכם קיבלתי עכשיו את הABIT NF7 שלי והמעבד AMD BARTON 2500+ וזכרונות של Sansung PC3200 ואני מאוד מאושר ואני כרגע עשיתי OC ל200 ויש לי שאלה.. יש לי רמקולים 4.1 והשניים האחוריים שלי לא פועלים אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל אותם? אני צריך את כל העזרים!!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by lior777,

אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  17. אני מחפש לקנות מקרן קול(soundbar) בארה"ב(סביב ה300$). האם הם באמת מספקים חווית צפיה כמו 5.1? אשמח להמלצות על דגמים ספציפים אם מישהו מכיר(לינק לאמזון יהיה נחמד). תודה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע אם אפשר לקנות את המכשיר הנ"ל בהונג-קונג והאם צריך להיזהר מזיופים? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  19. שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by 246810,

שלום אני רוצה לקנות את הרמקולים X13 ויש לי כרטיס קול מובנה האם הרטיס המובנה יספיק בשביל להפעיל את הרמקולים או שאני אצטרך לקנות כרטיס קול חדש? ולמה כרטיס קול יעזור בכלל?

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. נגיד שאני קונה טייפ מנהלים או מכשיר הקלטה טוב, ואני מקליט איתו voice, אבל במקום יש מיקרופון ומערכת הגברה , זה הורס לי משהו. כי מן הסתם הוא מקליט גם את הקול שיוצא מהרמקולים, ומבקרה הזה מערכת ההגברה לא משהו, אז זה יכול להרוס אפילו את ההקלטה ?? חשוב לי איכות קול טובה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by אביאל אריכא,

קניתי סמארט טיוי של פוג'יקום ואני רואה תמונה אבל אין סאונד.... אני לא מוצא בהגדרות משהו שקשור לסאונד.... יש מה לעשות?

24. Started by 1nstall,

היי בדיוק החלפנו לשברולט קווליר והרכב בא עם מערכת של קלטות (המרובעים המסריחים) אז בדקנו ואם נחליף את המערכת אנחנו ניצטרך לקרוע את הפאנל, אז חשבנו אולי לקנות צ'נג'ר ולחבר אותו למערכת ואז יהיה לנו גם מערכת דיסקים. אז אבא שלי נוסע לארה"ב אז הוא יקנה שם, אני צריך המלצה לצ'נג'ר לדיסקים שיהיה לו יציות למגבר ושיקרא mp3 התקציב עד 200 דולר תודה רבה לעוזרים Install

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.