אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה.. דרך הרמקולים של בטלויזיה... תסתכלו במפרט מה יש לי.. אני מחבר את הכרטיס מסך עם כבל של S-VIDEO שעובר לכבל רגיל כזה.. יודעים יש את הכבל הרגיל הזה RCA או איך שקוראים לו (בדרך כלל צהוב-לבן).. (צהוב= וידאו ; לבן =אודיו) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע לאן לחבר את האודיו.. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס הקול המובנה.. (הרגיל בלוח אם).. עובד אבל לא טוב.. יש הרבה רעש לבן... מה עושים? לאן מחברים? נ"ב: הרמקולים שיש לי זה 5.1 של YAMAHA דגם: TSS-1 תודה ענקית לעוזרים!!!!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש בקרוב סט של שני רמקולים ריצפתיים גדולים +אחוריים + סנטר + סאב +רסיבר. שיהיו באיכות טובה ולאורך זמן במחיר של עד 3000 אולי קצת יותר. -תודה-
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות מבודדות רעשים ואלו נמחרים בחנות ליד ביתי.יש אלטרנטיבה ב250-300 שקלים? (CX300 שמאוד אהודות פה ירכשו בלי קשר בתקופה הקרובה)
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הציעו לי את האוזניות הללו במחיר די טוב בחו"ל יד שניה Beyer DT770 Pro/250 Senn HD595 Koss A250 אני נוטה לכיוון 595 האוזניות נועדו למחשב שלי שבנתיים לא משתמש בכרטיס קול נורמלי אבל גם זה ישתנה, וכנראה האוזניות האלה ישמשו גם את הD2 שלי..
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שהרכיב מובנה במערכת ההפעלה אבל כדי להשתמש בכל תכונותיו דרוש חיבור VIVO במחשב. רציתי לדעת אם יש כרטיס שקיים עליו החיבור אבל ללא היפרבנד כמו שיש בכרטיס טלויזיה... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כמה יכול לעלות לי DVD עם מסך נפרד 4 רמקולים מגבר וסאב באיכות סבירה?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
פיליפס 5331 LG 32LC2 סוני 32U2000 אשמח להמלצה מקצועית. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס קול שמצויין גם למישחקי מחשב כבדים וגם שניתן לשמוע בו מוסיקה סטריאו באיכות טובה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הT20 ולהוסיף לה את הסאב של ATP3 שאני אקנה מיד שניה. נראה לכם שהיצור הזה יעבוד טוב? (בעיקר למוזיקה, והמחסור בבאסים של הT20 חורה לי..) אופציה שניה היא Z2300, מה נראה לכם עדיף? מישהו מכיר חנות באזור רשל"צ או תל אביב שמחזיקים רמקולים ואפשר לשמוע אותם?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
משהו יחסית זול כי הוא יתחבר לרסיבר פשוט של JVC אז חבל להשקיע יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מה קורה, מצאתי, יותר נכון סבתא שלי מצאה רסיבר של harman-kardon. איך החברה ?? הדגם הוא: 330B מישהו מכיר אולי ויכול להביא לי מידע עליו? שווה משהו? הנה המאפיינים שלו: http://www.harmankardon.com/specifications.aspx?cat=REC&ser=∏=HK330B&sType=H תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבוע קניתי מחשב חדש מאייבורי, בערך ב1900 ש"ח. אתמול קניתי מיקרופון של חברת Silver Line מדגם XT-MM201, מיקרופון יחסית פשוט (ע"פ המחיר - 30 ש"ח). חיברתי אותו למחשב (אל השקע האדום העגול הקטן), ואז כשבדקתי אותו ברשמקול, שמעו אותי רק אם ממש צעקתי כשהוא בתוך הגרון שלי. סתם, הגזמתי, אבל צריך ממש להצמיד אותו אל השפתיים כדי שהוא יקלוט משהו. (ועל האריזה היה כתוב "רגישות גבוהה"..) הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (MSI), וכשחיברתי את המיקרופון למחשב קיבלתי הודעה שחובר מיקרופון. אה, וכשאני הולך לבקרת עוצמה, ובמאפיינים עובר ל"Input audio", אי אפשר לשנות את עוצמת המיקרופון. (http://img363.imageshack.us/img363/6170/ss1nr8.jpg) בדקתי את המיקרופון אצל עוד חבר, וגם אצלו היתה א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-