עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gilsna,

חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. Started by cooper,

אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. Started by roes,

1. רק כרטיסי Creative תומכים ב EAX ? 2. EAX נותן שיפור רב ומורגש לקול במשחקים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by Marax,

שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by itzik200,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by y_a_n_i_k,

זקוק לעצות לחיבור מחשב לטלוויזיה לצפיה בסרטים. עכשיו יש לי את הכרטיס מסך ATI Radeon X700 של SAPHIRE ממה שאני רואה יש לו את היציאה הרגילה למסך, ויש חיבור DVI וחיבור S-VIDEO. באיזה חיבור יהיה הכי טוב לחבר את המחשב?? זה צריך להיות חיבור לRCA שמתפצל ל3 חיבורים. ואם אפשר דוגמא לכבל/מתאם כזה מאחת החנויות. תודה! [br]פורסם בתאריך: 22 דצמבר 2007, 19:15:37 עזרה? מישהו?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים טובה 5.1 הבנתי ש5.1 פחות טובים לשירים זה נכון? אהה והתקציב זה 750 800 שקל

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by ophir555,

יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by ELiA,

יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?

14. שלום, אני צריך בשביל סבא שלי וידיאו ויש כמה דברים שהם חובה: שהוא יהיה: VHS,שיהיה 4 ראשים,שיהיה או של LG או של Samsung,שהתפריט וכל האפשרויות יהיה ברוסית..(לא אכפת לי מה השפה הראשונית אבל שיהיה אפשר לשנות לאחרכך..)ולגבי הכסף אז לנסות שיהיה כמה שיותר זול! תודה רבה רבה לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by MacGyver,

שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן

17. Started by HoLy4EvEr,

שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. שלום, חבר שלי התקשר אלי והודיע לי כי יש לו חבר טוב שרוצה למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר הזה, כיוון שהוא רוצה כרטיס אחר ומעוניין להפטר מהנ"ל. אני יודע שהכרטיס יד שניה, אמרתי שניקח ממנו וננסה יום יומיים במחשב כדי לראות אם הוא שווה, מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  20. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by merlin_77,

שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by mazam,

שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by Mighty,

הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by PsyCollector,

האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.