אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי כמה זמן ארקדיה נותנת אחריות ל H340? כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו בממוצע בפעולה? תודה גלעד
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם ת…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב הנושא כבר לא רלוונטי אני פשוט ילך וישמע שם. תודה בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
CREATIVE Inspire 7700 sub + 7Sp.1 2.Creative I-Trigue 5600 5.1 Special Design 3.Creative Inspire GD580 Logitech SoundMan Z-5300 5.1/280W RMS אני צריך אותם בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים. אני לא ממש מבין בזה אבל מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה ושיהיה סראוונד (כלומר כמה רמקולים שאני אפזר בחדר). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם. לאחרונה צץ בי רצון עז לקנות מערכת קולנוע ביתי קטנה, חמודה וצנועה לחדרי הקט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות מערכת בזבזנית ומוגזמת בגלל שאין לי צורך בכזאת. זה בסך-הכל לחדר שלי. וחוץ מזה יש לנו מרתף מערכת רצינית יותר עם טלויזיה 43 אינץ' של טושיבה ולי בחדר יש טלויזית 21 אינץ' חדשה אך עלומת שם ופשוטה. (Metz ועלומת שם זה כמעט אותו דבר) ראיתי את שתי נמערכות האלו: ראשונה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=242&cat=4 שניה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=922&cat=4 ורציתי לשאול אם המחיר נראה לכם הגיוני\סביר? איזו מערכת יותר טובה? אם הם בכלל טובות... ואם אני יכול להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה ואף פחות. אני מוכן להשקיע בין 2000 ל3000 שקלים חדשים …
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אם אתם מכירים דגם או איזו רזולוציה מומלצת ל- 42 אינטש בסביבות ה- 8000 ש"ח או אם אתם יכולים להפנות אותי לפורום שעוסק בזה ספציפית תודה!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון.. קראתי את הביקורת אבל לא ראיתי כמה הוא עולה, אולי לא שמתי לב.. מישהו יכול להגיד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חבר'ה! יש לי שאלה....אני רוצה לקנות רמקולים לDVD APEX 811 שלי ואני מתלבט איזה.. השאלה היא אם אני צריך מגבר כי יש אפשרות לחבר את הרמקולים ישירות אל הDVD... ראיתי את הרמקולים של JBL דגם SCS-146...מישהו מכיר אותם? הבנתי שאלה אחלה רמקולים...השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם ישירות לנגן ולממיר של הוט (DOXIS) בלי צורך במגבר... אשמח לעזרה... תודה מראש ושנה טובה!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מבקש שוב המלצה (לא בשבילי הנגן) לנגן MP3 בתקציב 1000-1500 ש"ח. דברים חשובים: *סוללה של 12 שעות מינימום *נפח 4GB ומעלה נגן בעיקרון מיועד סתם לנסיעות באוטובוס ודברים כאלה, אין צורך במשהו ספורטיבי. וגם אין צורך בנגנים מתקדמים יותר כמו X5L וכו', אז בבקשה אל תמליצו להוסיף 400 שקל לתקציב ולקנות אותם! אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ואני אשאל את הבחור שביקש את ההמלצה .
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-