אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקשר אלי והודיע לי כי יש לו חבר טוב שרוצה למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר הזה, כיוון שהוא רוצה כרטיס אחר ומעוניין להפטר מהנ"ל. אני יודע שהכרטיס יד שניה, אמרתי שניקח ממנו וננסה יום יומיים במחשב כדי לראות אם הוא שווה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קונה מחשב ואני רוצה לשאול אתכם אם כדאי להשקיע על כרטיס קול? מה זה בכלל?? האם הוא חשוב אם אני קונה כרטיס קול טוב זה אומר שהצלילים במשחקים יהיו איכותיים ?? יכול להשקיע על הכרטיס בסביבות ה1000 שח תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אפשרית חריגה קלה (עדיף כלפי מטה...). ואם יש דגם מומלץ שחורג בהרבה, תמליצו לי גם עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום המרחק צפיה יהיה בערך 2.80 מטר לכן החלטתי ללכת על 37 אינצ'. התקציב שלי הוא עד 5 אלף. ה- LCD תתחבר לממיר HD של הוט. על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
במחשב החדש הותקנה לי תוכנת soundmax אני לא מצליח להפעיל את המקרופון (רגיל) , מופיע לי משולש צהוב וכיתוב שאומר ש"יש צורך לשתיק" תוכנת הסקייפי לא מזהה את המקרופון, יש לי לוח אם asus. אנא עזרתכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש בעיה בכבל השמאלי הוא כבר לא פועל מאיפה אני יכול לקנות כבל חדש? (הכבל של האוזניות הוא יוצא... ז"א יש חיבור לכבל הם לא מולחמות...) עדיף באיזור המרכז או הצפון אם אפשר קישור לחנות באינטרנט עוד יותר טוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היום עידכנתי את הדרייבר לכרטיס קול המובנה שעל ה-NF7-S שלי. זוהי פעם ראשונה שאני מעדכן ועד עכשיו עבדתי עם הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק. הסיבה לעידכון היא בעייה בסאונד בFIFA, הסאונד מתחיל לקפוץ ואי אפשר להבין כלום. עכשיו אחרי שעדכנתי. הבסים לא נשמעים טוב. הסתכלתי בהגדרות שם וניסיתי לשנות וזה אפילו לא נתן לי... נראה לכם יש דרך לסדר את זה חוץ מלחזור לדרייברים הישנים? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה לא רק הבאסים שנשמעים לא טוב, גם הסאונד שנשמע ב-ICQ כשמקבלים הודעה נשמע מלוכלך...
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-