אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה הבעיה שלי היא קצת מסובכת... יש לי 8 רמקולים בחדר כל אחד / שייכים למערכת שהיו לי פעם אבל עכשיו יש ברשותי גם 2 מערכות LG + KENWOOD ובאס גדול ואיכותי ואני רוצה לחבר את כל הרמקולים לשני המערכת ובעזרת מיקסר שיש לי לחבר אותם למחשב או לטלויזיה... אבל הפאק הוא: שלכול אחת מין המערכות יש רק יציאה אחת אין לי מושג מה נדפק בשניה... אם יש דרך לסדר אותה אשמח אם תביאו לי... בקיצור החלטתי ללכת על המערכת הטובה מבינהם KENWOOD (מכיוון שיש איזה פאק בLG בחוט מאחורה) חיברתי רק 6 רמקולים לאותה יציאה... איך חיברתי ? - > לקחתי את כל החוטים של המערכות יחד עם חוט רגיל יש רמקולים חיברתי את כולם ורק את החוט הרגיל למערכת כך שליצאה השחורה נכנס חוט אחד וליציאה האדומה אחד. אשמח אם משה…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של creative zen touch ואין לי עברית שמעתי שיצאה עברית צרובה איך אפשר לסדר לי עברית שאני ייראה את השירים בעברית ?או אם אפשר את המכשיר כולו להפוך לתומך עברית זה יהיה סבבה אם זה יותר מתאים לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר ...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך המלצה לכרטיס שישמש להקלטה מהטלוויזיה והמרה מקלטות ווידאו ישנות רצוי עם כניסות RCA
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני צריך טלוויזיית "32 lcd טובה עד2700 ולנסות לחסוך בבקשה.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב מהיום זה התחיל כל פעם שאני מפעיל סרט אני רואה אותו בצבעים בהירים ובאיכות ירודה ואני יודע שזה איך שהוא קשור לקואדק של הוידאו כי שיחקתי עם זה היום והורדתי כל מיני קואדקים של וידאו אבל זה לא הועיל מה עוד ניתן לעשות ? ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני שומע המון מוסיקה ומשחק הרבה במשחקים אני צריך אוזניות בתקציב של גג 200 שקל- אבל ברור שתמיד עדיף כמה שיותר זול.... הציפיות: שיהיה צליל חד וחלק בלי חארטות... שלא רק "יעשו את העבודה" אלא שיהיו באמת איכותיות שאפילו יהיה כיף לשמוע בהם יותר מאשר ברמקולים... (יש לי 2 רמקולים וסאב- נחמדים+... של EACAN) ממש לא אכפת לי אם יהיה עליהם מיקרופון או לא... הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם GB P35 DS3L *חבר אמר לי שלבן דוד שלו יש Sennheiser PC131 Headset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19044 והוא מבסוט... מה אומרים? לקחת אותו או יש משו יותר זול באותה רמה/ משו יותר טוב באותו מחיר תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את H10 5G לפני כמה ימים אבל הבעיה שלי היא שהווינדוס לא מזהה את הנגן ולכן אני לא יכול להוריד אליו שירים ואני לא יודע מה לעשות הוא בא עם תוכנת MP10 אבל אין לי מה לעשות עם זה כי המחשב לא מזהה ולא מתקין את הנגן הוא אמור לזהות לי אותו כסוג של הארד דיסק אבל זה לא קורה מה עלי לעשות?(יש לי WIN XP) עזרו לי בבקשה. תודה מראש. מאור
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בשביל סבא שלי וידיאו ויש כמה דברים שהם חובה: שהוא יהיה: VHS,שיהיה 4 ראשים,שיהיה או של LG או של Samsung,שהתפריט וכל האפשרויות יהיה ברוסית..(לא אכפת לי מה השפה הראשונית אבל שיהיה אפשר לשנות לאחרכך..)ולגבי הכסף אז לנסות שיהיה כמה שיותר זול! תודה רבה רבה לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372554 ??? אני מחפש נגן נורמלי, 512mb שאני אוכל לרוץ איתו, באיזור ה 300 שקל, יש משהו אחר שעדיף בתקציב הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש אינטל 6400. עכשיו אני רוצה לקנות מחשבים באיכות טובה, אך בסביבות 300 ש"ח. הסתכלתי בזאפ ויש מלא דגמים ופירמות. מה כדאי לבדוק? וכו... אני ממש זקוק לעזרה תודה לכל הנשמות הטהורות
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-