עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by manorking,

ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by bladex,

אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. היי ברשותי מחשב ישן P4 בעל מעבד 3GHZ וזיכרון של 512MB. אני מחפש כרטיס טלוויזיה לראייה טובה של שידורי טלוויזיה עם או ללא ממיר דיגיטלי אשמח להמלצות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  4. Started by itzik200,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP RM יחד עם זאת גם מסך של סמסונג מדגם DVI 2MS 206BW, עשרים אינץ' הבקשה שלי הייתה שאני אוכל להשתמש במסך גם כצג מחשב וגם כטלויזיה לכל דבר החשוב הוא שאוכל להשתמש בנפרד בטלויזיה ובמחשב ולצפות בטלויזיה ללא שימוש בתוכנת מחשב, זאת אומרת שעל ידי לחיצת כפתור אוכל לעבור בין מצב טלויזיה לבין מצב מחשב נאמר לי שהמסך הנ"ל מבצע את העבודה כי הוא יכול להתחבר לכרטיס המסך עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את כל הפרוצדורה הזאת? מאחורי הכרטיס יש ארבעה כניסות 1. חור רגיל צהוב (לסאונד נראה לי, רק שאין לי מושג איך לחבר) 2. חור עם שנכנסים אליו מלא פינים כאלו, דומה ליציאה של מקלדת או עכבר רגילים 3. חור קטן רגיל דומה לזה של רמקול או מיקרופון (שעפ"י מירב …

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  5. היי יש לי את האוזניות של נוקיה שמגיעות עם הפלאפון ואני מעוניין להשתמש בהם גם במחשב נייד, הבעיה היא שהם קצרות מדי. כאשר אני משתמש באוזניות + התוספת של השלט וכל זה, הכבל מספיק ארוך אבל הצליל לא נשמע טוב, הוא מתעוות או משהו כזה. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by merlin_77,

שלום, אני לא מתמצא במה שקיים כרגע בשוק ולכן אני מבקש ממכם המלצה לכרטיס TV מבוסס PCI ששימושו כרגע יהיה לחבר לו וודיאו ולבצע CAPTURE בשביל לשמור על המחשב/DVD. בעתיד שימושו יהיה להקליט שידורי טלויזיה (בשימוש מעין HTPC). רצוי כמובן שמחירו יהיה כמה שיותר נמוך בלי לקנות איזה כרטיס שכבר קיים איזה 10 שנים.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  7. מחפש רמקולים 2.1 למחשב עד 400 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by emberl,

במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבם? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by P4laDiN,

שלום, שמי דור ואני גיימר, התקציב שלי לאוזניות סראונד גדול במיוחד, 850 ¤ יש לכם המלצות? כרגע אני יודע שהאוזניות של זלמן מעולות וזולות... האם יש לכם משהו טוב שאתם ממליצים עליו? הבנתי מקריאת הכתבה באתר שגם המדוזה טובות... איך הסטילפד 5H? נראות לי מעולות גם הן...

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by PsyCollector,

האלן באלן ח-ב-ר-י-ם.... אני צריך עזרה בבבקשההה בקניית נגן... יש לי כמה שאלות. אני מחפש נגן בגודל של 20-30- ג'גה. שיהיה עם איכות שמיעה טובה מאוד... בקשר להצגת וודיאו ותמונות - אז גם חשוב אבל לא הכי.. שהיה קטן וחביב - לא משהו מפלצתי - משהו בגודל חביב שאפשר לסחוב בלי להתבעס עכשיו ככה .. יש לי אפשרות לקנות את ה iPod 30GB שמציג וודיאו ב 1600 שקל חדש בקופסה שחבר הביא מחו"ל ( אם מישהו יכול להגיד לי שזה משמש כארד דיסק זה מאוד יעזור כי עדיין לא הבנתי יש כאלה שאומרים שכן וכאלה שלא. קראתי קצת על האיי-ריבר H340 40 ג'גה ובארץ הוא עולה 1900 שקל ושמעתי שהוא סבבה.. וחשוב מאוד בשבילי הוא משמש שהארד דיסק נייד עכשיו יש עוד מליונים של נגנים במחירים האלה.. אני לא יודע מה לבחור אז בבקשה מי שיכ…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by parker8,

חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  13. מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.

14. Started by yuvalt,

אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by liko,

יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by Godmoney,

המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by Buffer,

היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.

19. שלום אני שמח להצעות למכשיר דיוידי שקורא אקסויד וכתוביות ויכול להקליט... תודה לעוזרים

20. Started by totaly d,

מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  21. Started by zaq1,

כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by noambar,

X-Meridian 7.1 sound card http://www.auzentech.com/site/products/x-meridian.php אמור להיות כרטיס קול ממש טוב

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!

24. עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by idodi10,

שלום, הבנתי שיש מחשבים המיועדים לכך, האם אפשר להשתמש בלפטופ רגיל עם כרטיס טלויזיה ומעבד חזק כHTPC? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים