אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לסט רמקולים למחשב הבא שאני יקנה, התקציב הוא 1000 - 1100 ש"ח. השימושים שלי ברמקולים יהיו מוסיקה, משחקים, וסרטים. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ MP3 גדול של 66 דקות ובו הרבה שירים... אני רוצה לחלק אותו לפי השירים שבתוכו כדי כשאני אצרוב אותו כ Audio CD אני יוכל להעביר שירים. איך עושים זאת, והאם ישנה דרך אוטומטית ?
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
{ יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לקנות עוד סט רמקולים לבית (למחשב) ורציתי לדעת האם הבחירה ב-ATP 3 כל כך ברורה כאן ? בינתיים הוא נראה לי הבחירה היחידה למערכת טובה במחיר הזה, האם להמשיך איתם ( ובכך לקנות את הסט השלישי לבית) או שיש לכם הצעה מענינת אחרת שכדאי לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש של קריאטיב עם יציאה אופטית בסביבות 400-450 שקל למשהוא יש הצעה? תודה. יאיר.
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש ברשותי רסיבר מסוג JVC RX-8012P יש בו כרטיס קול USB מובנה כאשר עיינתי בהגדרותיו סתכלו מה מצאתי מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה??? באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם אפשרי לחבר לכרטיס הנ"ל רמקולים "רגילים" ללא מגבר? כוונתי האם המגבר של הכרטיס "יסחוב"? אנא תגובתכם..... http://europe.hercules.com/showpage.php?p=57&b=0&f=1
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן MP3 והשאלה שלי היא האם ישנם מין אביזרים אשר דרכם ניתן לשמוע את המוזיקה שמתנגנת בדיסקמן דרך האוטו ? באוטו שלנו יש סתם רדיו-קסטה בלי LINE IN. אני חושב שראיתי פעם מישהו מחבר דרך הדיבורית (אבל אני לא בטוח)
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על רמקולים איכותים בסיביבות ה500 ש"ח. יש לי audigy 1. אני צריך אותם למשחקים ומוזיקה בפול ווליום. וגם שיהיו 4/5.1 מצאתי בינתיים את ה Creative Inspire 4400 (4.1) black , PHILIPS A2.5 500W ו Logitech Z-540 איזה מהם יותר טוב, וגם אם יש לכם המלצות לרמקוליים אחרים תרגישו חופשי לרשום תודה GAmX
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני ממש לא יודע מה לעשות איתה. זהי הבעיה, כאשר אני שומע מוזיקה ב WINAMP אני שומע כל מיני רעשים והפרעות מוזרים ברמקולים, חשבתי שזה אולי מהקבצי מוזיקה עצמם אבל צרבתי אותם על דיסק והם היו בסדר גמור. הכרטיס קול שיש לי הוא Creative SB live Value. וזה לא רק כשאני שומע מוזיקה זה גם קורה שאני רואה אייזה שהו סרטון עם קול. אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין, מה לעשות? עם זה בעיה בכרטיס קול עצמו או משהו אחר??? בקיצור מה לעשות ?! תודה רבה מראש. Some Thing...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
-
איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי Z-560 ועל הלוח בקרה יש כפתור שרשום עליו M3D,מה הוא נותן?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היום סוף סוף קיבלתי את הAZTECH AMS 5.1 שלי חיברתי את כל הרמקולים לסאב חיברתי אותו לחשמל חיברתי את המכשיר של הבקרה וכלוםםם על פי מה שהבנתי ברגע שאני מחבר את זה לחשמל אמורה להדלק נורה כלשהי על מכשיר בקרה אבל הדבר לא קרה אני מנסה להפעיל אותו בעזרת שלט אבל הוא לא מגיב מה לעשות??? אגב כשאני מרעיד את מכשיר בקרה אני שומע שמשהו שם זז בפנים ככה זה אצל כולם או שזאות היא הבעיה שלי?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה רמקולים כדאי לי לקנות בתקציב של 800 ש"ח??
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעביר לי את הקבצים מMP3 לקבצי ASF או דרך אחרת ללא תוכנה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המערכת שלי ולמחשב, עכשיו המערכת שלי היא לא קולנוע ביתי היא מערכת רגילה (חזקה מאוד!!!) שחיברתי אליה עוד שני רמקולים גדולים שהיו בסלון שלי פעם ועכשיו יש לי 4 רמקולים חזקים אחושר@#$#$%..... הכרטיס שעל הEPOX 8RDA יספיק לי? או להשקיע ככה 600 שקל לXP של הרקולס??
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-