אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי קלטות ווידאו ואני מעונין להמיר אותם לdvd הבנתי שיש 3 אפשרויות: חנות צילום, מכשיר ווידאו + dvd שיודע להמיר, וכרטיס חיצוני למחשב. מה העלויות של כל אחד מהאפשרויות? כמה עולה המרה בחנות. כמה עולה מכשיר משולב. וכמה עולה כרטיס חיצוני למחשב. (דרך אגב צריך מחשב חזק בשביל זה?)
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי, מחפש שתי טלויזיות LCD לחדרי שינה. מרחקי הצפיה - חדר אחד 3.5מ', החדר השני - 2 מ'. הטלויזיה לחדר הגדול הולכת להתחבר לממיר של HOT (אולי יום אחד HD בלי נדר) ולמחשב עם כרטיס שמוציא HD. הטלויזיה לחדר הקטן הולכת להתחבר גם היא לממיר של HOT (כנ"ל לגבי ה-HD) ולמחשב עם כרטיס שלא מוציא HD אבל יכול שיתחלף ביום מן הימים. הדבר הראשון שהכי חשוב לי לדעת הוא איזה גודל מומלץ לכל חדר. חוץ מזה אני אשמח לשמוע אילו טלויזיות מומלצות (ולא רק ברמה של 'סמסונג זה טוב' אלא ברמה של 'סמסונג דגם XXXXXX זה אחלה דגם ובמחיר שווה). לגבי ה-FHD או HDR יש לי תחושה שעדיף HDR כי בינתיים עד שיתמסדו בארץ שידורי HD יקח זמן ובזמן הזה על FHD אני מאמין שאני אראה חרא, אבל - אשמח לשמוע עצות מאנשים חכמים ממני בתחום..…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מהם הקודקים שצריך להתקין ל win7 32bit על מנת לצפות ברזולוציה 1280/720 ? ניסיתי כל מיני קומבינציות ללא הצלחה,עד כדי פרמוט מערכת ההפעלה. אני מצליח לראות קבצי mkv ב 720/578 אך ברזולוציה של 1280/720 הסרט מנגן איטי! כרגע מותקן אצלי shark007 win 7 codec תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לשדרג את הרמקולים שברשותי (משהו זול שנקנה בשופרסל) לרמקולים קצת יותר איכותיים. המטרה העיקרית: סרטים וקצת מוסיקה אני מבקש שתעזרו לי למצוא רמקולים במחיר סביר שיתנו לי חווית צפייה מהנה (וכן חרשתי את האינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש דעה לגבי אף אחד מהרמקולים שראיתי) עריכה: אני מתלבט בין שני דגמים Microlab x15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724684 microlab x23 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה יחסית בתקציב של 1000 ש"ח לכל היותר. לא צריך משהו מדהים... היא תשמש אותי רק לפלייסטיישן 3. היא תמוקם בחדר שמידותיו 4 מטר (רוחב) ו8 מטר אורך. חשוב שהיא תכלול סאב וופר טוב (למשחקי יריות call of duty mw3 למשל..) ובנוסף שתהיה אפשרות לשמוע במערכת (נראלי כניסת optical או משהו כזה)... מצאתי באינטרטנט מערכת של LG, אבל אני לא יודע אם היא מאפשרת שמיעה ברמקולים שלה.. הדגם הוא HT355SD. תודה לכל העוזרים! ארד
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ברצוני להזמין רמקולים מאמאזון, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה כסף אני פטור ממכס, וכמה צריך לשלם אם אני עובר את הפטור. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
רכשתי מסך led והוא מחובר עם rca לממיר רגיל (av), כל פעם שאני מכבה ומדליק, הוא נדלק על dtt וצריך להחזיר ל av, איך מקבעים אותו שידלק על av?...
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש שיפור או הבדל מהותי בין כרטיס קול חיצוני ולבין כרטיס קול מובנה? כמובן שהרמקולים פה קשורים ואני משתמש במערכת סטריאו פשוטה כרגע של pannsonic (סתם אחת ב1000 שקל). כרגע יש לי כרטיס קול מובנה במחשב שלי ואני מתכוון להשתמש בו לעריכת סאונד ויצירת מוזיקה כמובן שהיצרן מתהדר ב7.1 ערוצים וHDaudio וכדומה... ובמחשב של אחי יש כרטיס קול של ESI JULI@ ועניין אותי לדעת עד כמה יהיה הבדל כי גם אם הכרטיס הרבה יותר טוב עד כמה אני יצליח להבחין בזה בגלל הרמקולים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בעבר נטען כי לא ניתן להציג עברית בנגן MP3 של Ergotech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107734.0 כיום קיים נגן של Ergotech מדגם iTop התומך בעברית. נגן זה נראה זהה חיצונית לנגנים מדגמים מוקדמים יותר. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=213&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 האם ניתן לבצע עידכון Firmware לנגן Ergotech מדגם U2125CFP כך שיתמוך בעברית בהצגת שמות הקבצים? http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=231-1-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קיבלתי את המגבר מחבר טוב שלי, המגבר לפי מה שהבנתי רמה מעל המוצרים של סניו, המוצרים של סניו ממוצעים לפי מה שהבנתי. במידה ואני מחבר את המגבר למחשב, אני מאבד איכות? אם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לא לאבד. כרגע אין לי רמקולים אז אני לא ממש יכול לתת השווה, אבל אחרי שאני יעשה ישחזר את ההלחמות במגבר אני יקח אותו לחבר שלי וניבדוק אותו על הרמקולים שלו. נקווה לטוב(:
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך נגן DVD אחרי שהנגן שיש לי בסלון פרש לעולמו (מאז שהוא הגיע עשה לנו שטויות.... עכשיו הוא מת סופית....) ואני רוצה לקנות נגן חדש שקורא DIVX... כתוביות לא אכפת לי אם הוא קורא או לא אבל זה יתרון.... אני צריך אחד בעד 500 שקל ככה... אולי טיפה יותר... אני יודע שכנראה אני לא אמצע משהו איכותי בזה אבל זה מה שיש... דרך אגב אם יש משהו בדיוטי פרי במחיר הזה וזה יוצא יותר זול מהארץ אז אפשר גם משם (למרות שאני בספק אם יש משהו בדיוטי פרי שיצא יותר זול...)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מנסה (ללמוד איך)לעשות FONT משלי בעמוד הזה: ל, http://www.rockbox.org/fonts/ יש בסוף לינק להורדת תוכנה ליצירת קבצי BDF (קובץ הפונט לפני המרתו לFNT) אבל אני לא כ"כ הבנתי את ההוראות להתקנה אשמח אם מישהו אם מישהו יוכל לעזור לי....
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני כבר אובד עצות! קניתי בתחילת השנה מחשב חדש ורסיבר חדש. יש לי פטנטיום 4 3ג' עם לוח אם asus p5p800. הלוח מגיע עם כרטיס קול מובנה שבתוספת של תשלום שידרגתי דרך אתר creative למודל שנקרא live! advnaced audio mb. הרסיבר שלי הוא denon avr-1404. מחוברים אליו שני רמקולים ראשיים של sonab ועוד סנטר ושני אחוריים של denon. בעזרת כבל coaxial חיברתי את המחשב לרסיבר (יש יציאה מתאימה על גבי הלוח אם). אני מקבל שמע מן הרמקולים הקדמיים בלבד. המחשב מתעלם מהאחרים. למרות שסימנתי לו שקיים SPD/IF. הרמקולים עובדים, זה בדוק. אני שומע מוזיקה עם אפשרות "סטריאו 5 ערוצים". אני לא מבין למה אני לא מצליח לנגן סראונד. עזרתכם בבקשה! :s05:
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-