אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
Plantronics Audio90: http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/cat640035/cat1430032/prod440020 Sennheiser PC130: http://www.sennheisercommunications.com/pr-pc130.html Logitech Percision Gaming Headset: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=103,CONTENTID=9523 תודה מראש עריכה: שווה לי להשקיע בHeadset יקר יותר?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם בוודאי מכירים את הנגנים הגנריים הפשוטים והקטנים האלה שיש ללא מעט אנשים. ובכן גם לי יש אחד כזה. מכיוון שאני אוהב בעיקר מוזיקה ישראלית, רוב השירים הם בעברית (מן הסתם...) ולכן גם השמות שלהם... הנגן שלי יחסית ישן ולא כולל תמיכה מובנית בעברית כמו שיש לחלק גדול מהנגנים האלה היום... לאחר ניסוי ותהייה אינסופיים (וגם כמה לילות לבנים ), הצלחתי להוריד את הFW המקורי מהנגן למחשב והתחלתי לעבוד עליו. ועכשיו, לאחר עוד כמה לילות לבנים ועריכה אינסופית של הFW, אני גאה לבשר לכל אותם אנשים שיש להם נגן כמו שלי, ללא תמיכה בעברית, שהם יכולים להציג את שפת הקודש על הנגן... :ylsuper: כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להוריד את הקובץ שהעלתי ולעדכן את הנגן שלכם... עד כאן הכל טוב …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורכב אני רוצה לתכנן מחשב סלוני שמיועד לנגן סרטים אבל....שיהיה במארז קטן מימדים.משמע אומר שיהיה הכל מובנה בלוח כולל הכרטיס קול. רוב כרטיסי הקול היום לא משהו אז אני רוצה לחזור אחורה לכרטיס SOUNDSTORM.השאלה אם זה כדאי או שרצוי לוותר ולבנות מחשב במארז יותר גדול ולשים כרטיס בסוקט PCI רגיל ולהשקיע בחברה כמו אודיוטרק. אשמח לעצות כי אני יודע שהלוחות עם הכרטיס המשולב קצת קשים להשגה. כל מי שיש לו ניסיון עם הכרטיס הזה אשמח לקבל חוות דעת אם כדי בכלל לבסס עליו מערכת או שאין כל טעם לחזור 3 דורות אחורה. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקשר אלי והודיע לי כי יש לו חבר טוב שרוצה למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר הזה, כיוון שהוא רוצה כרטיס אחר ומעוניין להפטר מהנ"ל. אני יודע שהכרטיס יד שניה, אמרתי שניקח ממנו וננסה יום יומיים במחשב כדי לראות אם הוא שווה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://creative.com/products/product.asp?prodid=9025 כמה שיותר זול אבל שיהייה טוב. רצוי מאוד שיהייה בKSP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קראתי הרבה ביקורות טובות אבל החנות מתקשה להשיג אותם האם כדאי לחכות להם או שאתם ממליצים על רמקולים אחרים באותו סדר גודל של מחיר? יש לי כרטיס קול creative live על מחשב 3800X2 AMD 939 Asus A8N-VM-CSM תודה מראש מוטי
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת שמחוברת למחשב ושומעים רק ברמקול אחד וזה לא בעיה במערכת(נגיד ברדיו בלי קשר למחשב שומעים בשתיהם) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לשם מה משמש כבל שכתוב עליו pc ofc interconnect for home theater? בין אילו רכבים הוא מקשר? והאם הוא בא במקום או בנוסף לחיבור האופטי שיש לי? yamaha s796- dvd מגבר yamaha rx-v2095 ???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-