עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gshhar,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור?

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  2. Started by 47,

האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. נגן הMP3 CD שלהם? אמור לספק מוזיקה לעשר שעות. מישהו?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חבל שלי קנה רמקולים של קריאטיב, אינספייר 2.1 2400 ויש לו כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 מצאנו זוג רמקולים (יחסית ישן), סטריאו, ותהינו אפשר אפשר לחבר את הכל ביחד וליצור מערכת 4.1. מה דעתכם? אפשר? אם כן, אז איך?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  6. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  7. יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אחי הביא לי אותם מתנה, מדובר באוזניות האלה: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_04850 אוזניות חביבות למדי, אהבתי אותם באס נחמד ויש דגש על התדרים הנמוכים, אם אני לא טועה הם עולות בסביבות ה-100~ החסרון בהם שהם נראות טיפה ג'נריות ויותר מזכירות אוזניות שעולות 20 ש"ח...בעיקר השבריריות שלהם. למי שמחפש לקנות אוזניות בתקציב הזה שייקח אותם בחשבון, אוזניות טובות אהבתי. ד"א יש להם שליטה על הווליום (BUILD IN) כזה... ראיתי אותם למכירה ב-18$ [פה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות AUDIGY 2 עם הפאנל אבל הבעיה היא שהמארז שלי והכל זה בשחור אז השאלה שלי היא האם יש פאנל בשחור או שזה מגיע רק בלבן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כי שמעתי שהנגן הזה ממש אחלה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. אז ככה יש לי מערכת Sony MHC-RG60 4 רמקולים קדמיים - 13 ס"מ סאב וופר 13 ס"מ וופר 5 ס"מ טוויטר אחורים - 5 ס"מ full range הבעיה שלי שהרמקולים האחוריים ממש חלשים אני בכלל אל שומע אותם רק שאני מצמיד את האוזן ממש אפשר לשמוע שהם עובדים בכלל יש איזה מגבר או משהו שאפשר לחבר להם למישהו יש ידע בנושא או יכול להפנות אותי למישהו שמבין כי זה ממש מרגיז עריכה: תיקון טעות האחוריים הם 8 ס"מ Full Range

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. בבקשה ! משהו מזהה ?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. Started by JAMOOS GADOL,

אוקיי אז ככה: אני ממש אבל ממש רוצה את SlimX 400 של IRiver אני מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה (ואני אשמח אם מישהו יתקן אותי בנוגע לבחירה שלי בו...) עכשיו הבעיה היא , כמובן, המחיר! לפי מה שאני רואה באתר של החברה (כאן) הוא עולה 200$ שזה מחיר סביר ביותר! אבל הבעיה היא שאני גר במדינת הגנבים, הלא היא ישראל :-( ואני מעוניין לקנות את ה SlimX כמה שיותר מהר (יש לי עוד שבועיים טיול שנתי) אבל זה לא כזה הכרחי למרות שאני אשמח לקבל אותו לפני... אבל אני לא יודע מה לעשות ??? 1) להזמין אותו מחו"ל- אין לי מושג בגרוש איך עושים את זה כי בחיים שלי לא הזמנתי כלום מחו"ל אני גם לא יודע דרך איפה והאם זה בטוח, תוך כמה זמן זה מגיע, כמה זה יעלה ואם זה משתלם בכלל... 2) לקנות ב"ארץ הקדושה" שלי ולשלם…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by kyyle,

אני רואה הרבה סרטים במחשב שלי,רמקולים טובים כבר יש לי (Z-560) אבל הכרטיס קול שלי הוא על הלוח -לוח Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) אני הולך לקנות עכשיו אודיג'י 2,מה יהיה השיפור בסאונד? הוא יהיה מורגש או שזה ממש זניח וחבל על הכסף כי אני אוהב לשמוע באיכות. ???

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by dino,

שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by gshhar,

אני הולך לקנות AUDIGY2 ,האם זה נכון שהפאנל הוא גם מגבר או שרק אופציות לחיבורים מסויימים?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  19. לאחר הרבה מאוד זמן שאני מנסה למצוא רמקולים שיתאימו לי התיאשתי. חשבתי ללכת על הורפדייל פורס 2180 אבל ההפרדת צלילים שלהם גרועה ! שמעתי איזה כמה דגמים מדפיים גם כן של ג'אמו אבל הם פשוט היו ג-ר-ו-ע-י-ם, בעיקר הטרבל הצומרני שלהם שמעתי עוד כמה רמקולים של חברות אחרות, הם היו טובים אך לא נכנסו לתקציב. לסיכום... איך אתם מיציתם את תחום הסאונד אצלכם (תפרטו על המערכות השונות שלכם) חי באופן אישי נראה שאני אמשיך ליהות נטול רמקולים ואאלץ להמשיך לשמוע מוזיקה מבעד לרמקולים מסכנים של ימאהה למחשב.

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  21. 1. האם כניסות ה- USB אשר נמצאות ב- Front Connectors וב- Rear Connectors הן USB 2.0 ? 2. יש לי מערכת שמחוברת למחשב עם חמישה רמקולים איכותיים. איך הכרטיס יתנהג עם המגבר והרמקולים כלומר האם הוא ידע לנצל את ה- 5.1 שיש למגבר? 3. למי שמכיר את הכרטיס קצת יותר לעומק ושמע אותו בבפעולה, איך הוא בכלליות? 4. כרגע יש לי Creative Live Value! אז השאלה לי האם שווה לי להחליף בכלל ל- Hercules Game Theater xp 7.1 שעולה 550 ג'ובה? תודה!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. יש לי מחשב שאני בעיקר רואה בו סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר לטלויזיה מהכרטיס מסך( Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card ) והרמקולים שלי הם LOGITECH Z-560. אני מחפש כרטיס קול טוב והתקציב שלי הוא 800 ש"ח,מה אתם יכולים להציע לי ומה יהיה השיפור באיכות הקול לעומת עכשיו שאני שומע עם כרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט מדגם VAX)?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  23. ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית לסלון די טובה, שילוב בין אונקיו לג'מו (מערכת יקרה לא סתם, שילמנו 7500 שקל רק על הרמקולים) בכל אופן..... תהיתי איך אני מכיל את עוצמת הסאב, עוצמת הרמקולים הקידמיים ביחס לאחוריים, BASS,TREBLE וכל אלו. אני שואל מיפני שניסיתי לכיל לבד אבל זה ניראה כאילו זה מישתנה בין סרט לסרט ובין אפליקציה לאפליקציה כלומר, אם אני שומע MP3 מהדי וי די הסאב הורס את הכל וצריך להנמיך, אבל אם אני שומע משהוא בדי טי אס זה בסדר. אשמח אם תשתפו אותי בידע הנירחב שלכם בעולם הסאונד. תודה מראש. יאיר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים