אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש איזה מדריך לעשות את זה? ואיזה חומרה צריך בשביל זה? (אני חושב שאני יודע כרטיס לכידה טוב כמו ה-PVR 150 וכמובן HD גדול) תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המחיר בשוק שלה הוא 1760 ואני יכול לקנות אותה חדשה ב-1300 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לשם מה משמש כבל שכתוב עליו pc ofc interconnect for home theater? בין אילו רכבים הוא מקשר? והאם הוא בא במקום או בנוסף לחיבור האופטי שיש לי? yamaha s796- dvd מגבר yamaha rx-v2095 ???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
צריך שהאוזניות גם לא ייפלו מהאוזניים כשהולכים איתם. ורק אוזניות פתוחות בבקשה... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פיוניר DEH-P2600R לרכב ואני לא מצליח למצוא דף אחד באינטרנט באנגלית שמכיל מידע עליו
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אנשים שלום אני צריך דחוף אוזניות עם מיקרופון (נועד לקאונטר ולסקיפי). התקציב נע בין 50-100 ש"ח. תודה :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-