עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by lader,

מה יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by goldgold,

סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות

6. Started by tronado,

שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by bluemail,

מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה. אני רוצה מסך ממש איכותי, הבעיה שלא נכנס אצלי יותר מ32 אינץ בערך, כלומר 37 עלול להיות בעייתי אני מאוד רוצה שהיא כן תהיה FULL HD אמיתי - כלומר 1080P. האם יש כאלו בארץ? ואיזה הייתם ממליצים לי בחום רב שנחשבת מעולה? מבחינת מחירים - עד 8 אלף עם אפשרות לפלוס קטן עבור משהו ממש מדהים (נראה לי מחיר סביר בהתחשב במחירים היום בשוק, לא?!) דרך אגב מאוד הייתי רוצה 37 אינץ, אבל יש לי מקום בקיר ויש שם לרוחב בעייה של מקום, אין יותר מ 88 ס"מ ורוב ה 37 גם אלו עם רמקולים ממש קטנים בצד, עדיין דורשות איזה 90

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  11. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by ELiA,

יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?

14. אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by henz12345,

רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. אוקיי... אני לא מבין בזה ואשמח לעזרה המטרה שלי זה לא למשחקים, אלא בעיקר למוזיקה וסרטים. יש לי תקציב של 600 בערך לרמקולים.. ועוד 200 לכרטיס קול אז בנתיים מה שראיתי זה זה http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=641&lead_id=&look= וכרטיס קול אני מתלבט בין שלושת אלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32337 אשמח לתגובות,הצעות אחרות.. תודה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by BOMBADIR,

עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. יש לי חמישה רמקולים של רכב...4 של 15W ו1 של 30W.... עכשיו אני רוצה לבנות להם קופסאות ולעשות מהם מערכת קולנוע ביתית (סראונד)... עד כאן הכל טוב... הבעיה היא הגברה...כי אני רוצה להשמיע שירים דרך נגן MP4 רגיל... חשבתי להשתמש ברדיו דיסק של רכב... אבל מענין אותי לדעת אם יש לכם פתרונות אחרים שאולי יהיו יותר טובים... בתכלס אני רק צריך הגברה... העלות הכוללת לא תעבור את ה500 ש"ח תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  25. Started by perrikus,

היום עידכנתי את הדרייבר לכרטיס קול המובנה שעל ה-NF7-S שלי. זוהי פעם ראשונה שאני מעדכן ועד עכשיו עבדתי עם הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק. הסיבה לעידכון היא בעייה בסאונד בFIFA, הסאונד מתחיל לקפוץ ואי אפשר להבין כלום. עכשיו אחרי שעדכנתי. הבסים לא נשמעים טוב. הסתכלתי בהגדרות שם וניסיתי לשנות וזה אפילו לא נתן לי... נראה לכם יש דרך לסדר את זה חוץ מלחזור לדרייברים הישנים? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה לא רק הבאסים שנשמעים לא טוב, גם הסאונד שנשמע ב-ICQ כשמקבלים הודעה נשמע מלוכלך...

דיונים חדשים בפורומים