עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. Started by Ac1D,

Creative SBS 370. Logitech S200. התקציב הוא 150 ש"ח, אם יש לכם הצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by gilsna,

חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by cooper,

אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by powersoul,

היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by Stick2it,

יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by imhungry,

שלום יש לי בעיה במחשב מהיום זה התחיל כל פעם שאני מפעיל סרט אני רואה אותו בצבעים בהירים ובאיכות ירודה ואני יודע שזה איך שהוא קשור לקואדק של הוידאו כי שיחקתי עם זה היום והורדתי כל מיני קואדקים של וידאו אבל זה לא הועיל מה עוד ניתן לעשות ? ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by GeforceFX,

שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. S-video , video , RCA1 ????

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי פיוניר DEH-P2600R לרכב ואני לא מצליח למצוא דף אחד באינטרנט באנגלית שמכיל מידע עליו

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  13. אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by BOKIT,

שלום לכולם! לא מזמן קניתי את ה-Z3 של לוג'יטק.. ובהודעה שרשמתי לכאן לגבי כרטיס קול מתאים, IG אמר לי שהכרטיס קול שקיבלתי כשקניתי את המחשב (AC97) לא ינצל את המירב ממנה.. לכן רציתי לשאול אם כרטיס קול maya 5.1 יענה על הצורך? (אני נוטה למוזיקה יותר ממשחקים, ואני לא מעוניין בכרטיס קול יקר מדי) בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by o07,

מישהו יכול לעזור לי לערוך תמאפיינים של Winamp 5.24 שיהיה תתוצאות הכי טובות למוזיקה?? יש לי רמקולים 5.1 Logitech X-530 . נראה לי משהו שקשור ל- Output ול- Input. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by ZenMaster,

חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. אני חייב שתדבר איתי באיסי או משהו אני רוצה לשלוח לך סרטון קטן שהקלטתי שתראה את האיכות של הכרטיס טלוויזיה אני רואה טלוויזיה בתוכנה WinFast PVR2 הערוץ שאני רואה בו זה cvbs היחיד שנותן תמונה יש רק עוד 3 ערוצים רציתי לדעת אם אפשר לשפר את האיכות של התמונה והסאונד איך שהו אם ע"י תוכנה או משהו???דבר איתי 332024440 האיכות סבבה לגמרי אבל רק בסרטים האיכות יורדת התמונה נימרחת טיפה וכאלה יעני הסרטים לא באיכות גבוהה כמו ערוצים רגילים בממיר כרטיס טלוויזיה שלי זה pxdvr3200 h

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by Jeka90,

שלום המרחק צפיה יהיה בערך 2.80 מטר לכן החלטתי ללכת על 37 אינצ'. התקציב שלי הוא עד 5 אלף. ה- LCD תתחבר לממיר HD של הוט. על מה אתם ממליצים לי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by raananan,

שלום, אני מחפש אוזניות חדשות ומיקרופון. בעיקרון חשבתי על מערכת כוללת HEADSET אבל אני יכול גם לקנות בנפרד. ראיתי את האוזניות SENNHEISER PC 130 ב 250 שקל אבל בשביל מחיר כזה אני מקווה שהן איכותיות כי אחרת זה יהיה מגעיל. אם למישהו יש את האוזניות האלה היתי רוצה לדעת האם הן איכותיות (בהשוואה לאוזניות של סוני למשל MDR-W08 שיש לי כרגע ואני יודע שהן לא איכותיות ממש אז לא להתחיל לצחוק). מה שבטוח שאין לי שמיעה מאוד רגישה אני רק רוצה לדעת ששומעים באסים כמו שצריך. אני רוצה אוזניות מהתצורה הזאת (עם או בלי מיקרופון) שיהיו איכותיות מבמחיר של עד 250 שקל (אם ממש איכותי אז 300). אם זאת מערכת ראש אז לא משנה אבל אם זאת לא מערכת ראש אז אני רוצה איזה מיקרופון די פשוט כדי לדבר ב SKYPE בלי לקרב א…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by DrMiX,

רציתי לדעת עם יצא עידכון כבר לדיוידי הזה כי הבנתי שאין שום תוכנה שיכולה לעזור לי בקשר לתרגום...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by GrinchMan,

אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים