אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב 5.1 או7.1 תקציב עד 3 אלף אולי חריגה קטנה תודהל עוזרים. שיהיון איכותיים עם הרבה עוצמה ושיהיה נוח לתלייה על הקיר.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מילואים עוד מעט ואני רוצה לקנות נגן MP3 בסיסי כדי שלא יהיה לי משעמם. דרישות: 1.לפחות 512 MB 2.שיהיה לו רדיו 3.של חברה כמו סנדיסק (לא נגן אדיר אבל של חברה מוכרת ) 4.חיבור USB תודה! נועם *עריכה* סליחה...נא להעביר לפורום אודיו וקולנוע ביתי
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי את ה-x5l, הנגן מצויין, אבל מידי פעם מרגישים את תנועת מחט ה-HD, ושומעים נקישה, אני לא יודע אם זה טבעי או לא, זה לא נשמע כמו בעייה, אבל הבנתי שהם אמורים להיות שקטים...פרט לכך אין בעייה. ועוד משהו ... אני מעביר תמונות בפורמט הנתמך והוא לא מציג אותם וזורק הודעת שגיאה, מישהו נתקל במשהו דומה בנגן הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן חברה ברצוני לרכוש את המערכת הזאת , מה אתם חושבי עליה? ניתן לראות אותה כאן
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
גרסת PCI. בזאפ מצוינת נועה מחשבים כחנות היחידה שמחזיקה את כרטיס הקול, רק שאין לה אותו במלאי. מישהו יודע/מכיר חנות נוספת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב כרטיס מסך 3090 למסך LG OLED C1 המרחק מהשולחן מחשב לטלוויזיה 8 מטר בערך, המטרה לשחק עם 4K-120HZ איכותי אבל במחיר שפוי המידע שמצאתי ברשת לבחירת כבל הם: 1. כבל מאושר Ultra High Speed HDMI™ Certified. 2. כבל אופטי עדיף אך יקר יותר. 3. כבל מומלץ לפי סקירות ביטיוב. הגעתי למספר דגמים: הטוב והיקר עולה 634 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B081SQXPWB/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=tec0ab-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B081SQXPWB&linkId=a4b8514e122d90356d2960bfc7e21d4d המומלץ בארץ אך עדיין יקר עולה 580 (וארוך לי מדי 15M לא מצאתי אותו בפחות) https://ksp.co.il/web/item/160740…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את המחשב לטלוויזיה ובחרתי (בתפריט NVIDIA) שמה שיוצג על המסך מחשב יהיה גם על הטלוויזיה (CLONE) הבעיה היא שבטלוויזיה נראה כאילו הדסקטופ יוצא מתחום הטלוויזיה ועל מנת להגיע למשל לצד הימני צריך להזיז את העכבר ימינה ואז התמונה זזה ימינה. ניסיתי לשחק בהגדרות- רזולוציה וכו' אבל זה לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-