עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WIZARD221,

איזה נגן דיוידי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by hazi_s,

במחשב החדש הותקנה לי תוכנת soundmax אני לא מצליח להפעיל את המקרופון (רגיל) , מופיע לי משולש צהוב וכיתוב שאומר ש"יש צורך לשתיק" תוכנת הסקייפי לא מזהה את המקרופון, יש לי לוח אם asus. אנא עזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by HoLy4EvEr,

שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  4. כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. ? תודה

6. מישהו יכול לתת לי תדריך ענייני על הנגני PMP שאפשר לקנות עכשיו? ואם יש נגנים ששווה לחכות בשבילם שיצאו? ומהו הנגן האידיאלי? תודה רבה

7. Started by UBS,

שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  8. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  9. האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by skuki1,

אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by ELiA,

יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?

12. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  13. Started by omers1,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372554 ??? אני מחפש נגן נורמלי, 512mb שאני אוכל לרוץ איתו, באיזור ה 300 שקל, יש משהו אחר שעדיף בתקציב הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by cooper,

אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. Started by adam99,

שלום! יש לי מחשב ומחובר אליו ממיר של יס שמתחבר בחיבור קטן ועגול עם פין באמצע לכרטיס מסך וגם המסך פלזמה בחיבור DVI מתחבר לכרטיס מסך ביום שישי הכל עבד טוב ופתאום עכשיו המחשב עולה מראה את המסך של הטעינה של וונידוס עם הקווים שזזים ואחרי זה המסך כותב No Signal נכנסתי בSafe Mode וזה נכנס... אפשר לראות עם הממיר רק כשהמחשב דולק מה עושים?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

18. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  19. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  20. היי כמו שנכתב בכותרת, אני מחפש את האוזניות האיכותיות ביותר שאני אוכל למצוא בטווח המחירים הנתון. הייעוד של האוזניות הוא רק שמיעת מוזיקה. חשוב שהן יהיו אוזניות קשת (אלו שמכסות את כל האוזן). בינתיים שמתי עין על ה HD201וSennheiserו וה 202, אם תוכלו להציע אוזניות איכותיות יותר במחיר דומה, בבקשה תודה מראש עריכה: לא שמתי לב לסטיקי, מצטער :-\ אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -או שיש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by alfus73,

היי. תקשיבו לתעלומה הבאהף המחשב שלי מחובר לממערכת סטריאו באמצעות מפצל Audio אשר נכנס לכרטיס קול שלי אשר מתחבר ליציאת Aux שיש לי במערצ הסריאו. שאני משחק במשחק קומפי אני שומע את המוזיקה ואת הקול בשני הרמקולים וכאשר אני משחק במשחקים אחרים - מתקדמים יותר - כגון COH או COD2 או Fifaf אני שומע את המוזיקה הוקל רק מרמקולאחד. בדקתי את ה- Balance והוא מכוון על האמצע. אני ממש אובד עצות. נא תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  25. Started by matteo,

שלום רציתי לשאול רמקול אקטיבי זהו בעצם רמקול מוגבר עם מגבר עכשיו רציתי לשאול זה רק סאב וופר? יש גם טוייטר בתוכו לא? ועוד 2 שאלות האם רמקול אקטיבי יוכל להגביר גיטרה חשמלית(ללא דיסטורשן כלומר זה לא יקרע תרמקול) אני מנגן מזרחית תנו לי הצעה לרמקול אקטיבי עד 1500 שיהיה איכות לא עוצמה דרך אגב השימוש הוא ביתי ושיהיה אפשרות גם לשמוע עם הרמקול שירים במחשב(אני יודע לחבר אותו למחשב זה לא הבעיה) ועוד משהו מה זה מוניטור והאם הוא יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים