עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adizarko,

צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by benhouli,

שלום לכולם רציתי להקליט מהטלויזיה ישירות לקובץ AVI בעזרת מקודד XVID ונעזרתי פה בחבר'ה שהמליצו לי על תוכנת FLYDS הבעיה היא שכשאני מקליט אחרי זה האיכות בקובץ שהקלטתי היא פחות טובה לא מספיק חדה מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אפשר לשחק עם האיכות שתיהיה חדה יותר ואגב אני מעדיף שלא להקליט ל MPEG ואז לקודד לXVID אם למישהו יש דרך טובה יותר או תוכנה מומלצת יותר להשתמש בה אני אשמח לשמוע ניסיתי עם וירטואל דאב אבל שם האיכות יצאה פחות איכותית אפילו מהקובץ שהקלטתי דרך ה FLYDS אגב אני משתמש בכרטיס ati radeon SAPPHIRE 256 mb vivo

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  4. Started by chilik,

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. Started by The Dom,

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Ac1D,

Creative SBS 370. Logitech S200. התקציב הוא 150 ש"ח, אם יש לכם הצעות נוספות.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by lirancool,

אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. בכותרת.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. טוב הנושא כבר לא רלוונטי אני פשוט ילך וישמע שם. תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by powersoul,

היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by gal663,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by barzanger,

יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by oorlevi,

חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  20. למשחקים ובעיקר לסרטים

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  21. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. Started by ben060,

שלום קניתי מכשיר DVD מקליט אני לא יודע מה צריך לחבר כדי להקליט. אשמח להסבר קצר בנושא של כל החיבורים האלה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.