עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iyehuda,

ו איך אני הופך קובץ MP3 ל WMA

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by guliver,

שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by amitush286,

חברה אהלן.. קניתי I POD וידאו והורדתי אליו פרק של חברים (עשיתי לו המרה ל I POD ב I TUNES ) רואים את הפרק מצויין אבל לא שומעים ... אין סאונד בכלל (בדקתי את האוזניות בקבצי MP3 הן עובדות מצויין... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד לי או מה לא עשיתי נכון....???

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  7. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. בכותרת.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, 1. אני רוצה למקם זוג רמקולים נוספים לטלויזיה השאלה איפה למקם אותם? הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif איפה אתם הייתם ממקמים?? ובאיזה גובה?? 2. האם יש רמקולים שמתאימים למקלחת זאת אומרת רמקולים שלא נהרסים מלחות רבה. 3.אני מחפש אוזניות אכותיות למחשב כאלה שעל כל האוזן במחיר שעד 200 שקל על מה אתם ממליצים??. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  12. טוב הנושא כבר לא רלוונטי אני פשוט ילך וישמע שם. תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. Started by powersoul,

היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. באחת מהאוזניות לא שומעים פתחתי ניסיתי לסדר ולא הסתדר:\ אני צריך עכשיו אוזניות חדשות התקציב הוא 100 שקל שיהיו איכותיות ונוחות זה לנסיעות ארוכות יש הרבה רעש באוטובוס: ) תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by gal663,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. -------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by שוהם,

שלום אני צריך טלוויזיית "32 lcd טובה עד2700 ולנסות לחסוך בבקשה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by oorlevi,

חבר שלי קנה רמקולים X-530 חיברנו אותם הגדרנו הכול כמו שצריך למערכת 5.1 והכול! עכשיו הסאב ממש גבוהה! הוא על הכי נמוך ואי אפשר לשמוע!! מגבירים בערך עד לחצי (שזה עדייין לא ווליום גבוהה יחסית ל ATP3 שלי) שומעים ממש גרוע ביוחד בסאב! אבל הסאב ממש קרוב למסך (CRT) פחות מחצי מטר ניסנו להרחיק קצת אבל החוט קצר אז לא כול כך יצא ! אבל זה יכול להיות הבעיה ביגלל שהסאב קרוב למסך? והרמקולים גם לא חזקים כאלה! יחסית ל 70RMS ה ATP3 שלי אמורים להיות חלשים מהם בהרבה וזה ממש לא ככה! אני חייב עזרה תודה מראש לכולם!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  21. תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. טוב קניתי רמקולים חדשים יש לי כרטיס קול מובנה AC 97 5.1 ושומעים מכול הרמקולים חוץ מאחורי אחד אז החלפתי ועדיין אותה בעיה רציתי לשאול אם זה מהכרטיס קול תודה או משהוא אחר תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by ran1809,

אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.