עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  2. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אני וחברים פותחים סטודיו לכן אנו צריכים כרטיס קול טוב ! תקציב - 700-800 שקל ... תודה

4. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות in rar, אוזניות חוטיות. חשבתי על Sennheiser MX50 ועל Sennheiser MX350 תודה....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by krk4,

שלום אנשים, אין לי מקום ל3 רמקולים. יש לי מקום ל2 רמקולים כאלה בינוניים -, אולי טיפה יותר קטנים מהרגילים שיש למחשבים פשוטים תמיד. אממ, אתם יכולים להמליץ לי על משהו? 2 רמקולים, של קריאיטיב, עד סביבות ה50$. עוד שאלה, Creative INSPIRE 2.1 2500, הם 2 רמקולים או שלושה? תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

נגן MP3 שיעלה בסביבות ה500-600 שקל נגן טוב שלא יתקלקל מהר, בעל זיכרון של 512 ( לא צריך יותר תאמינו לי ) ושל חברה טובה ואם אפשר גם אולי איזה MP4 טוב במחיר הזה אם יש תודה

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by enigma/7,

שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

13. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by DrMiX,

רציתי לדעת עם יצא עידכון כבר לדיוידי הזה כי הבנתי שאין שום תוכנה שיכולה לעזור לי בקשר לתרגום...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by P4laDiN,

שלום, שמי דור ואני גיימר, התקציב שלי לאוזניות סראונד גדול במיוחד, 850 ¤ יש לכם המלצות? כרגע אני יודע שהאוזניות של זלמן מעולות וזולות... האם יש לכם משהו טוב שאתם ממליצים עליו? הבנתי מקריאת הכתבה באתר שגם המדוזה טובות... איך הסטילפד 5H? נראות לי מעולות גם הן...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שיהיו מצוינות למוזיקה , שמעתי על Koss PortaPro שהם אוזניות מצוינות מה אתם אומרים יש יותר טובות במחיר ? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  17. האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. אוקיי... אני לא מבין בזה ואשמח לעזרה המטרה שלי זה לא למשחקים, אלא בעיקר למוזיקה וסרטים. יש לי תקציב של 600 בערך לרמקולים.. ועוד 200 לכרטיס קול אז בנתיים מה שראיתי זה זה http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=641&lead_id=&look= וכרטיס קול אני מתלבט בין שלושת אלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=26978&gsid=10-4 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32337 אשמח לתגובות,הצעות אחרות.. תודה!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by BOMBADIR,

עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  21. Started by galweb,

סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

24. Started by pain_killer12,

שלום, הייתי בבסט ביי והיצעו לי מערכת של בוסטון 5.1 + רסיבר ב2500+- ש"ח, הייתי גם במחסני חשמל והציעו לי JAMO 460ch + רסיבר של ימאהה\פיוניר בכמעט 3K. מה כדאי לקחת? מה יותר טוב? האם יש הצעות אחרות שעולות על מה שהציעו לי? אני לא כל כך מבין בזה. השימושים הם לחיבור לDVD, ולטלוויזיה, אין צורך במשהו מפוצץ עם מיליון וחצי אפשרויות כי אחי רק רוצה לשמוע בהם טוב, ולא להתעסק עם זה יותר מדי. תודה רבה רבה מראש.

דיונים חדשים בפורומים