אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין 192kbps ל 192kbps VBR ומה זה בכלל הVBR הזה ?
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A7N8X-E%20Deluxe אני רוצה להוריד דריבר מעודכן של הכרטיס קול עכישו יש 2 סוגים מה מי אלו XP עם שי שם בכלל XP זה הלוח שלי Field Value Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe Field Value Motherboard ID 02/04/2004-nVidia-nForce-A7N8X?EC-00 Field Value Motherboard Chipset nForce2-U400 זה הלוח שיש לי
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן ( לא הסנסה). אז קודם כל, נגן מעולה יחסית למחיר שלו. השאלה- האם יש אפשרות לשנות ת'איכות של ההקלטה? הקלטתי עם הנגן ובווינאמפ מראה לי שהאיכות היא 33KBPS תודה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שבסרט די וי די אמיתי הסאונד שלו אמור לפעול ב סראונד ו 5.1 אם יש לך מערכת מאלו. עכשיו רציתי לדעת אם ברגע שפורצים אותו למחשב ידוע לי שהאיכות יורדת קצת בעוצמה אבל האם גם היא לא תפעל בסראונד או 5.1 ברגע שאני אראה סרט די וי די פרוץ במחשב שיש לי מערכת מאלו? ואיזה גרסאות נפרצות באיכות של מינימום סראונד אם יש דבר כזה ? בתודה מראש.
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שקראתי פעם שלא צריך להתייחס יותר מדי ברצינות להספק הכוח של מגברים (כלומר לנתונים היבשים שכתובים במפרט שלהם), אבל ליתר בטחון רציתי לברר. האם מגבר עם הספק של 50W (למשל זה: http://www.amnonsound.co.il/?categoryId=1226&itemId=9050) יסתדר טוב עם רמקולים שההספק שלהם 100W ומעלה (למשל זה: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=E660&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רציתי לשאול שלוש שאלות בנוגע לכרטיסי קול: 1. מה זה בדיוק הקטע עם הערוצים? 2. איך ניתן לשנות את מספר הערוצים? 3. מה זה משנה מה מספר הערוצים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
מחברי הרמקולים הם כאלו: למה המחבר התחתון פועל על ממש שונה? מה היתרון/חסקון של זה?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני כבר קניתי את הFX 6021, ולא שמעתי אותם אפילו, כי לא יכולתי, קנו לי אותם בדיוטי פרי בהתראה של כמה שעות, יכולתי לקנות את הMX במקום הFX אבל לאחר קריאת כמה ביקורות הבנתי שהFX יותר טובים, רציתי לשאול אותכם אם הFX יותר טובים למוזיקה או הMX? ועוד שאלה ברמקולים fx 6021 יש גם חיבור של aux , מזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי קראייטיב איספייר 4.1 4400 אני מעוניין לשלבם עם כרטיס קול איכותי אבל לא משהו יקר בטירוף משהו באיזור 300 ככה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG T260 עם יציאת HDMI. חיברתי את הממיר למסך עם הHDMI. עכשיו הבעיה שלי זה עם האודיו, כי הרי אין לי רמקולים במסך אז אני רוצה להשתמש ברמקולים של המחשב כדי לשמוע גם את היס וגם את ההמיר. קניתי מפצל RCA ל3.5mm כמו של הרמקולים של המחשב. אז יש לי ככה: הרמקולים מחוברים למחשב לחיבור הירוק בכרטיס קול. איך אני מחבר את הממיר למחשב שאני אוכל לשמוע את המחשב ואז לעבור ושמוע גם את היס? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחבר את המשחב לTV LCD עם חיבור אנאלוגי. והרזולוצייה היא רזולוצייה של 4:3 (1024*768) ומה שהTV עושה היא פשוט מותחת קצת את התמונה (לא הכי מרגישים) אבל שאני רואה סרט אז עדיין יש את השחור למעלה ולמטה... כי היא פשוט מותחת את ה4:3 ל16:9. יש דרך לראות סרטים על מסך מלא? תודה לעונים! נ.ב ניסיתי גם לחבר את הTV דרך S-VIDEO, אותו דבר.... נ.ב2 עוד שאלה קטנה יש לי את הממיר X3100 שקל יס. הTV מחוברת דרך חיבורי RCA צהוב לבן ואדום. אבל לא רואים משהו. ניסיתי לחבר את הTV לממיר אחר שיש לו יציאת S-VIDEO וראו הרבה יותר טוב! אז השאלה שלי היא, אם אני אקנה כבל שצידו האחד הוא חיבור 24 פינים (שכחתי את השם שלו) ולצד השני שלו הוא S-VIDEO יראו יותר טוב או אותו דבר? החיבור שיש לי עכשיו הוא…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON 5800 עם 2 יציאות DVI ומסך של סאמסונג 260T עם יציאת HDMI. מה הדרך הטובה ביותר לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל אחד ושיהיה סאונד? תודה!
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 וכרטיס קול X-fi XtremeGamer ואני מעוניין לחבר אותם בחיבור COAX, כעת הם מחוברים דרך חיבור OPTICAL , האם זה אפשרי?
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס דיי ישן. איך אני יכול לחבר אליו את כבל ה yes שלי כדי לראות טלוויזיה במחשב? בכרטיס הטלויזיה יש יציאת tv אחת(כמו של הוט-כבלים), s-video ובננה אחת(וידיאו). האם זה אפשרי עם yes? תודה[br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:23:21 עכשיו העברתי כבל rca ל rca מהמהיר לכרטיס הטלויזיה וזה אכן עובד!יש לי שאלה. כאשר הממיר מחובר לטלוזיה ישירות, האם אני יכול לחבר מיציאת ה video out שבטלויזיה ישר לכניסת ה video in שיש בכרטיס הטלוזיה ולראות בו זמנית שידורים מהממיר, גם בטלוזיה וגם במחשב(דרך כרטיס הטלוזיה שמחובר לטלוזיה עצמה)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה תיאורתית, שרציתי לדעת אם זה אפשרי ויעבוד טוב. נניח ואקח כרטיס קול - Hercules Digifire 7.1 ורמקולים - Logitech X-530. ואנסה לחבר אל הפלייסטיישן 2 ככה: כבל אופטי מהפלייסטיישן 2 ---> כרטיס קול, לחיבור אופטי רמקולים ---> כרטיס קול השאלה היא, האם במקרה הזה הסאונד שמועבר מהפלייסטיישן אל הכרטיס קול ישודר ברמקולים? האם הוא ישודר בצורה חלקה? האם הכרטיס קול כביכול מעבד את הסאונד ומשמש כמן "רסיבר" כזה? האם בדיעבד זה אפשרי? כלומר, הרמקולים אכן ישמיעו Dolby Digital אחרי כל החיבורים האלה? תודה מראש.. אני לא כל כך מבין בנושא.. ולכן אני פונה פה לעזרה.. עיינתי בכמה וכמה פורומים אמריקאים אבל עדיין לא מצאתי תשובה..
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחבר שלי שני רמקולים דיי גדולים "בוקסות", יש להם רק שלושה חוטים בחיבורים שלהם אדום לבן וכסף, ויש לי סאב וופר שאני יכול לחבר לו רמקולים על בננות רגילות, השאלה שלי אם אני יכול לחבר בין הסאב וופר לרמקולים, או אם אין אפשרות.. אז תציעו משהו אחר.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מצאתי אצל קרוב משפחה שלי מערכת מיני/מיקרו ישנה של SANNYO. למערכת עצמה אין חיבורי RCA כלל והחיבור של הרמקולים למערכת הוא חיבור קטן לבן כזה. רציתי לדעת עם אפשר באיזושהיא דרך לחבר את הרקמולים למגבר (גם אם זה קשור בלחתוך חוטים הלחמות או לא יודע מה) בחיבור של הרמקולים למערכת רשום 4-8 (ואת הסימן הזה של הפרסה של הסוס כמו הסמל של אומגה, ברח לי השם מהראש למדתי את זה בפיזיקה.) אם אני אחתוך את הקצה של הרמקולים ואחבר את החוט האדום והשחור למגבר אני אשרוף משהו ? וקיימת דרך, ולא משנה איזה שאני אוכל לחבר אותם למחשב ?
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בהמשך לדיון אחר שפתחתי אני מעוניין לדעת אם אפשר לחבר את שני סטים של רמקולים למחשב אחד...יש לי בלוח כרטיס קול מובנה...אם אני יחבר כרטיס חיצוני (PCI) האם יהיה אפשר להישתמש גם במובנה וגם בחיצוני בו זמנית? ברצוני לייצור מערך כזה..CREATURE 2.1 JBL + מגבר ישן של SANSUI עם שני רמקולים... אם הדבר איונ אפשר אני ראיתי שיש מפצל האם יהיה אפשר להישתמש במפצל על מנת לחבר ליצאה של הרמקולים במחשב (הירוקה) ואז לחבר את שני המערכות על אותה יציאה? ד"א איך הJBL? לא ענו לי על זה ממש....כלומר התקציב הוא בערך 450-500ש"ח והם נופלים בדיוק בתקציב....חשוב לי הסאב-כלומר הבאס אם הוא טוב או לו... שמעתי כבר על הATP3 ולא ממש אהבתי...צורם קצת והסאב עשוי מפלסטיק (ממה הוא עשוי בJBL ד"א?)
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לכם במקרה איזה פרום שאפשר לדבר שם על טלויזיות כי אני רוצה לקנות איזה טלויזיה:[
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-