עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Hierophant,

אמא שלי נוסעת עוד כמה ימים לארה"ב וחשבתי שזאת אחלה הזדמנות לארגן ציוד. קיצר אין לי מושג באוזניות ואני צריך משהו טוב (CS). מי שמבין/יודע/יש לו וממליץ אשמח לקבל המלצות/ביקורות וכו'. טווח מחירים סביר, אני לא יודע מה ההפרשי מחיר בין הארץ לארה"ב אבל מדובר במשהו כמו 30$-55$ (בארה"ב) למשל מחנות כמו NewEgg- http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=70. יש לי כרגע מיקרופון שולחני, העדיפות היא לסט של אוזניות שכולל מיקרופון, אלא אם זה באמת לא כדאי. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Morishani,

אז ככה, קיבלתי מה שרציתי - שומעים צלילים שלא שמעו בac'97 שומעים מעולה נקי, אוורירי. רמקולים : Creative Inspire 5.1 T5900 אבל אני משחק בדריברים והכל ומוצא שהSampling Rate הוא 44100. אז הורדתי את הדריבר של asio לwinamp, התקנתי אותו. הדרך היחידה להעלות את זה היא לעשות upsampling, זה יעזור לי? ד.א שימוש בדריבר asio לא מאפשר לי השמעה ב5.1 , מישהו יודע למה (דרך הwinamp).

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Amnonyo,

יש לי טלויזיה שהגיעה מארצות הברית - כמובן שהיא בשיטת NTSC (את הבעיה הזאת כבר פתרתי עם ממיר מPAL ל NTSC ) בעיה נוספת היא מתח ההפעלה שהוא 110V-60HZ - קניתי שנאי מהארץ שמוציא 110V אבל אני לא יודע כמה הרצים הוא מוציא ! נראה לי שהשנאי מוציא 50HZ כי התמונה מרצדת על המסך . השאלה שלי - האים מישהו עבר משהו דומה עם טלויזיה מארצות הברית , ואים קיים משנה הרצים שיוכל לשנות לי את ההרצים ל 60HZ ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by g191181,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. טוב מכיוון שאני לא רוצה להקפיץ את הת'רד שמופיע בדף השני אני פותח נושא חדש כמו שרשום בכותרת - אני מחפש אוזניות לנגן G3 שלי וגם למחשב מדי פעם. אני צריך שיהיו נוחות גם לספורט כמו ריצה. עברתי על מדריך קניית אוזניות של CNET ובחיפושים פה. למרות זאת, אני עדיין מתלבט - בין אוזניות קליפס לבין קשת \ עורף מבחינת פתוחות\סגורות חשוב לי שלא יהיו מנותקות מהסביבה. כמו שרשמתי בת'רד הקודם, לG3 יש מגבר חלש - 26Mw סה"כ בשני הערוצים יחד. ולכן אני לא חושב שהPORTAPRO יתאימו מה אתם ממליצים? התקציב שלי הוא בערך 200 שקל (ואני מבקש מחבר להזמין לי דרך חנויות בריטיות שמופיעות בEBAY)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  7. Started by Axel Foley,

מצאתי באינטרנט את הממתג הזה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ אשמח מאוד אם תגידו לי איפה... http://www.shop.com/op/~Digital_Audio_Video_Selector_Switch_S_Video_Optical_Switcher_with_Remote_Control-prod-28155602-37046567?sourceid=298

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by BmsKlane,

אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by draak31,

יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by DrMiX,

האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  13. שלום! אם אני קונה בארה"ב סנהייזר px100 עם אחריות של שנתיים אוכל לקבל את שירות האחריות גם בארץ?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by ravid,

שלום לכולם, יש לי ברכב את המערכת הזאת: רדיו-דיסק של פיונייר דגם 580MP, רמקולים של מורל Pulse, רמקולים שהיו ברכב אבל לא רעים האמת משום מה. התכנון הוא שהרמקולים מקדימה יקבלו הגברה וגם יחובר סאב, ככה שאני צריך מגבר עם 4 ערוצים. איזה כדאי לקנות (וגם איפה) בתחום ה 1000 שקל (אם אפשר אז לא לעבור). תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Nachum987,

אהלן אנשים, דודה שלי חוזרת מארה"ב בעוד כשבוע ואני רוצה להביא משם אוזניות איכותיות, שישמשו אותי במחשב, כאשר הם יהיו מיועדים למשחקים ומוזיקה. חוץ מזה הם לא ישמשו אותי לכלום, אז אני רוצה את ההמלצות שלכם לאוזניות האיכותיות ביותר אשר ניתן לרכוש במחיר של בערך 100$ או יותר (אין בעיית מזומנים) אך חשוב שהאוזניות לא ידרשו מגבר, ואם כן צריך אז עם מגבר שמקבלים עם האוזניות. כמו כן אין לי בעייה שהאוזניות יהיו פתוחות או סגורות, אך כן חשובה הנוחות שהם מקנים והתחושה על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by scylla,

ההורים שלי נוסעים עוד כ20 יום לגרמניה ואני מבקש מהם אוזניות בתקציב של כ400-600 ש"ח. בארץ הייתי נעול על הPX100 אבל מכיוון שאם קונים מגרמניה ויש כמה חברות גרמניות טובות וגם המחירים יותר נוחים אפשר להשתדרג. בכל אופן הנגן הוא G3, והדרישות הן- 1. באס! כמה שיותר באס. 2. עדיפות לאטומות, לא מפריע לי הסאונד שהוא כביכול "אטום". 3. נוחות! שישבו טוב באוזן\על האוזן ולא יזוזו ולא יכאבו האוזניים אחרי שעות. 4. גודל - לא אכפת לי רק שלא יהיה מוגזם כמו אוזניות די ג'יי אבל אפשר אוזניות אטומות די גדולות רק שלא יהיה מוגזם ויהיה נוח לנשיאה (איכשהו). אני לא בקיא במחירים ובדגמים אבל מה נראה לכם יכול להכנס לתקציב? אגב - הם הולכים להיות בברלין אם זה עוזר.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. המגבר צריך להתאים גם לרמקול סנטר אם אפשר שהאוזניות יהיו סראונד עטומות לרעשים וגדולות[שיכסו את כל האוזן] חנות בארץ עם משלוח

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. ואם כן אז איך ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  19. אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  20. Started by tronado,

שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by kinggil,

תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. S-video , video , RCA1 ????

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by scylla,

ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים