עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jonr,

היי אני מחפש אוזניות 5.1 למשחקים בעיקר (או אפילו רק) אוזניות קשת, חוטיות המכסות את כל האוזן (אטומות) עם מיקרופון (עדיף מובנה או לא?) עכשיו לגבי כ. הקול לקנות אוזניות USB עם כרטיס קול או לקנות את הכרטיס קול בנפרד ? התקציב עומד באיזור ה400 נראה לי הגיוני מה דעתכם ? תודה !

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  2. היי לכולם. אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ראיתי פורום של טלוויזיות. השלט של הוט לא שולט על הטלוויזיה (ווליום, הדלקה וכו'). יש לי טלוויזיה של mag, והטכנאי של הוט אמר שהדרך היחידה לחבר את השלט של הוט לטלוויזיה זה בעזרת השלט שלה (בגלל שזאת חברה לא מוכרת), והבעיה היא, שאין לי את השלט שלה... מישהו מכיר פיתרון? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by lion03,

אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by omri_ro,

איך מעדכנים? הורדתי את הקובץ הזה: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=423263 וצרבתי אותו (כמובן שפתחתי אותו לפני זה ועל הדיסק צרבתי רק את הקובץ MTK.BIN) על דיסק רב פעמי, אבל המכשיר לא זיהה אותו ולא התחיל בתהליך העידכון... אשמח לקבל הוראות מפורטות

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by SmurFin,

התחדשתי בכרטיס FATALTY CHAMPION SERIES ויש לי בעיה בחיבור חיברתי אותו ככה לפי התרשים שנותנים מהקופסא של הכרטיס לחיבור 5.1 1. מיציאת הDIGITAL שזה העליון , כבל PL לחיבור DIGITAL RCA ברסיבר 2. PL-FRONT ל 2 RCA ברסיבר לFRONT 3. PL-REAR ל 2RCA ברסיבר ל REAR 4. PL-CENTER ל2RCA ברסיבר לCENTER כל ה6 כבלים נכנסו לכניסת 6 CHANNEL בקיצור הסראונד לא עובד, מכירים תבדיקה של הכרטיס ימין קדמי, שמאל אחורי וכו האחוריים נשמעים כקדמיים ועכשיו שיחקתי בMOTOGP שמתי לב ששומעים בכל הרמקולים מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by omer_hatchek,

שלום, אני מתלבט בין שתי טלווזיות ה-LCD האלה: Panasonic L32S10 ו-Samsung LA32B530. לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא נחשב הכי טוב ואני לא יודע איזה פאנל יש לסמסונג (נראה לי שיש לה פאנל VA). המסך יחובר למחשב (משחקים בין השאר), צפייה בתכני 1080P דרך המחשב (סרטים וסדרות), ממיר הוט HD (בהמשך), שידורי SD (ממיר הוט רגיל) וכד'. אין לי מושג מהו זמן התגובה של שתי הטלוויזיות. הסמסונג עולה בסביבות ה-3100 ש"ח בעוד אני יכול להשיג את הפנסוניק ב-4000 ש"ח. האם שווה להשקיע עוד 900 ש"ח בפנסוניק? אני יודע שלפנסוניק יש חיבורי SCART ו-S-VIDEO בעוד לסמסונג אין את שניהם, דבר קריטי שמשפיע על איכות שידורי SD. תודה לכל העונים.

7. שלום לכם. נראה אם תוכלו לעזור לי. ברשותי טלוויזית LCD של פנסוניק מדגם TH-L37U20 ומחשב עם לוח אם של אינטל מבוסס G31 שיש לו כרטיס מסך ONBORD מסוג INTEL 3100 . הבעיה שלי היא כזאת. אני מחבר את המחשב מיציאת ה VGA לטלוויזיה לכניסת ה PC של המכשיר שגם היא VGA ( כבל VGA ל VGA ) ואני לא יכול לשחק עם הרזולוציות . אני תקוע ברזולוציית 3:4 במחשב של 1024X1080 וכשאני מנסה לעבור לרזולוציה אחרת המסך מוחשך כאילו אין אות. עדכנתי את הדריברים של כרטיס המסך ולוח האם לחדשים ביותר ולמרות שבמפרט של הטלוויזיה רשום שהיא מסוגלת לקבל בכניסה הזאת רזולוציה מקסימלית של 1366X768 אני לא מצליח לראות אותה , מסך שחור , מה שכן כרטיס המסך האינטלי לא מזהה שבכלל מדובר בטלוויזיה אלה בצג רגיל . ניסיתי הרבה …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ranyr,

אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  9. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם ת…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. המצב לאחר התקנת Media Portal 0.2.3.0 RC2 על מחשב HPTC עם המפרט הבא: 1. מעבד P4 2.6M 2. זיכרון 512 M 3. כרטיס מסך MSI 128bit NVIDIA 5200, יציאת S-VIDEO 4. מערכת הפעלה XP SP2 5. כרטחס טלויזיה PVR 150 6. קודקס: DSCLAR 7. חיבור לטלויזיה מקרן אחורי פנאסוניק 47" סה"כ קיים הבדל ניכר לעין באיכות התמונה דרך מחשב לעומת חיבור ישיר דרך ממיר או DVD. אני מבין שלאור כל ההמרות בדרך לעולם לא אקבל איכות זהה בין המקורות אבל..... התופעות הן : 1. צבעים דהויים יותר מהמקור (ממיר, DVD, וכו) 2. במצבים של תמונות כהות, ניתן להבחין בפיקסלים . מריחות. שאלתי היא: כיצד ניתן להשיג שיפור משמעות בהשקעה מינימלית, אם בכלל. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. היי, נראה לי שכאן זה הכי מתאים לכתוב על הנושא, יש לי מערכת נחמדה ברכב עם רמקולים 6X9 מאחורה של קנווד, דגם 6980IE, 450W ו 90RMS. המערכת כרגע ללא מגבר, לכן השאלה שלי היא על מגבר נורמלי שיספק את העבודה בווליום גבוה וטוב. הפאנל שלי כרגע הוא דיי ישן, SONY CDXS2000 אם אני לא טועה בדגם. אבל עובד לא רע עם המערכת עצמה. רציתי לדעת האם מגבר נורמלי במחיר כזה אפשרי למציאה? יש הרבה בזאפ אבל אני לא מבין בדגמים חוץ מבודדים, ורציתי לשמוע את דעת המומחים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by evy,

אהלן חבר'ה.. אני מעוניין לקנות מחר אוזניות אחרי שאני חוזר מהבסיס.. אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי אוזניות בסכום של כ250 שקל שיהיו מיועדות לשירים ומשחקים,חשוב לציין שאני מחפש אוזניות סגורות,שמכסות את כל האוזן. ואני אשמח אם תתנו לי גם קישורים לחנויות בבאר שבע .עם הדגם הספציפי שאתם מציעים. ועוד בקשה..תנו לי שמות של חברות אוזניות טובות ואמינות , במקרה שלא יהיה להם את הדגמים שנתתם לי. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. וזהוא נ.ב רק לידע כללי זה בשביל חבר שלי

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by tusik,

שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. אהלן, אני צריך עזרה בקניית טלוויזיה לסלון. אני מודה שאין לי הרבה מושג ברמה הטכנית ולכן אשמח לשמוע מעט הסברים על הפרמטרים החשובים במפרט - על מה להסתכל ומה לחפש. המבחר הוא עצום ומאוד מבלבל. קצת מידע על השימוש: כאמור, טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא פחות או יותר 3 מטר. אני מחפש שהטלווזייה תהיה כמה שיותר איכותית (בגבולות התקציב כמובן - אפשר לחרוג גם לכיוון ה 3000) ופחות חשוב לי הפיצ'רים מסביב. קודם כל מסך טוב אחר כך אפשר לבחור מהאפשרויות. לפי מה שהבנתי, יש כמה פרמטרים חשובים- יחס ניגודיות, זווית צפייה ורזולוציה. אשמח לשמוע על פרמטרים נוספים וכמובן המלצות קונקרטיות על טלוויזיות. תודה רבה מראש, המבולבל...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by orr19,

אהלן קניתי רמקולים z5500, פעם ראשונה שאני שם 5.1 בחדר. המצב של החדר שלי קצת בעייתי, המחשב נמצא בפינת החדר ואני רוצה לדעת אם זה יפגע לי בסאונד זה המצב של החדר שלי http://www.fastup.co.il/images/26906570.png הנקודות האדומות אלה הנקודות שאני רוצה לשים את הרמקולים התכנון שלי הוא להגביר את צד ימין כשאני על המחשב. בגדול אני רוצה לדעת אם זה בסדר הסידור הזה וזה לא יפגע לי בסאונד, השימוש הוא לרוב משחקים וסרטים ושאלה קצת טיפשית - בסרטים הדיבור מגיע רק מהסנטר? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ranyr,

אני רוצה לחבר אורגנית שיש לי למחשב דרך חיבור midi אבל יש לה רק יציאה של lineout ואמרו לי שיש איזה מכשיר שהופך lineout ל- midi מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על זה? כמה זה עולה? איפה משיגים?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  21. שלום, יש לי שני סימני קריאה על כרטיס הקול ב DEVICE MANAGER. אין לי שום סאונד כרגע. אני יכול לעשות דיסאבל, אבל לא UNINSTALL או REINSTALL יחד עם דיסק ההתקנה של הדרייברים. האם יש דרך למחוק אותם בכוח או להסירם ? ד"א מישהו כנראה מחק את הדרייברים מהספריה שלהם (אני מטפל במחשב של חבר) מדובר בסעיפים Realtek high definition audio ומתחת מופיע Unknown device תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. יש לי archos 80 gb וכנראה שחסרים לו דרייברים ניסיתי להכנס לאתר התוכנה וכל מה שיש שם לא עוזר לי אני חייב מישהו שיש לו את התוכנה ויודע איך לעבוד איתה בבקשה זה דחוף תודה מראש אלעד

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD לחדר הטלווזיה תוצב שמרחק של 3 מטר מהמיטה יש משהו בתקציב?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by toniviner,

הי, יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך של XFX 7900GT יש לו 2 יציאות DVI, אם אני יחבר אותו לטלויזיה עם חיבור DVI יהיה לי SOUND? זה לא טריוויאלי שלא יהיה כי עם יש למחשב יציאת HDMI ואני מחבר אותה לDVI בטלוויזיה זה יעבוד. זה בגלל שב HDNI יש את אותם חוטי הDADA שיש בDVI, מבחינת החיבור לא מעניין אותו האם יש שם רק תמונה או גם שמע. בPLAYBACK DEVICES בWINDOWS יש את כל התקני הכול, אם זה מופיע שם אז כן, פשוט אני יכול לבדוק את המחשב רק בעוד שבועיים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by nondos,

שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.