עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by guvi,

שלום רב! אני בדרך לקנות את המכשיר ורציתי לדעת ממי שיש לו אותו: 1. האם המסך איכותי? רואים טוב בזמן יום (בנסיעות ברכבת נגיד)? 2. כמה זמן מחזיקה סוללה לצפייה בסרטים? כמה זמן לוקחת הטעינה שלה? 3. האם העברת קבצים למכשיר פשוטה? אין קידודים כלשהם? תודה רבה מראש, נ.ב. אני קונה אותו בגלל המחיר, 199$, לעומת הארקוס AV420 שהמחיר שלו כמעט פי 2....

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. Started by nimrods,

שלום לכולם..? אז ככה יש לי בבית בסלון lcd 42" ובלילה שאנחנו (משהוא מהמשפחה) מכבים אותה אז לאחר כמה דקות היא מתחילה לעשות קליקים כאליו וזה לא רק lcd זה גם בטלוויזה של אחותי בחדר ולפעמים במקרן שלי חחח למה זה קורה..? ;D תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  4. Started by powersoul,

רציתי לדעת אם זה באמת נכון שב px-200 אין כמעט באס?, אני פשוט רוצה לקנות אותן...

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by ofek_g,

אני רוצה לקנות את האוזניות מKSP במחיר של 450 שקל. כדאי לי? יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? אני יוצר מוזיקה וגם משחק בFPS אז הייתי אומר שאני 60% מוזיקה, 40% משחקים.

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  6. Started by KRS1,

קניתי לפני כחודש את המיני דיסק שדגמו MZN707, בכל מקרה כשאני מקליט דרך המחשב(דרך התוכנה שסופקה ביחד עם המינידיסק) שירים מפורמט mp3,wma אז יכול להיות לי שיר לדוגמה של 7 דקות שיקח למיני כמה שניות להעביר אותו אבל פתאום להיתקע כמעט דקה על שיר עם גודל זהה או אפילו יותר קטן - ממה זה נובע ואיך אפשר להימנע מקצב העברה איטי שכזה... נ.ב. את כל ההקלטות אני עושה על סוג הקלטה LP2

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by sofix4,

אפשר לראות טלוויזיה דרך תוכנות צפייה (Mediaportal, dscaler) בWIN XP שהוא לא מדיה סנטר?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by Or_s2006,

שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Kataklystic,

שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by ^DaGoN^,

ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by omer1789,

אומרים שאוזניות זה כמו רמקולים נכון? רק שפשוט אתה שומע לבד... זתומרת שאני יכול לקנות אוזניות ב800 שקל שיהיו שוות לרמקולים כמו FX6021 באיכות סאונד? ולמרות שיש לי כרטיס קול מעפן במחשב?(AC97) אני מתכוון שאם אני מחבר רמקולים של אלטק FX6021 או אוזניות מעולות של סנסזייר (ככה כותבים?) או סוני ב800 שקל אז במה האיכות תיהיה יותר טובה? תודה ומקווה שהבנתם..

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by nimi7,

הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by Aviad6,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10653 איך הוא מישהו שמע עליו? יש לי כרטיס מובנה אם אני ייקח את הכרטיס הזה אני יראה הבדל או שזה סתם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  15. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בין הגרסא האמריקאית לאירופאית חוץ מזה שהאמריקאית היא לא DISK ON KEY, וכבר הבנתי שיש דרך לסדר את זה. עוד משו.. האם שווה לי להשקיע עוד 180 ש"ח ל1430 ש"ח ולקנות IPOD VIDEO (אל תשאלו איך כזה זול...)? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Snatch,

קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by JAMOOS GADOL,

חבר שלי (אור מ. "המחשב המפלצתי") סיפר לי שיצא ADD ON חדש ל iPOD שמתקין על האיי פוד הרגיל, ושומעים רדיו FM מישהו יכול להביא לי פרטים בבקשה על זה? זה די דחוף

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by puNani,

אני ממש כבר סגור על לקנות אותם, אבל מצאתי עכשיו באתר neoseeker.com ביקורות של קונים עליהם. 95% מהביקורות משבחות את הסט ובקושי מוצאים חסרונות, אבל ישנם כ3-5 אנשים שמספרים שהסאב/אמפ נשרף להם. אני קראתי גם כתבה מקצועית (נדה לי ב soundforge או 3dsound או משהו כזה) שגם בכתבה אמרו שנשרף להם הסאב. האם זוהי תופעה שכיחה בסט? (אני מתכוון לקנות אותו בחו"ל ולכן אחריות ושליחת הסט המקולקל והכל תהיה סיפור (מבחינת זמן וכסף))

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Frozen-Ice,

http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 הכרטיס עולה 1800 ש"ח עכשו השאלה שלי מה כל כך מיוחד בכרטיס קול זה שהוא עולה כל כך הרבה כסף ??? ויש מין דבר כזה שמגיע עם השלט מין רסייבסר כזה עם לחצנים וכניסות למיקרופון בשביל מה זה ??? תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by sofix4,

אפשר לעבוד איתו בווינדוס XP? כמו למשל בDSCALRER? או שחייבים מדיה סנטר? תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  22. Started by galigola,

איך הרמקולים האלה? אני מעוניין עכשיו רק ב-2 האם אפשר לחבר רק 2? (בעתיד אני רוצה 4)-ז"א האם הא מתחברים בחיבורים מהירים או שהכבלים לא יכולים להתפרק מהם?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by Green,

היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by FME,

טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. Started by (iriver H10),

http://iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=61&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=711&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString= האם העדכון הזה מתאים לגרסא אירופאית?

דיונים חדשים בפורומים