עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. S-video , video , RCA1 ????

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by SHOOTER8,

בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by Dan1989,

שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by enigma/7,

שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by shugon,

יש לי בעיה בנגן Sandisk E260 שמשום מה אני יכול לשמוע רק באוזנייה אחת כשאני מחבר את האוזניות, וזה קורה עם כל האוזניות שאני שם. רק אם אני מחבר חלש ולא עד הסוף, ואז קצת לוחץ על זה שומעים רגיל Oם יש לכם רעיון איך לסדר את זה? אגב יש לי את הנגן בסביבות שנה והבעיה החלה סתם ככה פתאום...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. יש לי מחשב שהוא בחדר שלי ויש לי בבית טלויזיה LCD 42 בסלון יש אולי איזה מכשיר שאני יחבר אותו למחשב ואז אני יחבר משהו לטלויזיה ואז אני יכול לראות סרטים דרך המחשב בטלויזיה מה אתם אומרים? באלחוטי

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…

13. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by BOMBADIR,

עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by adizarko,

צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by J0n1,

האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Daniel ER,

שלום, למישהו יש המלצה על סטנדים גבוהים שיתאימו לזוג רמקולים Audioengine A5+? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by lirancool,

אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

וואי אני שובר תראש על זה וזה ממש לא מסתדר, הכבל קצת ארוך והוא כול הזמן מתגלל(אני קצת לא יודע איך להסביר את זה) וזה מציק לי וגם הריי הכבל מתקמת אז יש מצב שככה הוא יהרס יותר מהר. אשמח לאיזה פתרון..

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.