עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by Dan1989,

שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Exe,

אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. Started by mr hankey,

משהו מוכן להסביר לי מה זה http://www.shopharmony.com/product.asp?i=ARC500503 האם זה חיבור של המכשיר לסטריאו לרכב או משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  7. יש לי שני סרטים שערוץ הסאונד בהם משום מה מתבטל בכונן ה- PIONEER שלי אבל כשמפעילים אותם במחשב הכל עובד טוב. מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  8. -------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by EMYNEM,

הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. אני רוצה לקנות DVD לחדר רציתי לדעת מה קורה שיוצאת גירסא חדשה של DIVX אם הDVD עדיין יוכל לקרוא את זה דרך אגב... אשמח גם לקבל המלצות לדיוידי במכיר של עד 700 שקל ועוד יותר אשמח למצוא לדגם ברמה של DVD משולב עם וידאו עד 1000+-

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. שלום, פישפשתי באתר הזה ומצאתי את הנגן הנל : http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=923&cat=24 נראה מאוד מפתה, סוני, 512 והמחיר סביר... עכשיו לפי התמונה רואים שזה קורא WMA.. אבל עד כמה התמונה מהימנה ? זה אני לא יכול לדעת למרות שהם לא רומשים "תמונה להמחשב בלבד" השאלה שלי האם מישהו מוכר עם הנגן הזה ? או מישהו רכש מהם את הנגן הזה ? האם הוא שווה קניה ? מה לגבי רדיו ? האם יש לו רדיו מובנה והאם הוא מגיע לאיכויות גבוהות ? כלומר לא רק מנגן קבצי MP3 של 128 אלא גם של יותר... אשמח לקבל פרטים או מידע ממישהו שכבר רכש כזה נגן... בנוסף לגבי השפה האם הוא תומך באנגלית (אי אפשר לדעת ! אולי זה טייוואני ^^ ) או אולי תומך בעברית ? בקיצור נסו לשפוך כמה שיותר מידע אני אודה לכם מ…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. Started by lirancool,

אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by gilad_mos,

היי כמה זמן ארקדיה נותנת אחריות ל H340? כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו בממוצע בפעולה? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by Mighty,

הודעתך נערכה והדיון ננעל מאחר והוא עובר על חוקי הפורום. מכירה של מוצרים אפשרית אך ורק דרך ה-TRADE ZONE שעמלנו עליו ימים כלילות במיוחד לשם כך.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

21. שלום יש לי לוח אם ג'יגהבייט K8N-SLI יש לו יציאה קואקסילית וחיברתי אותו לכניסה הקואקסילית במגבר שלי - רשום במפרט - דנון AVR 1602 אני מקבל סאונד אבל דרך תוכנה שקיבלתי עם הלוח (אם אני זוכר נכון - כי בדקתי את זה מזמן) כשאני משנה מסטריאו ל5.1 אני לא שומע כלום מהרמקולים האחוריים/סנטר כשהוא אומר שהוא משמיע דרכם התוכנה לא על המחשב שלי כרגע - יש תוכנות טובות אחרות? איך אני מגדיר את ה - 5.1 כשאני מחבר למגבר? המגבר מזהה DIGITAL אבל המחשב כנראה לא שולח סיגנלים.... האם המחשב משדר 5.1 רק במשחקים? בקיצור תעזרו לי לדעת אם זה עובד תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by chilik,

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by The Dom,

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by adizarko,

צריך כרטיס זול שיחובר לרסיבר - לכן אני מחפש משהו זול עם יציאה דיגיטלית/אופטית שיעביר את המידע לרסיבר, שהוא כבר יחלק את האותות לרמקולים. מקווה שאני מובן... תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים