אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אהלן! לא מזמן נפטרו הרמקולים הפשוטים ששימשו אותי שנים (microlab m100), ואני בחיפושים אחרי רמקולים חדשים למחשב שלא ירוששו אותי ועדיין יהיו סולידיים יותר. הבנתי שמערכות 2.1 בטווח היותר נמוך פחות מומלצות ועדיף כבר לקנות 2.0 במחירים האלה והם יעשו את העבודה יותר טוב. אם בכז יש מערכות 2.1 טובות בטווח הזה, תפאדל. אין לי צורך בבלוטות', ושלא יתחבר דרך usb. השימוש הוא דיי סטנדרטי, גיימינג, סרטים, מוזיקה, ושאר שטויות. אפשר לסטות קצת מהתקציב במידה ויש שוני משמעותי. כרגע אחרי שנברתי קצת באינטרנט אני חושבת על הedifier r1280t, אבל אשמח לעוד הצעות. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אנשים, אין לי מקום ל3 רמקולים. יש לי מקום ל2 רמקולים כאלה בינוניים -, אולי טיפה יותר קטנים מהרגילים שיש למחשבים פשוטים תמיד. אממ, אתם יכולים להמליץ לי על משהו? 2 רמקולים, של קריאיטיב, עד סביבות ה50$. עוד שאלה, Creative INSPIRE 2.1 2500, הם 2 רמקולים או שלושה? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם אתה חושב שאתה מכיר את עולם הHT על בוריו, וחושב שאתה איש שירות, מקצועי, אמין וזמין. חברת רדאיקס מחפשת אותך. ניהול פרוייקטים של HT לבתים חכמים, עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. העבודה היא לפי פרוייקט! למעוניינים נא לשלוח פרטים בצירוף קו"ח לכתובת jobs@redx.co.il משרה 332.
-
אני מחפס אוזניות ב250-+ שקל השימושים היו בעיקר מוזיקה מישחקים וסרטים ראיתי את אלה מה אתה אומרים http://www.djshop.co.il/?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&itemid={8427F69A-DD38-4B4E-86E7-8BE1B7E26D6C} או את אלה http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={08C8A7DB-B793-457F-86F5-F804DCA9FDB4}&details_type=1&itemid={B88F5539-7D9E-4E8E-9381-A329AF8CAD6D}
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים של קריאטיב t7900 ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם לפני שאני קונה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-