אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום קניתי מכשיר DVD מקליט אני לא יודע מה צריך לחבר כדי להקליט. אשמח להסבר קצר בנושא של כל החיבורים האלה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם אתה חושב שאתה מכיר את עולם הHT על בוריו, וחושב שאתה איש שירות, מקצועי, אמין וזמין. חברת רדאיקס מחפשת אותך. ניהול פרוייקטים של HT לבתים חכמים, עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. העבודה היא לפי פרוייקט! למעוניינים נא לשלוח פרטים בצירוף קו"ח לכתובת jobs@redx.co.il משרה 332.
-
שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם חברת Realtek אחת מהחברות המובילות בעולם ליצור כרטיסי קול /סאונד הוציאה דריברים חדשים לכל הגירסאות שלה Windows 2000, Windows XP/2003 32/64 bits Vista Driver 32/64 bits הכרטיסים שלה מגיעים בגרך כלל עם מחשבים הקישור לחברה http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והמחשב לא מזהה את הדרייבר של הכרטיס קול, אני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי בידיוק אני רק יודע שזה סאונד בלאסטר של קרייטיב, בבקשה תעזרו לי אני לא יכול בלי קול במחשב ואני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-