עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by imp,

Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by enigma/7,

שלום רב, יש לי טלויזיה של טושיבה בדגם 42AV500. ואני מחבר אותה למחשב נייד שיש לו יציאת VGA. בחוברת הוראות יש מספר רזולוציות שמומלצות לכיוונון המחשב כשהוא מחובר לטלוויזיה. השאלה שלי האם ניתן לחרוג מהרשימה הזו, האם רזולוציה שלא רשומה שם עלולה איכשהו לפגום בLCD? הסיבה שאני שואל את זה היא מכיוון שאני רוצה לראות סרטים (ובעיקר HD) ומשום מה אני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה שתוריד את השורות השחורות. אני יודע שעדיין אמור להישאר מעט אך כשאני מנסה השורות השחורות ממש תופסות חצי מהמסך ולא כמו נגינה מדיוידי למשל. שאלה נוספת, אם אני כן יכול לשנות את הרזולוציה האם לשנות אותה כל פעם לפי הסרט שמנוגן לדוג': 800*1920 534*1280 אלה דוג' מסרטים שהורדתי בפורמט MKV. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Poddy,

שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by raananan,

שלום, אני מחפש אוזניות חדשות ומיקרופון. בעיקרון חשבתי על מערכת כוללת HEADSET אבל אני יכול גם לקנות בנפרד. ראיתי את האוזניות SENNHEISER PC 130 ב 250 שקל אבל בשביל מחיר כזה אני מקווה שהן איכותיות כי אחרת זה יהיה מגעיל. אם למישהו יש את האוזניות האלה היתי רוצה לדעת האם הן איכותיות (בהשוואה לאוזניות של סוני למשל MDR-W08 שיש לי כרגע ואני יודע שהן לא איכותיות ממש אז לא להתחיל לצחוק). מה שבטוח שאין לי שמיעה מאוד רגישה אני רק רוצה לדעת ששומעים באסים כמו שצריך. אני רוצה אוזניות מהתצורה הזאת (עם או בלי מיקרופון) שיהיו איכותיות מבמחיר של עד 250 שקל (אם ממש איכותי אז 300). אם זאת מערכת ראש אז לא משנה אבל אם זאת לא מערכת ראש אז אני רוצה איזה מיקרופון די פשוט כדי לדבר ב SKYPE בלי לקרב א…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים עד 250 שקל. אני רוצה שיהיהו 2.1 לדוגמא כמו ה SBS 330 של CREATIVE. http://zap.co.il/model.asp?model_id=378883 אני רוצה שהם יהיו באותו סגנון מבחינת המראה שיהיו קטנים ולא גדולים, שמעתי ברמקולים האלו וזה מה שאני רוצה שיהיה איכות כזאתי, אם אפשר לכוון אותי קצת יותר אז תודה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by שמואלל,

שלום, קודם כל עם זה לא שייך לפה תעבירו את זה לאן שזה שייך בבקשה. אכשיו יש לי סרט dvd שקוראים לו 300 מישקלו 4.0 גיגה ואכשיו אני לא יודע עם יש לו כתוביות. ובמידה שאין לו כתוביות אז איפה לסים זה התמונה של הקבצים http://img139.imageshack.us/img139/4756/moviefn0.jpg בתודה שמואל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. Started by assaf we,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by chilik,

מה יכולה להיות הבעיה בכרטיס הקול שבווליומים גבוהים הוא מאבד את עצמו. עדכנתי דרייבר ועברתי על כל ההגדרות של התקני השמיעה ומשום מה עדין הצליל נהיה מרוסק בטונים גבוהים. אשמח אם מישהו יעזור לי ויאמר לי מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by pazizi,

לקחתי את הDVD שלי וחיברתי אותו למחשב ואז יש לי 2.1 אני רוצה להצליח להפעיל את ה3 רמקולים האחרים אבל לא מצליח אני חיברתי את המחשב לחיבור VIDEO של הDVD כאילו הוא מקבל וידאו וממראה את הסרט בטלוויזיה אני לא יודע איך אני יוכל להשיג חיבור של אחד שמפצל ל5 חוטים שונים כדי שאני אשמע בכל הרמקולים אם מישו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאד!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. אז לפני שתשאלו מה זה תקציב נורמאל אני יסביר - זה לא אוזניות ב1000 שקל וגם לא ב500 שקל חשבתי משהו בסביבות ה300 שאני ישמע בהם טוב.. השימוש הוא למשחקים ולמוזיקה... הםא מומלץ לקנות אוזניות+מקרופון ביחד? או מקרופון בנפרד? איזה סוג של אוזניות מומלץ למשחקים? "חיצוניות" או "פנימיות" יענו כפתור כאלה? יש שגם מומלץ שחורד בקצת מה300 ושוה אתה ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by pavelr,

לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. צריך המלצה לרמקולים קטנים 5 וסאב איכותיים שיחוברו לרסיבר למערכת קולנוע ביתית עד 800 ש''ח הם בעיקר לסרטים וטלוויזיה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  20. Started by moonjib,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by The Dom,

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. ...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by Erez360,

מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.