עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by GazzA,

אני מחפש בסגנון הIRIVER והIPOD בסביבות ה1700 -2000 שקל תודה.. לא חשוב כמה ג'יגה.. (שיהיה מספיק )

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. יש לי כרטיס אחד שהוא און בורד של ASUS שנקרא c-media ac97 יש לו 4 ערוצים... והשני שהוא PCI זה CMI8738 PCI Audio לפי דעתי גם של c-media... והוא גם 4 ערוצים.. הנה לינקים למידע: און בורד: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI9738.htm CMI8738/PCI: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI8738.htm אין לי מושג מה טוב יותר.. :s05: תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by gshhar,

קיבלתי סאב וופר מחבר (הוא עובד) האין לו חיבור לחשמל (נראה לי שזה נקרא לא אקטיבי או משהו כזה). בכל מקרה לי יש מגבר הרמן קרדון 235 ואני מחבר אותו והוא לא עובד אז מישהו אמר לי שאם אני מחבר אותו ל-PRE הוא לא יעבוד ואין לי מושג עוד לאן לחבר אותו. אגב אין לי במגבר חיבור אליו כמו שמחברים רמקולים אז שמו לי חיבור RCA.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by ofir38,

צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש

8. ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Guy King,

התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. Started by gilad_mos,

היי כמה זמן ארקדיה נותנת אחריות ל H340? כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו בממוצע בפעולה? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  12. רבותי אני לא יודע מה לעשות אני מחפש מקליט דיגיטלי ברמה גבוהה שמקליט בפורמט MP3 בלבד וזה חשוב אנא עיזרו לי מחכה להמלצות ולתגובות.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

17. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by aeea,

אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by imhungry,

שלום יש לי בעיה במחשב מהיום זה התחיל כל פעם שאני מפעיל סרט אני רואה אותו בצבעים בהירים ובאיכות ירודה ואני יודע שזה איך שהוא קשור לקואדק של הוידאו כי שיחקתי עם זה היום והורדתי כל מיני קואדקים של וידאו אבל זה לא הועיל מה עוד ניתן לעשות ? ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  22. אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by MacGyver,

שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן

24. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  25. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים