אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס יותר שווה?? fortissimo 3 7.1 או digifire 7.1 והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלו עבור משתמש ביתי כמוני?? תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 1100 שח אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאפשר לקנות עם הסכום הזה. שמעתי שה Z680 של LOGITECH מצויינים כמה הם עולים? אם למישהו יש הצעות אני אודה לו מאוד תודה מראש (אני קונה בחול)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר או לטעון את האיפוד לסוללות רגילות (אלקליין) בצורה כלשהי? ואם לא האם אפשר לקנות סוללה נוספת- וכמה היא עולה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות Slimx האם הוא שווה את הכסף? האם הוא נגן mp3/CD טוב?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קניתי לוח ראשי של gigabyet זה הלוח: http://www.giga-byte.com/products/8pe667pro.htm על הלוח יש כרטיס קול תומך 5.1 רמקולים : Realtek ALC650 מה אתם אומרים עליו? זה שווה משו או שיותר כדאי להשקיע בכרטיס קול חדש? וגם תגידו מה דעתכם כללי על הלוח
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק של מוסיקה שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת. המחשב לא קורא אותו משום שהוא חסום בדרך חדשה. מישהו מכיר את החסימה ויודע איך לעקוף אותה? ;D
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופתעתי לראות שהבחור עדיין ממשיך את הפרוייקט ואף מעדכן את האתר שנפתח בנושא. http://ipodlinux.sourceforge.net/ , הנה הלינק לעמוד שלו. בכל מיקרה זה נחמד לעקוב אחריו ולראות איך הוא מתקדם , הוא כבר הצליח להפעיל את הפיירוויר תחת הלינוקס וזה כבר משהו 8) מה שכן - לא חושב שיש ממש מה לבנות על זה - זה סתם נחמד לעקוב , לדעתי - אל תחשבו אפילו על לנסות את זה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במטרה להוציא את המקסימום שאני יכול מ2 רמקולים רצפתיים גדולים דאגתי לנסות כמה דרכים לאחר שהסאונד שיצא לי מהרמקול שעמד ישירות על הרצפה היה לא טוב הבס נשבר היו רעשים מהבסים והרבה בלאגן. הבאתי פלטות של מתכת הנחתי את הרמקולים על המתכת והסאונד השתפר בצורה משמעותית ביותר הבסים יוצאים נקיים ואיכותיים אח שלי הגדול טיפה יותר מבין בסאונד ממני אמר לי לרכוש מעמדים מעץ שכן עץ מונע את ההולכה של הסאונד בחזרה מהרמקול וכך משפר את איכות הסאונד עוד יותר מהמתכת, ניגשנו להום סנטר ומצאנו בדיוק את הדבר המתאים סטנדים לרמקולים רצפתיים גדולים מעץ שעשוי מכה שכבות שכבה אחת ועליה עוד אחת..ולמטה יש גלגלים שניתנים להסרה ורק העץ בא במגע אם הרצפה והרמקולים על העץ...הכל במידות הנכונות וכו'...אבל אני לא משנ…
-
- 21 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
דגם E-712 מסדרת E-Series 2 ? מישהו שמע אותם פה ויכול לתת קצת מידע ???
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
:-\אני לא יודע מה קרה אבל הורדתי סרט מתוכנת שתוף מאד פופולרית(אסור להגיד את שמה בפורום זה)ולא שומעים סאוונד מה עושים חייב עזרה תודה מראש!!! זה קורה לעיתים קרובות בכל הסרטים שאני מוריד!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אוקיי זה לא שאין לי רמקולים פשוט הרמקולים האלה עוברים למקום אחר בבית למערכת אחרת וגם לי בצורה כלשהי נמאס מהם לא מספקים אותי מספיק...בכל מקרה בעוד קצת פחות מחודש יש לי יום הולדת ובדר"כ אח שלי שואל אותי מה אני רוצה שהוא ישלח לי ואני אומר לו והוא שולח...אז עכשיו כשאני יודע שהרמקולים האלה עוברים למקום אחר ואני צריך רמקולים למגבר סטריו אז אני מבקש ממכם דבר כזה למצוא לי זוג רמקולים הכי איכותיים שניתן לקנות בארצות הברית בטווח מחיר של 300-350 מקסימום 400 דולר, אם טווח תדרים מעולה בס עמוק ואיכותי רמקולים בלי התפשרות על איכות...לא למחשב אני מדבר על רמקולים להגברה סטריו...ולתת לי אפילו השוואה קטנה אם אפשר בין כל הסוגים שאתם יכולים להראות לי...אני אישית יותר מתמצא במגברים וכאלה אבל …
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
-
שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום כולם! הנורא מכל קרה...ואני זקוק לעזרתכם הדחופה... אז היום חזרתי מהצבא, וקיבלתי לידי סוף סוף את הכרטיס שאליו ייחלתי חודשים... אז עשיתי DISABLE של הצ'יפ של גיגהבייט (לוח אם) והתקנתי את הכרטיס של הרקולס בעזרת ה CDROM המצורף. החלטתי לבדוק את איכות הסאונד ע"י שמיעת MP3 שאני רגיל לאבחן בהם... ואז שמתי לב לנורא מכל: בזמן שניגנתי, אם פתחתי איזהשהוא חלון, אקספלורר, או אאוטלוק אקספרס , אפילו לפעמים IRC....המוסיקה הואטההההההה והתעוותה... בדיקה קלה, הראתה כי ה CPU מגיע מדי כמה שניות ל 45% למרות שאף תוכנה מלבד WINAMP עובדת!!! אינני מבין את זה?! הרי קניתי את הכרטיס על מנת להוריד את העומס מהמעבד! אפילו עם הצ'יפ על הלוח אם, זה לא היה ככה!!! מה הבעיה?!!?!? עזרה ? אנא? מישהו? הושיעני…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות, הגעתי והחלטתי על שני המועמדים הסופיים, שבסופו של דבר אצטרך לבחור רק אחד מהם (וכמובן לקנות אותו ;D) 1) iRiver SlimX 400 (קישור אליו) 2) ה Jukebox (קישור אליו) למרות שקראתי את המאמר באתר, אני עדיין לא יודע במי להחליט :-( כי פשוט שניהם מושלמים!!! אז במי אתם הייתם בוחרים ??? ??? ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתמוס במערכת סראונד של 4.1 לפחות ובמיני דיסק יש לי תקציב של עד 350 ש"ח מה לקחת ....???
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שמשפרת בין היתר את אורך חיי הסוללה של המכשיר תעדכנו !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HELLO, בואו נתחיל בזה שהמגבר סטריו הקיים שלי הוא על בסיס טרנזיסטורים מדגם AKAI Integrated Amplifier M-AM2350 חצי מקצועי לא כולל טיונר הגברה בלבד (יפני) אני רוצה לשלב בו מנורות וידוע לי שהדבר אפשרי...רק דורש קצת שיפוצים (מישהו קרא לי?) אך אני רוצה אם כבר להתקין בו מנורות חדשות ולא ישנות שאני יכול למצוא יד שניה בכל מקום אז יש איזה מקום שאני יכול לרכוש מנורות הגברה באיכות גבוהה חדשות ? כי אין לי מושג איפה אני יכול למצוא אם כבר ??? מי שיכול לידע אותי...מוזמן תודה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על השילוב לקולנו ביתי בעיקר MP3+ Audio וסאונד למשחקים עבור המוצרים Fortisimo3+creative4.1 4400
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גדולות מהסוג שעוטף את כל האוזן. השימוש של האוזניות יהיה שמיעת מוזיקה מהמחשב, כאשר כרטיס הקול שאליו הם יתחברו הוא הפורטיסימו3. התקציב הוא כ200שקלים. חשוב לי, שעם ההמלצה שלכם, תכתבו גם היכן ניתן לרכוש אותם. תודה, יום טוב :saint:
-
- 50 תגובות
- 5.2k צפיות
-