עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Track,

אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by GeforceFX,

שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by MacGyver,

שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן

5. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

9. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by יוני הגבוה,

גרסת PCI. בזאפ מצוינת נועה מחשבים כחנות היחידה שמחזיקה את כרטיס הקול, רק שאין לה אותו במלאי. מישהו יודע/מכיר חנות נוספת? תודה!

11. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by Exe,

אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים עד 250 שקל. אני רוצה שיהיהו 2.1 לדוגמא כמו ה SBS 330 של CREATIVE. http://zap.co.il/model.asp?model_id=378883 אני רוצה שהם יהיו באותו סגנון מבחינת המראה שיהיו קטנים ולא גדולים, שמעתי ברמקולים האלו וזה מה שאני רוצה שיהיה איכות כזאתי, אם אפשר לכוון אותי קצת יותר אז תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by idan1836,

שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by galweb,

סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  18. ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by Guy King,

התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by moonjib,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by gggil,

יש לי 2 רמקולים רצפתיים שבתוך כל אחד 2 רמקולים באס כאלה של 6 אינץ'. נתתי את הרמקול לתיקון כי נשרפו כל הבאסים והציעו לי לקנות באסים חדשים ב140 ש"ח כל אחד, של פיליפס- דגם גולדסטאר. חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי את מה שהמוכר מדבר עליו. האם באמת קיים דגם כזה? אני צריך רמקולים של 6 אינץ' (באס) בדחיפות אז בבקשה תגידו לי איפה (אני גר בחיפה) ומה עדיף לקנות? אני לא צריך רמקול של 140 שקל כי זה יקר מידיי, המוכר אמר שיש לו רמקולים טובים ב70-80 שקל. האם לבקש ממנו שבכל זאת יתקין את הרמקולים של ה70-80 שקל? כי פתאום המוכר אומר שהם לא איכותיים מספיק הרמקולים היותר זולים אבל אני לא מחפש משהו מיוחד תודה רבה לכל העוזרים מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by kabesar,

שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים