אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים של קריאטיב t7900 ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם לפני שאני קונה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה הבעיה שלי היא קצת מסובכת... יש לי 8 רמקולים בחדר כל אחד / שייכים למערכת שהיו לי פעם אבל עכשיו יש ברשותי גם 2 מערכות LG + KENWOOD ובאס גדול ואיכותי ואני רוצה לחבר את כל הרמקולים לשני המערכת ובעזרת מיקסר שיש לי לחבר אותם למחשב או לטלויזיה... אבל הפאק הוא: שלכול אחת מין המערכות יש רק יציאה אחת אין לי מושג מה נדפק בשניה... אם יש דרך לסדר אותה אשמח אם תביאו לי... בקיצור החלטתי ללכת על המערכת הטובה מבינהם KENWOOD (מכיוון שיש איזה פאק בLG בחוט מאחורה) חיברתי רק 6 רמקולים לאותה יציאה... איך חיברתי ? - > לקחתי את כל החוטים של המערכות יחד עם חוט רגיל יש רמקולים חיברתי את כולם ורק את החוט הרגיל למערכת כך שליצאה השחורה נכנס חוט אחד וליציאה האדומה אחד. אשמח אם משה…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני קונה את הרמקולים של אלטק 4121 יש משהו יותר מומלץ עד 550 לשמיעת מוזיקה?, (חובה חיבור אוזניות) וכרטיס קול Audigy 2 Value Creative יש משהו יותר מומלץ עד 300? האם יש אפשרות לחבל את הMP3 שלי (IRIVER H10) לרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-