אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, אני מתכנן ליקנות סב ואני רוצה שתמליצו לי על משהו חזק ביותר משהו שירעיד חדר כי אני חולה על טראנסים עד 1000 ש"ח תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מסך LCD של 26'' וחשבתי ללכת על המסך היפייפה של סמסונג http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=413346 רצוני לדעת מה דעתכם על המסך הזה ? ועוד שאלה איך אני יכול לדעת איזה מתלה מתאים הLCD הזאת ? הבנתי שיש כמה סוגים של מתלים עם מקומות אחרים בחורים שלהם . . . עזרהההה , תודה מראש. . . לירן .
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מתעניין ב2 דגמים שנראים לי מאד דומים- הראשון הוא הInspire T6100 והשני הוא הInspire T6060. רציתי לדעת מה ההבדלים בניהם ובמיוחד איזה רמקולים מבין השניים כדאי לקנות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם (: במזל טוב קניתי לי כבל קומפוננט ( אדום, ירוק וכחול ) לחיבור ה 7900GS ל LCD. שיחקתי עם ההגדרות בנוגע לרזולוציה... דבר ראשון זו ה LCD שיש לי: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ב 1080i המסך קפץ, אז הורדתי ל 720i וזה מעולה. הרזולוציה היא 1280X720, במצבים אחרים זה פשוט לא היה ניראה טוב. בכל אופן, כרגע מה שחסר לי במסך זה רק הפינות, נגיד בשעון שלמטה, רואים רק סיפרה אחת... במקום " המחשב שלי"אני רואה "שב שלי" ( וכמובן גם האייקון קצת נמחק ) האם יש משהו לעשות עם זה? זה לא כזה גרוע, אבל זה סתם מעצבן לפני הקומפוננט הייתי עם כבל SVIDEO, האיכות נראתה יותר כמו תמונה של צייר ממש לא טוב, עכשיו התמונה פשוט חלקה, אפשר אפילו לקרוא מסמכים וגם אתרי אינטרנט דר…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת ונעלמת וחשבתי אולי יש לבעיה שורש וזה לא סתם צירוף מקרים רמקולים האמנם ג'נריים וישנים אבל: 1.אני שומע לפעמים רק ברמקול אחד 2.פתאום יש כמה שעות שהרמקול האחד שאני שומע בו או שניהם פתאום נחלשים מבחינת עוצמת סאונד..זה ממש סיוט לראות ככה סדרה או לשחק מילא רמקול אחד אני יכול לסבול אבל סעיף 2 זה כבר סיוט כמו שאמרתי הבעיות הולכות וחוזרות לכן אני חושב שיש שורש לבעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה אגב בדקתי את החיבור עם המחשב הוא טוב ויציב תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעו, אני צריך המלצה למשדר כזה מהמחשב לטלוויזיה, ו 600 שקל זה רף עליון... תודה !
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איך אץם מעבירים שירים לנגן? דרך התוכנה או פשוט גוררים. יש לי בעיה, ההעברה פשוט ניתקעת לאחר כמה שירים או אם אני מעביר קבצים גדולים (סרט למשל) הוא נתקע באמצע. אני מקבל הודעה: delayed write error או משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
השגתי אחד , האם הוא שווה משהו או שכרטיסי OB עכשווים טובים ממנו? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני מחפש בסגנון הIRIVER והIPOD בסביבות ה1700 -2000 שקל תודה.. לא חשוב כמה ג'יגה.. (שיהיה מספיק )
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
טוב תראו, אני צריך אוזניות אלחוטיות, שייוכלו להתחבר למחשב, ואם אפשר גם לטלוויזיה... האוזניות צריכות לעלות כ-200 ש"ח, אם אפשר לא לחרוג מהתקציב. יש המלצות? משהו מסויים טוב? השימושים יהיו לרב סרטים אני חושב, אבל טוב שיהיה גם מוזיקה.... תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים עד 1000 שקל עדיף אפילו פחות אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-