עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי מכשיר של creative zen touch ואין לי עברית שמעתי שיצאה עברית צרובה איך אפשר לסדר לי עברית שאני ייראה את השירים בעברית ?או אם אפשר את המכשיר כולו להפוך לתומך עברית זה יהיה סבבה אם זה יותר מתאים לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר ...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  2. מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by avi333,

מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by hararim,

אני ממש קרוב לרכישה של מסך 42 ואני מתלבט בין 2 מסכי LCD: הראשון זה toshiba 3500a http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW42A3500 השני זה lg lc43 http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch= אני אשמח לקבל חוות דעת על המסכים האלו או המלצות למסכים עדיפים בטווח המחירים של 6000-7000 ש"ח .

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  8. שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....

9. Started by סטלוס,

זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by the-f-master,

אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...

11. שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!

12. Started by roes,

יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  13. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by henz12345,

רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by DDgeva,

אני מחפש המלצה לHeadset פשוטה ומצלמת רשת באיכות סבירה.. שתיהן זולות (אם יבואו בעסקה ביחד זה טוב) ופשוטות אבל של חברה אמינה. ממש לא מחפש להשקיע פה הרבה כסף - הכל ישמש רק לשיחות באינטרנט.. 300 ש"ח זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, וגם זה רק אם זה ממש יהיה שווה את זה כי אפשר להשיג משהו זול ב150. חשבתי על הבאות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=19123&PHPSESSID=383efff8dc07df3ee5ca815654b1e77f http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2902 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=16749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_523&products_id=15642 אם יש תגובות עליהן או המלצות על …

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. יש לי כבל SVIDEO בצד אחר ובצד שני כבר בננה צהובה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזה הכרטיס מסך שיש לי הוא 7900GT זה הכבל שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by Dan1989,

שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. אני מתכוון לרכוש מסך LCD בגודל 26 אינץ' של חברה מוכרת (עדיין לא החלטתי איזו חברה) בקרוב, ובנוסף לרכוש את הרמקולים הבאים: ALTEC LANSING MX5021. המסך שאני ארכוש יכיל את את היציאות הבאות: scart, s-video, component, in audio,composit. הרמקולים מכילים את הכניסה הרגילה של אוזניות (אני מקווה שאתם מבינים על מה אני מדבר). השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי איכותית לחבר את הרמקולים למסך ה LCD?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

22. Started by GhostCow,

איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by Aviko,

האם אפשר לחבר את ה JBLוBalboa30ו למחשב איכשהו.? לשמוע איתם טוב.? המלצות לעוד ריצפתיים זולים וטובים... תודה Aviko

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by idan1836,

שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים