אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קיבלתי סאב וופר מחבר (הוא עובד) האין לו חיבור לחשמל (נראה לי שזה נקרא לא אקטיבי או משהו כזה). בכל מקרה לי יש מגבר הרמן קרדון 235 ואני מחבר אותו והוא לא עובד אז מישהו אמר לי שאם אני מחבר אותו ל-PRE הוא לא יעבוד ואין לי מושג עוד לאן לחבר אותו. אגב אין לי במגבר חיבור אליו כמו שמחברים רמקולים אז שמו לי חיבור RCA.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני עובר דירה אז החלטתי לשדרג את המערכת ,אני צריך מערכת 5.1 ומגבר. אני רוצה לחבר אותם למחשב ולטלווזיה. רציתי לדעת אם אני קונה מערכת שיש לה 2 רמקולים קדמיים עומדים יהיו טובים למוזיקה? בעיקרון הרעיון הוא לשחק במחשב עם ה5.1 לראות טלווזיה עם ה5.1 ולשמוע מוזיקה עם 2.1,אפשרי לעשות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
להעברת שירים מcd לmp3 או ל wma . איזה קידוד הטוב ביותר להעברה ב lossy codec ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני מתכונן מחר לקנות טלויזיה 34 לסלון במחיר של עד 5500 שקל 34 אינ'צ עדיף סוני או טושיבה (אני הולך רק על איכות ללא פשרות) אני רוצה את עזרתכם המקצועית! לבחירה ועזרה שמתי עין על דגם מסויים אבל מבדיקה קטנה באינטרנט אתרי מכירות ראיתי תגובות ממש לא טובות שבראשם המשפט שחזר על עצמו כמה פעמים : "טכנולוגיה ישנה" מזה אומר!!!??...טלויזיה חדשה ע ם "טכנולוגיה ישנה" ובכלל מה אתה חושבים על הדגם הזה או מה אתם ממליצים לי במקום ? (חובה יציאת S-VIDEO) תודה רבה לכם אני חייב תשובה בהקדם האפשרי לפני סוף שבוע תודה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?A...ryID=135&Page=1
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-