עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elad-r,

שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by galweb,

סיגנל דיגיטאלי אמור לאפשר ניוד מידע ל-10-15 מ' בעזרת כבל DVI/DVI סטנדרטי ללא צורך בהגבר וללא אובדן איכות, יש מי מביננו שבדק זאת בפועל ? HTPC מחובר ל-LCD 42 הופך יותר ויותר נפוץ אבל מה מונע מאיתנו להוסיף בנוסף מקלדת ועכבר BT בחדר אחר שתנצל את אותו המחשב ממש ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by assaf we,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by Kill-Bill,

היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים של קריאטיב t7900 ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם לפני שאני קונה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. יש למיש'ו הצעות ?!

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. Started by Monstalicious,

אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by pavelr,

לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by wzeedan,

שלום האם מישהו יודע אם ישנם רמקולים שהחוטים שלהם (גם החשמל) ניתנים לפירוק והרכבה מחדש? הדבר חשוב לי כי בניתי ספריה למחשב ועשיתי הכנות (חורים בקוטר 1 ס"מ) בגב של המדפים כך שניתן יהיה להשחיל את החוטים ואח"כ לחברם לרמקולים.

12. Started by Erez360,

מישהו יודע איך אפשר להעביר לנגן הזה שירים לא בצורה של הקלטה? ז"א שאני לא אצטרך לשמוע את כל השיר כדי להעביר אותו

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. אני קונה את הרמקולים של אלטק 4121 יש משהו יותר מומלץ עד 550 לשמיעת מוזיקה?, (חובה חיבור אוזניות) וכרטיס קול Audigy 2 Value Creative יש משהו יותר מומלץ עד 300? האם יש אפשרות לחבל את הMP3 שלי (IRIVER H10) לרמקולים?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. כל פעם שהמחשב נכבה/נדלק (אני לא יודע איזה מהאפשרויות היא הנכונה...) אין קול, אבל אני לא מקבל הודעה שיש בעייה עם זה... הווינדוס מדיה פלייר פשוט מנגן אבל לא שומעים כלום, כדי שאני אשמע משהו אני צריך להתקין את הקובץ SP27103.exe (לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה) הבעייה חוזרת על עצמה כבר הרבה זמן האם הגיע הזמן לפרמט? (: (אף פעם לא פירמטתי את המחשב... אני חושב שהוא אצלי כבר שנתיים או 3... =/ לא הרבה) בתודה מראש איל

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by sharonhac,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by Cherub,

שלום לאחרונה קניתי אוזניות של ZALMAN מדגם ZM-RS6F לפי המלצות שראיתי בפורום הזה. האוזניות מעולות והסאונד מטורף אבל אני צריך גם מיקרופון כדי לשוחח ב VENT , רציתי לדעת מה כדאי : לקנות מיקרופון נפרד (ואיזה?) או שכדאי לקנות עוד סט של אוזניות ומיקרופון. מחיר איננו אופציה פה ואני מוכן להשקיע כדי לחוות סאונד טוב. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על סוג מסוים של מיקרופון או אוזניות+מיקרופון. אני עובד במחשב עם כרטיס קול X-FI PLATINUM של CREATIVE תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. כדאי להחליפו בנגן של IRIVER H10 6GB? (ולקבל כמובן זיכוי על כך) פשוט הIRIVER לא קורא וידאו, בניגוד לנגן של סאנדיסק.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by סטלוס,

זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by imhungry,

שלום יש לי בעיה במחשב מהיום זה התחיל כל פעם שאני מפעיל סרט אני רואה אותו בצבעים בהירים ובאיכות ירודה ואני יודע שזה איך שהוא קשור לקואדק של הוידאו כי שיחקתי עם זה היום והורדתי כל מיני קואדקים של וידאו אבל זה לא הועיל מה עוד ניתן לעשות ? ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by ccc,

http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by ELiA,

אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by claudia5,

יש לי מגבר בן שנתיים וחצי.המגבר לפני כמה ימים הפסיק לתת לי ווליום .לפעמים הוא עובד רגיל ולפעמים הווליום הוא נמוך מאוד ורק עם ממש מגבירים שומעים קצת. משהו יןדע מה התקלה ומה הנזק הכספי של תקלה כזאת.?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.