עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by arikvr,

שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  2. Started by tronado,

שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  3. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by cooper,

אני מקווה שאני בפורום הנכון .אבל בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לשמוע בחלק מהמשחקים [כאלה שיש להם שמיעה סטראופונית .נראה לי] . כמו כן אני לא מצליח לשמוע באתרים כמו YTUBE וכאלה.הנגן של מדיה פלייר דוקא מנגן טוב . אשמח אם למישהו יש תשובה או נתקל בבעיה דומה ,אהה... מותקן אצלי תוכנת SOUNDMAX שבאה עם הלוח אם.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  7. שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by sharonhac,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by inoy,

שלום. קניתי מחשב חדש אינטל 6400. עכשיו אני רוצה לקנות מחשבים באיכות טובה, אך בסביבות 300 ש"ח. הסתכלתי בזאפ ויש מלא דגמים ופירמות. מה כדאי לבדוק? וכו... אני ממש זקוק לעזרה תודה לכל הנשמות הטהורות

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  11. האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  13. Started by SupeRnovA,

נגן MP3 שיעלה בסביבות ה500-600 שקל נגן טוב שלא יתקלקל מהר, בעל זיכרון של 512 ( לא צריך יותר תאמינו לי ) ושל חברה טובה ואם אפשר גם אולי איזה MP4 טוב במחיר הזה אם יש תודה

• 8 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ו איך אני הופך קובץ MP3 ל WMA

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by GazzA,

אני מחפש בסגנון הIRIVER והIPOD בסביבות ה1700 -2000 שקל תודה.. לא חשוב כמה ג'יגה.. (שיהיה מספיק )

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  17. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  18. Started by sbc1969,

שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by RORO123,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות עם בלוטות' לטלפון ולמחשב. חשבתי על אוזניות של bose או סמסונג. אוזניות ללא קשת. מה לדעתכם כדאי? מה יתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by pavelr,

לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  22. שלום אחרי העדרות ארוכה בפורום גרפיקה (עקב התעניינות ב 8800.. ) במיקרה ראיתי את ה juli ויש לי שאלה. לכרטיס יש אפשרות של "התהפכות" ושימוש ביציאות לא מאוזנות או ביציאות מאוזנות. שאלתי היא כזו : האם אפשרי להרכיב את הכרטיס במצב רגיל כלומר ברירת מחדל.לבנות מודול כמו ה"כרטיס בת" של ה 1212M ולחבר כבלים איכותיים ליציאות שנמצאות כביכול בחלק ה"פנימי" של הכרטיס ולהשתמש בכל הכניסות והיציאות שלו??? כלומר הכרטיס יוציא החוצה את היציאות המאוזנות ובכבלים את הלא מאוזנות במודול שיורכב על פחית עם כל מה שצריך. השאלה מכוונת לכל מי שמחזיק את הכרטיס JULI.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  24. Started by ran1809,

אני מעלה בשנית את הבעייה כי היא עדיין לא נפתרה! חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? יש לי ווינדווס ויסטה וכרטיס מסף gforce 8400 תודה רן

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים