עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D-M-X,

עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. למשחקים ובעיקר לסרטים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by Kopi8,

היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  4. תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים טובה 5.1 הבנתי ש5.1 פחות טובים לשירים זה נכון? אהה והתקציב זה 750 800 שקל

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by סטלוס,

זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by ophir555,

יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!

9. Started by Track,

אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אוקיי ככה זה התחיל.. לפני בערך שבוע נוצרה לי בעיה בקול במחשב (אחרי שימוש והסתבכות בכל מיני מקודדים בגלל שיצא קובץ תרגום מוצפן וזה סיבך לי ת'חיים..) קיצר הבעיה הייתה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי קול והכל סבבה ואחרי שאני סוגר את הוינאמפ ומפעיל אותו בשנית אין קול.. פשוט אין קול(לא סרטים ולא שירים כלום..) ורק אחרי ריסטארט הקול חוזר -(כמובן שוב רק לפעם אחת עד הריסטארט הבא).. ביררתי בכל מיני מקומות וגיליתי שאני צריך להתקין את הדריבים של הלוח אם (כ.קול מובנה) וזה צריך לפתור לי את הבעיה.. זה לא עזר.. אז החלטתי שאני מפרמט.. אחרי הפירמוט הבעיה חוזרת על עצמה אני כבר מתחיל לחשוש שיש איזשהיא בעיה בלוח ואני לא יודע מה לעשות.. הוא אומר לי שחסר לי משהו במקודדים למרות שיש לי את הגר…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Dan1989,

שלום קניתי לפני כמה זמן מיני דיסק mp3 של 128M. עכשיו הנגן הזה הוא מין זיוף כזה, השם של החברה אפילו לא מופיע על הקופסה, וההוראות שלו נראות כאילו איזה מישהו כתב את זה במחשב האישי שלו ב-word.. בקיצור הוא לא משהו, אבל בכל זאת אני מנסה להשתמש בו. הוא מתחבר למחשב באמצעות כבל USB, וכתוב על העטיפה שזה flash disk. על ההוראות כתוב שם של משהו, אולי זה השם של החברה - "SHI YONG SHOU CE" וגם כתוב "SHU MA BO FANG QI". אולי מישהו פה מזהה מה זה? הוא הגיע עם דיסק קטן כזה שנכנס למעגל הקטן ב drive. שאני מכניס אותו הוא מתקין לי תוכנה שקוראים לה "SigmaTel MSCN Audio Player" ובה יש "Firmware Download". שאני לוחץ על הכפתור היחיד בתוכנה הזאת, הוא הופך לי את כל השפה של ה mp לסינית. כת…

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by imp,

Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by GhostCow,

איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

20. Started by oded5,

היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by azoulai,

מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by Exe,

אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים