עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by goldgold,

סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות

3. Started by tronado,

שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  5. מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by H A Q,

זהו המגבר http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=1749539 האם זה חזק מספיק ? שמעתי שהאקבלושין שורף רמקולים זה נכון ? כמה חברים אמרו לי לא לקנות את זה לכן אני מתלבט אם לקנות או לא מה אתם אומרים שווה לקנות את המגבר הזה ? אשמח מאד לקבל חוות דעת ממי שנשה אותו תודה על הקריאה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. אהלן, קראתי איפה שהוא שלנגני IAUDIO אני שבב קול טוב, ובגלל זה האקולייזר שלהם לא טוב... האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by TeaTime,

דרישות חשובות: 3 כניסות קומפוננט לפחות, 2-3 כניסות אופטיות, HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה השימוש העיקרי שלו הוא בשביל סראונד מה360, וכתחנת חיבורים לטלויזיה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  9. שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. אפשרית חריגה קלה (עדיף כלפי מטה...). ואם יש דגם מומלץ שחורג בהרבה, תמליצו לי גם עליו. תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  11. היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by valorien,

למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. שלום לכולם.אני בדיוק לפני קניה של MP3 ואני מאד מתלבט.הדבר שהכי חשוב לי חוץ מזה שהוא יהיה נגן ברמה גבוהה היא שיהיה לו את ה-USB ON THE GO כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה(העברת תמונות ישירות מהמצלמה ל-MP3). ועכשיו אני מגיע לשאלה העיקרית.אני יודע שה-IRIVER H320 תומך בפונקציה זו אבל גם אמרו לי שיש מספר מצלמות מצומצם שאפשר להעביר מהם תמונות ל-IRIVER והמצלמה שלי יש, זאת ה-OLIMPUS IR500 (בתמונה המצורפת) למי שמכיר.אז אם תוכלו לומר לי האם המצלמה שלי מתאימה ל-OTG של IRIVER ??? ואם לא אז אולי יש איזשהו פתרון אחר כמו אולי לקנות קורא כרטיסי זכרון ואיתו לנסות להעביר תמונות ל-IRIVER??? אשמח לכל תגובה שתוציא אותי מהבלבול במיוחד מאלה שכבר נהנים מהנגן הזה(איזה כיף להם...)ויש להם את הנסי…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. ...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by barzanger,

יש לי אוזניות מדגם jvc 5844 4 channels ואני רוצה לחבר אותם למחשב כאשר אני רוצה שזה יפצל תרמקולים איך אני עושה את זה צריך כרטיס קול או משו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  16. שלום לכולם חברת Realtek אחת מהחברות המובילות בעולם ליצור כרטיסי קול /סאונד הוציאה דריברים חדשים לכל הגירסאות שלה Windows 2000, Windows XP/2003 32/64 bits Vista Driver 32/64 bits הכרטיסים שלה מגיעים בגרך כלל עם מחשבים הקישור לחברה http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by moti_43,

קראתי הרבה ביקורות טובות אבל החנות מתקשה להשיג אותם האם כדאי לחכות להם או שאתם ממליצים על רמקולים אחרים באותו סדר גודל של מחיר? יש לי כרטיס קול creative live על מחשב 3800X2 AMD 939 Asus A8N-VM-CSM תודה מראש מוטי

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  18. מה ההבדל בין X-Fi XtremeMusic ל X-Fi Platinum ??? תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by gal663,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב נייד האם יש למישהו המלצה לרמקולים למחשב נייד ללא הגבלת תקציב?? שאלה נוספת האם יש דבר כזה רמקוליים שיתחברו לנייד בצורה אלחוטית?? כמו מקלדת ועכבר אלחוטי??? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by Ido.K,

ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by sharonhac,

שלום אני צריך את עזרתכם בבחירת של מע' קולנוע, בבחירה של מה שצריך לקנות. בגדול אני צריך DVD ורמקולים כאשר אני רוצה לחבר את הרמקולים כמובן לטלויזיה שתהיה וגם למחשב. השאלה היא אם לקנות רמקולים במערכת זולה של 5.1 בשילוב עם מגבר זול כזה או שלקנות DVD משולב מגבר?? קנייה של רסיבר זה דבר שיהיה לי קצת כבד כרגע. בגדול מה שחשוב לי זה שאני אוכל לחבר את הרמקולים גם ל DVD (טלויזיה) וגם למחשב. רצוי שזה יהיה בתצורה של 4.1 או 5.1. וחשוב לי שזה לא יהיה יקר ברמות מטורפות. אני יודע שיש הרבה הצעות למערכות כאלה ב ZAP וכל מיני רשתות אבל ההגבלות האלה חשובות לי. מי יכול לייעץ?? תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

נגן MP3 שיעלה בסביבות ה500-600 שקל נגן טוב שלא יתקלקל מהר, בעל זיכרון של 512 ( לא צריך יותר תאמינו לי ) ושל חברה טובה ואם אפשר גם אולי איזה MP4 טוב במחיר הזה אם יש תודה

• 8 תגובות
    • 513 צפיות
  23. קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  24. *יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  25. אז ככה אני מעוניין לקנות רמקולים לחדר....שיהיה 5.1 עד 1000 ש"ח אני רוצה שיהיה איכותי וממש חזק.....שיפוצץ את החדר =] תודה רבה לכל העוזרים !!! ;D

• 0 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים