אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי אותם וחיברתי הכל אבל הרמקולים עושים רעשים מוזרים גם כשהסאב כבוי מישהו נתקל בתופעה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&mode=view&action=view&hwNo=1289 יש לו -רדיו -מקליט -מסך צבעוני -אפשרות לראות תמונות -אפשרות לראות סרטים (divx) -רמקולים -עיצוב מדהים (גודל קטן!) החיסרון הכי בולט שמצאתי עד עכשיו שאין לו כניסה ל כרטיסי זיכרון - אין לו אופצית הרחבת זיכרון אז אתה דיי תקוע אם ה נפח שבחרת ( מקווה שזה לא נכון , אבל לפי התמונות זה נראה ככה) קבלו עוד כמה נגנים ממש מגניבים! http://www.mpmate.com/sbuilder/bbs/hw/hw.jsp?id=PowerGallery&categoryId=A03-B01-C24-D08&hwNo=1286&mode=view&action=view&reMode=list&reAction=list&division=1&productGroup=&category=&page=1 http://www.…
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. לא מזמן פתחתי דיון כאן בפורום אודיו, על רמקולים סטריאו שאני מעוניין לקנות עד 3500 ש"ח. עכשיו הבקשה קצת משתנה וכך גם התקציב. אני מועניין שתתנו לי פרטים על בוקסות גדולות 12/17 אינצ' והמלצה תואמת למגבר בשביל הבוקסות. התקציב שלי גדל ל-6000 ש"ח לבוקסה אחת+מגבר(בוקסה אחת בגלל שאני חושב שבתקציב הנ"ל אני אוכל לקנות רק בוקסה אחת, מה גם שזה יספיק לי נראה לי) אתם יכולים להגיד לי בבקשה כמה בדיוק מהתקציב הנ"ל אני אמור להקציב למגבר? מה אתם אומרים על הבוקסה הזאת: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1095 ? או על זה: http://www.shop.music4you.co.il/catalog/product_info.php?cPath=59_394_398&products_id=1079 נ.ב- יש איזה מידע כלשהו שאנ…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
היי, מכיוון שנמאס לי מזה שאוזניות רגילות מתקלקלות לי כל הזמן, הייתי רוצה לקנות אוזניות בלוטוס לאייפוד (פחות חוטים ואין קונקטור, זה מנטרל את נקודות החולשה של האוזניות הרגילות). הייתי רוצה שהן יהיו כמה שיותר קומפקטיות, ושתהיה אפשרות להוציא אוזניה אחת ולהישאר רק עם השניה, מה שאינו אפשרי לדוגמא ב motorola S9) בינתיים חשבתי על : 1.Plantronics BackBeat 903 . האוזניות נראות טוב ובעלות מחיר סביר ב EBAY, סוללה חזקה יחסית. בעיה קטנה היא שייתכן שהן לא יתאימו כמו שצריך לאוזן מדיווחים שראיתי באתרי סיקורים. 2. Sony ericsson HBH-IS800 . יותר קומפקטיות בהרבה. מבנה סטנדרטי כך שסיכוי קלוש שהן לא יתאימו. שתי בעיות והן מחיר ש(כולל משלוח) כפול מהמחיר של ה Plantroics. בעיה נוספת היא זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי לכרטיס המסך שלי, מסך נוסף בחיבור DVI גם המסך המקורי שהיה לי מחובר לאותו כרטיס מסך עם חיבור DVI למסך שחיברתי יש רמקולים מובנים, אך אני לא משתמש בהם, אלא במערכת רמקולים אחרת כאשר שני המסכים מחוברים ביחד, קיימים רעשים והפרעות שיוצאים מהרמקולים כאשר רק המסך המקורי מחובר, הכל בסדר. התקנתי את הדרייבר של כרטיס הקול מחדש וזה לא עזר אשמח לעזרתכם, לא מצליח למצוא פתרון לבעיה כבר די הרבה זמן
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים של LOGITECH X530 עכשיו...........השאלה שלי זה שאני עושה במסנגר נידנוד אז יש זמזום כזה בסאב ........האם זה אור להיות ככה????? בשירים וכל השאר אין לי זמזום רק בנדנוד במסנגר ובעוד איזה שהו משהו.....
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טלויזיה LED חדשה בגודל 50 אינטש לסלון. המרחק בין הישיבה לטלויזיה הינו 4 מטרים. איזה מסכים מומלצים בגודל הנ"ל ונותנים את הפונקיוצ הטובות ביותר כגון יחס ניגודיות,חיבור USB , כניסות משלל הסוגים. המחיר כרגע אינו מהווה שיקול תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא הפורום לפרסם את ההודעה. בכל מקרה, אני מחפש די.וי.די נייד בתקציב 400 ש"ח +/- שיהיה עם יציאת USB ושיקרא צרובים :] תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, לדיסקמן (פנאסוניק) האהוב והאיכותי ביותר שלי נשבר המסך (מה שגם שלא היה בו תצוגת ID3 TAG שזה מעצבן) אני מחפש תחליף זול ונוח (דיסקמן זה מכשיר איכותי בדר"כ, אבל זה תופס המון מקום עם כל הדיסקים) ראיתי את הנגן הזה (מחודש/מתצוגה) ב 570 ש"ח. גם כחדש המחיר שלו סביר. האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא? והאם מכשיר כזה יספק אותי בתור תחליף לדיסקמן? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]האם הרצה משפרת את איכותו קולו של הזמר עם הזמן,או שזה לא נוגע לזה? עשיתי השוואה עם אוזניות ושומעים באמת מצויין ויותר טוב עם הרמקולים מהאוזניות,אבל רק בהפקה הקולית בשיר הרמקולים כאילו לוקים קצת בחסר. רמקולים: microlab solo6c שבוע טוב..[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע המחשב מחובר לסט רמקולים 5.1 ישן וממש לא איכותי https://www.velleman.eu/products/view/?country=fr&lang=en&id=382664 השימוש גימנייג כשיש זמן / יוטיוב /אולי סרט פעם ב... אני רחוק מלהיות אדיופיל והאמת שאפילו הסואנד של הרמקולים האלו בסדר בשבילי הבעיה שלי איתם: 1. המקום הפנוי מצומצם והם תופסים יותר מידי מקום 2. אין לי ממש שימוש ב 5.1 במחשב 3. כשהם דולקים אבל לא משמעים שום דבר יש FEEDBACK שמזמזם וזה משגע אותי. חשבתי לקנות סט של 2 רמקולים או 2.1 אבל אני לא מבין בזה כלום. ראיתי הרבה המלצות לרמקולים בטווח מחירים די רחב אבל אני לא יודע מה תקציב מינמלי בשביל רמקולים נורמלים. כנראה שמשהו די…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את האוזניות הללו "הבעיה" (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) שהחלק הפנימי (IN EAR) לא יושב במלואו אלא רק חצי, האם זה אמור להיות ככה? תמונה (מגוגל תמונות) להמחשה איך האוזניות יושבות, גם אצלי ככה אני לא מצליח להבין האם זה אמור להיות ככה או לא, ואם כן - מה ההיגיון? חצי מהסאונד בורח החוצה, מה שגם זה לא הכי נוח כי נכנס לך לתוך האוזן חצי מהפלסטיק הקשיח, זה שלא מכוסה בגומי מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות bluetooth over\on ear שיחוברו לסמארטפון ושמיעת מוזיקה באיכות גבוהה {פורמט FLAC} . הדגש הוא על איכות הסאונד ולכן גם אוזניות ללא מיקרופון באיכות טובה יותר באות בחשבון. התקציב הוא עד 400 ש"ח ואין לי בעיה להזמין מחו"ל {איביי וכו'} .
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/555466-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-BF-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-IN-EAR-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94#.VHjM_DGUcRq מה דעתכם על ה-NVX E10? לשימוש בנסיעות ברכבת/בעבודה, בעיקר מטאל, רוק, רוק כבד אבל גם בלוז, רגאיי מדי פעם. בעיקר חשוב משהו נוח מאוד, עמיד ועם איכות סאונד טובה שמסוגלת להתמודד עם ריפים כבדים ורועשים של מטאל בלי להטביע את הפרטים. עדיף לא משהו ש"אונס" את האוזן לעומק כמו הביטס למשל. לא לחדר כושר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה SAMSUNG UA40D5500 40' בחדר ואני מנסה לחבר אליו את ההרד דיסק הנייד : samsung station story 3.0 2TB לחריץ ה USB שמיועד אליו והוא לא מזהה לי אותו בכלל מעבר לכך חיברתי את הטלויזיה לרשת אין שום עידכוני קושחה לא מחוברים לטלויזיה כבלים מלבד כבל האנטנה והחיבור של ההרד דיסק ההרד דיסק עובד היטב במחשב והוא תקין ב 100 אחוז הטלויזיה מזהה כרטיסי SD למינהם בחריץ ה USB פשוט את ההרד דיסק לא יש למישהו אולי רעיון מה לעשות ? עריכה : שמתי לב שמצויין באתר של סמסונג על המפרט של הטלויזיה http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA40D5500RMXXY-spec?subsubtype=led שמדובר על ConnectShare™ (USB 2.0) , וההרד דיסק עצמו עובד על USB 3.0 :\ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-