אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. אם לא שמתם לב, אני חדש פה. מגיע מפוקט (הקרדיט לאופק וקנין- PIKA007 בשבילכם). לעניין- אני מחפש לקנות אוזניות לנגן אייריבר H10 שלי. מכיוון שהאוזניות לנגן נייד שעוצמתו לא גבוהה גם מול נגנים אחרים, אני צריך אוזניות עם התנגדות נמוכה. נראה לי ש 32 OHM זה המקסימום האפשרי. עד היום השתמשתי בסנהייזר OMX70, לאחר מכן AKG K26P ולפני כמה ימים קניתי גם SENN HD202 שהן בעיקר למחשב ופחות לנגן. אני מחפש משהו עם איכות מעבר ל AKG שיש לי היום. הן טובות, אבל ככל שעליתי ברמת האוזניות, גם הדרישות שלי עלו. אני מעוניין באוזניות קשת, עדיף סגורות. שומע בעיקר רוק (להקות לדוגמא- סינרגיה, אינפקציה, evanescence, queen). תקציב- אזור ה 500 ש"ח. יכול גם לחרוג למעלה. מקווה להשתלב ולעזור בפורום ככל יכו…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת לצרוב על דיסק סרט Divx בעל שתי פסי-קול (נגיד אחד באנגלית והשני אם דיבוב) ולראות את זה בדי.וי.די שקורא Divx כמובן. ובהזדמנות להוסיף כתוביות (לא מובנות שגם אני יכול להוסיף ולהסיר בזמן צפיית הסרט). לדוגמה יש לי 2 סרטים אותו אורך אותו דבר אותו פורמט של פס-קול AC3 אחד אנגלית והשני מדובב אני רוצה לצרוב על דיסק את המקורי באנגלית להוריד מהשני את הפס-קול המדובב לצרוב על הדיסק ולהוסיף כתוביות. האם זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי פירמוט למחשב ועכשיו המיקרופון שלי הפסיק לעבוד. ניסיתי 2 מיקרופונים שונים ובדקתי שהם תקינים על מחשב אחר. יש לי windows xp 64 bit בבקשה עזרה....
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט בפורמט divx. שיש בו במספר מקומות כתוביות מובנות באנגלית שאני רוצה לשים שם גם כתוביות שלי בעברית רק במקומות האלה אבל העניין הוא שאם אני שם כתוביות אז הם מתערבבות אם הכתוביות המובנות ואי אפשר לקרוא אותם. האם אפשר לצרוב את הסרט אם הכתוביות ולראות על הדי.וי.די בצורה שהם יהיו על רקע שחור?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי, אני משחק במשחקים ב-multi עם חברים ורוצה לדבר במיקרופון, חיברתי אחד ( שהמוצרף לאוזניה ) למקום הנכון במחשב, אולם זה לא עושה כלום, אני לא יכול לדבר איתו, אני מניח שהמחשב קלט אותו כי כשחיברתי הוא שאל אותי מה חיברתי ולחצתי מיקרופון והוא אמר לי שזה המקום הנכון, אבל זה לא עושה כלום, בבבקשה תעזרו לי. תודה מראש, יובל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
למשחקים סרטים ושירים :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
המערכת הנ"ל נמכרת בבאג ובמשרדיה, והיא מעבירה אודיו ווידיאו למשל ממיר בחדר אחד לטלוויזיה בחדר אחר ללא חוטים, בתדר 2.4 ג'גה הרץ. קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=183&scat=274&tcat= 1. האם מישהו התנסה במערכת זו, מה דעתכם על איכות השידור ? 2. יש לי ראוטר אלחוטי הפועל באותו תדר: האם המערכת תנתק הקישור לאינטרנט במחשב הנייד שלי ? 3. האם קיימות מערכות אחרות דומות בארץ המומלצות יותר ממנה ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי כרטיס hauppauge מאפשר לי לשמע רדיו וגם טלוזיה... למשהו יש תוכנה טובה לשמוע רדיו (לא דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי יציאת סאונד אופטית מהלוח אם של המחשב, ואני מעוניין לחבר למגבר כדי לשמוע בסראונד...( הטלוויזיה גם מחוברת למחשב...) הבעיה היא שהמרחק הוא עשרה מטרים ( אין דרך לקצר...) והמחיר לכזה כבל אם קיים בכלל גבוה מאוד! אז ירדתי מהאופטי וחשבתי לחבר דרך קואקסיאלי, הבעיה היא שאין לי יציאה כזו בלוח אם, ושמעתי שאולי יש איזה קונברטור שאני אחבר לו כניסה אופטית והוא ייתן לי יציאה קואקסיאלית... בכל מקרה עשיתי בירורים וכרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית מתחיל מ450 ש"ח (אם מישהוא מכיר יותר זול ושייתן לי סראונד אני אשמח לשמוע) אני מחפש את הפתרון הכי זול על מנת לשמוע בסראונד ...(אולי כבל מיוחד, מתאם , או שפשוט להשקיע את ה450 לכרטיס קול וזהו...) תודה מראש. תמיר
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לסוני אריקסון שלי ה- W800I נהרסו לי האוזניות שבאו איתו (נדפק החוט בקצה) הלכתי וביררתי כמה עולה אוזניה מקורית של סוני והם אמרו לי 150 ש"ח האם שווה לקנות את האוזניה או שעדיף לקנות אחרת? למי שלא יודע אני יכול לחבר כל אוזניה לפל' כך שאין לי בעיה... אני מחפש אוזניית כפתור (In ear נראה לי קוראים לזה) שתיכנס לאוזן ותחסום את הקולות שיש מסביב כי הווליום של הפל' לא ממש חזק... תקציב עד 150 ש"ח באזור המרכז. תודה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-