עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

2. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  3. שלום לכולם חברת Realtek אחת מהחברות המובילות בעולם ליצור כרטיסי קול /סאונד הוציאה דריברים חדשים לכל הגירסאות שלה Windows 2000, Windows XP/2003 32/64 bits Vista Driver 32/64 bits הכרטיסים שלה מגיעים בגרך כלל עם מחשבים הקישור לחברה http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false#1 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by idan1836,

שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים

8. יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by assaf we,

שלום ברשותי מחשב עם כרטיס NVIDIA 8600 ויציאות DVI? ?HDMI?? VGA רכשתי כבל מהמחשב DVI לCOMPO בTV.המחשב/כרטיס לא מזהה מסך נוסף.בטלו' אין תמונה. מה עליי לעשות? האם יש דרך טובה מזאת לחבר? תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. יש לי טלוויזיה A450 SAMSUNG LCD 40. קניתי לאחרונה רסיבר HK255. כשאני מחבר את המחשב (כ.מסך NVIDIA 9300 ON BOARD) לרסיבר ומימנו לטלווזיה, כל 4 השוליים חתוכים טיפה. ניסיתי לעשות DESKTOP RESIZE בלוח הבקרה של NVIDIA, אבל זה לא עזר. * הממיר מחובר גם הוא לטלווזיה ובחיבור הזה אין שום בעייה * כשאני מחבר את המחשב ישירות לטלווזיה גם אין בעייה משהו יודע איך אפשר לפתור את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. http://www.djstore.co.il/product.php?item=563&cat=34

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by joniar,

למוזיקה חשוב שיהיה 2GB לפחות ואיכותי

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by goldgold,

סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות

16. Started by moonjib,

טוב אז יש לי את ה-logitech z-2300 ובינתיים הם מחוברים לכרטיס קול ob. לא נראה לי שזה עושה להם צדק. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש. התקציב הוא 500-600 ש"ח גג. רציתי לקחת את ה- creative audigy zs2 אבל כמו שאנטולי אמר כמה ת'רדים מתחתי הוא מתאים בעיקר למשחקים ופחות למוזיקה (הסבר למה יתקבל בשמחה). ה-x-fi (שהם טובים גם לסרטים גם למוזיקה וגם למשחקים) יקרים מדיי. אני צריך כרטיס שיהיה טוב גם למוזיקה, גם למשחקים , וגם לסרטים במידה שווה בתקציב הנ"ל. איתי. עריכה: תגידו למה ב-x-fi יש כל-כך קצת חיבורים (אצלי בלוח יש 6 ובצבעים, שם הכל מזהב ואחיד איך אפשר להבדיל בין המיק' הורוד ל-line in הירוק הנצחי) ומזה החיבור הגדול הזה כמו שיש בכרטיס מסך?? :s05: http://www.creative.com/products…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. יש לי שאלה... מצאתי היום מתחת למיטה שלי כרטיס קול ישן של קריאטיב...הדם שכתוב עליו הוא model: CT4810 עכשיו השאלה היא האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול אונבורד שיש לי (realtek ac'97)...??? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Evyatar,

שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!

19. יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  21. ביימים הקרובים אני קונה DVD - DIVX לסלון חשבתי ללכת על טושיבה בעיקבות ירידת המכירים החדה , לדוגמה : מכשיר DVDוSD360וToshibaו עלה לפני חודש בין 599 - 488 היום הוא עולה 299. מכשיר DVDוSD350וToshibaו עלה לפני חודש בין 870 -1740 היום הוא עולה 399 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&DB52461=52462&DB136317=136349 אז השאלה שלי היא כזות : האם שווה ללכת על טושיבה בתחום הזה ? (יש לי טלויזיה שלכם והיא מעולה) 2. מה ההדבל בין הדגם הראשון לשני שהזכרתי ומה זה HDMI ? - מחיפוש קצר הבנתי שזה קבל שמיתחבר לטלויזיית LCD , אין לי טלוויזיית LCD המכשיר עדיין רלונטי? תודה רבה עונים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by valorien,

למישהו יש ניסיון עם האוזניות הנ"ל? אולי אתם ממליצים על אוזניות אלחוטיות אחרות בתקציב +500 ? השימוש העיקרי הוא מוסיקה וצפייה בסרטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by שוהם,

שלום אני צריך טלוויזיית "32 lcd טובה עד2700 ולנסות לחסוך בבקשה.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים