אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חיברתי לא מזמן את המערת סטריאו שלי למחשב (לפני זה השתמשתי ברמקולים הכי פשוטים שיש), והאיכות עכשיו יותר טובה ממקודם אבל אני יודע גם שאפשר להגיע הרבה יותר רחוק. לפני שבוע הייתי אמור לקבל את ה KLIPSCH PROMEDIA 2.1 THX ממישהו שטס לארה"ב אבל בסוף הוא לא הביא כי הוא חזר יומיים קודם, לא חשוב, השאלה שלי היא כזאת, יש תחלופה למערת הנ"ל באיזור ה1000 שקל? בארץ או בחו"ל (כולל הובלה)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך אוזניות קשת לעורפיות באמצעות מוד? מדובר ב AKG K518.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני מתכוון לקנות נגן ואני מתלבט בין iPod Video 30GB לבין iAudio X5L 30GB. אני מתכוון לשמוע בעיקר מוזיקה אבל לראות סרטים פה ושם (המטרה העיקרית היא בשביל המוזיקה). אני מעוניין לדעת מה דעתכם ואיזה מכשיר כדאי לי לקחת ומדוע. בנוגע לתמיכה בעברית במכשיר אני יודע שלאייפוד הוציאו תוספת, אבל מה בנוגע לאיי-אודיו? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חיברתי HTPC ל LCD בכבל HDMI התמונה מצויינת אך ללא קול, במקביל חברתי את המחשב לרסיבר בכבל אופטי ואני לא מצליח לשמוע קול, במחשב מותקן כרטיס קול עם כל היצאות כרטיס קול יRealtek ALC889A codec (High Definition Audio, 2/4/5.1/7.1-channel, Support for DTS (dts NEO:PC), Optical S/PDIF In/Out, HDMI, 6 PC Audio + 2 Front ) High quality 106dB SNR רביסר YAMAHA 661 מישהו יכול לעזור עם הגדרות או עצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת רדיו דרך ה winamp בבקשה.. נ.ב אני חדש באתר..
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקשר אלי והודיע לי כי יש לו חבר טוב שרוצה למכור את הכרטיס הנ"ל במחיר הזה, כיוון שהוא רוצה כרטיס אחר ומעוניין להפטר מהנ"ל. אני יודע שהכרטיס יד שניה, אמרתי שניקח ממנו וננסה יום יומיים במחשב כדי לראות אם הוא שווה, מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי. אני מחפש נגן MP3 לא יקר מידי.. התקציב שלי הוא 1400 מקסימום. הוא חייב להיות מבוסס דיסק קשיח עם לפחות 15 ג'יגה.. וצריך שתיהיה תמיכה בתיקיות.. אהה ולא איכפת לי מחוסר תמיכה בעיברית. רציתי אולי את זה http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=37913&sog=C-MP3Player אבל הוא נראה לי מסכן כזה.. איזה עוד אפשרויות יש?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אחרי העדרות ארוכה בפורום גרפיקה (עקב התעניינות ב 8800.. ) במיקרה ראיתי את ה juli ויש לי שאלה. לכרטיס יש אפשרות של "התהפכות" ושימוש ביציאות לא מאוזנות או ביציאות מאוזנות. שאלתי היא כזו : האם אפשרי להרכיב את הכרטיס במצב רגיל כלומר ברירת מחדל.לבנות מודול כמו ה"כרטיס בת" של ה 1212M ולחבר כבלים איכותיים ליציאות שנמצאות כביכול בחלק ה"פנימי" של הכרטיס ולהשתמש בכל הכניסות והיציאות שלו??? כלומר הכרטיס יוציא החוצה את היציאות המאוזנות ובכבלים את הלא מאוזנות במודול שיורכב על פחית עם כל מה שצריך. השאלה מכוונת לכל מי שמחזיק את הכרטיס JULI.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ובגלל שאני לא מבין גדול אפשר אם תעזרו לי להגיע להחלטה יש לי בסביבות 220 ש"ח להשקיע מה אתם מציעים לי ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הנקודה החשובה היא אם מישהו מכיר חנות אשר מחזיקה במוצר פיזית שאני יוכל ללכת לראות לפני שאני קונה??????????????
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אחד כזה שידע לנגן ב-HD, עדיפות למשהו שהוא לא תוצרת סין. חשובה לי מאד איכות התמונה, אם הוא קורא או לא קורא DIVX זה פחות חשוב. תקציב פתוח.. תודה רבה יובל.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-