אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים טובה 5.1 הבנתי ש5.1 פחות טובים לשירים זה נכון? אהה והתקציב זה 750 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם הרמקולים הקדמיים במרחק של 80 ס"מ אחד מהשני, ואני יושב במרח של 2 וחצי מטר, אני מאבד את תחושת הסראונד? עם הרמקולים האחרויים אין לי בעיה לשים אותם במרחק גדול, אבל עם הקדמיים יש לי, זה יוצר מכל צד של הטלויזיה אבל מבחוץ.. יעני הטלויזיה היא 80 ס"מ רוחב, ויש לי עוד 50 ס"מ מכל צד שלה.. זה נוראי? אני יכול לתלות אותם אבל אז אני מאבד את הבאסים לא?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה כרטיס קול טוב שיהיה מיועד רק לשמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקים.....בקשר מחיר נאי לא יודע כמה כרטיס כזה אמור לעלות... וגם אבא שלי הביא מערכת 5.1 של HERCULES בשווי של 250 ש"ח, מישהו מכיר את החברה? במחיר הזה זה טוב? אם לא אז אני רוצה גם המלצה למערכת טובה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הרמקולים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_49&products_id=2761 קניתי אותם לפני איזה שנה....אני יודע שהם לא משהו אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות להגביר את העוצמה של הרמקולים האחוריים ? למה זה יעזור לי מאוד...אני בקושי מרגיש אותם |: בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מוכרים אותו בטוקיו כרגע, מתי הוא אמור להגיע לארץ? ואם אפשר לקבל עליו פרטים, האם מדובר בנגן פלאש, זמן סוללה, מסך וכו'?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-