אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ה IPOD נטען דרך המחשב כלומר דרך החיבור USB שלו למחשב? או שהוא נטען דרך ספק?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בנוסף מבקש חוו"ד על הכ.קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בנפרד וחוו"ד על הכ.קול ורמקולים Logitech X-530 5.1 ביחד. ד"א אני אוהב צליל כמה שיותר איכותי. עוצמת מוזיקה לא אכפת לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
העדפה לזוג רמקולים סטריאו עם מגבר מובנה..מיועדים לחיבור למחשב. סדר גודל של 800 ש"ח. עדיפות לרמקולים בעלי צליל צבוע ומהנה לשמיעה [עם דגש על תחום הבאס] מה לגבי סדרת SOLO של MICROLAB? http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-7.htm
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס למשחקים בתקציב של בערך 550 שקל, לא מחפש לחסוך ולקנות משהו ממש זול.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ומחובר אליו ממיר של יס שמתחבר בחיבור קטן ועגול עם פין באמצע לכרטיס מסך וגם המסך פלזמה בחיבור DVI מתחבר לכרטיס מסך ביום שישי הכל עבד טוב ופתאום עכשיו המחשב עולה מראה את המסך של הטעינה של וונידוס עם הקווים שזזים ואחרי זה המסך כותב No Signal נכנסתי בSafe Mode וזה נכנס... אפשר לראות עם הממיר רק כשהמחשב דולק מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס זול שיפעיל לי את הסונד במשחקים כמו שצריך.. יש לי כרטיס realtek on-board על לוח אם Asrock והוא עושה לי פאשלות במשחקים.. איכות האפקטים במשחק משתנה כל הזמן.. איזה כרטיס אתם ממליצים שיפעיל לי את כל המשחקים בלי פאשלות?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות זוג רמקולים רצפתיים ומגבר לסלון. השימוש העיקרי הוא אודיו ומעט סרטים. התקציב הוא כ5000 שקל, אשמח שתיעצו לי על דגמים\חברות איכותיות במחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אבל חשוב מאוד שהאוזניות יהיו באותו האורך ולא שאוזנייה אחת תהיה ארוכה יותר מהשנייה כמו שיש בהרבה אוזניות כאלו שאחת שמים באוזן והשנייה ארוכה יותר כי היא באה מסביב לצוואר.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/2.RSLID?mco=D40F4FB8&nplm=T9095LL%2FA 1) מוכרים את זה בארץ? 2) כמה זה יעלה? 3) האם זה תומך בwindows? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-