אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
כדאי להחליפו בנגן של IRIVER H10 6GB? (ולקבל כמובן זיכוי על כך) פשוט הIRIVER לא קורא וידאו, בניגוד לנגן של סאנדיסק.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
רציתי לדעת במה עוזרת לי הקופסה החיצונית שאני מקבל בפלטיניום שלהם ואיזה כרטיס יותר טוב לאחד שהשמושים העיקריים שלו הם מוזיקה (רק האזנה) וסרטים צפייה בלבד האקסטרים מיוזיק או אודג'י 2 ZS PLATINUM ושאלה אחרונה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בארץhttp://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=1780 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מכשיר dvd שקורא divx ושמתי לב שעל חלק מהמכשירים כתוב שהם קוראים divx ועל חלק כתוב שהם קוראים גם divx וגם xvid אז השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם אם בכלל יש הבדל או שהם סתם לפעמים מוסיפים את ה-xvid ולפעמים לא... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אחד שהוא און בורד של ASUS שנקרא c-media ac97 יש לו 4 ערוצים... והשני שהוא PCI זה CMI8738 PCI Audio לפי דעתי גם של c-media... והוא גם 4 ערוצים.. הנה לינקים למידע: און בורד: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI9738.htm CMI8738/PCI: http://www.cmedia.com.tw/product/CMI8738.htm אין לי מושג מה טוב יותר.. :s05: תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות חדשות ומיקרופון. בעיקרון חשבתי על מערכת כוללת HEADSET אבל אני יכול גם לקנות בנפרד. ראיתי את האוזניות SENNHEISER PC 130 ב 250 שקל אבל בשביל מחיר כזה אני מקווה שהן איכותיות כי אחרת זה יהיה מגעיל. אם למישהו יש את האוזניות האלה היתי רוצה לדעת האם הן איכותיות (בהשוואה לאוזניות של סוני למשל MDR-W08 שיש לי כרגע ואני יודע שהן לא איכותיות ממש אז לא להתחיל לצחוק). מה שבטוח שאין לי שמיעה מאוד רגישה אני רק רוצה לדעת ששומעים באסים כמו שצריך. אני רוצה אוזניות מהתצורה הזאת (עם או בלי מיקרופון) שיהיו איכותיות מבמחיר של עד 250 שקל (אם ממש איכותי אז 300). אם זאת מערכת ראש אז לא משנה אבל אם זאת לא מערכת ראש אז אני רוצה איזה מיקרופון די פשוט כדי לדבר ב SKYPE בלי לקרב א…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה AV420 ואני צריך תוכנה לקידוד סרטים טובה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי עכשיוSOUNDMAX ואני רוצה להחליף אותה לתוכנה עם יותר אופציות אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לקחתי את הDVD שלי וחיברתי אותו למחשב ואז יש לי 2.1 אני רוצה להצליח להפעיל את ה3 רמקולים האחרים אבל לא מצליח אני חיברתי את המחשב לחיבור VIDEO של הDVD כאילו הוא מקבל וידאו וממראה את הסרט בטלוויזיה אני לא יודע איך אני יוכל להשיג חיבור של אחד שמפצל ל5 חוטים שונים כדי שאני אשמע בכל הרמקולים אם מישו יודע איך לסדר את זה אני יודה לו מאד!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום נמאס לי מהרמקולים הם תופסים לי מקום על השולחן אז תליתי רמקול אחד ואחד סמתי על המסך של החשב רציתי לדעת האם הרמקול יכול לפגוע במסך בוא שהמסך יכול לפגוע ברמקול תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה את הרמקולים האלה, : http://www.yamaha.co.jp/english/product/av.../pc/m20dsp.html מישהוא מכיר אותם?? יודע איך הם??
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כל מיני סוגים.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס הקול (sound blaster live 5.1 - model number - SB0100) כמו שצריך בדקתי אלף פעם REAR OUT = רמקולים אחוריים LINE OUT = רמקולים קדמיים DIGITAL = סאב ומרכזי כשאני מריץ את הבדיקה של הרמקולים הכל עובד בסדר אבל שאני שומע מוזיקה או מפעיל סרט הרמקול המרכזי לא עובד והסאב חלש בצורה משמעותית מזה שאני מחבר אותו באחד ה LINE OUT אפשר לטפל בזה עם העוצמות של הרמקולים כן.. אבל עדיין הרמקול המרכזי לא עובד. למה? גם הרמקולים השמאליים של החדר יותר חלשים טיפה אני מניח שזה בגלל שהם הרבה יותר רחוקים ממני מהימניים.. יש דרך לשלוט על העוצמה של רמקולים לפי צד?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-