אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז ככה הבעיה שלי היא קצת מסובכת... יש לי 8 רמקולים בחדר כל אחד / שייכים למערכת שהיו לי פעם אבל עכשיו יש ברשותי גם 2 מערכות LG + KENWOOD ובאס גדול ואיכותי ואני רוצה לחבר את כל הרמקולים לשני המערכת ובעזרת מיקסר שיש לי לחבר אותם למחשב או לטלויזיה... אבל הפאק הוא: שלכול אחת מין המערכות יש רק יציאה אחת אין לי מושג מה נדפק בשניה... אם יש דרך לסדר אותה אשמח אם תביאו לי... בקיצור החלטתי ללכת על המערכת הטובה מבינהם KENWOOD (מכיוון שיש איזה פאק בLG בחוט מאחורה) חיברתי רק 6 רמקולים לאותה יציאה... איך חיברתי ? - > לקחתי את כל החוטים של המערכות יחד עם חוט רגיל יש רמקולים חיברתי את כולם ורק את החוט הרגיל למערכת כך שליצאה השחורה נכנס חוט אחד וליציאה האדומה אחד. אשמח אם משה…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מחפש DVD מקליט מ"בית טוב" עד כמה שאפשר מהתקציב הזה... אני מוכן לשלם עוד כמה מאות כדי לקבל מכשיר ממותג איכותי ולא משהו סיני זול.... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני צורב סרט לDVD בSVCD אז יש DVD שלא קורא את הסרט אני הורדתי SPIDERMAN 2 מאתר שהסרט מוכן כבר לצריבה ל SVCD אם קובץ CUE אבל שאני רוצה לראות את הסרט אז זה רושם לי שהתוקף עבר או משהו כזה איך אני יכול לסדר את זה שהDVD יקרא את הסרט?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
משעמם לי בעבודה במהלך המשמרת, אז אני שם את ה-X5 על הווליום הכי גבוהה ואת האוזניות על השולחן. האיכות לא משהו מן הסתם, ולא שומעים כל כך ברור, אבל לבנתיים זה עדיף כל כלום. בגלל זה אני חושב לקנות מערכת ניידת קטנה, קוראת דיסקים או מה שלא יהיה, ולהעביר איתה את המשמרת במקום עם ה-X5 (שהסוללה לא מחזיקה מעמד אגב, נשחקה לגמרי!). אני לא מחפש את הכי איכותית, כי התקציב מאוד דל. אבל יש משהו נורמלי בסביבות ה-500 שקלים? עם איכות קול טובה. (מטאל).
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש יחסית בן 4 חודשים, עם כרטיס קול מובנה על הלוח. משום מה איני מצליח לשמוע קול ומוזיקה וכד'. המחשב הגיע מורכב מהחברה. יש לציין כי את הצלילים של עלית הווינדוס וצלילי בררות המחדל שומעים. הורדתי דרייברים כפי שיעצו לי טלפונית בחברה ושום דבר לא עוזר. מה יכולה להיות הבעיה, והאם פשוט לא להתעסק עם זה ,להביא את המחשב לחברה ושהם ישברו את הראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי נגן DVD DIVX/MPEG4 שתומך בכל הפורמטים כולל כתוביות עברית. כשהכנסתי סרט מקורי הכל היה בסדר אבל כשהכנסתי סרט בפורמט XVID התצוגה הפכה לשחור/לבן (כולל תפריט ה SETUP של המכשיר). לאחר מספר נסיונות הסרט נטען טוב וראיתי צבעים כרגיל. איפה טעיתי? איכות הקובץ? איכות הדיסק? אולי צרבתי לא נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אז ככה אני בבעיה רצינית. יש לי את האלטק ATP3 ויש להם בעיה שלפעמים יש להם ירידת מתח לפעמים אם החוט טיפה זז אז לא שומעים ברמקול השמאלי ועוד בעיות כאלה אני כבר מיואש מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-