עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by lisly,

טוב קניתי לא משו כ"כ מוכר אבל חיברתי והכל סבבה עובד ערוצי הבסיס, עכשיו השאלה שלי איך אני גורם שהערוצים של הממיר גם יהיה אפשר לראות אותם דרך הכרטיס טלוויזיה? יש לי חיבור AV בכרטיס טלוויזיה, מה אני צריך לעשות פשוט לקנות כבל ולחבר לממיר בAV?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  3. שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול, שיהיה בעיקר לcubase ותוכנות כאלה ולמשחקים. אני לא לא יודע במה הכרטיס קול תלוי, אבל בכול מקרה המעבד שלי הוא: Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  6. Started by BOMBADIR,

עכשיו חזרתי עם הCX400 שרכשתי ב250 ש"ח ..אחרי שווידאתי שהם מקוריות לפי מדריכים שמצאתי באינטרנט.... עכשיו אני מבצע להם פתיחה...אבל כמה זמן בערך צריכה להתבצע הפתיחה?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by goldgold,

סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות

8. שלום הלוח אם : Gigabyte P35 DS3L והדרייבר לא רוצה להיות מותקן,זה כלהזמן אומר שהחומרה לא זוהתה,. הורדתי אלף פעם את הדרייבר גם, לא רק מהדיסק התקנה. והוא מתקין,ובאמצע אני מקבל שגיאה.

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  10. Started by DDgeva,

אני מחפש המלצה לHeadset פשוטה ומצלמת רשת באיכות סבירה.. שתיהן זולות (אם יבואו בעסקה ביחד זה טוב) ופשוטות אבל של חברה אמינה. ממש לא מחפש להשקיע פה הרבה כסף - הכל ישמש רק לשיחות באינטרנט.. 300 ש"ח זה המקסימום שאני מוכן להשקיע, וגם זה רק אם זה ממש יהיה שווה את זה כי אפשר להשיג משהו זול ב150. חשבתי על הבאות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1854&products_id=19123&PHPSESSID=383efff8dc07df3ee5ca815654b1e77f http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2902 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=16749 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_523&products_id=15642 אם יש תגובות עליהן או המלצות על …

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש אוזניות איכותיות הדגמים שאני מיתלבט עליהם הם: grado sr80 sennheiser HD515 sennheiser HD465 המטרה של האוזניות האלו האזנה בבית לא איכפט לי שיהיו מגושמות כי אין לי רצון לצאת איתם החוצה.. ושיהיו נוחות לשמיעה ממושכת.. אני מעוניין שהאוזניות יהיו מתאימות לשמיעת מוזיקת רוק ומטאל, יענו שאני אוכל לשמוע בהן את מה שהיוצר רצה שאני אשמע.. (אני יודע שהגראדו נותנות את זה) ואני רוצה גם לשמוע הרבה מוזיקה אלקטרונית, בעיקר פסיכודאלית. שיהיה באסים טובים וברורים והכי חשוב נקיים ולא נימרחים.. עם תוכלו לעזור לי להחליט איזה אוזניות מתאימות לי זה יהיה מעולה, או אפילו להציע דגם אחר שנימצא בתחום ה 450-550 שקל עוד דגמים שחשבתי עליהם הם: sennheiser HD485 sennhe…

12. Started by roy_BB,

מה דעתכם על הרמקולים האלה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by madror,

מבקש לחדש את הרמקולים של המחשב שלי . סדר חשיבות : א. איכות סאונד. ב. עיצוב. ג. מחיר . חשבתי על Studiophile AV 40 http://www.m-audio.com/products/en_us/StudiophileAV40.html מה דעת חברי הפורום המכובד ? תודה מראש,דרור.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by Marax,

שלום לכולם, אני צריך ייעוץ את דעתכם לגבי טלויזית Hitachi L32S02A LCD עם 32 אינטש. יש לה יחס ניגודיות 1:1000 זמן תגובה: 8 ms רזולוציה: 1366x768 תגידו אם היא טובה לא טובה, איזה דפקטים יש לה, בקיצור - הכל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  18. Started by סטלוס,

זקוק למרעכת אודיו למחשב נייד ,באיכות טובה כדי להנות ממוזיקה וצפייה בסרטים בעיקר. תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by abarbotel,

מה אני צריך כדי לראות סרטים מהמחשב ולשמוע אותם במערכת קולנוע ביתית? איזה כבלים איזה כרטיס איזה הגדרות

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by RGL2006,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  21. Started by dober,

האם יש למישהו ניסיון או המלצה על לוכד וידאו זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  22. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שלום אחרי העדרות ארוכה בפורום גרפיקה (עקב התעניינות ב 8800.. ) במיקרה ראיתי את ה juli ויש לי שאלה. לכרטיס יש אפשרות של "התהפכות" ושימוש ביציאות לא מאוזנות או ביציאות מאוזנות. שאלתי היא כזו : האם אפשרי להרכיב את הכרטיס במצב רגיל כלומר ברירת מחדל.לבנות מודול כמו ה"כרטיס בת" של ה 1212M ולחבר כבלים איכותיים ליציאות שנמצאות כביכול בחלק ה"פנימי" של הכרטיס ולהשתמש בכל הכניסות והיציאות שלו??? כלומר הכרטיס יוציא החוצה את היציאות המאוזנות ובכבלים את הלא מאוזנות במודול שיורכב על פחית עם כל מה שצריך. השאלה מכוונת לכל מי שמחזיק את הכרטיס JULI.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים