עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by 47,

אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברצוני שתהיה לי מערכת קולנוע בייתית כרגע יש לי: טלויזיה dvd recorder ברצוני לבצע את ההשקעה הקטנה ביותר שניתן, לא יותר מ1300 ש"ח (אם ניתן פחות-חשוב). תודה מראש ptyahoo. נ.ב האם זה אפשרי להשתמש ברמקולים של 5.1 למחשב (כמו של קריאיטיב או לוג'יטק) למערכת קולנוע בייתי?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by אלון ס.,

האתר אייבי מציג נגנים במחירים מצחיקים של 10 דולר, לדוגמא אם יש נגן במחיר 10 דולר אני מציע עליו יותר בקצת, אני יכול לקחת אותו במחיר מצחיק ממש ככה כמו שזה נשמע ? האם הם בודקים את הסחורה לפני שמציגים אותה באנטרנט האם זה בטוח לקנות משם ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. האם אחוזי הקרינה בטלוויזיה עם מקרן אחורי גבוהים? ז"א האם כמות הקרינה שטלוויזיה כזאת פולטת יכולה לפגוע או להזיק לדוגמא לילדים שרואים טלוויזיה ממרחק של חצי מטר?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. לא מצאתי את הפורום המתאים, אני מאמין שזה הכי מתאים.. יש לי כרגע ברכב רדיו דיסק יחסית ישן, מעצבן, שהורס את הדיסקים תוך כמה ימים. אין לו חיבור AUX או USB, רק דיסקים. האמת שאיכשהוא שומעים ברכב ממש טוב, עם הרמקולים המובנים שלו (Isuzu Rodeo שנת 2004.. תכנון אמריקאי.. הם יודעים את העבודה). כהקובץ בדיסק הוא קובץ באיכות סטודיו טובה, שומעים ממש ממש טוב גם בווליום יחסית גבוה, אני ניהנה). שתי שאלות: 1. האם רדיו דיסק חדיש שאני ארכוש ישפר אפילו עוד יותר את איכות השמע? 2. כרגע אני יכול לצרוב דיסקים רק בפורמט AUDIO, ככה שנכנסים לי רק 20 שירים בדיסק, עד 80 דקות אם אני לא טועה. אצל חברים שלי, הם צורבים דיסק בפורמט DATA ובעצם מכניסים מאות שירים, אצלי הדיסקים האלה פשוט לא נקראים. האם רדיו ד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by tintin,

ביס יש פרסומת לHD החדש שלהם. הם כותבים שהרזולוציה היא פי 5 גדולה יותר. מה הרזולוציה הרגילה של טלוויזיה LCD ?וטלוויזיה רגילה? לאבא שלי יש טלוויזיה LCD 21 אינטץ של טושיבה שתומכת בHD. איך היא יכולה לתמוך ב HD אם גודל המסך המינימאלי שתומך בHD במסכי מחשב הוא 24"? אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואת כל העניין של הרזולוציות? תודה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by eliil1,

יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. יש לי רמקולים של creative סאב ושתי רמקולים ואני רוצה לחבר אותם לps3 אז השאלה שלי היא אם שתי הרמקולים צריכים להיות מחוברים לסאב באותו זמן שהכבל אדם לבן של הps3 מחובר? כי נסיתי לחבר במקום הכבלים של הרמקולים איפה שיש חיבור אדום לבן ואני לא שומע קול ככה בps3 מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by moti_43,

קראתי הרבה ביקורות טובות אבל החנות מתקשה להשיג אותם האם כדאי לחכות להם או שאתם ממליצים על רמקולים אחרים באותו סדר גודל של מחיר? יש לי כרטיס קול creative live על מחשב 3800X2 AMD 939 Asus A8N-VM-CSM תודה מראש מוטי

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by junior_mg,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב וLCD מחדר.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשתיהם את הרמקולים בוא זמנית והאם אני יוכל לשלוט בזה? למשל בזמן שאני משחק רק שזה יעבוד רק עבור המחשב ואם אני רואה סרטים שיעבוד בLCD? בטלויזיה יש רמקולים מובנים האם אפשרי שאני יוכל לשלוט באיזה רמקולים הטלויזיה תשתמש ? יעונ פעם במובנים ופעם ב5.1?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by MATOK,

יש לי את הרמקולים ALTEC LANSING XA 2021 ואין להם שלט בורר ווליום כמו לכל רמקולים נורמליים. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להוסיף להם שלט בורר ווליום,יש חיה כזאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by st sale,

מחפש תשובה ולא מוצא, לflip 5 יש תוכנה לחיבור 2 רמקולים לסטריאו שנקראת paetyboost ל charge 4 יש תוכנה לחיבור מספר רמקולים רב שנקראת + connect השאלה היא אם ניתן לחבר בין שניהם, ז"א האם ה connet + יתחבר לflip 5 עם ה partyboost?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by jenia1,

האם אלה רמקולים טובים ששווים תמחיר? יש פה אולי מישהו עם כאלה רמקולים? בקיצור אני צריך חוות דעת עליהם,תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Snufkin,

אני יודע שהשאלה קצת מפגרת..... אבל, מאיפה מגיע מקור החשמל שלהם? סוללות??

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by BeBest,

היום אמא שלי קנתה לסלון רסיבר חדש אז לקחתי את המכשיר DVD משולב רסיבר שהיה לחדר שלי.. בכל מקרה, ההספק שלו הוא 130watt. יש לי 4 רמקולים של מערכת סטריאו, רגילים בדקתי מאחור ואין שום פרטים על הספק פרט לזה שהם 6 אוהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת מה ההספק שלהם? (אני רוצה לחבר אותם לרסיבר שיש לי עכשיו בלי לשרוף לו את הספק). בנוסף, אני רוצה המלצה לרסיבר לחדר סטנדרטי. משהו שיתן סאונד טוב באיכות גבוהה, לא צריך יותר מידי חיבורים כי אני מתכוון לחבר רק מחשב וטלוויזיה. וגם אין לי יותר מידי כסף לשרוף עכשיו על מגבר.. תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  19. אז הייתם קונים רמקולים מדפיים איכותים (כאלו שעולים 2000 ומעלה לצורך העניין, לא רמקולי מחשב ממוצעים) ומחברים אותם ישירות לכרטיס הקול? זה אפשרי? האיכות לא תהרס לחלוטין בלי מגבר + DAC וכו'? ואיזה רמקולים הייתם ממליצים? יש פה אנשים שעושים את זה?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Guy King,

שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by Crash5,

שלום לכולם, ברשותי זוג רמקולים ישנים של חברת JBL דגם XE-2 תוצרת דנמרק. לאחר שקראתי את המאמר בנושא "מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי", כאן באתר, התחלתי להתעניין בנושא הזה. כאשר הסרתי את הרשת מחזית הרמקולים, גילית כי הם בנויים משני אלמנטים בלבד כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת. כפי שכבר הספקתי ללמוד, רמקול איכותי אמור לכלול 3 אלמנטים. השאלה שלי היא, עפ"י מה שניתן לראות מהתמונה, איזה אלמנט חסר ברמקול? והאם יש אלמנט אחד אשר מתפקד עבור שני אלמנטים, כלומר מפיקים תחום תדרים רחב יותר? תודה לכל העוזרים! :ylsuper: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Home Boy,

מישהו יכול להגיד לי אם הרמקולים האלו מומלצים? http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw51value.htm תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. במצב סאראונד הוא נותן 70WX5 ב 6 אום (שזה מעל ומעבד תכלס ) כמה הוא נותן בסטריאו של רק שני הרמקולים הקדמיים ? (SURROUND OFF) (מחוברים רמקולים 120W 6 אום ) תודה ... פשוט לא מצאתי מידע על זה באנטרנט בכלל ולי מה שידועה לי במצב הזה הוא נותן יותר ... לא ?

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by Henz16,

אשמח לקבל מידע הודות הרסיבר הנ"ל, הרסיבר עוד לא נקנה, ולכן אשמח גם לקבל ביקורת\הערות מכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Polk,

יש לי איזה רסיבר ישן של KENWOOD שאני לא יודע מה לעשות איתו. הדגם הוא KR-A3080 אולי מישהו מכיר ויכול להגיד לי האם זה זבל מוחלט או מה. לינק שמצאתי: http://www.kenwood.de/download_archiv/kra3080.pdf

• 4 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים