אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין באוזניות גדולות ואיכותיות במחיר הוגן. על מה אתה ממליצים?
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לציין שיש לי כרטיס סאונד לא O\B והיום כשהפעלתי חלונות ולחצתי על היוזר המסויים ב-WINXP פתאום נשמע רעש מוזר (כשהיה אמור להתנגן הסאונד של ההתחלה של המחשב) והמחשב עשה לעצמו RESET. מה שתיארתי קורה פעם אחר פעם כשאני מפעיל את המחשב ועכשיו ניתקתי את הכרטיס סאונד והכל עובד טוב. אין לי כח לכרטיס הזה שהוצאתי אז אני רוצה לדעת איך אני מפעיל את ה-O\B כי אני רוצה שיהיה לי סאונד במחשב :-\
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מחפש קולנוע ביתי (רסיבר+רמקולים) ושמעתי כמה מערכות בינהם רסיבר של ימאה 430 שהוא על הפנים ומה שמצא חן בעיני היה רסיבר של פיוניר שיקר רק ב 200 שקל יותר, ואיכות הרבה הרבה יותר טובה!! לגבי רמקולים במחיר שביקשתי הציעו לי DOME שזה באמת היה על הפנים ו...סט של audio lapas 580 אמרו לי שבדר"כ מוכרים רק את הקדמיים ב 8000 ועכשיו יש מבצע רק אצלם לכל הסט ב 3600, עכשיו אם ככה סתם היו אומרים לי את זה ועוד שזאת חברה שאני ועוד כל מי ששאלתי אותו לא שמע עליה בכלל לא הייתי חושב פעמיים. הקטע זה שכששמעתי את זה התלהבתי, זה באמת היה באיכות מעולה עם הרסיבר pioneer 511. מה אתם אומרים על הרמקולים אם אתם בכלל מכירים....ועל הסט בגדול ביחד עם רסיבר של פיוניר? לינק לאתר של החברה של הרמקולים ושל ה…
-
- 12 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה (שטוחה?) בגודל 29' + שתהיה במחיר 3,000 +/-. ??? היא תהיה בסלון, אין ממש מקום ליותר מפני שאין מקום על המזנון... :-\ יש המלצות? מעוניין בכל מיני פיצ'רים נחמדים, חדות טובה, צבעים, אם זה אפשרי עם קצב ריענון גבוהה ( ??? ), שטוחה. תודה מראש, ואם אפשר לקבל המלצות לחנויות לביקור כדי להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא קניתי כי זאת חבילה ממש ממש ממש גדולה ולא היה לי כוח לסחוב אותה וגם ככה חזרתי עם 2 תיקים יותר ממה שבאתי.... ואבא שלי אמר שבמכס ישחטו אותנו זה נכון??? תודה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב החדש שלי,וראיתי כמה דגמים שמתאימים לתקציב שלי - http://www.luxeonav.com/en/em4.htm 4.1 של LUXEON עולה 280 שקל (די זול..) ושמעתי את זה אצל מישהי וזה נשמע לי לא רע אבל לא שמעתי דברים אחרים כך שאין לי למה להשוות - http://www.luxeonav.com/en/t5.htm אותה חברה אבל 5.1 - עולים 520 שקל - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers עולים 520 . זה של CREATIVE אז אני מניח שזה רמקולים טובים אבל אני לא ממש יודע זה פחות או יותר הדגמים שראיתי, אם מישהו מכיר אותם או מכיר משהו אחר שהוא חושב שהוא יותר טוב/נותן יותר יחסית למחיר אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
השגתי סנטר ואני רוצה לחבר אותו למחשב. יש לי כרטיס קול SB Live! 5.1 Value וממש אין לי מושג לאיזה חור לחבר אותו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מיקסר תגיד'ו מה דעתם ואם יש למשהו ניסיון vivanco mx 360 ב 550 ש"ח מה דעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אני ריוד לדעת מה יותר כדאי עכשיו, אני יודעשEXTIGY 2 יותר טוב לדי וי די אבל אני לא ממש צריך את העניין של הדי וי די כי אין לי די וי די במחשב אני צריך אתו כדי שיתן לי סראונד. אני לא ממש מעוניין ב2 בגלל שהוא נמצא בתוך המחשב ויש לי במארז דלת ככה שתמיד אני יצתרך להשאיר את הדלת פתוחה לכן אני מעדיף את הUSB. עכשיו אם אתם חושבים שהשינוי הוא מאוד דראסטי אז תאמרו לי תודה!!!!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
היי אני חדש פה , אז ככה אחרי שאני סובל קשות מרמקולים עלובים אני מחפש לקנות מערכת סאונד למחשב 5.1 או 4.1 , אני מחפש משהו איכותי למשחקים ומוזיקה וסרטים בסיסבות המחירים שרשמתי למעלה, יש לי כרטיס קול on board asus 6 channels הוא תומך ב-5.1 בבקשה מישהו יוכל לתת לי המלצה על האיכות והמחיר אני בנתיים מתלבט בין logitch ל ATP תודה מראש עודד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
במידה ויש לי כרטיס קול שיכול לעבד לפחות 96kHz/24bit איך אני יכול לשמוע על המחשב דיסקים של DVD-Audio? אני יודע שרוב תוכנות הדי.וי.די הפופולאריות לא תומכות בתקן הזה (למשל PowerDVD), ואני לא יודע אם זה בגלל החומרה הנוכחית שלי (SB-LIVE) או בגלל שאין תמיכה בתוכנה עצמה. האם יש תוכנה שיודעת לנגן DVD-Audio? (אני בינתיים שמעתי ש-SoundBlaster Audigy2 בא עם תוכנה שיודעת לנגן את הפורמט הזה)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בבקשה אני מעוניין לשדרג את הסאוד שלי במחשב ואני צריך שילוב של כרטיס קול טוב ורמקולים טובים ב-700 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל בבקשה תנסו להוציא לי איזו מערכת סאונד טובה. ועוד שאלה: יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE GA-7VAX עם תמיכה בשש ערוצים. כדאי לי להישאר איתו ולשפר את הרמקולים או שאני צריך גם כרטיס קול חדש וגם רמקולים חדשים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה REALTEK ALC650 מצאתי כבר דרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר יש לי רעשיי רקע מעצבהים מאוד גם בשירים וגם במשחקים אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה זה קולות כשהרמקול נדפק אז הוא מפיק כאלו "צק" "צק" אם הבנתם למה אני מתכוון. בכל אופן הרמקולים תקינים 100 אחוז בדקתי אותם ואני בטוח שזו בעיה של תוכנה ולא חומרה כי פעם איכשהו התכנתי דרייבר ישן נראה לי ולא היו לי בעיות כאלו אבל מאז המשחק אנריל2 שהוא קרס כל הזמן בגלל הEAX אז הדכנתי דרייבר חדש ומאז זה הופיע לפחות כך נראה לי. בבקשה תעזרו כי זה פשוט מחרפן אותי אני לא יכול לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מכיר את SoundBlaster Extigy אך אני מחפש משהו חזק יותר, שיכול להגיע לאיכות של Audigy2 (שידע לקרוא DVD-AUDIO, משהו שממש לא פופולארי בארץ), אבל עדיין נייד (כלומר אפשר לחבר אותו דרך חיבור USB, כמו את Extigy). מישהו מכיר מכשיר כזה, שלא עולה לי מחיר לא סביר? או האם עליי להסתפק בExtigy הקיים היום, בשביל הקלטות ביתיות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות קולנוע ביתי שכולל סט רמקולים (אחוריים, קדמיים-רצפתיים מעץ וסנטר) ורסיבר עד 4000 שקל. אני מעדיף שהרמקולים יהיו מאותה חברה, אבל אם אין ברירה אז אפשר להתפשר. אבל הכי חשוב שמה שאני אקבל בסוף מבחינת איכות יהיה טוב! ד"א, ראיתי שאתם בכלל לא ממליצים על חנויות כמו שקם וכו לקניית סראונד! אז איפה אתם כן ממליצים לקנות?? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי SB AUDIGY 2, וגם CREATVIE INSPIRE 6.1, ואתמול חיברתי אותם ושמתי לב לתופעה מעניינת: הרמקולים הקידמי ימני והקידמי שמאלי נשמעים הכי חזק מכולם! וגם הסנטר הקידמי, שהוא צריך להיות הכי חזק (20 RMS), לעומת (8 RMS) ברמקולים הרגילים, גם נשמע חלש יחסית... איפה הבעייה? בתודה MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס קול AC97 6 Channels o/b ורמקולי ATP3. יש לי אפשרות לבחור איזה מערכת יש לי דרך הדרייברים (יענו 2 ערוצים, 4 ערוצים ו6 ערוצים). העלתי http://photos.walla.co.il/69yotam את התמונות של הדרייברים, שם יש את עמוד בחירת המערכת והבדיקה שלה. המספר היחיד (נגיד - 1) מייצג את מסך הבחירה והמספר הכפול (נגיד - 11) מייצג את מסך הבדיקה של אותה המערכת עם אותו המספר. בבקשה תבדקו את התמונות, ותגידו לי איזה מהבחירות אני צריך לבחור כדי להגיע למקסימום ביצועים עם הרמקולים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי היום מארה"ב מערכת סאונד 100% קריאייטיב: AUDIGY 2 PLATENIUM CREATIVE INSPIRE 6.1 את האודיג'י היתקנתי והכל טוב ויפה והכל עובד אבל יש לי בעיה קטנה בחיבור החשמל של הרמקולים, ואני מפרט: בגלל שהרמקולים מארה"ב הם עובדים במתח של 120V, והמתח בארץ הוא 240V, אני צריך למצוא מעביר.... אם הרמקולים קיבלתי מן טרנספוטר די גדול (וכבד) שרשום עליו: Input: 120V ~ 60 hz 1000 mA Output: 13.5V ~ 5A עכשיו, איזה מעביר אני צריך לקנות בשביל שזה יעבוד ללא בעיות (ורצוי שגם לא ישרוף את הרמקולים)? אני צריך מעביר מ240 ל120 רגיל? או משהו מיוחד? האם ה1000MA (זה די הרבה...) מצריך מעביר מיוחד? קיצר מה אני צריך לקנות ואיפה? (יש בהום סנטר???) בתודה MOOMOO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אמור להתחבר שמה? הלוח הוא Gigabyte GA-8SQ800
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-