אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את הכרטיס למחשב ולרמקולים 5.1 של קריאטיב אבל לא יוצא קול מהרמקולים האחוריים והסנטר כאשר אני מנגן שירים בווינאמפ
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בלו טות' שיהיו טובות גם למחשב וגם לפלאפון (עדיפון לאוזניות עם חריץ הרחבה) מחיר סביר בבקשה אם אפשר...(עד ה450) תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כלומר, אם אני אחבר אליו מערכת סראונד של מחשב, הוא יספק לי תוצאות טובות לסאונג מהטלוויזיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רואה באינטרנט כל מיני חנויות שמוכורות את האייריבר E10 במחירים ממש זולים יחסית לנגן מחברה מוכרת שמנגן וידאו ועם סוללה כל כך טובה (30 שעות). כל המכשיר הזה ועוד בגרסא אירופאית (iriver+) במחיר של 860 שקל מה אתם אומרים כל המכשיר? איזה אוזניות מגיעות איתו?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חברת Canon הודיעה כי תרכוש את חלקה של חברת Toshiba במיזם המשותף שלהם, חברת .SED LTD הרכישה באה בעקבות תביעה שהוגשה נגד Canon מטעם חברת Nano-Proprietary, בטענה שהרישיון שהוענק ל-Canon בשנת 1999 לשימוש בטכנולוגיה של Nano-Proprietary, לא חל גם על Toshiba. בכך הופכת Canon לבעלת השליטה הבלעדית במיזם לפיתוח וייצור מסכיי SED, דבר היכול להוות מקור הכנסה גדול - אך גם סיכון לא קטן לחברה עצמה, שצופה בשנים הקרובות ירידה בדרישה ובריווחיות המוצרים שלה. מקור: Aviran's Place
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com/cms/headphones/3959bcea6976f903/index.html מישהו יודע מה המיקום של האוניות האלו ביחס לאוזניות כפטור של סנהיסר או ה CX300? אם אני יכל לקנות אותם במחיר של CX300, מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני קונה בגלל שהם יכולים לקרוא כתוביות בעברית... אז מה אתם ממליצים? מה עדיף? יש לי LCD 32" LG ומערכת 5.1 רוב הסרטים שאני רואה (כמעט כל הסרטים) הם DVDRIP .. עם כתוביות..
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי בבית APEX 811, אני רוצה מערכת שתיהיה חזקה עם סאב טוב ואם באמת צריך אז גם רסיבר. (לפי מה שהבנתי רסיבר לא יכנס לי ממש בתקציב).
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטות ברמה סבירה, עד 100 $ בתודה מראש דניאל.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מסך - דל 2407.. ולחברו לממיר של HOT . שאלתי היא כזאת: חשבתי לקנות גם שלט משהו כזה אולי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4818 או משהו דומה אחר. יש לי מספר שאלות, 1) אני אוכל לשלוט גם במחשב, בממיר ובאודיו במחשב, במסך, במה כן ובמה לא..? 2) איך שלטי מולטימדיה כאלו עובדים, מחברים אותם למחשב דרך USB וזהו?? 3) אם אני אוכל לחבר אותו למחשב הרגיל שלי (אין לי HTPC..)...?? 4) והאם בכלל אני צריך דבר כזה או שזה סתם ביזבוז ומשהו מיותר...? האם יש משהו שיעשה את אותה עבודה, בתקציב פחות מהשלט שקישרתי אליו? תודה רבה ;D
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני יודע בדרך כלל שהמושקעים שוקלים איזה 64 מגה משהו כזה אני מחפש משהו שהכלים יהיו עם צליל ממש ממש טוב, כמו פסנתר שאמור להישמע כמו פסנתר ולא משהו צרוד תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך איכותי שאני יוכל לתלות אותו בחדר שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לצפות בו בתכני HD וסרטים בכמה שיותר איכות... לבנתיים השיקול שלי הוא LA27S71B של סמסונג http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=490452 בהתחלה רציתי מסך 32 אינ'ץ אבל אני מעדיף לרדת בגודל בשביל לעלות באיכות האם למסך הנ"ל יש את החיבורים הנדרשים בשביל לחבר אותו למחשב במקסימום איכות ? אני לא מחפש לקנות כבלים או מתאמים ב 400 ש"ח... אם המסך לא עונה בדרישות אז יש לכם אולי המלצה למסך אחר באותו טווח מחירים ? תודה רבה לכם על העזרה עידן.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-