עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך רמקולים ב500 ש"ח טובים+ (אם יש) והגודל לא משנה (רק לא להגזים) זה מתחבר לLCD בלי רמקולים (LCD 2407WFP 24) חשבתי על אלה: JBL Northridge E Series E 20 - Bookshelf Speakers X I-Trigue L3450 2.1 Home Stereo Speaker System http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=24932&ref=12 הם טובים? או שהם סתם חרא? ויש אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by omri44,

האם קיים מכשיר שמסוגל לקרוא כתוביות שהן לא מובנות על הסרט?נגיד כמו שטוענים כתוביות ב-BSP וMV2PLAYER וכל התוכנות האלה? סליחה על הבורות..אם אכן קיים דבר כזה אפשר לקבל המלצה לאחד ברמה טובה ובתקציב של 300-400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by civic,

שלום. אני רוצה בפעם הראשונה להמליץ פה לאחרים לעשות כמוני. קניתי בחשש בבאג במבצע את הjbl duet200 אני מגיע הבייתה סקפטי הם לא מי יודע מה יפים אבל ב119 שקל ....מה אפשר להביא עדיף פירמה. הרכבתי ו-וואו ! ! ! איך שומעים ! אני לא מאמין . ממליץ בחום לכל מי שמחפש רמקולים איכותיים למוזיקה ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מכיוון שהטלוויזיה שלי עומדת לשבוק אני נאלץ לקנות מסך חדש ,יש המלצות בתקציב הנ"ל ? (לא רואה סרטים כמעט)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by kdani,

ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה

7. אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. היי, אני אלעד! קיבלתי בשבוע שעבר אוזניות ממש מגניבות, עשיתי להם ביקורת ביוטיוב ורציתי לשתף אותם כדי שתגידו לי מה אתם חושבים: רושם ראשוני: http://www.youtube.com/watch?v=YC-ZDD1taxo&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g ביקורת מלאה: http://www.youtube.com/watch?v=vQ8iBubANIA&feature=c4-overview&list=UU7R9F38B-7JYAAdfT3m2J_g

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך לקנות נגן DVD חדש לסלון. לצערי הרב אני צריך גם וידאו.. ולכן מכשיר משולב הוא הפיתרון. כרגע יש לי דגם של LG שהגיע מהדיוטי פרי (לפני שנתיים +) ואני מאוד מאוכזב מהאיכות שלו. הוידאו מקליט באיכות גרועה והDVD כמעט ולא קורא דיסקים כמו שצריך. (היום כבר בכלל לא) הנה שתי דוגמאות של נגנים שמצאתי: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1718360 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1692631 האם יש הבדלים בינהם? (אני רק שמתי לב שלLG אין מסך ואני דווקא אוהב שיש שעון במכשיר אבל זה לא כזה נורא) כעיקרון, אני מחפש DVD שקורא DIVX ואם אפשר (אבל לא חשוב) כתוביות בעברית על כל מקרה שלא יבוא. (כולל VCR כמובן) המלצות?…

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. המחיר (5000) דיי מחשיד , האם הטלוויזיה הנל מומלצת? היא נמכרת ב5000 באחת הרשתות הגדולות וגם במספר אתרי אינטרנט האם יש טלויזיה יותר מומלצת בעלות 5000 לכל היותר ו46 אינצ לכל הפחות? לפי בדיקה שלי בעיין לא מזויינת ההבדל בין LCD לLED מבחינת איכות תמונה הוא משמעותי, אני עוד לא ראיתי LCD שאיכות הצפיה בה לא מרוחה לכן כנראה שאתעקש על LED גם מהסיבה שצריכת החשמל נמוכה משמעותית מLCD וגם בגלל שאיכות הצפיה טובה יותר באופן משמעותי תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by luXi,

שלום לכולם! אני מקווה שזה הפורום המתאים.. התבלבלתי פה קצת בכל אופן יש לי נגן DVD ישן ביותר (מלפני 4 שנים בערך, מהתקופה שרק התחילו לצוץ נגני DVD וכל אחד עלה 2500 ש"ח ויותר) ויש לי בעיה עם צריבת סרטים בשבילו. הוא יכול לקרוא צרובים אבל בדף נתונים רשום שהוא קורא DVD-Video (ולא DVD-/+R). אני זוכר שפעם צרבתי סרט בתוכנה אחת והוא קרא אותו למרבה הפלא אבל מאז אינני זוכר איזו תוכנה זו הייתה ומאז הוא גם לא קרא אף דיסק צרוב. אפילו צרבתי כמה פעמים על מדיה DVD-R סרט בלי כתוביות ובלי תפריט ועדיין לא עבד. הוא מנסה לקרוא אותו שעה תוך כדי השמעת קולות מוזרים של תזוזת העינית אבל בסוף הוא רושם "NO DISC". מישהו יודע מה לעשות? אולי פורמט הצריבה שונה? תודה מראש לכולם נ.ב. כשצורבים דיסק DV…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by jambo7,

אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. שלום רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס קול המובנה בלוח אמ P35-ds3 לבין הרכרטיס x-fi extreme audio מבית creative הבדל הכוונה כמבון באיכות סאונד והאם הקנייה היא חכמה או שאם כבר לקנות כרטיס קול אז רק את האיכותיים יותר כמו הfatalnty וחבריו.. הולכים להתחבר אליו z5450 & rp-21 בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, קנו לאחי אייפוד וידאו 60 ג'יגה, ויש איתו כמה בעיות, הוא העתיק שירים עם התוכנה שבאה איתו איזה 300 שירים ואחרי הניתוק מהמחשב השירים כאילו נמחקו והם לא מופיעים ברשימת השירים. יש דרך להעתיק את השירים בלי התוכנה? לאיזה תיקיה צריך להעתיק אותם? ולאיזה תיקיה את הסרטים והתוכנות? באיזה פורמטים הוא תומך? ועוד שאלה חשובה, יש איזה עידכון גרסא אולי? איך אפשר לשפר את התמיכה בעברית? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Zoo-b,

מישהו יודע אם יש גוף שמייבא באופן מסודר את הרמקולים הללו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by liranddd,

אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. אהלן, האם אוכל למצוא סט של חמישה רמקולים לקולנוע ביתי לחדר קטן שהטלוויזיה באמצע החדר. החדר 4 על 2. האם אוכל למצוא משהו סביב המחיר? חשבתי על : http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=1598

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by pak82,

חשבתי לקנות את המקרן הזה Aiptek PocketCinema T10 בשביל להקרין סרטים ביתים ותמונות על הקיר במרפסת. מבחינת המחיר זה האזור שאני מעוניין להשקיע (1300-1500 ש"ח) השאלה שלי היא האם הוא בסדרא או שחבל על הכסף?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by roman85,

שלום לכולם, קניתי בשעה טובה טלוויזית LCD לחדר, הטלויזיה מדגם Haier L32A9A הטלויזיה כוללת: * כניסת HDMI- אין כמובן תמיכה בFull HD *כניסת VGA + אודיו רציתי לשאול מה הדרך העדיפה לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת לצפות בסרטים. ֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹֹ המחשב אינו חדש, אני משתמש בכרטיס קול On board ומעיץ גראפי ישן של Geforce 2, המחשב בכל זאת מכיל מעבד של AMD 2800. הכרטיס מסך מכיל רק יציאת VGA אחת, ולכן אני חושב על פתרון פשוט של פיצול היציאה לשתיים(http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=9970&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he) ולחבר יציאה אחת למסך המחשב ואת היציאה השניה למסך הטלויזיה, השאלה ה…

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by ccc,

עפ"י ביקורת הוא יכול אבל אני לא רוצה לקנות ג'יגה SD\MMC ולגלות שהוא לא פועל (מה גם שבאתרים בארץ אומרים עד 512) למישהו יש נסיון עם כרטיס הרחבה מעל 256 ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.