עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by k_700,

החלטנו להזמין מכשיר DVD לסלון עכשיו רציתי לברר משהו האם במכשיר DVD שמשולב עם וידאו אפשר להקליט גם (בקלטות וידאו)?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר עם רמקולים של BOSS ומגבר של קנהוד.. רציתי לצרף סאבופר, אני לא כ"כ מבין בזה, הציעו לי של אומגה אדיו http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS2003=11982&BSCP=11981&BSS21=11981&BSS22=11986 למטה הSUB 10 וגם משהו WESTRA מצאתי רק בזאפ עליו וגם יש שם ביקורות דיי משוגעות (לטובה) http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=19755 אז מה אתם מציעים לי?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by X-Viper,

אני רוצה לקנות מצלמת אבטחה שתתחבר לי לטלויזיה, הסוג כבל שרושם במפרט הוא : 1.0Vp p composite video signal 75 Ω רציתי לדעת האם הכבל הוא מסוג composite (כמו RCA )שאני יוכל לחבר אותו לטלויזיה, או שזה כבל מיוחד?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. האם כול סט לקולנוע ביתי זקוק לרסיבר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1FTNSP106 גם סט כזה?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by Gliderpilot,

איך אני יכול לוודא שהרמקולים אכן מנגנים DTS ו- DD 5.1 ?? הורדתי איזה דיסק ניסוי ל- THX DD5.1 ו DTS אני אינני יודע מה אני בדיוק אמור לשמוע .... המערכת שברשותי : Z5500 וכרטיס קול CREATIVE X-FI EXTREME MUSIC מחובר על ANALOG

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by FreezHer,

אהלן חברה אני רוצה לרכוש את הסטרימר Xtreamer Sidewinder אך יש לי מספר שאלות לפני כן.. האם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח חיצוני לסטרימר ולצפות בסרטים שמאוכסנים על הדיסק הקשיח בקלות? למרות שאני בד"כ רואה סרטים ואז מוחק אותם אז אני יכול להסתפק בדיסק און קי של 32GB, אפשרי? האם יש אפשרות להריץ כתוביות בקובץ נפרד (Srt,Sub)? תודה, רועי.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by rafi2391,

שלום רב, אני לא יודע אם זה בדיוק המקום המתאים אבל בכל מקרה אני רוצה לשאול כיצד ניתן לעשות תצוגות מקדימות לסרטים במזרים מדיה TVIX N1 כמו לדוגמא פה http://www.dtown.co.il/articles/1317.html ניתן לראות תמונות תצוגה מקדימות כאלו לכל הסרטים שהסטירמר מצא תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by LRa,

מישהו יודע אם הנגנים תומכים במילים לשירים כמו בנגנים של cowon ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by hagay21,

רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  10. אני מריץ את הקובץ שהורדתי, הנגן דלוק ומחובר ואני בכל זאת מקבל הודעה של- 1. please connect the player to an available USB port on your pc 2. please make sure the player is powered on what the hell am I doing wrong ?! עריכה - את המכשיר רכשתי מ- KSP, הוא לא כלל בתוכו דיסק של דרייברים (עם Iriver Plus), אלא דיסק שחור עם וינ' מדיה פלייר 10, ובנוסף לא כלל בתוכו מטען לחשמל (בקשר למטען הם טענו שהוא לא מגיע עם מטען) נעשקתי ע"י KSP ?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by oDot,

שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by evy,

יש לי מערכת 5.1 בסלון...וכשאני שומע שירים אני מגביר לפעמים עד לממש חזק אבל אני מפחד להגביר עוד ועוד..כי אני לא יודע מה הגבול של המערכת כי אולי ישרף או משהו... אז באתי לשאול אותכם מה נותן לי אינדיקציה לגבול של ה vol שלי...

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. שלום לכולם אני עתיד לקנות בימים הקרובים מערכת רמקולים all in one למחשב.טרם החלטתי אילו אבל רציתי לברר עם המבינים לפני שאני קונה. האם אוכל להנות מסרטי HD שקידוד הסאונד שלהם הוא ב DTS עם רמקולים כאלה. לפי מה שאמר לי אחד המוכרים,במידה וכרטיס הקול שלי מסוגל לפענח את הקידוד הזה,אז אין צורך שהמגבר של הרמקולים יצטרך לפענח אותו ואוכל להנות מסאונד איכותי בסראונד. האם נכון הדבר? ואם כן,איזה כרטיס קול סביר אפשר לקנות במחיר סביר שיתאים לי למצב הזה. תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום. הייתי רוצה קצת הסבר על הערוצים שונים בכרטיסי קול למשל למה כרטיס קול עם 7.1 ערוצים נחשב ליותר טוב מאחד של 5.1 מה זה בדיוק "הערוצים" האילו? ממשקים שונים מה עדיף למשתמש בממוצע במחשב PCI,PCMCIAו,USB ? וכמובן האם כרטיס קול מובנה על הלוח אם נחשב לפחות אכותי מאחד שלא מובנה למשל שמתחבר דרך USB או צורה אחרת.. אפשר המלצה לכרטיס קול טוב + מחיר וקצת הסבר גם עליו.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Zippy,

שלום, מקריאה קצרה ברשת הבנתי שקידוד בפורמט MP3 פוגם באיכות באופן יחסי, ואפילו באופן שניתן להרגיש. אבל גם קראתי שלגבי מוסיקה שיש טווח צלילים רחב ועשיר מאוד אכן יש פגיעה, אבל שלגבי קובץ אודיו של דיבור בלבד זה סיפור אחר. השאלה היא האם גם בקובץ אודיו של דיבור בלבד (שיעור) יש פגיעה ע"י קידוד בפורמט MP3 (בקצב של 192K) או שלא? אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל זה היה נראה הכי מתאים הלכתי לחנות פיתוח תמונות כדי שימירו לי סרט וידאו לDVD והם עשו את זה אבל אני לא יכול לראות את זה במחשב משום מה... כאילו זה פותח לי 4 תיקיות שונות בתוך הכונן הזה EXT MPEGAV SEGMENT VCD בתוכם יש קבצים לא מזוהים... מה אני אמור לעשות עם זה כדי שאני אוכל לצפות בוידאו בפנים דרך אגב זה עובד סבבה במכשיר DVD תודה מראש על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

טוב לאחר היציאה המרשימה של תוכנת ה- ITUNES לווינדוס ועידכון התוכנה ל IPOD לתמיכה בפורמט AAC (בין השאר), אני עומד בפני השאלה, האם כדאי לי להמיר את המוזיקה באייפוד שלי לפורמט הזה? לפי מה שראיתי בכל מיני מקומות, הפורמט הזה אמור לתת איכות סאונד יותר טובה, בכיווץ יותר טוב. אבל שניסיתי להמיר (בעזרת ITUNES), גודל הקובץ לא השתנה כלל! להפך, הוא גדל ב 100K לערך. לגבי האיכות אני לא יכול להגיד כי לי זה דיי נשמע אותו הדבר. אז על מה בעצם כל הרעש של הפורמט החדש הזה? הוא באמת יותר טוב, או שאני פשוט עשיתי משהו לא טוב?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by LeM0n^,

אם נניח יש לי על המחשב קובץ AVI ואני רוצה לצרוב אותו ושיראו אותו ב DVD הבייתי שלי, אז לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותו (אם בכלל) ואיך אני אמור לצרוב אותו?

19. Started by Odedb52,

שלום..! לאחרונה אבא שלי התעניין שוב בנושא הפטיפון ששוכב אצלנו במחסן. הדגם הוא Technics sl-1700. השאלה שלי היא כמה הוא שווה היום? הפטיפון עובד ללא כל שום בעיה.. הדבר היחיד שאני לא יודע אם משפיע הוא סדק קטנטן (לא שבור..) במכסה העליון. אז אשמח אם תענו לי.. גם את השווי בלי קשר לסדק הזה ,וגם אם הסדק משפיע בכלל - מה יהיה המחיר כאשר הוא קיים? תודה מראש, עודד ב.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by guybm,

שלום לכולם, בשעה טובה, קניתי iAudio X5L 30Gb שאני מאוד מרוצה ממנו. יום אחרי שקניתי אותו עדיין לא היה לי מגן למכשיר (שקניתי כבר), והוא החליק לי על המחשב וקיבל מכה מאחורה שעשתה כיפוף קל במתכת, זה נראה קצת כמו דפיקה קטנה של אוטו. נגינת הקבצים/סרטים לא נפגמה טפו טפו טפו, זורמת כמו שצריך, לא קופצת, לא עושה שום בעיות. אבל מה, מדי פעם כשאני מריץ קדימה בסרט, או כל כמה דקות של נגינה, אני שומע מין "קליק" כזה שמגיע מהמכשיר. כשזה קורה הקבצים ממשיכים לנגן כרגיל, שוב - בלי שום קפיצות או עצירות, אבל עדיין, צליל חשוד. חבר שלי טוען שזה פשוט קפיצה של מידע בתוך ההארד דיסק. יכול להיות שבגלל הדפיקה הסיבוב של ההרד דיסק מתחכך עם המתכת שהתעקמה פנימה? אני לא ממש מבין בענייני חומרה... כיוון שלא הש…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. שבת שלום לכולם רציתי לדעת מה האפשרות הנוחה והזולה לצפיה בטלוזיה על גבי מסך המחשב. אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב ורוצה לצפות בו גם בטלוזיה.הבנתי שיש מסכים שבאים עם כניסות של RCA וכמו כן הבנתי שיש כרטיסי טלוזיה יעודיים לזה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by Splashy,

היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by qpalzm,

כתוב באתר של המכשיר שהוא יכול לקודד שירים ל-mp3 ישירות מדיסקמנים, מערכות סטראו וכו'. השאלה היא איך הוא מזהה את השמות של השירים?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...

• 4 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים