אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קיבלתי סאב וופר מחבר (הוא עובד) האין לו חיבור לחשמל (נראה לי שזה נקרא לא אקטיבי או משהו כזה). בכל מקרה לי יש מגבר הרמן קרדון 235 ואני מחבר אותו והוא לא עובד אז מישהו אמר לי שאם אני מחבר אותו ל-PRE הוא לא יעבוד ואין לי מושג עוד לאן לחבר אותו. אגב אין לי במגבר חיבור אליו כמו שמחברים רמקולים אז שמו לי חיבור RCA.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב, ויש לו רמקולים מובנים. יש לי רמקולים אחרים איכותיים יותר (ATP3). יש אפשרות לבטל את הרמקולים שבמסך ולשמוע רק מה-ATP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שאני מדליק את הרמקולים אז יש צליל כזה עם באס גבוה מאוד כמו שמחברים את ה"בננה" של החוט ליציאה של הכרטיס קול וזה נמשך לכמה שניות ואז מפסיק .. מה קרה לרמקולים ? מגיע סופם ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה ה xbmc לא עושה לי עדכון של תמונות ואינפורמצייה לסרטים יש לי את הגרסה של ה pc הוא נתקע אצלי קבוע ב downloading movie information מישהוא בבקשה יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של לוגיטק x-220 וקריאיטיב sbs370 ואני שומע בווליום גבוה אז אני רוצה לדעת אתזה פוגע באיכות של הרמקולים הוא שהם יכולים לההרס לי בגלל זה גם שאני מוריד את הבסים דרך איטונס האם שתי הדברים האלה יכולים להרוס לי את הרמקולים ויש לי עוד שאלה ברמקולים של קיאיטיב הסאב וופר הנחתי אותו על הצד האם אני יכול להשאיר אותו כך הוא שאני צריך להפוך בחזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
סתכלו נגיד בישביל לחבר בין הטלוויזיה למחשב אני מחבר עם שתי כבלים אחד של SVIDEO ושתי עם ראש בננה של קול. אני רוצה לדעת עם יש חיבור אלחוטי לדבר הזה וראיתי שיש כזה דבר חדש שיצא עכשיו מערכו סטירמינג כאלה כמו שיש עכשיו בDLINK אבל אלו בישביל מי שיש לו רשת ביתית אלחוטית קיימת. ולי אין. אני מחפש חיבור פשוט כמו הכבלים אבל אלחוטי כמו אוזניות אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שיהיו למוזיקה סרטים ומשחקים מה עטום יותר לרעש?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק nfh800 בטכנולוגית hi-md ואני רצה להעביר דברים שהקלטתי במיקרופון והעברתי למחשב לפורמט mp3 רגיל. אשמח אם תעזרו לי!!!!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, יש לי שבוע להחליט מה אני קונה, ואני צריך את עזרתכם. אז ככה. הסלון מואר, צפייה לאורך כל שעות היום/לילה, מרחק צפיה 3.3 מטר. כרגע אני רואה 50% טלוויזיה רגילה (בלי שום ממיר- מחובר ישירות לקיר (כניסת RF?)אז אני צריך מסך עם כניסה כזאת) 50% DVD הורדות מהאינטרנט (חלק מהסדרות ב HD ולדיוידי יציאת HDMI שאוכל לחבר למסך) אם זה משנה משהו באיכות השידור לעומת האנטנה שאיתה אני קולט עכשיו, אני מעריך שתוך שנה אתחבר לאחת מהחברות יס/הוט. אני מעדיף מסך עם מספר כניסות HDMI (דיוידי, ממיר בעתיד וכו) תקציב: סביב 5K יאללה תנו בראש!
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי סוף סוף את הנגן החדש http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379422 ויש לי בעייה קטנה איתו. העברתי כמה סרטים מהמחשב לנגן, וחיברתי אותו לטלוויזיה להתחיל לראות. עכשיו פה הבעייה. אני רואה את הסרט, שומע את קולות הרקע, אבל את הדיבור של האנשים אני שומע ממש (!) חלש. בקושי שומעים את הדיבור של האנשים. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבעייה הזאת. תודה!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את הX-BOX למחשב לכניסה אופטית שיש לי בכרטיס קול שאני מגדיר ב X-BOX סטריאו שומעים טוב שאני משנה את זה לדולבי דיגיטל שומעים רעשים בלבד תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש כרטיס קול בעל יציאה אופטית (הכי איכותי, לא?) באיכות טובה. ההתלבטות שלי היא בין 2 אלו: AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card AUDIOTRAK Maya 7.1 שוב - יציאה אופטית חובה. אלא אם כן אני טועה ואופטית לא תתן את האיכות הטובה ביותר... אז אשמח לשמוע ולהתעדכן. תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GF8600GT שיש לו יציאת S-VIDEO רכשתי כבל s-video לs-video. איך אני גורם לסרטי DVD להופיעה על הטלוויזיה? משתמש בVISTA. המצב הכי טוב שהגעתי אליו הוא שרואים על הטלוויזיה את המשך שולחן העבודה אבל יש שתי בעיות עם זה. 1. הרזולוציה המינימלית שאני יכול לקבוע היא 600 על 800 ולדעתי טלוויזיה רגילה עובדת על פחות. 2. אני לא מצליח לראות סרטים על המסך טלוויזיה ורק על המחשב. איך אני גורם לסרט להופיע על הטלוויזיה ולשולחן העבודה להשאר על המחשב? בבקשה תעזרו לי, תודה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-