אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מה בדיוק עושה ה Microsoft Universal Audio Architecture Driver ??
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מניח שזה הפורום לשאול בו אז שלום יש לי צורב דיוידי nec5140 בכל מקרה, אני מעוניין לצרוב קבצי avi בצורת data על דיסקי דיוידי ולהריץ אותם דרך הדיוידי. האם דיוידי שקורא divx יכול לעשות את זה? כמו הדיוידי הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=224&CategoryID=182
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי VAIO עם 8400GT שמחובר עם HDMI ל LCD כשאני מריץ סרטים לא רק באיכות HD אז יש לי פיצולים זעירים במרכז התמונה זה נראה כמו סטייה קטנה מאוזנת בין חלקי התמונה. זה מתייצב מאוד מהר אך ממש מפריע. הבעיה היא לאורך כל הסרט. יש לי מעבד חזק 7250. ניסיתי לעדכן דריברים קודאקים הורדתי BSPLAYER אחרון וכלום לא עוזר אם מישהוא מכיר את הבעיה והפתרון אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD 42 אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD 42 אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD 40 אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים שאפשר לחבר אותם גם למחשב וגם לps3 ושיש להם בסאב חיבור לרמקולים ובנוסף חיבור אדום לבן שאליו אני יחבר את הכבל av של הps3 שיהיה לי סאונד בps3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המערכת הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/alkol-c1301291556/22414165 בעיקר איך היא ביחס למחיר, והאם ניתן למצוא משהו יותר טוב במחיר דומה (למחשב).
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי החליפו לי את הלוח אם לIL9 PRO של ABIT עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול מסיבה זו או אחרת... יש לי ויסטה והתקנתי דריברים שהורדתי מהאתר של החברה וזה לא פועל מה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות ps4 וגם מסך טלוויזיה גדול במיוחד בשבילו ועכשיו כשאני מתחדש כבר בגדול רציתי לקנות גם אוזניות שיהיה לי כיף לשחק ב- ps4 ובאמת להנות מחווית המשחק. אני לא מבין איך זה הולך כאן אז פשוט אני צריך אוזניות אלחוטיות (שזה חשוב) שאתם יודעים שהוא יעבדו בטלוויזיה בps4 ואם גם אפשר מיקרופון שמחובר אליהם ( אבל בהחלט לא הכרחי). עד סכום של בערך: 150 ש''ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום כולם ! עם שיחרורי מצה'ל נמאס לי בשעות מוזרות של הלילה להעיר את כל הבית עם המוזיקה שאני שומע לכן החלטתי לקנות אוזניות ( ), אני רוצה המלצה לאוזניות עד 400 ש'ח שלא יהיו In Ear מה שכן חשוב שזה החוט שלהם לא יהיה קצר כמו הMX300 של סינהייזר החוט קצר מידי (אני מחבר את האוזניות למחשב) אז זהו בגדול, אשמח לקבל המלצות+ חנויות לרכישתן בתודה מראש, לירן
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://asia.creative.com/support/drivers/welcome.asp?region=1&OS=%23WinXP%23∏=%23sb_audigy%23&Select=Get+Files&Submit=Get+Files&x=29&y=6
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות עם בלוטות' לטלפון ולמחשב. חשבתי על אוזניות של bose או סמסונג. אוזניות ללא קשת. מה לדעתכם כדאי? מה יתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת יש לי בעיה במגבר KENWOOD KR-V888D הבעיה התחילה לפני שנה בערך כך שאחרי שמיעה ממושכת הרסיבר נופל בהגברתו ז"א שאין הגברה , על מנת לשמוע את המוזיקה צריך להציב עוצמה מקסימלית במד העוצמה ולמרות זאת שומעים חלש. ניסתי לחבר רמקולים אחרים ושום שינוי, את הרמקולים הנוכחים חיברתי למגבר אחר והכל עובד כשורה. רמקולים מקוצרים? גם בדקת.י ממש שום כיוון אין לי פה. אז אשמח לעזרה. תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרייברים חדשים באיזה מקום לכרטיס קול הזה שמגיע On Board עם הלוחות של GigaByte? פשוט באתר הדרייברים הם מלפני כמעט שנתיים ואמרו שעדכון דרייברים לכרטיס קול אמור לתקן את הבעיות ב-BF1942 (בעיות איטיות)
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שרואים סרטים מסויימים אז יש פסים שחורים והסרט לא מנצל את כל המסך (הבנתי שזה היה למניעת עיוות בפרצופים ) עכשיו אין איזה נגן שיכול למרכז לך את הסרט ככה שתיראה על כל המסך? בלי לחתוך את התרגום כמובן =]
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI 2400 עם יציאת HDMI וטלויזיית LG עם שתי כניסות HDMI (על אחת מהן רשום גם DVI אם זה משנה) ברגע שאני מחבר את המחשב ישירות לטלויזיה הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מחבר גם את המסך (דרך VGA) הוא משדר אך ורק דרכו... לא משנה מה אני עושה: דרך הוינדוס, דרך התוכנה של הכרטיס מסך, מנסה לעשות הרחבה של השולחן עבודה, כלום לא עובד אני לא מצליח להפעיל את הטלויזיה מסך המחשב יחדיו...:< אם למישהו יש איזהשהו רעיון אני אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי Z-650 וכרטיס קול שעל הלוח אם (לוח ג'יגבייט הדגם VAX),מהסאב יוצאים שני כבלים אז הכנסתי את שניהם למפצל ותקעתי במחשב. א'-למה אי אפשר לכוון את העוצמה של הסאב(כמו ברמקולים פשוטים של קרייטיב למשל ה-2.1 שיש לנו בבית במחשב השני)? ב'-לא נראה לי שאני שומע את הסאב טוב,האם זה בגלל שאין לי כרטיס קול אחר\נורמלי? כי אני מתכוון לקנות בקרוב כרטיס קול איכותי(או אודיג'י 2 או GTXP)
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי את המערכת רמקולים שלי לוג'יטק Z-640 עכשיו אני כבר שנתים מפנטז על Z-5500. אבל המחיר בשמיים. הכרטיס קול שלי הוא Onboard הלוח אם שלי הוא במפרט. עכשיו עם אני אקנה כרטיס קול איכותי יותר, אני אשמע יותר טוב 5.1? כי ברמקולים האחוריים, לא שומעים לצערי כלום. כמעט. התקציב לא נקבע, אבל לא יקר לכרטיס מסך. השימושים הם בעיקר סרטים ומוזיקה. הרבה סרטי DD\AC3\DTS. תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס קול של הלוח אם והזמנתי אוזניות icemat siberia קיצר רציתי לשאול אם אני ישמע בהם עדיין באיכות טובה גם אם כרטיס על הלוח אם שהכרטיס תומך גם 7.1 תודה לכל העונים ..?? ואם התשובה היא לא ואני ישמע לא טוב אז יעני עד כמה ההבדל משמעותי אם אני יהיה עם כרטיס קול על הלוח או כרטיס קול אחר ואם זה ממש משמעותי אז תמליצו לי על כרטיס קול עד 300 שח
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-