עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ruff stuff,

היא הייתה בשימוש מועט אבל החיווי מאוד נמוך מה הבעיה יכולה להיות? האם המד מזייף ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DjMorpheu5,

שלום. התקציב שלי הוא עד- 500 ש"ח. אני רוצה אוזניות איכותיות בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה לכן צריך מיקרופון. יש דגם הזה של Medusa Home Edition : http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=602&CatCode=58 ויש גם את : Sennheiser PC 161 : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_2660&products_id=19047 אני רוצה שתגידו איזה דגם עדיף, לצרכים שלי. והאם יש משהוא שעדיף על שניהם, אני קונה רק מישראל. תודה.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by benos1,

טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by liorper,

יש לי כרטיס מסך 9800 גיטי של נוידיה טלויזיה lcd 32 אינץ של lg אני מחבר את הטלוזיה למחשב בעזרת כבל hdmi משני הצדדים שאני שם את בטלוזיה ערוץ hdmi1 זה מראה לי רק את הרקע של המחשב זה כאילו המשך של המסך של החמשב הרגיל שלי ...אם אני מזיז את העכבר עוד ימינה מהמסך של המחשב שלי אני רואה את העכבר בטלויזיה . בהגדרות שמתי נכון את הרזולוציה 1360 על 768......יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך מתקנים את זה ?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  5. Started by ilyadd,

אבא שלי טס עוד מעט לאמריקה ורציתי יעוץ איזה אוזניות לקנות לנגן שלי(X5). אני לא יודע בדיוק איזה צורה אני רוצה אותם אבל תציאו מה שאתם חושבים. בשביל השווה כמה יותר זול באמריקה אז ה-PX100 עולים 25$ שזה משהו כמו 100 שקל!

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  6. הי, לכל בעלי ה-SqueezeBox3. יצאה גרסת תוכנה חדשה המחליפה את ה-SlimServer הקודמת (6.5.4 כמדומני). גרסת התוכנה החדשה, שאף שנתה את שמה ל-SqueezeCenter היא 7 ולדעתי היא מחוללת פלאים ברמת הממשק למשתמש. ממשק התוכנה הקודמת היה מיושן ולעיתים מעייף. מי מאיתנו לא רצה לעיתים לנווט לאמצע השיר ופשוט לא יכל. (אלא אם כן הריץ בצורה טרחנית את השיר בקצב מהיר, מה שלא תמיד עבד בצורה חלקה). או סתם לסדר מחדש את רשימת ההשמעה כמו למשל להעביר שיר שנמצא בתחתית הרשימה לתחילתה ע"י אין ספור לחיצות UP וכו'. בכל אופן לטעמי שינויי הממשק בהחלט מבורכים, ולמרות שעדיין הוא רחוק מלהיות מושלם, הוא משפר בהרבה את חווית השימוש במכשיר. אני יודע שבשורת הגרסה החדשה היא לא בדיוק חדשות (שכן יצאה כבר ב3.3) אבל לאנשים…

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by moshmushon,

http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  8. היי כולם, יש לי בבית מגבר קטן של גיטרה, שממה שראיתי אין לו בכלל כניסות של אדום לבן צהוב, אלא רק 2 כניסות גדולות שאני מניח שהן של מיקרופון או כבל גיטרה. יש לנו אירוע ואנחנו מקרינים בו סרט ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לחבר את הלפטופ לשם כדי להשמיע את הסאונד תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  10. Started by idan1836,

כדאי לקנות את המכשיר הנ"ל מחו"ל ? אני רוצה לקנות ב B&H ! אני צריך פרטים נוספים עליו, אני לא ממש מבין מה מפורט באתר שם..

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by dagang,

היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sausage,

יש לי כרטיס audigy2 עם רמקולים 4.1 ישנים של creative (סדרת cambridge הישנה). מידי פעם הווליום יורד ואחרי כמה זמן הוא חוזר חזרה לווליום הגבוה. אני שומע את זה בעיקר כשאני שומע עם ווליום חזק. אני לא יודע אם זה קורה גם בווליום חלש (או שאני שומע מוזיקה או שלא). זה קורא לי גם עם winamp וגם עם WMP11 המחשב מפורמט וזה עדיין חוזר על עצמו. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  13. Started by drorleb,

קניתי את האיי פוד החדש 15 גיגה של עונג רצוף אבל בכל זאת חסרה לי העברית.. :-\. מי יכול לעזור לי??? בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. שלום רב, לאחרונה קניתי כרטיס קול Audigy 2 ZS מיד שניה ולאחר 4 חודש הלך כליל...... אני מתלבט אם לקנות אותו שוב מיד שנייה כי הוא באמת נתן לי איכות טובה מאוד במיקרולאב שלי FC330 מה אומרים.....? יש תקציב עד 200

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. שלום אני מעונין לרכוש כרטיס קול נורמאלי ואיכותי אני חושב ללכת על אחד מהכרטיסים של Asus אבל אני מתלבט בין שלושה שאני לא יודע מה ההבדלים תכלס בניהם המחירים שלהם הם סביב אותו סכום הכרטיסים שאני מתלבט עליהם הם 1. Xonar Essence STX Xonar D2X .2 Xonar D2/PM .3 עכשיו מה שהכי חשוב לי זה קודם כל מוזיקה אחר כך סרטים ובסוף משחקים אני מחבר אותם למערכת רמקולים של לוגיטק z5500 בחיבור אופטי בלבד אם יש לכם המצלות על כרטיסים אחרים אני רוצה לדעת מה הכי מתאים לי תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Tal Israeli,

שלום, אני מעוניין לקנות את הרמקולים מדגם SOLO6C של Microlab. המחיר הנמוך ביותר שמצאתי הוא 725 ש"ח בחנות בשם KingPC. מישהו במקרה שמע עליה או קנה ממנה ויכול לחוות דעה עליה? לחילופין, מישהו יכול לתת לי לינק לחנות טובה המוכרת אותם במחיר דומה יחסית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  18. קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שלום אני צריך עזרה בבחירת כ. קול להקלטות אורך ההקלטות בסביבות החצי שעה 40 דקות וההקלטות צריכות להיות ממש איכותיות רציתי גם לברר אם יש חיבור למיקרופון עם היציאות הגדולות בכ.קול או שאפשר לחבר רק עם מתאמים מוכן להשקיע את ה600 700 שקל אם צריך לחרוג מוכן לשמוע ואם יש לכם מידע על מיקרופון טובים אני אשמח לשמוע תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  21. אני לא יודע למה זה התחיל מאז שהחלפתי לוח GA-PVMT-9 ועדכנתי דרייבר של קול ..

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אוקי לפניי שיהיו כאן כמה שישתגעו עלי, לא היה לי שמץ איזה פורום יותר מתאים. נניח ואקנה מחשב HTPC עם כרטיס עם DUAL DVI (שני כניסות) אוכל לחבר אליו מסך נוסך ונניח יתפקד גם כמחשב HTPC אשר ישב בסלון וגם כמחשב ביתי רגיל אשר יהיה מחובר אליו טלווזיה כלשהי נניח טלוויזית LCD שתתמוך בHD ומסך 17" LCD רגיל של מחשבים מקלדת ועכבר וכו' ויעשה אתשתי הפעולות של שימוש ביתי וHTPC?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.