אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מה זה משנה איזה כרטיס קול יש לי במחשב? הרי אתה מחבר כרטיס קול כול מה שתרצה יעבוד לא ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה: http://www.dealtime.com/xPF-Creative_Labs_Sound_Blaster_Live_Digital_Dolby_5_1_ יהיה יותר טוב מהכרטיס האון בורד של הלוח? (REALTEK) לוח K8NF9 של גיגהביט - גם 6 ערוצים או ההפך? במה השינויים בין הכרטיסים מתבטאים? עריכה: תודה על התשובות :-\
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם (: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ( 915GAV של INTEL ) ורציתי לדעת אם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=252 אני רוצה שהאיכות שמע תהיה יותר טובה, וגם הבנתי שכרטיס קול שלא מובנה בלוח אם אמור להוריד קצת עומס... או שווה לי להשקיע יותר ולטווח הארוך יותר ב http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=252 ? או שאתם חושבים שבכלל לא שווה לי להחליף? ( אני שוקל בקרוב לקנות מערכת 5.1... )
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש שיפור או הבדל מהותי בין כרטיס קול חיצוני ולבין כרטיס קול מובנה? כמובן שהרמקולים פה קשורים ואני משתמש במערכת סטריאו פשוטה כרגע של pannsonic (סתם אחת ב1000 שקל). כרגע יש לי כרטיס קול מובנה במחשב שלי ואני מתכוון להשתמש בו לעריכת סאונד ויצירת מוזיקה כמובן שהיצרן מתהדר ב7.1 ערוצים וHDaudio וכדומה... ובמחשב של אחי יש כרטיס קול של ESI JULI@ ועניין אותי לדעת עד כמה יהיה הבדל כי גם אם הכרטיס הרבה יותר טוב עד כמה אני יצליח להבחין בזה בגלל הרמקולים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש איזה משהו שלא ברור לי. יש לי לוח מדגם 8RDA3+ של EPOX עכשיו בעיקרון הכרטיס קול שלו מבוסס על הבקר של ה סאונדטורם של NVIDIA, אך הקודק הוא של C-Media, עכשיו הדריברים של הכרטיס בפועל הם של C-Media. ומה שאני לא מבין זה למה יש ל Nvidia דרייברים לכרטיס קול אם בסופו של דבר הדרייברים מסופקים ע"י החברה של הקודק (שזה לא NVIDIA בשום מקרה), כי אני לא הצלחתי להתקין את ה כ.קול עם הדרייברים של NVIDIA, זה רושם לי שהתוכנה לא זיהתה כרטיס קול SounStorm וההתקנה לא יכולה להמשיך. עם מישהו מכיר את העניין לפרטים אני אשמח לדעת מה קורה פה. תודה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356169 Auzen הכריזה על כרטיס קול מבוסס שבב X-Fi שנקרא Auzen X-Fi Home Theater HD' w/EAX 5.0. הכרטיס הנ"ל מגיע עם יצאת HDMI (כמו הכרטיס החדש של אסוס ד"א, זה לא משהו חדשני שלהם). השאלה שלי היא כזאת - בהנחה שיש לי כרטיס מסך עם יצאת HDMI ועכשיו כרטיס קול שכזה עם יציאת HDMI - האם הכרטיס קול ינתב את הקול והווידאו ד"א היציאת HDMI? אולי הפוך? כי לא נראה לי הגיוני שניאלץ לחבר כבל אחד לסאונד וכבל אחד לוידאו - די הפוך לכל מה ש HDMI מביא עימו (סאונד ווידאו על אותו כבל). אני שואל כי אני יודע שבכרטיסים ATI למשל ה HDMI בכרטיס מנתב גם את הסאונד מהמערכת. לפ התמונה אני רואה שיש 2 HDMI אז אני מניח שאחד הוא כניסה (לווידאו כנראה) ובשני הוא מוציא את ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לאחר שחיברתי כרטיס טלוויזיה ארור שליד חריצי הPCI נמצאים הג'מפרים של כרטיס הקול,ולא מצאתי איך לסדר את זה חזרה הלך הכרטיס קול המובנה בכל מקרה עכשיו יש לי Creative SoundBlaster לא בגרסאת הLIVE, בקיצור הכרטיס הזה ממש לא משהו,במשחקים יש לי רעש נוראי לפעמים במשחקים שהשיר של המשחק עולה שטוען את המפה או לפעמים בשירים עם גיטרות שומעים רעשים כאלה "טסס טסס.." וזה מעצבן חשבתי ללכת על CREATIVE AUDIGY SE כי בKSP הוא עולה 190,אני שם דגש על שישמעו אותי טוב במיקרופון ושמיעה איכותית במשחקים,הכרטיס הזה בסדר לדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אחרי שקניתי רמקולים Z5500 של לוגיטק, הגעתי למסקנה שכרטיס הקול במחשב הנייד שלי פשוט מבזבז אותם. אחרי בדיקה קצרה בשוק המקומי ראיתי שבעצם למחשבים ניידים אין הרבה פתרונות USB. שללתי באופן אוטומטי את הכרטיסים הבסיסיים מאחר ואין להם תמיכה ביציאות דיגיטליות ולכן לא הרווחתי פה שום דבר. בעצם נשארתי עם שני דגמים: Creative SB Live 24bit USB Creative SB Audigy 2 NX נכון, יש גם את דגם ה-ZS בתצורת PCMCIA למחשבים ניידים, אבל הוא גם מקפיץ את המחיר וגם אני לא אוכל להשתמש בו אחר כך במחשב רגיל אז אני מבקש לא לזרוק הצעות עליו. למי שמעוניין, טבלה שמשווה בין הדגמים הניידים של קריאטיב אפשר למצוא פה: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס קול ממש מצויין שנמצא על הלוח NF7-SL לא הייתי מרוצה משום כרטיס קול בצורה כזאת על שום לוח אם והיו לי המון לוחות. עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת ל AMD 64 BIT ואני מתכוון לרכוש את הלוח הנ"ל EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb שיש עליו כ"ק channel Onboard sound from Realtek ALC850 Audio with Digital SPDIF and Automatic Jack Sensing feature 8 השאלה שלי האם הכרטיס הזה של REALTEK יכול להשוות באיכות הקול ל SOUNDSTORM שלי ? וממש לא איכפת לי שהוא 8 ערוצים ה 5.1 שלי מספיק לי מעל ומעבר.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ראיתי את הביקורת וסיקרן אותי לדעת מה הביצועים של כרטיס הקול שלי CREATIV 5.1 LIVE! DIGITAL הדגם הספציפי יותר הוא SB220 עכשיו כשהרצתי את תוכנת הביצועים האמורה קיבלתי תוצאות גבוהות יותר מהכרטיסי קול המצויים בביקורת אומנם לא בהרבה אך עדיין יותר גבוהים וזה נראה לי תמוה ביותר ואשמח אם אוכל לקבל הבהרה לגבי העניין... אני חייב לציין שאני משתמש באותה גרסת תוכנה 5.5 ובאותם מבחני ביצועים דו"ח ה HTML שיצא לי זהה לדו"ח הנתון באתר. הייתי מעלה את הדו"ח עכשיו אבל אין לי מושג איך מעלים קובץ HTML לרשת...
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בksp כרטיס קול ג'ניוס 5.1 ב85 ש"ח ויש בזיגזג אותו כרטיס ב140 ש"ח והשאלה שלי האם זה באמת אותו כרטיס או שבזיגזאג הוא יותר טוב בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אם הרמקולים הקדמיים במרחק של 80 ס"מ אחד מהשני, ואני יושב במרח של 2 וחצי מטר, אני מאבד את תחושת הסראונד? עם הרמקולים האחרויים אין לי בעיה לשים אותם במרחק גדול, אבל עם הקדמיים יש לי, זה יוצר מכל צד של הטלויזיה אבל מבחוץ.. יעני הטלויזיה היא 80 ס"מ רוחב, ויש לי עוד 50 ס"מ מכל צד שלה.. זה נוראי? אני יכול לתלות אותם אבל אז אני מאבד את הבאסים לא?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן 3.5X3.5 ויש לי שולחן פינתי שבפינה נמצא המסך של המחשב. איך אני צריך למקם את הרמקולים(5.1)? ============ X=מסך X|| || || || || ============
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-