עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. הרמקולים הישנים שלי לוג'יטק X220 הלכו לפח אתמול אחרי ששירתו אותי מעל ל 8 שנים חחועכשיו יש צורך בחדשים.. את האמת שהייתי סגור על הארמן קרדן סאונדסטיק 3 שמהיום שיצא סאונדסטיק אחד אני מפנטז לי עליהם ובמיוחד שיש לי חברים שטסים עוד כמה ימים לחול אז המחיר בדיוטי ממש משתלם.. אבל אחרי כל מה שקראתי בפורום כאן אני ממש מבולבל..למרות שכל העולם ממש מעריך את הרמקולים האלה אתם דיי נגדם.. אז אני בנאדם שאוהב לשמוע עוד הצעות ואז להחליט בעצמו ולא ללכת ראש בקיר ואחרי זה להתבאס.. בקיצור החדר שלי הוא דיי קטן(אני אמדוד אותו ואגיד לכם את מידותיו,אני מניח 250X270 בערך אולי טיפה יותר גדול) אני צריך רמקולים למשחקי מחשב אבל בעיקר למוזיקה..והחל ממוזיקה קלאסית ועד למטאל ובלוז וגאז וממש מה שבא לי …

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום חברים. היום קיבלתי טלוויזיית LCD, מה שסולל את הדרך למערכת מדיה מגניבה בבית, שמבוססת על windows 7 (את ה- LCD חיברתי עם כבל D-Sub 15, למי שמתענין). השימוש העקרי שלי הוא לראות סרטים בפורמט mkv, כרגע 720p, כי זה מה שהמעבד שלי מתמודד איתו וטוב לי עם זה. לפני כמה שנים קניתי DVDR והשאיפה שלי היא לחבר את המחשב אל המכשיר כדי להשתמש ב- רמקולים (5 + באס) כדי לצפות בסרטים. השאלה היא איך אני עושה את זה. למחשב שלי כרגע אין יציאות אודיו מתוחכמות, חוץ מהיציאה הרגילה לרמקולים (השקע הירוק) יש כאן תמונה שהעלה מישהו של ה- DVDR שלי, עם כל החיבורים - http://img12.imageshack.us/i/cimg1639.jpg אין ספק שאני יכול לחבר את היציאת אודיו הרגילה מהמחשב שלי ל- RCA האדום והלבן עם כבל שממיר, אבל אנ…

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  3. המכשיר הזה פשוט ענק הוא עושה הכל קורא וידאו קורא אודיו קורא תמונות מאחסן קבצי מחשב יש לו נפח של 20 GB והוא מקליט כמובן קול ווידאו הוא קליל, נורא קטן, ויש לו מסך של 4 אינץ' אני כבר התאהבתי בו אהבתי את הרמקול המובנה, תוספת ענקית... מחיר: 450$ (2020 ש"ח) לא מהארץ. תמונות מהמיני בוק שעשיתי לו : ליד השלט שלו וליד נוקיה 6100 http://rotter.name/User_files/nor/41b823595234ac5b.jpg בתוך הנרתיק (שנתפס גם בחגורה) בעריסה גודל ביחס ליד

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  4. יש לי טלוייזיה של LENCO ואני לא יודע איך להגיע להגדרת שיטת שידור. אני רוצה לחבר PS2 והוא בשיטת שידור NTSC. מישהו יודע איך משנים שיטת שידור של הטלוויזיה? נסיתי בשלט שחקתי בכל דבר אפשרי ב- MENU ולא הצלחתי. מישהו יכול אולי לעזור לי? בנוסף נכון כשמחברים למשל DVD\PS2 יש שלושה כבלים לחבר צהוב, אדום ולבן. כמה חיבורים כאלו אמורים להיות בכל טלוייזיה? זאת אומרת אין אפשרות לחבר גם DVD וגם PS2 במקום כל הזמן להחליף בינהם? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by shahar77,

אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. היי, לפני שלושה ימים קיבלתי הודעה סופית מאחד ממנהלי האתר שאישר לי לכתוב ביקורת על המכשיר הנ"ל (שכמובן רכשתי לא מזמן). המטרה העיקרית שלי זה להשוואות אותו לדגם הקודם (H1xx) וכמובן לשאר המתחרים, הבסיס לביקורת שלי תהיה הביקורת המעולה על הסדרה הקודמת שנכתבה על-ידי עמרי עמוס - לחץ פה לביקורת אני יתחיל לכתוב את הביקורת מחר, ויעדכן אותה פה תוך כדי, שהיא תהיה מוכנה אני ישלח אותה לפירסום בעמוד הראשי. כל מי שרוצה לעזור (כל בעל מכשיר מסדרת H3xx שרוצה להגיד משהו בקשר לביקורת\מכשיר) מוזמן לעשות זאת או פה או דרך הודעה פרטית אלי. עריכה - דרך אגב, לי יש את הגרסה הבינלאומית, לא האמריקאית. עדכון אחרון: הביקורת מוכנה ב200%, רק תמונות חסרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי פה זרוקים 2 כרטיסי טלויזיה: 1: avermedia EZMaker USB2.0 ו2:philips LifeView Fly Prime 30 עכשיו ברצוני להמיר באיכות מיטבית ככול שאפשר (בכל זאת זה קלטות ישנות מאוד) את הסרטים לקובץ וידאו ולצרוב אותם.. איזה כרטיס יהיה הכי מתאים למשימה ? איזה יותר מומלץ? ואיזה אתם ממליצים להשתמש שתעשה לי את זה באיכות הכי טובה שניתן ולא תיפגום באיכות? ואיזה הגדרות אני צריך להגדיר שם שינתן לי איכות הכי טובה?יש שם yuy2 codec וכל מיני כאלו מקודדים שאני לא יודע מה הכי טוב וגם אפשרות אפשרות שתיהיה בתוכנה אופציה לחיתוך קטעים ופיצול..והבהרה של התמונה(כי חלק מהסרטים שאני ממיר מהקלטת זה סרטים שכבר עברו המרה ממסרטה ושם התמונה קצת חשוכה... ניסיתי לעבוד פעם עם התוכנה Ulead VideoStudio אבל הי…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by gdilan,

מדריך לשימוש ברוקבוקס עם אלבום ארט לבקשת Lironch רק שלא תגידו שאני עצלן בכל מקרה סליחה על איכות התמונות היד שלי לא הייתה יציבה היום והייתי בלחץ קודם כל תורידו סקין שתומך באלבום ארט - דוגמא טובה http://www.pdapoint.net/modules.php?name=F...st=0entry1483 הרוק בוקס שלך חייב להיות בגרסא 0.62 ומעלה - תוריד את זו הפונקציה כבר בפנים http://rockbox.audiostuff.info/rb-exp-20060324-1615.zip אם אין לך רוקבוקס - תתקין יש מדריך בנעוץ הלאה, חלק מה WPS תומכים בתמונות ברזולוציה 75X75 וחלק ב 100X100 שים לב לזה. אני משתמש ב THEME הבא HiPOD_CA שעובד עם קבצים ברזולוציה 75X75 כאן ישנה תוכנה מעולה שקוראים לה Album Cover Art Downloader 1.6.0 תורידו http://www.mympio.com/index.ph…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון (מקווה שכן) בעיקרון אני מחפש לקנות כרטיס קול חיצוני, מיקרופון ומקלדת שליטה. אני לא רציתי להספים אז פתחתי דיון משותף. התקציב הוא 1300-1400 ש"ח. אפשרות לחריגה ל-1600 ש"ח אם אין ברירה. יש אפשרות לקנות גם בחו"ל. הדגמים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: M-Audio M-Track plus מיקרופון: Shure sm-57 מקלדת שליטה: Miditech i2 control 25 מה אתם אומרים? אם יש לכם חוות דעת או המלצה לאחד מהמוצרים הללו אשמח לשמוע גם כן בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by teddy85,

החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by yomanet,

רכשתי מסך LCD מדגם FUJICOM 32.. בנוסף קיבלתי חיבורי HDMI מוכספים אשר אמורים לתמוך בצפייה לLCD [חיבורי DVD +כבלים] עם החיבורי YES לא הייתה בעיה והLCD משדר תמונה + סאונד עם החיבורי DVD אני מקבל רק תמונה ללא סאונד בדקתי עם חיבורים רגילים [כבר עם שלוש יציאות אדום לבד צהוב] ונשארתי עם אותה בעיה תמונה ללא סאונד יכול להיות שצריך לשנות אופציה בהגדרות DVD? אמנם ניסיתי ואינני פתרתי את הבעיה..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by kinggil,

תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by Guy King,

שלום, שמעתי שהפדים שלהם נוטים להתבלות אחרי כמה שנים. יש מקום בארץ שניתן להשיג בו פדים חלופיים? במסגרת האחריות לכל החיים, החלפת הפדים כלולה? ולמי שיש את האוזניות - הפדים אכן מתבלים? תודה

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  17. יש לי כרטיס קול סאונד בלסטאר לייב 5.1 של קריאטיב ורמקולים קריאטיב 1+2 סאב דגם אינספייר השאלה שלי היא כזאת יש לי בכונן הcd יציאה דיגיטלית וגם בכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית. אני כרגע מחובר ביציאה אנלוגית רגילה .עם אני יחבר את הכונן +הכרטיס ליציאות הדיגיטליות העם אני ישמע יותר טוב דיסקים או שלא יהיה שינוי? ואיפה אני מוצא חיבורים כאלה מה שיש בחנויות מחשבים זה רק חיבורים אנלוגיים. תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. Started by zuriiii,

חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס טלוויזיה. בעיקרון אני מעוניין להקליט תכנים מערוצי hot. אם זה חושב אז יש לי מסך 23'. תקציר: 350-400. אני הולך להזמין מpandas אז: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282 תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי את זה, נכון שהמחיר שלו גבוה יחסית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=28582 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. שלום, אני מבקש את עזרתכם בבחירת טלויזיה 32'' הטובה ביותר בתקציב של עד 4000 ש"ח המטרה העיקרית חיבור למחשב לא אכפת לי גם אם איכות התמונה בשידור רגיל תהיה פחות טובה... תודה לכולכם...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. Started by yonir,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אם אפשר את ה-PDF שלו זה יהיה מצויין... וכל אתר שמפרט עליו יהיה מצויין!!! והאם יש לו ID-3 tag, ואיפה ניתן לקנות אותו בדיי זול... תודה רבה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by amitos80,

שלום חברים אני מעוניין לחבר את המחשב לLCD שלי אלחוטית. יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחפש מוצר שיעבוד ב WIFI (לא חייב) אבל שמתחבר ליציאת VGA כדי להעביר תמונה באיכות טובה... אם למישהו יש המלצות למכשיר כזה או פתרון אחר שמעביר תמונה באיכות טובה מספיק לראות סרטים אשמח לשמוע תודה מראש עמית

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.