עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by emilio,

אני רוצה לקנות TV LCD כמובן. השאלה מה אומר HD READY. האם כוונה לתוספת שאני אצתרך בעתיד להוסיף בכדי לראות שידורי HD? ואם יש לי כרטיס מסך שיש HDMI (יש גם HDCP) אני אראה שידורי HD?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. איזו טכנולוגיה עדיפה ? מה חשוב לשים לב בקנית טלוויזיה כזאת או אחרת ?

3. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  5. קניתי רסיבר שמסתבר שלא מעביר סאונד דרך הכניסת hdmi ואני צריך לחבר אותו עם כבלים נוספים בשיטה הקלאסית.. מה שרציתי מהתחלה זה להעביר תמונה+אודיו דרך הhdmi כפי שמקובל , מעבר לעניין החיבורים רציתי לדעת האם יש הבדלי סאונד בין audio שעובר דרך הhdmi לאודיו שעובר דרך כבלים רגילים , לרסיבר יש digital surround 96/24 ו dolby digital pro logic 2 אבל הסאונד לא עובר בכבל hdmi...רק תמונה מה אתם אומרים על זה ?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  6. שלום,עוד מעט אני קונה מסך טלוויזיה 32 אינץ׳ ורציתי לחבר אותו למחשב. במחשב יש לך זוג יציאות Dvi בכרטיס מסך יש לי גם spdif. אם אני אחבר את הSpdif מהלוח אם לכרטיס מסך ,ואחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם מפצל dvi-i לhdmi הקול יעבור וזה יעבוד? אשמח גם לדעות וגם להצעות אחרות בנוסף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shuy,

אני מחפש כרטיס כזה שיודע לדחוס ל-DIVX בחומרה ,מישהו מכיר כזה?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by tomikos,

אז ככה, יש לי מודם של הוט שמחובר לקו באמצעות כבל COAX הבעיה היא שהכבל שהם שמו לי קצר לי מידי ואני לא יכול לשים את המודם איפה שאני רוצה אני רוצה להזמין כבל חדש מאיביי, השאלה שלי היא אם כל הכבלים האלה אותו דבר והאם כל כבל כזה יעבוד לי? למשל זה: http://www.ebay.com/itm/15FT-RG59-COAX-COAXIAL-WHITE-CABLE-TV-RG-59-HDTV-F-TYP-/290564828394?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a7036cea (מצטער אם זה לא הפרום המתאים תמחוק)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ZUMARA1,

שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Dante_9,

האם הוא נחות יותר מ- HDMI TO HDMI?מה לגבי כבל 20 מטר? האם משתלם לקנות או שמה האיכות ירודה?

11. Started by oneworld21,

האם יש כזה דבר כבל שממיר מ svideo ל component ? חיפשתי המון באינטרנט ולא מצאתי כזה דבר אם יש תוכלו לעזור לי מאיפה קונים? בגדול הבעיה שלי היא שיש לי: * כרטיס מסך GeForce עם tvout + יציאת svideo * טלוויזיה עם כניסת RCA וכניסות component הכרטיס היה מחובר עם tvout לטלוויזיה ובזמן הפסקת חשמל נדפקו לי שתי היציאות (גם הצד של הטלוויזיה וגם הצד של הכרטיס מסך לא עובדות ועכשיו אין מצב שאני יכול לחבר ב RCA רגיל את הטלוויזיה למחשב) יש לי כניסות component בטלוויזיה ויציאת svideo בכרטיס מסך חיברתי את יציאת svideo שבמחשב עם כבל ממיר ל RCA בצד השני לטלוויזה לאחת מכניסות ה component של הטלוויזיה ורואים תמונה אבל בשחור לבן - אז חשבתי שאם אני יקנה כבל כמו שכתבתי למעלה זה יעזור כי זה יעביר …

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by d30DK,

שלום, יש לי מערכת קולנוע של סמסונג, בת כמה שנים, ואני בקרוב אעבור למבנה אחר ורציתי לדעת מראש אם אפשר לקנות כבל מאריך לרמקולים. החיבור שלהם נראה כזה: יש שני חוטים (אדום ושחור) שנכנסים לרמקול ולמערכת קולנוע זה חיבור אחד (לרסיבר). אשמח לדעת איך כבל מאריך כזה נקרא כדי שאוכל לחפש (באיביי למשל). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by the flower,

שלום, חשבתי לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול עם חיבור USB למחשב. הכונן אמור להחזיק בעיקר קבצי וידאו (סדרות, סרטים...). השאלה שלי היא כזו - יש לי בסלון טלויזיה LCD, עם חיבור USB ישירות לטלויזיה. כשאני מחברת Disk-On-Key אני יכולה לצפות בתכנים שיש עליו. האם אני אוכל לחבר את הדיסק הקשיח ישירות לטלויזיה באותו אופן בדיוק? זה יעבוד?? האם אני צריכה לשים לב למשהו בעת הקניה אם אני קונה אותו למטרה זו? המון תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by eyalll,

היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by weissby,

1) לאחרונה אני שם לב בכל מיני מכשירים הקשורים איכשהו לאודיו (אם זה רסיברים, או מכשירי הקלטה ברמה גבוהה וכל מיני דבירם בסגנון) יש איזה שקע שמאוד דומה לRCA רק שהוא בצבע כתום 2)במחשב אצלי איפה שיש תכניסת רמוקלים ומיקרופון, יש גם איזה שקע כחול באותם המימדים של השקעים האחרים, מה זה? ובנוסף, בכרטיסי קול טיפה פחות פשוטים למחשב, יש כזה איזה 6 שקעים במקום 3, מה זה כל אחד שמה? כאילו יש ממש צבעים שונים.. 3) אנלא בטוח באמת אם זה קשור לאודיו, אבל שוב על המחשב בצד האחורי מתחת לשקעי הPS/2 יש איזה שקע שנראה כמו הRCA הצהוב הזה של הוידאו ואיזה חבר שלי אמר לי שזה בעצם מעביר קול אבל לאדע אם הוא צודק או לא.. אז מה זה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  17. למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב סלוני שכולל כונן בלו-ריי. אני הולך להפעיל סרטים רק מהכונן ולא מההרד-דיסק - זה צורב גם. השאלה היא כזו האם צריך כרטיס מסך תומך HD או שמספיק לוח אם בעל יציאת HD למשל : M3A78 ASUS?? תודה רבה!

19. אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by or2077,

שמעו אני לא יודע מה אני צריך אם יש דבר כזה בכלל.... יש לי ממיר של הוט כבלים דיגיטלים.. יש לי מסך מחשב 19 של MAG לא דק וואד בומבה מפחיד להסתכל מצד (זה ממש לא יתרון).... עכשיו יש לי גם טלוויזיה בחדר של איזה חברה שהמציאו באותו הרגע.. טניסאקי או טנסיקיי.. משהו כזה ואני רוצה להעיף את הטלוויזיה.. יש אפשרות לראות את הממיר על הטלוויזיה , עכשיו אולי אני גם לא צריך לקנות כלום כי יש לי גם DVD APEX מקליט אם מישהו מכיר זה DRX8643... יש שם יציאת VGA אני לא אם זה אין או אואוט... כאילו אם זה מקור הקלטה כמו רוב הכניסות שם... או יציאה שאפשר לראות דרכה את הדברים וגם אם כן אני רוצה לראות טלוויזיה זמן שאני עושה משהו במחשב אז אני בכל אצטרף איזהשהו כרטיס כדי לראות עם תוכנה לא? סליחה על החפירה.…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס טלוויזיה של LEADTEK. הכרטיס הגיע עם שלט. כשניסיתי להפעיל את ה-Media Center של windows הוא דרש לחבר שלט ולא היה מוכן להתקדם בלי שלט, והוא לא זיהה את השלט של הכרטיס. האם אני עכשיו אדרש לשלושה שלטים? אחד לכרטיס טלוויזה, אחד לממיר הדיגיטלי ועוד אחד לרכוש עבור ה- media centerאו שיש פתארון יעיל יותר?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. אחר צהריים טובים לכולם. יש לי לוח אם של EPOX דגם 8KDA3J קניתי מסך 24 אינץ למחשב ועכשיו אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה, רצי לדעת איזה כרטיס טלויזה יכול להתחבר ללוח אם זה. אשמח גם לקבל המלצות לגבי כרטיסי טלויזיה. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  23. טוב אז ככה המשתמש שלי אבד אי שם לא יודע למה ולא משנה. שאלה לי אלכם חשבתי היום על להעביר את היצאות האחוריות של אותו כרטיס סאונד על הלוח לקדימה האם מישהו יודע איך ניתן לעשות זאת? $%^ הבהרה אני לא חדש כאן אני די ישן שנה בערך

24. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by AdiR^SiNaI,

יש אפשרות לקנות משהו שיתן לי אפשרות לחבר לכרטיס קול 3 רמקולים? בננה נראה לי קוראים לזה לא יודע

• 0 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים