עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by jean-paul,

האם הרסיבר הזה שווה 200$ ואם הוא ברמה סבירה למשתמש הבינוני? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=979163

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by jean-paul,

יש לי את הרסיבר הזה ושאני מנסה לשנות בהגדרות שלו את הרמקולים הקדמיים לקטנים הוא לא משנה לי אותם ואת האחוריים כן יכול מישהו יודע מה הבעיה? ועוד בעיה יש לי את ה dvd של lg שנקנה בדיוטי פרי הוא תומך בפורמט dtd וכשאני מכניס סרטים בפורמט זה הרסיבר לא מזהה לי אותו בפורמט dts מה יכול להיות הבעיה ,יש לי 5 רמקולים הקפיים קטנים של פירלס ללא סאב וופר :-\

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי יש לי AZTEC AMS 5.1 עם הכרטיס קול של EPOX8RDA+ ובהגדרות של של הרמקולים לפעמים הוא מעביר לי לבד מ 6 רמקולים ל 2...מעצבן! למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  5. כולכם יודעים בדיוק מהו המבחר בסכום הזה (בדיוק כמו שאני יודע...) על מה אתם אומרים ללכת ? ד"א מה ההבדל בין Creative AUDIGY X-GAMER Retail Sound Card ל- Creative AUDIGY SE Retail Sound Card וגם- Creative AUDIGY Digital Entertainment Retail Sound Card או שהשני והשלישי הם אותו כרטיס חוץ מהאריזה ? בכל אופן חשבתי לכיוון האודיג'י 2 שניתן להשיג אותו ב-400 ומשהו שקל... עריכה- עוד עניין קטן שמציק לי... מישהו יודע למה המחירים של הכרטיסים של הרקולס כל הזמן עולים במקום לרדת :

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by Dr-XP,

שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Bentz,

קודם כל, שלום לכולם, אני חדש בפורום כפי שאתם בוודאי רואים ולשאלתי... לאחרונה החלטתי שאני רוצה מערכת סאונד חדשה למחשב, כרגע ברשותי מערכת סטריאו (שעושה את העבודה בערך...) המחוברת לכרטיס קול מובנה על הלוח אם. לאחר קריאת כמה כתבות, סקירות וביקור באתרים שונים הגעתי להחלטה שהמערכת החדשה של Klipsch, ה Promedia GMX D-5.1 היא הבחירה שלי. ועכשיו לשאלה, או יותר נכון לשאלות , קודם כל, האם ניתן להשיג את המערכת בארץ? אם כן, מהו המחיר ומאיפה? דבר שני, איזה כרטיס קול כדאי לקנות עם מערכת הרמקולים הנ"ל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  8. אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום לכם אני רוצה לקנות מערכת רמקולים בסכום של 1000 שקל משהו כזה ויש לי 2 אופציות עיקריות כבר Creative ו YAMAHA עכשיו נציג את שתי המערכות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=652 והשנייה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982089 את שניהן אני משיג ב 1000 שקל ככה שזה אותו מחיר הייתי רוצה רק לדעת מה אתם חושבים המערכת מיועדת לחדר למחשב אם כי יש לי גם סוני 2 +די וי די ויש אפשרות לחבר אלייה את זה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  10. Started by someone,

נגן MP3 מבוסס על הארדיסק עם 10GB ב600 שקל? מישהו מכיר את זה? שמע אם זה טוב? אני חושב לקנות את זה כי 600 שקל בשביל זה לא נראה לי הרבה

• 45 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה ובהמשך גם קצת לקולנוע ביתי. ה-KRF-V6060D של קנווד עולה בוואלה-שופס 2000 ש"ח. שווה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by show_biz,

קיבלתי את game theater XP 7.1 של Hercules - המחשב זיהה אותו לאחר כמה ניסיונות - אך עדיין אני לא שומע כלום ?????? עשיתי disable לכרטיס המובנה בלוח והורדתי דרייבר מהאתר של הרקולס - מישהו נתקל בבעיה - אנא עיזרו לי - תודה!!!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. 1. אם אני לא טועה הם יכולים לייצר משהו כמו 450 או 500 WAT . איך זה יכול להיות אם בתמונות הרמקולים (סאטליטים ?) , לא הסאבופר, נראים ממש קטנים (האם זה ככה גם במציאות) ? 2. האם הם מערכת סראונד ששוה את המחיר שלה , כ-2700 שקל (בארץ) ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MagimiX,

יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by SoapSeller,

במשקל 160 גרם, 10 גיגה, 16 שעות פעולה, יציאות וכניסות(להקלטה!) אנלוגיות ודיגיטליות(אופטיות), תמיכה בווינדוס מדיה, רדיו ושלט. iRiver iHP-100: http://www.iriverjapan.com/product.php?product=iHP-100 Mech trans: http://www.minidisc.org/translations/iriver_ichp-100.html Some More Images(And The New SlimX 550): http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20030403/nhj.htm רק נקווה שהוא יהיה טוב במציאות כמו שהוא על הנייר.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by 0_o,

אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by פרעה המלך,

1. איך הופכים MID ל-MP3? 2. יש לי דיסקמן שקורא MP3 , צרבתי דיסק כקבצי DATA של MP3 והדיסקמן לא קורא לי אותו הוא כותב לי : session02 , למה זה קורה? מה אני עושה עכשיו? אני משתמש בnero 5 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  19. שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tusik,

שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by Dr-XP,

האם הריסבר הזה טוב ושווה קניה? http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=845655

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by massinvallus,

בהתחלה רציתי לקנות את ה AL ATP3 אבל לא נראה לי שאני יצטרך כאלה רמקולים אלא אם הם מאוד משתלמים... החלטתי לרדת בתקציב לרמקולים - נראה לי שאני יסתפק בכאלה ב300 שקל. אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע אז סתם ניחשתי סכום בעיקרון אני יקשיב קצת למוזיקה וישחק די הרבה... כמה אני צריך להשקיע ובמה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MotoCross,

אני מחפש את הרמקולים הכי איכותיים של 5.1. עש תקציב של 1000 שח. על מה אתם ממליצים :AR15:

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  25. קניתי SOUND BLASTER LIVE 5.1 ( לפי המוכר ) אבל ב DXDIAG ו DEVICE MANGER מופיע לי רק SB LIVE בלי 5.1 רציתי לדעת מחברה שיש להם בוודאות SB LIVE 5.1 מה רשום להם בדרייברים וב DXDIAG . 10X

• 0 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים