עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by agent007,

שלום אני מחפש אוזניות למוזיקה ואני רוצה את ההכי טובות שאפשר וכסף לא משנה. חשבתי על beats solo 3 אשמח לדעת אם יש יותר טובות ללא קשר למחיר

2. Started by ITAMAI,

אני קונה נגן mp3 ליום ההולדת שלי ורציתי לדעת מה עדיף אני מתלבט בין: muvo2: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21543 הוא קטן לא ניראה משהו אבל אפשר להשתמש בו disk on key ובשבילי קצת יקר וה imp550 של iriver: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21402 הוא נראה טוב יותר גדול יותר ועוד. אני יודע ששניהם עובדים בפורמטים שונים של זיכרון אבל בכל זאת לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. בבקשה תעזרו לי להחליט ואם יש להמליץ על יותר טובים בערך בטווח של 1100 עם חריגה קטנה כומו הmuvo. תודה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  3. מחשב acer aspire 5736z מחובר לטלוייזיה תומכת hdmi הכל טוב ויפה, בלחיצת function plus f5 רואים את המסך של המחשב על הטלוויזיה ברזולוציה מתאימה אך ברגע שאני סוגר את המסך או עושה את ההגדרה שיראו את המסך של המחשב רק במסך של הטלוויזיה ולא במחשב הנייד אז הרזולוציה משתנה והתמונה גדולה מדי וחלק גדול מהמסך מוסתר... ניסתי בטלוויזיה להקטין את התמונה אבל ללא הצלחה... תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תורידו פה - נערך. מישהו יכול בבקשה להוריד את השירים ולתת חוות דעת על איכות הקבצים? אני מקבל קבצים באיכות של 16/44.1 1411 kbps ואני רוצה לדעת אם אני עושה את זה נכון והתוצר איכותי ונשמע טוב לפני שאני צורב את שאר הספרייה. תודה, levelone.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by shakedd,

יש לי מערכת ק"ב ברמה גבוה אני עובד עם מחשב כול הזמן למוזיקה סרטים וכו... ( מחשב -> רסיבר -> רמקולים ) נשרף לי הכרטיס קול ישן לא משהוא מקצועי וקניתי כרטיס קול USB זמני והיה לי מחשבה בגלל שהמחשב מוציא את הסאונד דרך כרטיס קול לרסיבר אם יש אפשרות אם אני יקנה כרטיס קול אז הוא יעביר איכות יותר גבוה לרסיבר מה שיעלה את איכות הסאונד זה נכון??? אם כן אבקש המלצה לכרטיס קול איכותי חג פסח שמח ותודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי 2 מחשבים לאחד כרטיס קול GTXP והאחר יש לו כרטיס קול OB של רילטק שני המחשבים מחוברים לרסיברים עם כבל קואקס כיצד אוכל לנצל את ה5.1 במחשחק עם הקואקס כי 5.1 זה עובד לי רק עם כבלים רגילים לכניסת המולטי CH ברסיבר וקואקס מעביר לי רק סטריאו למרות שסרטי DIVX הוא מזהה בעזרת הקואקס 5.1, כלומר בWIN, ובGTA דולקות לי 2 נורות חיווי רמקולים ברסיבר ובסרטים 6.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. טוב חבר'ה אז בעיקרון אין דרישות ספציפיות מיוחדות. הטלויזיה עתידה לשבת בסלון ולהיות מחוברת לממיר של hot . יש אפשרות בעתיד שהיא תחובר לממיר המיוחד שאמור לצאת עם ה Full HD וכל הבולשיט (אם אמרתי משהו לא קשור שכחו מזה סליחה מראש)אז רק שתהייה אפשרות מבחינת חיבורים. אם חריגה קלה תיקח אותי רמה אחת קדימה אז אפשר לחרוג טיפה אבל בעיקרון התקציב הוא עד 5K . Lcd או פלזמה אתם יודעים הכי טוב. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!. עריכה: תיקנתי ל HOT . היה כתוב משהו אחר בטעות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Adar Tzivion,

האם הסטרימרים של החברה רוקו מומלצים לקנייה? התכנון הוא לעשות מנוי לנטפליקס ולצפות באמצעות זה בטלוויזיה. אני יוכל להזרים מהמחשב שלי סרטים לסטרימר?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. חשוב לי שתהיה שליטה על הווליום באוזניות וגם שאורך החוטים יהיה שווה(באוזניות שהגיעו איתו אז משום מה החוט של האוזנייה השמאלית קצר החוט של הימנית,מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון?) וגם שיהיו אוזניות קטנות(כפתור, אפשרי עם קשת) אגב ראיתי מוצר נחמד של KOSS שהוא מעין כבל מאריך לאוזניות שפשוט הלבישו עליו פוטנציומטר וככה למעשה אפשר לחבר כל זוג אוזניות וגם יש VOLUME CONTROL... אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה בארץ אשמח לשמוע בקשר לתקציב: תזרקו הצעות אני כבר יחליט לבד

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  10. שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by eran256,

שלום לכולם, יש לי אייפון ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות בסביבות ה150-200 שקל, לא חייב להיות להם מיקרופון, ושיוכלו להיכנס לכיס, והם ישמשו אותי גם לריצה, רצוי לא קשת ועם באס טוב... אם כדאי להוסיף עוד לתקציב בשביל לקבל משהו הרבה יותר טוב אין בעיה רק לא להגיע לסכומים גבוהיים מידי, אני שומע שעה-שעתיים ביום.. ותמליצו לי על חנויות באזור המרכז (רמת גן, גבעתיים, תל אביב) תודה מראש ערן.

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by SoapSeller,

אחרי שקניתי מערכת חדשה לסלון, וגיליתי כמה וכמה צלילים חדשים במוזיקה שאני שומע, התלהבתי. השימוש המיועד לאוזניות הוא סאונד נייד(אני מחזיק בנגן MP3CD של פאנסוניק שהאיכות שלו לא רעה, ומתכנן על נגן נוסף בעתיד...) מאוד חשוב שאוזניות יהיו סגורות, וימנעו מכמה שיותר רעשים לחדור אותן ולהפריע לחוויית השמיעה שלי. אני מעונין להוציא בין 700 ל1000 שקל(עדיף כמה שפחות ). אז, מה כדאי? ואיפה כדאי?(אפשרי גם חנויות באינטרנט שמוכנות לשלוח לארץ) בנוסף, האם כדאי להשקיע במגבר לאוזניות? (ראיתי שניתן להזמין בכמה מקומות מגברים שמקבלים ביקורות טובות ב50$)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. בחנויות למשל: http://tinyurl.com/yvws4e רשימת סקירות: http://tinyurl.com/3ager8 אני זקוק לאוזניות אלחוטיות טובות + מיקרופון ובינתיים ה- Plantronics Pulsar 590A הן היחידות שככל הנראה עונות על הדרישות שלי: שימושים, לפי סדר עדיפות: 1. שמיעת מוזיקה מהמחשב (לרוב MP3 ב-256M ומעלה אך גם AAC ו-FLAC מדי פעם). 2. SKYPE - שימוש אינטנסיבי. 3. צפיה בסרטים מה-HTPC בסלון (כדי לא להעיר את הילדות בלילה ) 4. גיימינג עצבני (FSP ודומיו). דרישות נוספות: 1. טווח קליטה ארוך (~5 מטר). 2. חיי סוללה ארוכים (~10 שעות על טעינה אחת). 2. איכות סאונד טובה בשמיעת מוזיקה. 3. איכות מיקרופון טובה 4. איכות בניה גבוהה לשימוש ארוך טווח. אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה בהן או לקבל המלצות על חלופות עדי…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! אני מחפש נגן בעל המאפיינים הבאים: משקל קל- ולכן מבוסס פלאש נפח של 512 מגה, עדיף 1024 סוללה מובנית נטענת אמין- שלא יתקלקל גם אם יש אחריות כי אין לי כוח וזמן לרוץ לתקן ובמחיר של 500-1000, כשאני מתכוון יותר לכיוון ה500, אבל משאיר חלון רחב מעט מאחר ואני לא מודע למחירים תודה מראש עידן

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Polk,

תמיד תהיתי... מה בדיוק רמת הרעש שמוציאות החוצה סוגים שונים של אוזניות פתוחות? אוזניות מהסוג הזה לא חוסמות רעשים חיצוניים... אבל עד כמה הן דולפות החוצה ובמה זה תלוי? למשל אם לוקחים את HD 600 שלא יצא לי לשמוע אותן אף פעם ונחשבות לטובות מסוגן, מה מידת דליפת הרעש מהן?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by bar820,

שלום לכולם! יש לי בעיה בחיבור טלוויזיה בנוסף למסך המחשב. כאשר אני מחבר רק אחד מהם הכול בסדר, כאשר שניהם מחוברים יחד המחשב לא מזהה אחד מהם. המסך מחובר ללוח אם ב-DVI והטלוויזיה מתחברת גם היא ללוח אם ב-HDMI. (לוח אם msi g41m4-f) אני עם ווינדוס 7 וחשוב לציין שכשהייתי ב-XP הייתה לי אפשרות לבחור בתוכנה של אינטל את מסך הפלט (מסך או טלוויזיה). בווינדוס 7 אין לי גישה לתוכנה של אינטל, רק דרך אפשרויות התצוגה של לוח הבקרה, ושם כאמור, הוא מזהה רק את המסך. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by LockOn,

אהלן, יש לי שני זוגוות של אוזניות XEARS מעולות ששוכבות לי במגירה כי המגעים בפלאג שלהם נהרסו.. הזמנתי לא מזמן פלאג מעפן בebay והצלחתי לתקן זריז בלי בעיות.. הבעיה היא שגם הוא נהרס מהר והיה לא איכותי. יש אפשרות לקנות בארץ או להזמין מחו"ל פלאג איכותי מחברה נורמאלית? כמובן שיהיה כמה שיותר קטן ולא מורגש, איכותי ורצוי עם מראה טוב. זוג אחד הוא סטאריופוני רגיל ובזוג השני יש גם מיקרופון (אי אפשר לוותר עליו) תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  18. שלום אני מרכיב מחשב לקולנוע ביתי אני צריך המלצה לכרטיס קול באיכות שיספק את מה שצריך אבל שלא יהיה יותר מדי יקר עד 1000 שקל אבל לחסוך כמה שיותר אבל לא להתפשר על איכות תודה לעוזרים..

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. האם ניתן לחבר אותו גם ליס וגם להוט? ואיך הוא מבחינת איכות תמונה באופן כללי? אני צריך אותו לשם הצגת שידורי טלוויזיה בלבד ולא לשם הקלטות, המרות וכו'.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  20. קניתי טלויזיה UK6100Y LG ואני חדש בתחום הטלויזיות החכמות. יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל אני רואה שיש מלא בעיות עם הצפיה בערוץ 1 דרך האינטרנט (זה נתקע כל הזמן) אז הייתי רוצה לקנות ממיר עידן פלוס, אבל אין לי מושג מה לקנות. אני רואה שיש מלא ממירים. מה אני צריך לקנות? מה ההבדלים בניהם? יש כאלה שמקליטים? מה הכי זול? והאם יש פתרון אחר זול יותר? 2. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. את הטלויזיה הישנה הייתי מחבר למחשב עם HDMI ולא היה שום בעיה, עכשיו זה פשוט לא עובד. אני רואה במחשב שיש זיהוי כלשהו של מסך נוסף, אבל אני לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את המחשב בטלויזיה. איך עושים את זה, והבנתי שיש כמה דרכים? אפשר לעשות את זה עם HDMI וגם בלי? דרך הWIFI?

• 8 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by alfus73,

שלום. יש לי עשרות קלטות וידאו בבית אשר תופסים שטח מדף רב ויקר. יש לי במחשב כרטיס מסך מסוג GetForce 6600 GT עם יציאת DVI ועם אני לא טועה עם יציאת VIVO. כיצד נראית יציאת VIVO? האם יש דרך באמצעות מכשיר הוידאו והמחשב שלי - להקליט את הסרטים אשר נמצאים על גבי קלטות הוידאו לקבצי מחשב??? אני מתכוון ללא רכישת DVD מקליט או מכשור היקפי נוסף אחר. תודה מראש על עזרתכם המועילה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by MotherShip,

שלום וחג שמח לכולם ! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות IN-EAR שישמו אותי בעיקר לריצות , בתקציב של 350 ש"ח מצאתי לעצמי את האפשרויות הבאות - CX55 SE102 האם ההבדל במחיר בין שני הדגמים מצדיק את עצמו? כי שמעתי על הCX55 הרבה דברים טובים ואם ההבדל הוא לא עלייה לרמה אחרת אז אני לא חושב שאני אהיה מעוניין להוציא עוד 200 ש"ח סתם ככה מהכיס .... אם יש לכם הצעות אחרות לתקציב הזה אני אשמח לשמוע ! אה ומה שמתנגן אצלי זה בעיקר רוק קלאסי ומטאל , למרות שאני לא בטוח שיש חשיבות לזה בתקציבים כאלה נמוכים ... עריכה: שכחתי לציין שחשוב לי שהצליל יהיה כמה שיותר נעים, לא ממש אכפת לי עד כמה הוא טבעי העיקר ההנאה בזמן הריצה ואין לי אפשרות להזמין מEBAY או כל דבר בסגנון ... עריכה 2: אחרי ישי…

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by ofir28,

שלום לכולם מהצצה קצרה בכמה מקומות ראיתי שיש רמקולים זולים באזור ה 200-250 ויש ב 400-450 את altec lansing ATP3 שהבנתי שנחשבים ממש טובים. המטרה שלי - שמיעת מוזיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים). לא מחפש איכות מדהימה (בגלל מגבלת המחיר) אבל רוצה שהטרבל יהיה טרבל והבאס יהיה באס ולא איזה ערבוביה עמומה בין כל הצלילים. האם ה ATP3 באמת שווה את ההפרש ונמצא בכמה דרגות מעל הזולים, או שגם רמקולים ב 200 של altec lansing או creative יהיו מספיק טובים? תודה, אופיר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.