אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מערכת 2.1 טובה או שיש מקום לשיפור ? (חדר קטן, אין מקום למערכת 5.1)
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קניתי את ה-x5l, הנגן מצויין, אבל מידי פעם מרגישים את תנועת מחט ה-HD, ושומעים נקישה, אני לא יודע אם זה טבעי או לא, זה לא נשמע כמו בעייה, אבל הבנתי שהם אמורים להיות שקטים...פרט לכך אין בעייה. ועוד משהו ... אני מעביר תמונות בפורמט הנתמך והוא לא מציג אותם וזורק הודעת שגיאה, מישהו נתקל במשהו דומה בנגן הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
גרסת PCI. בזאפ מצוינת נועה מחשבים כחנות היחידה שמחזיקה את כרטיס הקול, רק שאין לה אותו במלאי. מישהו יודע/מכיר חנות נוספת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אתמול היה לי קול והכול היה בסדר,פתאום היום אני מפעיל את המחשב ואין קול \= חשבתי אולי קרה משהו לרמקולים,אבל חיברתי אוזניות למחשב וזה לא עזר...עדיין אין קול! מה שמוזר זה כשאני מפעיל את כרטיס הטלויזיה-יש קול (הרי יש 3 צבעים של חיבורים-ירוק,אדום וכחול; אז הכרטיס מחובר לכחול) מהי בדיוק הבעיה ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור עם איכות באס טובה וגבוה אני שומע ראפ ואני במכון כושר אז אני צריך חזק ולא נוח לי IN EAR אז בבקשה לא לתת לי כאלה תודה ואני מחפש די דחוף
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קונה אוזניות למשחקים מחשב ולמוזיקה, שיהיה איכותי מאד. חשבתי ללכת על 3H SteelSeries איך זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון, זה ה-HTPC שלי. מעבד: AMD Athlon 4000+. זיכרון: 1GB 667MHZ. כ. טלויזיה: PVR 150 של האופנג לוח אמ: ASUS M2A-VM HDMI. דיסק קשיח: 500GB. מה עוד? מערכת הפעלה ויסטה עם Media Center. טוב. נתחיל מהבעיה הראשונה והמציקה ביותר. 1. יש רעשים סטטיים בזמן הקלטה תוכנית מהממיר. כבר כתבתי בעבר על הבעיה הזו ואני אכתוב שוב. הממיר מחובר ל-HTPC (לכ. הטלויזיה) דרך יציאת 21 פינים בממיר לכניסת RCA בכ. טלויזיה. ה-HTPC מחובר עם כבל קוקסיאלי למגבר ובשביל התמונה, כבל HDMI שמחובר לטלויזיה (שגם איתו יש בעיה... אפרט בהמשך). עכשיו, מה הבעיה? אם אני רואה "טלויזיה בשידור ישיר" דרך המדיה סנטר, הסאונד נתקע לפעמים לחצי שניה וכל כמה שניות יש קול כזה של פיצוץ מהרמקולים. רק כדי …
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-