אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
עקרונית אני צריך רק את היציאה של המיקרופון
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכשיו הרבה כסף ובא לי על רמקולים וכרטיס קול חדשים הרמקולים צריכים להיות לחדר ובעיקר למוזיקה ומשחקים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד בתקציב המפורט בכותרת אך מוכן להתגמש אם יש הבדל ששווה השקעה נוספת...על מה אתם ממליצים לקנייה בארץ? תודה לעוזרים מראש...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת ביקורת על הכרטיס קול של לוח האם הזה ? שווה להשקיע ב Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card ? יש לי מערכת ATLEC LANSING ATP3 וסאונד איכותי זה קריטריון חשוב בשבילי במחשב. בנוסף אני ארצה להתעסק עם הקלטות ועריכת מוזיקה. שווה להשקיע בקריאטיב או לחכות עם זה ?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בשביל להפעיל את המפרטים של 6000 ש"ח עם 4 גיגה זיכרון יש להשתמש במערכת הפעלה 64 ביט ,והכרטיס הטלויזיה pvr 150 אינו פועל בקטגוריה של 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון-נבדק מול התמיכה של הכרטיס. וכעת שאלה לחברי הפורום ,אני כן מחפש כרטיס שמגיע עם תמיכה למדיה סנטר ולויסטה 64 ביט עם 8 גיגה זיכרון ? במחיר של עד 400 ש"ח בעיקר דרוש לצפיה בלייב אני ממש זקוק לתשובה דחוף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי אני מחפש מארז HTPC אבל אני צריך שתהיה לו דלת או כיסוי קדמי כדי שהילד לא יכבה וידליק אותו כל הזמן - או יפתח את ה CD ויסגור - כי זה מאוד מעניין לראות אותו נפתח ונסגר שוב ושוב :-) אשמח להצעות... תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה, אנחנו מחפשים לקנות טלויזית LCD גדולה לסלון. הגודל המתאים הוא 42". שימושים: 70% הוט 30% DVD אני יודע שבשביל כבלים עדיף פלזמה אבל אני די מעדיף LCD מכיוון שיכול להיות שבעתיד אני אקנה HTPC. בכל אופן אני מעדיף LCD למרות שגם המלצות לפלזמות יתקבלו בברכה. תקציב: שבעת אלפים - שמונת אלפים שקל. ---------------- Now playing: The Velvet Underground - All Tomorrow's Parties via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלו ויכול לעזור בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום. לאחר מספר רב של נסיונות הגעתי למסקנה שהכרטיס קול שלי פשוט לא מספיק טוב להקלטות. אני מחפש כרטיס קול של לפחות 5.1 שמקליט באיכות טובה, ושלא ישבור את הכיס יותר מדי. אני גם צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 שלא תעלה יותר מדי כסף גם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הי, היום יש לי תרמקולים של קריאטיב T5400 שאני די מרוצה מהם אבל אני רוצה להחליף אותם למשהו חזק יותר ואיכותי יותר חשבתי לכיוון של LOGITECH Z-680 שהבנתי שהם מומלצים ויש להם DECODER שזה פיצ'ר ממש שימושי שמתי לב מלפני כמה ימים שבמספר חנויות הפסיקו למכור אותם התקשרתי לאחת החנויות ונאמר לי שהפסיקו ליצר אותם קצת התפלאתי אבל קיבלתי תשובה יותר ברורה מהאתר של LOGITECH מתברר שיצא דגם שמחליף אותו בשם Z5500 שזה פשוט שיפור של הדגם המוצלח Z680 מביקורות שקראתי על ה5500 אומרים שהם רמקולים מדהימים ונתנו להם 10/10 וכי הם בהחלט שיפור מהZ680 אבל עדין נותרתי עם שאלה אחת.. האם באמת שווה להחליף אותם מהרמקולים שיש לי היום כאילו ברור לי שאני יקבל שיפור כלשהו אבל עדין האם בסרטים ובמוזיקה השיפור הוא…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אשמח להסבר קצר לגבי כל ציר ב EQ על מנת לכוון אותו למצב הכי טוב לשמיעה של סרטים/שירים יש לי בעיה בסרטים של באס חזק מידי וקול חלש מידי\ אפקטים חזקים מידי וקול חלש כנ"ל במוזיקה הבאס מפציץ כשאין צורך ואי אפשר לשמוע את השיר כמו שצריך. תמונה של EQ: תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-