עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש את הקישור / שם של התוכנה לא מצאתי בחיפוש :\ התוכנה על שרתים של "קוד פתוח" וגם ניתן להוריד את הקוד שלה (אם זה יעזור לכם למצוא לי)

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by ameer_a7,

הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by Jack_g,

אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........

5. Started by benbig,

חברה מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך לפתיחת רדיו דרך ה winamp בבקשה.. נ.ב אני חדש באתר..

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  6. הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by zeez100,

צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by zxor,

שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים טובה 5.1 הבנתי ש5.1 פחות טובים לשירים זה נכון? אהה והתקציב זה 750 800 שקל

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by jelly,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by gshhar,

תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by amisu,

אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. היי אני צריך משהו בסגנון NECK MIC (המקרופון ששמים למרואינים בכתבות) אני מצלם כמה ספורטאים וארצה להקליט אותם מתאמנים ,לכן ארצה לרכוש נגן MP3 או דומה שיאפשר הקלטה ממיקרופון חיצוני ויהיה קטן מימדים ככול האפשר וכמובן ,זול ככול האפשר (אני צריך הרבה כאלה) המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?

19. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by ROEY--1,

קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by Exe,

אנשים. רציתי לשאול, במה מתבטא ההבדלים בין הכרטיס קול של הלוח אם לכרטיס קול מקצועי?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  23. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by maor676,

שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות לHTPC כרטיס TVR, המתחבר עם יציאת USB2, המכיל בתוכו קידוד מלא בחומרה, כמובן במחיר סביר (אין צורך בשלט), אך לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על כל ההגדרות. וכמובן תומך שיטת שידור PAL. אשמח להצעות, הכרטיס המקליט חייב להיות USB2 מכיוון שאין יותר יציאות של הלוח. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים