אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם אני ארגיש הבדל משמעותי ע"י השידרוג? (הכוונה לאודיג'י SE\VALUE)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
קניתי את הנגן MPIO FY600 עם 256MB אבל יש 11 חסרים... יצא לי רק 245MB.. מישהו יודע למה??????
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן חבר טוב שלי הוא כבד שמיעה, בעל תקציב גבוהה (600 ש"ח), ומחפש את הדבר הכי איכותי שמתחבר לסאונד הטלוויזיה ומעביר את זה באלחוטי במרחק של כ-4 מטר. מה הכלי הכי חזק בשכונה בשבילו? בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 5.02.2008 בשעה 22:03:58 !
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ביימים הקרובים אני קונה DVD - DIVX לסלון חשבתי ללכת על טושיבה בעיקבות ירידת המכירים החדה , לדוגמה : מכשיר DVDוSD360וToshibaו עלה לפני חודש בין 599 - 488 היום הוא עולה 299. מכשיר DVDוSD350וToshibaו עלה לפני חודש בין 870 -1740 היום הוא עולה 399 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&DB52461=52462&DB136317=136349 אז השאלה שלי היא כזות : האם שווה ללכת על טושיבה בתחום הזה ? (יש לי טלויזיה שלכם והיא מעולה) 2. מה ההדבל בין הדגם הראשון לשני שהזכרתי ומה זה HDMI ? - מחיפוש קצר הבנתי שזה קבל שמיתחבר לטלויזיית LCD , אין לי טלוויזיית LCD המכשיר עדיין רלונטי? תודה רבה עונים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 שעובד עם דיסקים של 8CM אלו של 250מגה היחיד שאני ראיתי זה הTEAC MP330: http://www.teac.com/DSPD/DesktopMP3.html שהוא בעיקרון מצויין רק מה יש לו 8 שניות של ANTISHOCK ל MP3 וזה קצת נורא, אז רציתי לשאול אם אתם מקירים משהו יותר טוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-