עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kinggil,

שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים חשובים בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by omer_ico,

אני רוצה לקנות מערכת לחדר.... אני צריך המלצה למערכת סטריאו טובה שתיהיה מחוברת גם לdvd וגם לשמוע מוזיקה והתקציב הוא בסיבות ה700 שקל ...לא יותר מ800 תודה...עומר..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by kolodov,

אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

5. *יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by alexxx2005,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Chymes,

יש לי מסך LCD רחב ברזולוציה 1440X900. הרזולוציה נחשבת ל-HD. הורדתי סרטון HD לדוגמא מאתר של Microsoft. הסרטון נראה טוב, אבל אין שם שום דבר מיוחד. אין שום דבר שגורם לי להגיד WOW! אני צריך להפעיל אפשרות HD דרך הדרייבר של כרטיס המסך או ש-HD פשוט אוברייטד?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by Bose,

הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Atom Mother Heart,

האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by miki20008,

1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by perrikus,

כן, כמו שזה נשמע... אין לי סטריאו ב-ATP3, זה קרה מתישהו ביומיים האחרונים. אני עושה את הבדיקה של ה- left/right בלוח בקרה של ה-nforce2 וזה משמיע לי את שניהם בשני הרמקולים. בשביל לבדוק שזה לא בעיה בכרטיס קול חיברתי רמקולים אחרים, ובהם הסטריאו עבד בסדר גמור. מישהו מכיר את הבעיה ויודע אם ניתן לתקן אותה לבד או שצריך לשלוח לתיקון / החלפה? תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?

20. אפשר ביחד אבל זה עולה הרבה כסף.. אפשר גם בנפרד אבל משהו טוב מנסיון שלכם

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by DeadHunt,

הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by deso,

אני רוצה רמקולים חדשים אז אני רוצה שתתנו לי עצות ואל תתנו לי הצעות של רמקולים עד מחיר של 100 שקל, רמקולים טובים.. אז אני רוצה לדעת ל100 שקל איזה RMS מומלץ ומהו בדיוק,הרכב רמקולים מומלץ 2.0 או 2.1 תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. אני ממש צריך טלוויזיה קטנה לחדר, אבל הבעיה היא שאני מחפש משהו זול אבל איכותי. במקרה נכנסתי ל-P1000 וראיתי את הטלוויזיה של PROSOUND, ישר חשבתי על נגן MP3 של אותה חברה שיש לחבר שלי, וכזכור לי - לא משהו. השאלה היא: האם הטלוויזיה טובה לדעתכם? למישהו יש כזאת או דומה (כלומר מאותן חברות לא מוכרות) - מה דעתך? http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7097538

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם אני מחפש את הלוח למערכת הHTPC שאני בונה(רק אינטל) העירו את תשומת ליבי ללוח אם הנ"ל-‏EG45M-DS2H של גיגה בייט אשר כולל את הציפסט החדש של אינטל הכולל עיבוד של תכני HD העיבוד כולל את כל הקודקים החדשים "תמיכה בהבחנה גבוה (High Definition) בסטנדרטים H.264, MPEG2, MPEG4, VC-1, WMV9" האם תכני MKV נכללים בקטגוריית הנ"ל? -האם הכרטיס יבצע להם עיבוד מקדים לפני העברה למעבד? אשמח לקבל תשובתכם לפני קניית הלוח אם יש מבחנים ברשת הבודקים עומס על הCPU כאשר משתמשים בלוח אם עם ערכת הG45 אשמח לקבל קישור תודה גל

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים