עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Fungus Funk,

אני בונה HTPC ורציתי לדעת איך יתקבל אם אני אחבר אותו לטלויזיה שהיא לא LCD או פלזמה ? [טושיבה 29' , לא שטוחה לחלוטין] לא לצורך לכידת וידאו אלא לראיית סרטים...והאם הכרטיס מסך יכול לשנות? בבקשה לעזרה....חוות דעת / המלצות וכל היוצא בזאת ! בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  2. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

3. Started by ranran,

קניתי בשעה טובה את הZ2300 מחול עכשיו שאני מחבר כאן אז עשיתי הכל לפי ההוראות ויש לי את זה שמשנה לשקע של הארץ(זה נקנה מאמריקה) אז בקיצור אני מחבר למחשב יש רעש חלש של זמזום ולא שומעים צלילם(הדריבר כבר מותקן שדרך אגב כבר קניתי X-FI) חשבתי אולי זה הX-FI אבל זה לא הוא חיברתי לטלוויזיה אותה בעיה של זמזום משהו יכול להגיד לי מזה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by leonid87,

אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by a55af,

רציתי לשאול לגבי עוצמת הקול ביציאה של כרטיסי קול. אני רוצה לחבר רמקולים ללא מגבר לכרטיס הקול, אבל העוצמה מאוד נמוכה ואין ברירה אלא לחבר רמקולים עם מגבר. הכרטיס קול שלי o/b ובקושי שומעים את הקול אפילו בעוצמה המירבית. האם יש כרטיסי קול שנותנים יותר עוצמה ביציאה. במחשב pentium 200 שלי הישן יש כרטיס קול של קריאטיב vibra16 בחריץ ISA שחיברתי את הרמקולים שלי ללא מגבר (שתבינו מדובר ברמקולים ריצפתיים של מערכת) אפילו בחצי עוצמה הקול היה חזק מאוד והצליח לסחוב את הרמקולים. (בעוצמה מירבית המוזיקה פיצצה את החדר). לבעלי כרטיסי creative audigy 2 value - האם יש לכרטיס עוצמה חזקה לרמקולים ללא מגבר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by powersoul,

אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by Kopi8,

היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by shlomi8,

קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by DuDeAss,

הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  19. http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  20. האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  21. הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.

22. Started by yigals,

רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  23. Started by Ofry_y,

שלום אנשים.. אני חדש פה...נראה לי פורום מאוד מעניין ומקצוני, ואני צריך עזרה קצת.. ההורים שלי מעוניינים מערכת קולנוע (רק רמקולים ורסיבר) עד 2000 שקל, גג 2500 , המוכר בחנות נתן לי תהצעה הזאת ב2400 yamaha htr 5730 רמקולים הדגם שהיה רשום זה : yamaha 240 זה חמישה רמקולים קטנים כולל סאב... מה אתם אומרים?? אם יש לך הצעות נוספות בתחום המחירים, תבורכו... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by gshhar,

תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים