עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by AppleJack,

שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by yuvalm2,

איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by langa,

מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?

5. Started by chenc,

שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?

6. יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by avi2014,

יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  8. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. אז ככה המגבר KENWOOD KRF- V6030D מקדימה שני רמקולים של AIWA לא יודע איזה דגם אבל דיי גדולים היו פעם של מערכת סטריאו , מאחורה רמקולים יותר קטנים של PIONNER וסנטר שעשיתי לבד. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים ולמרות שהם עובדים ושומעים בהם במגבר לא מוגדר שהם פעילים אלא רק הסנטר והצדדים הקידמיים . השמע מוגדר על פרו לוג'יק ובשום מצב אחר מסרב לעבוד , יש חיבור אופטי מאחורה , קיצר מי שמכיר את המגבר או ש/ו מבין בזה עזרה תתקבל בברכה , אני רוצה לפחות להפעיל את זה על דולבי דיגיטל ושכל הרמקולים יעבדו . תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

12. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by hell,

מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST

14. היי . אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  15. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by rafi-s-,

אני מחובר עם היציאה הדיגיטלית ובטסט אני שומע רק את שתי הרמקולים הקדמיים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  17. האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by Buffer,

היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.

19. Started by bv_beaver,

אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by UBS,

שלום בקרוב יהיה לי H340 ורציתי לדעת איזה אוזניות אשר לא "IN EAR" כדאי לי לקנות התקציב הוא בערך עד 700 שקל אפשר להתגמש ועדיף כלפי מטה אבל אם יש משהוא טוב במיוחד אז זה בסדר אני צריך אוזנות נוחות וניידות ושלא יגמרו את הבטריה של הנגן מהר אני חשבתי על PX-200 האם הם טובות ? או שאני אקח משהו אחר ? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by asafgolan,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by noambaum,

האם הכרטיס הזה טוב לבעל מערכת 5.1 \ 7.1 למשחקים וסרטים? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by shay999,

שלום לכולם, יש לי ארבע רמקולים וסאב. לא מזמן התקנתי ויסטה על המחשב ומעז אני לא מצליח להגדיר את הרמקולים האחוריים. למרות שהתקנתי את התוכנה של הלוח M עדיין לא עובדים ... יש לימשהו מושג מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.