עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by Cereal Killer,

אהלן ברשותי sony mdr-xd300 שמשרתות אותי נאמנה כבר מספר שנים, אבל הכריות שלהן (הריפוד מסביב לאזניים) התחילו להתפורר... היכן אני יכול להזמין ריפוד חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הציעו לי את המערכת הנ''ל בחנות של מוצרי Morel בכ 6000 שקל לפני הנחה. (4 וחצי רמקולים ו1500 מגבר) השאלה היא האם המערכת שווה את הכסף? ראיתי באתרים שאפשר להשיג את הרמקולים ב3600 ואת המגבר ב1372 (לפני הנחה) האחריות היא אותה אחריות (3 שנים) מערכת איכותית? שווה את הכסף? יש משהו אחר יותר מומלץ ממנה במחיר שלה? תודה רבה אנשים זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by LLLLiran,

אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!

8. Started by SALHOV62,

שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום לכולם אם אני יוכל בבקשה לקבל ממכם עצות לטלוויזיות טובות בגודל 32 אינץ ( כי המרחק הוא כמעט 3 מטר ) בתקציב של 400 דולר השימושים העיקריים הם לארות סרטים מהמחשב ( רגילים לא היידפנישן אבל אם אפשרי להכניס היידפנישן רדי זה יהיה טוב מאוד ) עוד שאלה בקשר ל- Z5500 כמה אינץ הבאס שלהם? תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Eacan VS Logitech VS Divoom למשחקים סרטים ומוזיקה עד 500ש"ח מי עדיף? EACAN A-600-II EACAN A200 Divoom XForce I 2.1 LOGITECH Z4E\I

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  11. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. מחפש אוזניות+מיקרופון חיבור USB למשחקים ומוזיקה... אין הרבה סוגים ואני לא ממש מבין אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. בזמן האחרון אני מתלבט רבות אם שווה להשקיע בכרטיס קול טוב למחשב, במטרה לשפר את התוצאה המתקבלת בסטריאו. אתחיל בכך שאפרט את הציוד הקיים ברשותי: Denon AVR-2105 Tannoy MX3 (קדמיים) Tannoy MX2 (אחוריים) Tannoy MXC (סנטר) הרסיבר מחובר ליציאה הקואקסיאלית (Coax) של כרטיס הקול המובנה (SoundMax) בכבל באורך 5 מ'. קראתי ביקורות על כרטיסים דוגמת ה-ASUS Xonar D1, Prodigy 7.1, Maya 44 המשותף להם הוא שלכולם (חוץ מה-Maya 44) יש רק יציאת S/PDIF אופטית. מכיוון שמדובר במרחק יחסית גדול בין המחשב לרסיבר, ומכיוון שכבר קיים ברשותי כבל קואקסיאלי באיכות טובה (של Monster) אני מחפש כרטיס בטווח של 600 ש"ח +- שיענה על הדרישות הבאות: -איכות טובה בסטריאו דרך היציאות האנלוגיות -העברת AC3 ו-DTS …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kabesar,

שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. שלום! אני צריך המלצה למערכת סטריאו בסכום של בערך 500 ש"ח- איכותית ככל האפשר. מהמערכות ששמתי עליהן עין: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719224 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401989 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704459 http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=109417&af=10 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593382 אשמח לעזרתכם! תודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by Silver Dragon,

אם הרמקולים הקדמיים במרחק של 80 ס"מ אחד מהשני, ואני יושב במרח של 2 וחצי מטר, אני מאבד את תחושת הסראונד? עם הרמקולים האחרויים אין לי בעיה לשים אותם במרחק גדול, אבל עם הקדמיים יש לי, זה יוצר מכל צד של הטלויזיה אבל מבחוץ.. יעני הטלויזיה היא 80 ס"מ רוחב, ויש לי עוד 50 ס"מ מכל צד שלה.. זה נוראי? אני יכול לתלות אותם אבל אז אני מאבד את הבאסים לא?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לחברי הפורום שלום רב! יש לי את הלוח האם הבא P5N7A-VM והסיפור /בעיה היא כזאת החלק של הרמקול שתקוע בדר"כ בכרטי הקול המבונה נשבר בתוכו ולא הצלחנו לחלצו משם המערכת תקינה ואנו שומעים אודיו ומוסיקה דרך היציאות האחרות של הסראונד היקפי או סאבפוור והכל טוב ויפה אולם לשמוע סרטון דרך האינטרנט (אין בעיה של מקודדים הכל מותקן ) וידיאו מוצג אבל לא מושמע אודיו בהגדרות של האדיו של REALTAK מסומן שהיציאה בדר"כ הראשית שצבועה בדר"כ ברוב המחשבים בירוק מזוהה שם החלק שנשבר כאילו לא קרה כלום לפי המסקנה שלי האודיו האינטרנטי זורם דרך שם ללא תועלת וזהוי הבעיה בקשת העזרה היא האם יש דרך לבטל את היציאה הראשית מאחורה בלי להשתמש ביציאות הקול מקדימה ולהגדיר יציאה אחרת בתור הראשית או יש משהו של תוכנה שי…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  19. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by irene,

שלום לכולם, אני מנסה לחסוך מעצמי צריבה של דיסקים בכל פעם שבא לי לראות סרט במסך 42". לכן, האם יש אפשרות לחבר את ה-DVD שלי לדיסק און קי באמצעות מתאם שבצד אחד שלו יש כניסת חיבור USB (בשביל הדיסק און קי) ובצד השני יש חיבור בננות או סקארט (בשביל ה-DVD)? איך נקרא מתאם כזה ואיפה אפשר למצא אותו במחיר סביר (מה זה בכלל מחיר סביר?אולי עדיף להזמין מחו"ל?) והאם השיטה הזו היא בכלל כדאית?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  21. ברשותי מחשב עם לוח אם של אינטל מסוג P35DP . אני משתמש בכרטיס הקול של SIGMA TEL שעל הלוח אם ותומך ב 7.1 ערוצים ( הורדתי עדכון דרייבר מהאתר של אינטל ופתאום זה הפך ל IDT ) . כמו כן מותקנת אצלי ערכת K-LITE האחרונה . חיברתי את היציאה האופטית מכרטיס הקול לרסיבר הקולנוע הביתי שלי ( דנון 1804 ) וקינפגתי את הרסיבר לקלוט את האות מהמחשב דרך הכניסה האופטית של הערוץ המדובר ברסיבר . הבעיה שלי היא שכאשר אני משדר אות של AC3 ? או DTS אני שומע רק את הרמקולים הקדמיים ( גם לא את הסאב ) ( יש לי דיסק DVD שעושה את הבדיקות ) . גם סרטי DIVX שמנוגנים על ה MEDIA PLAYER CLASSIC ויש להם פס קול DD עוברים אותו הדבר . על גבי ה AC3 FILTER נראה שיש 5.1 ערוצים ובבדיקה של כל ערוץ אכן מקבלים אות רק מהערוץ ה…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. בחוות דעות כותבים על שניהם דברים טובים, הבנתי שביאמה יש תוכנה לשיפור איכות MP3 אבל מישהו יוכל לתת לי קצת יותר פרטים בהשוואה של שניהם? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by gilgol,

אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by SMoKeR,

שלום לכם, לפני הרבה זמן רכשתי את ה- ATP3 ועד עכשיו הייתי מרוצה מהרמקולים עד הגג. הבעיה החלה לא מזמן, רעש רקע המגיע מן הסאב. הרעש אינו חזק אבל לא צריך להיות אודיופיל בשביל להבחין בו. אמנם הרעש אינו מתגבר כשמגבירים את הווליום אבל מספיק רק להדליק את הרמקולים בשביל לשמוע אותו. ניתקתי את כבל האודיו משני צידיו (מהיציאה בכרטיס קול ומהכניסה בסאב) והרעש ממשיך, לכן נראה לי שהבעיה היא חשמלית. לגבי אחריות, את המערכת קניתי ב KSP לפני שנתיים, ובלאו הכי לא נראה לי שהם נותנים אחריות על רמקולים. בכל אופן מה עושים עכשיו?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. אני מעוניינת להקליט תוכניות מהטלויזיה (לווין ייס) למחשב, היה לי כרטיס די "מעאפן" שמהר מאוד נהרס. טווח המחירים נע בין 200-250 שח. שביצוע ההקלטה יהיה טוב ולא כמו טלויזיה עם אנטנה (כמו בימים ההם). כמו-כן, איזו תוכנה כדאי להשתמש עם הכרטיס? הבנתי כי אני לא חייבת להשתמש עם התוכנה שבאה עם הכרטיס, אם כך הדבר על מה אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.