אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חברים יש לי רמקולים של מערכת סטריאו.. והיציאה שלהם זה חוטים כאלה.. (אני לא מבין בגרוש בזה.. דרך אגב איך קוראים ליציאה הזאת?) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו ולהפעיל תרמקולים על המחשב.. מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב, יש לי את המערכת עצמה גם. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להעביר כמה קלטות טייפ לתוך המחשב. חיברתי את המערכת סטריאו ע"י כבל מצד אחד קיימת בננה אחת המתחברת אל הכרטיס קול (LINE-IN) מצד שני יש שני ראשים אדום ולבן אם אני לא טועה (RCA) מנסה לבצע הקלטה ע"י תוכנת הקלטה ,לא שומעים כלום בקובץ שנוצר. אבקש את עזרתכם בנושא. תודה!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
*יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אם הרמקולים הקדמיים במרחק של 80 ס"מ אחד מהשני, ואני יושב במרח של 2 וחצי מטר, אני מאבד את תחושת הסראונד? עם הרמקולים האחרויים אין לי בעיה לשים אותם במרחק גדול, אבל עם הקדמיים יש לי, זה יוצר מכל צד של הטלויזיה אבל מבחוץ.. יעני הטלויזיה היא 80 ס"מ רוחב, ויש לי עוד 50 ס"מ מכל צד שלה.. זה נוראי? אני יכול לתלות אותם אבל אז אני מאבד את הבאסים לא?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יודע להגיד לי באיזה מקודד של MP3 כדאי להשתמש? אני מקודד שירים מדיסק בתוכנת CDEX. שם יש אפשרות לקודד בMP3 אך יש מספר גרסאות - I, II ,II.5. כשבוחרים גירסה I יש אפשרות לבחור SAMPLE RATE עד 48000 KHZ. כשבוחרים II יש SAMPLE RATE של עד 22000 KHZ. II.5 יש עד 11800 KHZ. רציתי לשאול איך זה משפיע על האיכות כי הגודל של הקובץ יורד כשבוחרים SAMPLE RATE יותר נמוך. ומה כדאי לבחור?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות סאונד שאליהם מיתחברים 2 רמקולים ואחת אני זורק ונישאר לי עוד 2 רמקולים ואני רוצה לחבר אותם ביחד האם יש דרך לעשות את זה למרות שיש מקום רק ל-2 אאם למשל אני ידחוף 2 חוטים לכל חור שמה...{טוב אנסה את זה בכל זאת..} אם יש איזו עצה אחרת.. עריכה:טוב חבר'ה זה עבד...!! וואו
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
צריך כרטיס קול שיהיה כמה שיותר איכותי בתקציב... אני כנראה יקנה מערכת 2.1 כנראה שזו תהיה ATP3 אם אפשר חריגה בקטנה אפילו משהו כמו 370-380 גג אז זה יהיה בסדר אם הכרטיס ממש שווה את זה. תודה לעוזרים,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת (מגבר+זוג רמקולים). אחרי כמה התייעצויות ובמסגרת התקציב נראה שה-revolution 5.1 יעשה את העבודה. יש לי כמה שאלות לגביו: 1)אמרו שהוא מתמחה במוזיקה, זה אומר שבמשחקים הוא ממש גרוע או שהוא גם טוב? 2)האם הדרייברים שלו טובים ויציבים? 3)למישהו יש אותו ויכול להמליץ לי עליו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
השגתי טלוויזית אל.סי.די 32 במחיר מעולה... לפי חבר שיש לנו שני טלוויזיות שלהם - הוא ממליץ האם למישהו יש עוד פרטים או ביקורות על החברה? היבואן שלה זה SG http://www.sge.co.il/home.asp ומהחברה זה מה שרשום: ויופיאה היא חברה קוראנית השיכת לקונצרן הענק INDTEK. החברה מייצרת כבר מספר שנים מסכי LCD ופלסמה בשיתוף טכנולוגי עבור כמה מחברות האלקטרוניקה הגדולות בעולם כמו LG ו- SANYO . לפני מספר שנים פתחה החברה מחלקת פיתוח משלה ומטרתה היא ליצור עליונות טכנולוגית שתביא את מוצרי החברה לרמות טכנולוגיות גבוהות. פיתוחי החברה הם בתחומי מפענחי התמונה והקול, מסכי פלסמה ו- LCD . תקשורת אלחוטית בתחום האודיו וידאו וכ"ו . ויופיאה קיבלה ציון לשבח כחברת טכנולוגיה מתקדמת מהקרן לדרוג טכנולוגיה בקוריאה …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות. אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אני קצת יודע על הבדלי אכות השמע לכן רציתי שתעזרו לי ותגידו לי מה ההבדל בין ארבעת אלו מונו סטריאו דואל צ'אנל סראונד תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-