עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by יניב51,

אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by homart,

שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. יש לי כבל SVIDEO בצד אחר ובצד שני כבר בננה צהובה ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזה הכרטיס מסך שיש לי הוא 7900GT זה הכבל שיש לי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by yuvalm2,

איפה באתר אני אוכל למצוא המלצות לכרטיסי טלוויזיה? איזה הבדלים יש בין כרטיסי הטלוויזיה השונים, ובאיז טווחי מחירים מדובר? האם כרטיס טלוויזיה מתחבר לפלט של הממיר הדיגיטלי, או שהוא משמש בעצמו כממיר? אני מופתע שאין שרשור שאלות נפוצות ביחס לכרטיסי טלוויזיה עדיין, כמו בפורומים האחרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בזה ורציתי לחבר את הממיר שלי של YES למחשב ולצפות דרך המסך. בגלל שקניתי מחשב חדש +מקלדת ועכבר שאני עומד להזמין אין הרבה תקציב.משהו בסביבות 200 ש"ח ומטה (חריגה של 10-20 ש"ח מקסימום.) כמו שאמרתי-אני רוצה לחבר את הממיר של YES למחשב ולצפות דרך הLCD. אני לא ממש מבין בזה אבל הייתי רוצה אפשרות של הקלטת תוכניות וכו. עוד דבר-אני לא ממש יודע איך זה עובד- אני יכול עדיין להשתמש בשלט של יס או שיש שלט מיוחד לכרטיס טלויזיה? הבנתי שאין הרבה אופציות ואין אפשרות בעצם להקליט תוכניות.(תקנו אותי אם אני טועה)? בכל אופן מצאתי את אלו: http://skypc.co.il/pl_product~LV200~12~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~17305~12~0.htm יש אפשרות אחרת? או שאלה הם האופצ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by RON_Xxx,

קניתי רמקולים של מוראל 5.1 NOVA והם אמורים להתחבר לרסיבר PIONNER VSX 517 עם איזה כבלים את ממליצים להשתמש.? ואם כדי לקנות כבל מיחד לסאב או אופטי.. וכמה זה יעלה אני הולך לשים את הכבלים בקירות גם אם זה משנה...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by avi2014,

יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות לHTPC כרטיס TVR, המתחבר עם יציאת USB2, המכיל בתוכו קידוד מלא בחומרה, כמובן במחיר סביר (אין צורך בשלט), אך לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על כל ההגדרות. וכמובן תומך שיטת שידור PAL. אשמח להצעות, הכרטיס המקליט חייב להיות USB2 מכיוון שאין יותר יציאות של הלוח. תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by asi2k5,

היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by Tommy,

Logitech Z-5300

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. אני רוצה לקנות DVD לחדר רציתי לדעת מה קורה שיוצאת גירסא חדשה של DIVX אם הDVD עדיין יוכל לקרוא את זה דרך אגב... אשמח גם לקבל המלצות לדיוידי במכיר של עד 700 שקל ועוד יותר אשמח למצוא לדגם ברמה של DVD משולב עם וידאו עד 1000+-

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by yosizach,

על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. לפי מה שכתוב הוא מתפקד ממש עם כל מה שצריך, איפה ההבדל בינו לבין כרטיס טלויזיה ? http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Products/Consumer+Products/PCTV+Tuners/PCTV+Analog_Digital+PVR/PCTV+Hybrid+Pro+Stick+%28320e%29.htm

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by danielb,

מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  21. Started by jcdenton1,

התקציב שלי הוא 300-400 שקל והמטרה שלי היא לקנות אוזניות טובות (לא כפתור) שישרתו אותי לשמוע מוזיקה ב-ZVM שלי. חשבתי על לקנות איזשהו דגם של סנהייזר אך רציתי להיות בטוח איזה אוזניות ישרתו אותי הכי טוב למטרה זו.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by Loui1410,

קניתי את הנגן MPIO FY600 עם 256MB אבל יש 11 חסרים... יצא לי רק 245MB.. מישהו יודע למה??????

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  24. איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים