עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. המעבד שלי - 2180(כן כן יודע הוא חטיאר כבר)בOC ל3 ג'יגה ,4 ג'יגה זכרון פנימי ומערכת הפעלה ויסטה. יש הרבה כרטיסי טלויזיה פנימיים במחירים זולים יחסית,הבעיה שאני פוחד שהמחשב יהפוך איטי בזמן הקלטה,יש המלצה לכרטיס טלויזיה (עד 200 שקל) שלא יכביד יותר מדי על המחשב? בנוסף,מה ההבדל בין האנלוגי לדיגיטלי?בהנחה שיש לי צלחת לווין,יהיה הבדל באיכות בין דיגיטלי לאנלוגי? ומשהו נוסף,את הכרטיס טלויזיה מחברים למסך,כן?יש כרטיס טלוויזיה עם יציאת HDMI? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגביי הרמקולים והרסיבר הבאים: זה הרסיבר: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=833 את הרמקולים יצא לי לשמוע ומאוד התרשמתי. לגביי הרסיבר, כאן יש לי התלבטות האם להמשיך בקו עם הרמן קרדון, או ללכת על רסיבר של פיוניר שאמור לתת לי יותר עוצמה. אלו הרסיברים: http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 http://www.netoneto.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=859 כמובן שאשמח לשמוע עוד דעות\הצעות תודה מראש על כל תגובה, עדו

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  6. Started by shpring,

שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by avi333,

מערכת שתכלול קדמיים אחוריים וסאב ומגבר ושישמעו בה טוב..... (קוראת MP3)

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by shlomi8,

קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by DuDeAss,

הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  11. http://hwzone.co.il/news/1149947817/41825/ לפי דעתי סוני תפסיד עוד פעם הבלו רי פשוט יקר באופן משמעותי מהHD DVD ולא נותן היתרונות משמעותים לרוב האנשים וגם המצב של הPS3 בתיקשורת הוא גרוע וקשה לי להאמין שהוא באמת ידחוף תבלו רי למעלה אלה להיפך הבלו רי יהיה אחד הגורמים שיורידו תPS3 למטה ביגלל המחיר ההתחלתי

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. האם יש מגברי סטיריו או מערכות קולנוע ביתי שההתנגדות שלהם 4 אום כי אני מתכנן לשים סאב פסיבי שהתנגדותו 4 אום בחדר שלי ?!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by Kopi8,

היי אנשים, אני מחפש אוזניות כפתור (in ear) שיחליפו את אלה של האייפוד. חשוב בעיקר האיכות והנוחות, אם הן לבנות זה יהיה נחמד. אין העדפה לחברה ספציפית, את האוזניות אני כנראה אקנה בחו"ל ככה שלינק ומחיר משוער יסיפקו כתשובה... בקשר לתקציב אני ממש לא מבין בזה, אני משער שמשהו כמו 30$ זה מספיק אבל אם יש משהו טוב במחיר גבוה יותר אני אשמח לשמוע..... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. אני משתמש הרבה אבל ממש הרבה בתוכנה team speak2 וכשאני נכנס אז שומעים אותי ממש אבל ממש חזר ואת כל מה שקורה בחדר שלי...(מאווררים,ציפורים...) ותמיד כדי שישמעו אותי כמו שאני רוצה וזה באמת כמו שאני רוצה שישמעו אותי אז אני נכנס ל volume control ואז ל wave in ושם אני ממניך את המיקרופון בדיוק בצורה שאני רוצה שהוא ישאר......אבל אז כשאני נכנס למשחק למשל קונדישן זירו אז המיקרופון מעלה את עצמו לבד לעוצמה הכי גבוה שלו ואני לא מבין למה....ואז כל מי שמדבר איתי מיתעצבן... מבקש עזרה דיי דחופה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by MidNighT RaceR,

ככה יש לי מערכת ישנה אבל הרמקולים שלה ממש ממש טובים, איך אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב שיפעלו איתם? אני יודע שזה לא כל כך קשור לנושא אבל זה הכי מתאים לפה השאלה שלי זה יותר אם כדאי מבחינת איכות וכאלה ואם זה מתאים למשחקים *אם למישהו יש דבר כזה אשמח לדעת אם כדאי ושווה לעשות את זה....*

16. Started by vasser,

יש לי היום את האוזניות של סנהייזר ה-CX300 ומה שאני לא אוהב בהן זה העובדה שהן לא ממש מסכימות להכנס לאוזן, ניסיתי להחליף את המתאמי גומי שבאים איתם אבל עם כל אחד יש יתרונות וחסרונות. בעקרון האזניות מצויינות (איכות צליל, באסים ...), אבל אני לא ממש מרוצה מזה שהן בורחות לי מהאוזניים. אני מחפש אוזניות אחרות באותה איכות או טובה יותר, כמובן, שגם נכנסות לאוזן אבל נשארות שם (אולי פשוט יש לי אוזניים מיוחדות ... ? ) ושעולות משהו כמו 250-300 שקל.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. שלום לכולם. חיברתי את הכרטיס מסך ( 7900GS ) ל LCD בעזרת כבל קומפוננט והתוצאות מעולות. רק יש בעיה קטנה, בסרטים שניסיתי לראות, לא רואים את הסרט על כל המסך.... ההגדרות: פורמט הטלויזיה שבחרתי הוא 720P HDTV רזולוציה: 1280X720 האם אני גם צריך להוריד סרטים באיכת 720P ואז אני אראה את הסרט על כל המסך או שיש אופציה לשנות משהו בשביל לראות אותו על כל המסך ולא רק חלק? אגב, שלא תחשבו שזה חלק קטן, אני רואה מלבן קטן יחסית לטלויזיה, ויש המון מקום פנוי בצדדים. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש, יניב (:

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  19. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

חבר'ה אני מחפש ביקורות על ה-X-Fi XtremeGamer היחסית חדש (לא ה-fatality) תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by orinabarro,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי את הכרטיס, הרכבתי אותו והכל היה בסדר. לאחר מכן הייתה לי בעיה באחד הזכרונות (חשבתי שזאת היתה בעיה גם בלוח אם ושלחתי לחנות אולם לא נתגלת שום בעיה). הרכבתי מחדש את המחשב, התקנתי את הכרטיס והפאנל הקדמי לא עובד. הוא מקבל חשמל (אם אני מרים את הפקק של החיבור האופטי אני רואה אור) אולם הוא לא מעביר סאונד לאוזניות/חיבורים אופטיים או קואקסלים. בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך לכרטיס קול והוא מחובר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by leonid87,

אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by niceguy22,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים