עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  4. Started by wrecker,

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by jelly,

שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שלום לכולם , אני כרגע עובד עם הדרייוורים שבאים עם הכרטיס אבל ראיתי שהם די ישנים . בעידכונים של WINDOWS UPDATE יש דרייוורים חדשים שהוא ממליץ להתקין אבל כל פעם שאני מנסה להתקין אותם המחשב מאתחל את עצמו באמצע ההתקנה.. מישהו נתקל פעם בדבר כזה ?! תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by Omer DA,

קנתי לאחרונה X540 וכשאני שומע שירים רושמים מהרמקולים האחוריים ממש ממש חלש אפילו שמשאר השלושה שומעים חזק(יש לי כרטיס 5.1 במחשב) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א אם זה משנה הכרטיס הוא מבונה..בלוח של abit,ip35-eי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by approx,

אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by moshed3,

יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?

14. המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by deyan,

שלום, משהו יכול לעזור לי בבחירה של כרטיס טלוויזיה שיש לו גם יציאה לטלוויזיה רגילה(S-VIDEO) וגם שלט למדיה סנטר תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום. אני חושב אולי לקנות מסך LCD 42 ב9000 ש"ח. השאלה אם במחיר הזה יש משהו טוב מספיק או שעדיף 37 מעולה? השימוש שלי ב LCD זה DVD טלוייזיה ומחשב. כמובן שאני מצפה מהטלוויזיה להריץ תכני HD יש משהו טוב מספיק ב9000 ש"ח ? תודה רבה ואם לא - כמה עולה 42 טובה שכן תעמוד בדרישות האלו ? המליצו לי על LG 42LB9 ועל Toshiba C3000 מה אתם אומרים ? שווה לרכוש את אחת מהם או שיש טלוויזיה טובה יותר? תודה רבה נ.ב (כמובן שזה לא חייב להיות FULL HD)

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. Started by avi2014,

יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by ROEY--1,

קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by coorva,

יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  21. שלום, יש לי מחשב עם 2 כרטיסי מסך שבכל אחד מהם יש יציאה אחת מסוג VGA וDVI. אני מצליח לחבר את הטלוויזיה והמחשב לאותו כרטיס מסך בו זמנית. השאלה היא האם אפשר לחבר את המסך לכרטיס מסך אחד בDVI ואת הטלוויזיה לכרטיס המסך השני בDVI. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. יש לי בלוח אם כרטיס קול מובנה של 8.1 ערוצים ככה רשום פה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321&ModelName=GA-965P-S3 עכשיו ראיתי בחנות כבל כזה http://213.8.106.75/pics/1/7/2/6/14476271b.gif האם כזה אני צריך לקנות?

23. Started by MoFo,

כמו שכתוב בכותרת... אני מחפש נגן איכותי וטוב עד 500 ש"ח, מה שחשוב לי זה חיי הסוללה ושתהיה סוללה נטענת אם זאת אפשרות... איכות כמובן כי על זה לא מתפשרים ואחרון אבל לא פחות חשוב זה הרדיו, קליטה טובה וכו'. אני חייל אז אני מחפש משהו שיחזיק מעמד בנסיעות, במכון כושר וכו'. רב תודות לכולם

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. אני חייב אוזניות ומהר הייתי קונה את הMX300/400 אבל אין אותם בחניות בסביבה... חשבתי על אלה http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15433&catid=930 איך הם? הם הרבה פחות טובים ביחס לMX? אם יש לך המצלות לאוזניות במחיר ה80 עדיף פחות אבל חושב שהם יהיו מאזור חולון והמרכז!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by yuval_e,

אחד כזה שידע לנגן ב-HD, עדיפות למשהו שהוא לא תוצרת סין. חשובה לי מאד איכות התמונה, אם הוא קורא או לא קורא DIVX זה פחות חשוב. תקציב פתוח.. תודה רבה יובל.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים