עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by Atom Mother Heart,

האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by BloodFist,

יש בעיה בכבל השמאלי הוא כבר לא פועל מאיפה אני יכול לקנות כבל חדש? (הכבל של האוזניות הוא יוצא... ז"א יש חיבור לכבל הם לא מולחמות...) עדיף באיזור המרכז או הצפון אם אפשר קישור לחנות באינטרנט עוד יותר טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10928 אממממממ זה לחדר של 4*3 משו כזה... למישו כאן יש אותם? ועד כמה זה איכותי?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  5. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by asi2k5,

היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by yosizach,

על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by ameer_a7,

הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by EVGA-yuvalll22,

היי חבר'ה... אני מחפש כרטיס קול טוב למערכת Z-5500 עד 500 שח בתודה

14. Started by trxman,

השימוש יהיה בחדר ילדים נתלה אותה מעל הדלת או משו. כמה אינ'ץ אתם ממליצים ? תקציב : 1200 שקל , תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by asafe10,

אהלן אנשים רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מחליט לבד איזה מערכת לקנות... אני רוצה מערכת איכותית וחזקה [במיוחד] התעניינתי עד עכשיו ב mega works של קריאטיב או ב z5500 של לוגיטק. עכשיו אני יודע [לפחות חושב ככה] שכנראה ה z5500 טובה יותר, אבל השאלה שלי היא אחרת...מה יותר משתלם לי???.. מישהו שמע על המגה וורקס?? שווה לי לקנות אותה או שעדיף לי להשקיע עוד 500 בשביל ה z5500 ??? [האם ההבדל (אם בכלל יש) שווה את המחיר הזה?] ואם יש למישהו הצעה למערכות נוספות היא תתקבל בברכה. מחכה לתגובות ממכם ולהחלטה סופית :-)

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by YoTaMi,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573#details או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1806 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by sos,

הכטיס קול המובנה של KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II או soundblaster live?

19. Started by Snatch,

מישהו יודע אם יש איזה שדרוג בעברית לiaudio m3 ?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by approx,

אז ככה אני צריך כרטיס קול בעל יציאה אופטית ראיתי את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4987 ורציתי לדעת איך הוא השימושים הם בעיקר סרטים יש משהו עד 400 שקל פלוס מינוס שעדיף עליו שיכלול יציאה אופטית ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Numi1989,

אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  24. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. אני רוצה לקנות לוח אם nforce 4 אבל אני צריך לדעת אם הכרטיס קול שלו הוא טוב ובמיוחד למערכת של 7.1 רמקולים או שכדאי לקנות כרטיס קול בנפרד

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים