אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
1) רמקולים aztech 5.1 יש ביקורת באתר 2) creative 4/1 הכי פשוטים inspire 4/1 מה מביין השניים עדיף
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים טובים לגיימינג כלומר אני אשתמש בה אך ורק למשחקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
סתכלו.. עד עכשיו הכל עבד טוב אבל היום רציתי למחוק איזה קובץ ובטעות מחקתי את intel audio studio ואני לא מצליח לשחזר את זה.. בלי זה אין לי רמקולים משום מה.. מישהו יכול לתת לי הורדה לתוכנה הזאת לגרסא 3.1/גרסא יותר גבוהה.. פשר עזרה???
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום .. יש לי קובץ וידיו WMV עכשיו אני רוצה להמיר את הקובץ הזה ל AVI כדי שאני אוכל לצפות בו ב DVD .. עכשיו כשאני ממיר את הקובץ אז נהיית בעיה בקול הוא לא הולך עם התמונה .. איך אני מסדר את זה?? ועל איזה תוכנות להמרה אתם ממליצים ?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאלתי לגבי הכרטיס הזה וכל מה שאני מקבל זה "יש בפנדה AUDIGY 2 ב480 שקל". אבל אני מאד אשמח לקבל מידע לגבי AUDIGY LS: האם הוא אמור לספק בנאדם שמשתמש ב2.1? ולא מעניינים שום פיצ'רים, רק איכות ואפקטים. כדי שלא תהיינה אי הבנות, מדובר בכרטיס הבא: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9476 במה AUDIGY 2 עולה עליו?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המארז החדש ANTEC 900 ואני מנסה למצוא איך לחבר את הפאנל הקידמי אוזניות\מיקרופון לכרטיס ולא מצליח !!!! דגם של הכרטיס הוא SB0240 ולא הצלחתי למצוא משהו ברור ברשת... תודה לכל מי שעוזר !!??
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי שני כרטיסי קולת אחד אונבורד סתם כזה 5.1 ואחד GTXP, יש לי רסיבר קנווד KRF-V4070D פשוט כזה וארבע רמקולים די מעפנים כשאני מחבר את הרסיבר לGTXP ביציאה דיגיטלית הוא פשוט משמיע סאונד בכל הערוצים, בלי סטריאו בלי כלום, השאלה שלי היא... האם אפשרי לחבר איכשהו את המחשב (אפילו עם הכרטיס האונבורד) לרסיבר ולשמוע בכל הרמקולים בסטריאו? יעני המגבר נותן לשמוע בכולם רק ב Pro logic או ב DolbyDigital או DTS וכו', אז אם יש אפשרות שהוא ישמיע פשוט בכל הרמקולים סטריאו? או משהו בסגנון?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ה akg k26p ? האם ה sennheiser px100 עדיפות? אני מעדיף את הakg בגלל שהם אטומות יחסית אבל אם הסאונד בpx100 משמעותית יותר טוב אני אקח אותן
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
*יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות למחשב סביבות המחיר 350 ש"ח... חשבתי על אלה איך הם ואולי יש המלצות יותר טובות...?! MDRV500DJ http://www.radio-electric.co.il/Product.asp?productid=389 תודה על התגובות מראש =]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-