עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  2. יש רמקולים למחשב בערך באותו מכיר של X 540 אבל יותר טובים מהם? ד.א בכמה אפשר למכור עכשיו רמקולים X 540 סגורים באריזה חדשה לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות לHTPC כרטיס TVR, המתחבר עם יציאת USB2, המכיל בתוכו קידוד מלא בחומרה, כמובן במחיר סביר (אין צורך בשלט), אך לא הצלחתי למצוא משהו שעונה על כל ההגדרות. וכמובן תומך שיטת שידור PAL. אשמח להצעות, הכרטיס המקליט חייב להיות USB2 מכיוון שאין יותר יציאות של הלוח. תודה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  4. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by powersoul,

אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מחפש כ.קול חדש בתקציב של עד 500 ש"ח. הכרטיס שיש לי עכשיו הוא SBLIVE 5.1 על רמקולים של לוג'יטק Z-640. מצפה להמלצות...גם ממך אנטולי (THE ALL KNOWING).

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  7. Started by omri_ro,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? כבר יומיים אני מנסה לגרום לזה לפעול ללא הצלחה. יש לי את השלט הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AC1&cart=1174021976861923〈=heb והבנתי שעם העינית שלו וGIRDERאני יכול להפעיל כל שלט שישלוט על המחשב, השאלה שלי היא איך?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by יניב51,

אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  9. נשרפו לי האוזניות שלי היה לי PRO LUX גדולות שומעים חבל על הזמן לפני איזה חודש וחצי רכשתי את הIAUDIO X5 אז חשוב לי שיהיה אוזניות חבל על הזמן.. עד 300 שקל .. משו טוב אבל .. מה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. Started by bluemail,

מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by shpring,

שלום לכולם . יש לי נגן : I-River H340 . ורסיבר YAMAHA : RXV-1000 http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv1000.html קניתי כבל שבצד אחד יש לו 2 חיבורים (למערכת), ובצד שני חיבור בודד לנגן . השאלה שלי : אני שומע הרבה רעשי רקע וצרצורים (ברמה כזאת שאי אפשר לשמוע ... ) . מה דעתכם ? יש משהו שאפשר לעשות בנידון ? מישהו ניסה זאת בעבר ? טיפים ? תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by shlomi8,

קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by sxsxservo,

יש לי דיסק קריוקי . לא מצליח להפעיל אותו על המחשב וכן גם לא מצליח לצרוב אותו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. אני רוצה משהו טוב של חברה טובה... (מבית טוב) חובה שיהיה חיבור DVI, כי אני מתכוון לחבר למחשב... אם יהיה אפשר להשיג גם תמיכה ב-HDTV זה יהיה ממש מצויין (אם צריך תוספת בשביל תמיכה כזאת אני אוסיף) שהרמקולים יהיה בחלק התחתון של הטלווזיה כדי שלא תתפוס הרבה נפח (מומלץ) הדרישות האחרות בכותרת... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  15. הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  16. Started by Check_Point,

נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה

17. הכותרת די אומרת הכל... 512 מגה , חריגה קטנה מאוד מה-350 שקל.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by liho,

הכותרת אומרת הכל..

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by JVC,

אני רוצה לחבר את הרסיבר למחשב החדש הבעיה שהמחשב בצד אחד של החדר והרסיבר בצד אחר... אז רציתי לדעת אם יש חיבור אלחוטי מהרסיבר למחשב... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  22. Started by masterb,

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  24. אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים