אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לקבל מכרטיס קול של creative יציאה דיגיטלית ואנלוגית באותו הזמן בדומה לכרטיסי קול און בורד AC97 HDAUDIO וכו' ... באודיג'י הוא נותן לי רק אפשרות אחת: או זה או זה , וצריך להכנס להגדרות בכדי לשנות. האם בדגמים חדשים יותר שינו אופצייה זו והם מאפשרים גם דיגיטלי וגם אנלוגי באותו הזמן ? המטרה כמובן היא להשתמש בדיגיטלי למוזיקה וסרטים , וביציאות האנלוגיות (5.1) למשחקים ע"י העברה פשוטה של המקור ברסיבר ולא תוך כדי שינוי ההגדרות במחשב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
איזו חומרה עלי לרכוש? האם מספיק כרטיס מסך או כרטיס טלויזיה? קיבלתי הצעה מגורם חיצוני להעתקת הסרטים ל-CD בעלות של 50 ש"ח לדיסק, ומדובר בכ 8-9 קלטות.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכי חשוב איכות הסאונד, ואחרי זה נוחות השימוש. תודה
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אם כן איך היא נראת ואיפה אפשר לקנות אותה? כי אני צריך להקליט את המורה בבצפר כי אני לא מספיק לכתוב... :-[
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לא מחפש כרטיס " בהמה" אפשרי בינוני בביצוע. בעיקר אצפה בערוץ 1 / 2 אני ללא כבלים. שיתאים גם לויסטה בעתיד. מצאתי את זה האם ממליצים? תודה. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=8645953
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות סופר איכותיות למחשב, שיכללו גם מיקרופון ויתנו לי אפשרות להנות מסאונד איכותי מבחינת מחירים נראה לי כול מחיר כמעט (סה"כ לפי מה שראיתי אין דברים יותר מידי יקרים בתחום הזה) יש מוצרים שאתם ממש ממליצים עליהים בחום שיספקו סאונד עשיר וחם ואיכותי ? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שימו לב איך רואים אצלי: +זה מוצא רק 3 ערוצים למה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
*יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ב PVR 150 על VISTA גם בלי ה Media Center? אם כן - בעזרת איזו תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, שלשום קיבלתי את הכרטיס המדובר (X-FI ExtremeMusic) וחיברתי אותו אנלוגית לרסיבר 5.1 בסך הכל אני ממש מרוצה! סאונד מדהים, משחקים רצים מהר יותר ונשמעים מצויין. יש לי רק בעייה אחת. הדגם הזה מגיע בלי כל התוספות של החיבורים וכו'... יש לו בסך הכל 4 יציאות mini jack, כאשר כל אחת משמשת ל-3~ סוגי יציאות. לדוגמה, היציאה של הרמקולים הקדמיים משמשת גם ליציאת אוזניות. הבעייה היא שבכדי לחבר אוזניות אני חייב לשלוף את הכבל של הקדמיים ולהכניס את האוזניות. זה כולל התכופפות לאחורי המחשב וכל העצבים הנלווים. יש לי במארז יציאת אוזניות. האם יש דרך לחבר אותה ישירות לכרטיס ? אולי לאחד הפינים שעליו ? אולי יש איזו דרך אחרת למתג שני חיבוים אל היציאה של הקדמיים ?? אני משתגע!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפה בארץ אפשר לקנות עריסה ונרתיק לX5L (בנפרד) ? נכון שיש כזה סרטון פתיחה במכשיר שעושה כזה: COWON - DIGITAL PRIDE. איך אפשר להחליף את זה במשו אחר?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-