עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by trxman,

אהלן יש לי שאלה בנוגע לטלוויזיה Samsung LA22A450 22 אינץ' 1680x1050, האם עדיף לצפות בסרטים 720p, ואז לפי מה שהבנתי יווצר upscaling או לצפות ב1080p ויתרחש downscaling, שוב, לפי מה שהבנתי.. אני דיי חדש בעסק. ההיגיון הישר אומר שעדיף לאבד מידע ממקור טוב מאשר ליצור ...סוג של "יש מאין". מה אתם אומרים? תודה רבה =]

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by mlunker,

היי, אבד לי השלט של הרסיבר (Yamaha RX-V800) במהלך העברת דירה ואני קצת אובד עיצות? איפה ניתן לרכוש שלט חלופי לרסיבר? תודה, mlunker

• 0 תגובות
    • 5.4k צפיות
  5. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by moshon,

אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia ולכן אני לא מצליח להגיע לNative rate. יש לי HITACHI 32 A01A אני בוודאות יודע שאפשר להגיע לNR עם nvidia אבל לא מצליח עם ATI אני מחובר HDMI-DVI אני יודע שאפשר לנסות עם powerstrip אבל זה לא עבד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך. חיברתי בחזרה את הnvidia ושלפתי את התזמונים המדוייקים אני רק לא יודע מה לעשות איתם עכשיו: Modeline "1366x768" 85.86 1366 1440 1584 1800 768 769 772 795 -hsync +vsync מיואש לגמרי, אם מישהו מכיר פתרון אני ממש …

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by whitemonkey,

שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. 1. אם אני קונה כבל DVI TO HDMI, הכבל דו כיווני? זאת אומרת גם HDMI לDVI ? יש לי XBOX360 שאני רוצה לחבר לDELL2007WFP ואני צריך כבל כזה. 2. יש לכם המלצה לכבל כזה? מאיזור ב"ש בלבד. מצאתי את שני אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_1253&products_id=18981 יש לכם המלצה לכבל אחר משתלם יותר? ואם לא, איזה מהשניים עדיף? אופציה נוספת היא זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2918&products_id=22305 אבל נראת לי יקרה. 3. אני צריך לקנות כבל SCART TO S-VIDEO (קונה 32A450) . אני צריך המלצה לכבל (חברה,מקום רכישה בב"ש/דימונה,וכמה זה עולה?) 4. לפי הנושא של…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by misterk,

היי, אני מחפש כרטיס טלוויזיה ללכידת HD ממקלט של HOT. יש דבר כזה, או שאני רודף אחר רוחות רפאים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by dudidu08,

אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  11. יש לי את הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 עכשיו אני רוצה לעשות איזה מודינג שכולל להכניס את המקולים לקופסת עץ מסוימת הבעיה היא שמן הסתם להוציא את הרמקולים פיזית מהאריזה שלהם תפגע בתהודה/אקוסטיקה שלהם. איך אני יכול להוציא אותם מהאריזה שלהם ולשמור על האיכות של התהודה? סתם דוגמא: ממצב כזה- למצב הזה- אשמח גם להסברים כללים על העניין של התהודה של הסאב והרמקולים הרגילים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by maor_av,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום רב, לפני יומיים רכשתי את הZ4 של לוג'יטק. אני מעוניין למצות את האיכות שלהם עד תום והייתי שמח מאוד אם יש מי שיוכל לייעץ לי על מיקום אופטימלי לרמקולים הלוויניים והסאב. נכון לעכשיו, הרמקולים משני צידי המסך שלי (וויוסוניק VP930, עם הרגל הענקית והמעאפנה שלוי, כ30 ס"מ מאחוריו והסאב נמצא ישירות מאחורי המסך בצמוד לקיר. השולחן שלי הוא שולחן זכוכית מעובה, וכל סט הרמקולים נמצאים באותו מישור כשכולם פונים פרונטלית אלי. האם כדאי לשחק עם הזוויות, להתקין מדפים, להרים, להרחיק או להוריד את הסאב לרצפה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by zombie,

כשאני מנסה להוריד במדיה סנטר של ויסטה את המדריך תוכניות אני מקבל את זה: failure attempting to download new guide data. code: 13 מה עושים?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by spirit,

אם להיות יותר ספציפי,יש גרסאות25,26 לכרטיס הנדון ולפי מה שנאמר לי,הראשון תומך בויסטה והשני לא-האם נכון הדבר? תודה!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by x-pert,

אני מוסיקאי, מחפש מכשיר הקלטה יחסית איכותי בשביל להקליט איתו חזרות (תופים, בס מוגברת, חשמלית מוגברת, אקוסטית מוגברת, קלידים) בחדרי חזרות באיכות יחסית טובה. המליצו לי על המכשיר הזה: Zoom H2 1. רציתי לשמוע את דעתכם על המכשיר הנ"ל. 2. האם יש המלצות נוספות (זולות יותר או טובות יותר) לגבי מכשיר כזה ? תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by Froze,

אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by bensho,

יש לי לוח אם EP-8KDA3J של epox, הדרייברים באתר של epox לא עובדים ואני צריך למצוא דרייברים לכרטיס קול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by KarniVore,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by zombie,

כשאני מנסה להתקין TV Signel אני מגיע לנקודה שהוא נותן לי את השגיאה הבאה שבתמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by nitsan_7,

מנסה להרכיב מערכת סטריאו מהנמצא ביד2. יש לי כרטיס קול M אודיו 5.1. מבקש עזרה במציאת מגבר או רסיבר עד 1K וגם עד 1.5K מהנמצא ביד2. כנ"ל לגבי רמקולים. אני מבין שהכרטיס קול עושה עבודה של קדם מגבר. לא ברור לי אם הוא מוציא אות דיגיטלי או אנלוגי ואם ניתן לחבר אותו למגבר חיצוני ואיך. כמו כן, לא ברור לי אם עדיף מגבר שמוציא 5.1 או מגבר לסטריאו רגיל.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by CraXeD,

ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by liav12,

היי, מצאתי את המגבר הנ"ל שהיה שייך לאבא שלי לפני המון זמן...עשיתי בדיקה באינטרנט ומצאתי ששנת הייצור שלו היא 82-81 לבנתיים אני חיברתי אותו לרמקולים שבאו עם מערכת אחרת ואני יכול להגיד לגמרי שיש שיפור ענקי לעומת המערכת השניה שבאה עם הרמקולים...פנסוניק.. כמובן לא איזה רמקולים בכמה אלפים אלה רמקולים שעושים את העבודה במשחקים סרטים וכו'. אני משתמש עם אוזניות של סוני MDRV700, חיברתי אותם למגבר ובווליום 3 זה כבר המקסימום שאפשר לדחוס על האוזניות האלו, באמת שאי אפשר לשמוע יותר חזק מזה וכל דבר אחר יכול להרוס לי את האוזניים..שומעים טוב לגמרי! (כמובן כרטיס קול איכותי אחר ולא OB היה עושה עבודה טובה פי אלף לדעתי). הווליום של המגבר הוא מ 1 ועד 10 שכמו שאמרתי באוזניות, לא ניתן לשמוע …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים