עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dans41,

שלום אני מתלבט עם להוסיף למחשב שלי כרטיס קול פשוט יחסית בשביל להוציא יותר מהאוזניות והרמקולים שלי (רשום במפרט). כרגע אני משתמש בכרטיס המובנה ואין בעיות אבל אני תוהה עם כמה גרושים יוכלו לשפר את החוויה. האם מומלץ להוסיף כרטיס ועם כן איזה? (יש תקציב של עד 400 שקלים)

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אני נוסע בעוד שבועיים לרוסיה ואני מחפש אוזניות נוחות עד מאוד,עם איכות סאונד סבירה עד טובה, במחיר מגוחך. מצאתי את האוזניות הנ"ל יד שניה ב100 ש"ח, לקנות?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by dkn1,

אני מחפש להיתפנק באוזניות ברמה גבוה ,מצאתי שני דגמים שאשמח לישמוע מי המומלץ ואם יש עוד אופציות אשמח לישמוע. http://www.turtlebeach.com/product-deta ... e-tango/27 http://www.astrogaming.co.uk/a50/a50-wi ... system-486

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by davidz,

מתלבט בין כמה וכמה אוזניות למישהו יש המלצה????? Sennheiser HD-497 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000065BPC/qid=1124055720/sr=1-22/ref=sr_1_22/002-0484361-7194430?v=glance&s=electronics Sennheiser HD-457 Headphones http://www.epinions.com/pr-Headphones_Sennheiser_HD_457_Ear_cup_Headphones_HD_457 Sennheiser EH-150 http://www.epinions.com/pr-Sennheiser_EH_150_Headphones AKG K 55 http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M3X http://www.epinions.com/pr-Headphones_Audio_Technica_ATH_M3X_Ear_cup_Headphones_ATH_M3X Audio-Technica ATH-M20 http://www.epinions.com/Audio_Technic…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by TrancEnergY,

שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. Started by liav12,

שמעתי איפשהו שמפעילים את זה זה מאט את הפריימים במשחק..זה נכון??

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by ZoreK_ZetiM,

קניתי את המכשירב2000 ש"ח (יד שניה באחריות) יש סרטים שאני מכניס והוא לא מנגן אותם....איפה אני מוצא לו מקודדים עדכניים????? מישהו מכיר איזה תוכנה פשוטה להמרת קידוד של סרטים???

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  8. שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by Ac1D,

שלום לכולם. בתור אחד שממש נהנה לקרוא את הביקורות הנכתבות באתר - הייתי שמח לראות ביקורת על מוצר מסויים שאני בטוח שגיימרים רבים היו שמחים לראות גם כן. אני מדבר על ה-SteelSound 5H V2. אם תחליטו לעשות זאת, תוכלו כמובן להתייחס לביקורת על הסט הקודם - ממנו די התאכזבתם, מה שיעשה את הביקורת למאוד מעניינת ונוכל לראות עד כמה החברה שיפרה את המוצר שלה. אשמח מאוד אם תחשבו על הרעיון, יונתן.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Faust,

שלום לכולם! יש לי את הרמקולים של קריאטייב Inspire 4.1 4400 ו creative live 5.1 במחשב. עד עכשיו הייתי דיי מרוצה עד ששמתי לב שלחבר שלי יש מערכת רמקולים Inspire 2.1 2500 אבל כרטיס קול על הלוח אם עכשיו יצא לי לשמוע את שני המערכות ואני חושב שאצלו שומעים הרבה יותר טוב וזה נראה לי בגלל הכרטיס קול כי ניסיתי לכוון את הכרטיס דרך התוכנה שהגיעה עם הכרטיס אבל זה לא עזר בכלל... ניסיתי לחפש פה בפורום אבל צאתי הודעות ישנות מאוד או משהו שלא מתאים לתקציב שלי. אני מוכן להשקיע 400 שקל לכרטיס ואם זה נחוץ אז אפשרי גם יותר.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by Ic3 CuB3,

אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by ferrarious,

אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  13. דיברתי עם החנות 24 שאני מתכוון לקנות בה את המסך, ושאלתי על המסך: http://www.24online.co.il/products/137463 (שאותו בחרתי פה בפורום לקנות) והם הציעו לי את המסך: http://www.24online.co.il/products/141799 ב-3900 שקל. הם הסבירו לי שהמסך שהם הציעו לי יותר טוב בגלל שיש בו קצב ריענון של 60 ובמסך הראשון יש 50 וגם שפה יש ניגודיות 1:60,000 ובראשון יש 1:50,000 אז הסברתי להם שכשבחרתי את הראשון התייעצתי פה בפורום ובחרתי אותו בגלל שאמרו לי שהוא טוב לשידורי כבלים, הוא אמר לי בתגובה שהמסכים ממש זהים חוץ מזה שהמסך הזה יותר טוב ב-2 דברים (כמו שאמרתי למעלה, ניגודיות וקצת ריענון) וגם המסך הוא "המסך הירוק - "מצב חיסון באנרגיה" מפחית את צריכת החשמל עד 40%!" עכשיו השאלה שלי היא האם באמת כדאי לי …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by alextomin,

אני רוצה לשים כרטיס קול טוב כדי לשמוע מוזיקה, משחקים. אני לא יודע הרבה בנושא ולכן אני רוצה לדעת אם אני יחוש הבדל רציני שנותן תמורה לכסף (אם אני שומע ברמקולים טובים או אוזניות)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by gigabot,

יש לי כבל עם 6 RCA ואין לי כלום לא רסיבר לא כלום, איך אני עושה את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  18. כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום T6060? מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio‎ או X-Fi XtremeGamer‎ או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 מיועד לסרטים ומשחקים (רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר) +איפו צריך לשים תסבוופר בחדר בכידי לשפר את הצליל ??? (שמעתי זה בפינת החדר)[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 11:51:48 מבינים?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by llivny,

אני הולך לקנות רסיבר HDMI של ONKYO. בינתיים המחשב מחובר ישירות לטלויזה. יש לי גם PS3 וYES MAX HD שאני מחבר ישירות לטלויזיה (יש לי רק שתי כניסות HDMI אז אני מעביר את הכבל מאחד לשני עד שיהיה לי רסיבר). השאלה שלי היא אם אני אחבר את המחשב לרסיבר המחשב יזהה לי את הטלויזיה כמו כשהוא מחובר אליה ישירות??? אם לא יש לי אפשרות להמשיך לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה אבל אז יש לי בעיה עם הסאונד כי למחשב שלי אין יצאיה דיגיטלית. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by TaVoR,

שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה. יש לי איי ריבר H10 6 ג'יגה חדש שקניתי ואני לא מצליח להעביר שירים מהמחשב שלי הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים אבל משלי זה בלתי אפשרי התקנתי היום את הפרימוור החדש מהאתר של אייריבר ועשיתי Restart לנגן, שם הצלחתי להיכנס אליו סופסוף ומצאתי את התיקיות שנקראות Music, Text, My Recordings כמוסתרות. עכשיו, אם לא הייתי נכנס ככה ורק מחבר למחשב לא הייתי מצליח להיכנס לתוך הנגן, הווינדוס מזהה את הנגן אבל לא פותח אותו ככונן נוסף ב"מחשב שלי" וגם הנגן מוגדר ב Device Manager, אפילו המדיה פלייר לא מזהה את הנגן כשאני מנסה לסנכרן שירים אליו. ולהזכירכם, הצלחתי להעביר שירים מכל מחשב אחר חוץ משלי, למישהו אולי יש פיתרון? כי אני ממש נואש וממש רוצה לשמוע במכשיר את כל…

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. הייי קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב שזה נוגע לSound. בגלל זה השאלה הזאת הזמנתי את הCreative Inspire 5700 ואני רוצה שהם יעבדו בצורה דיטלית. הזמנתי גם כרטיס קול Maya 5.1 שתומך באופטי 96/24 שמתאים בדיוק למערכת. התקשרו אליי אמרו לי שהכרטיס יגיע עוד 4-5 שבועות. לא מתאים לי זמן ההמתנה הזה אז ביטלתי. לCreative Audigy 2 Sz ללא הפאנל יש יציאה דיגטלית. יש לי מיני דיסק ולמיני דיסק קניתי כבל כזה לפי מה שאני הבנתי את החלק עם הקצה הארוך אני מחבר לכרטיס קול ואת החלק לשני לרסיבר של הרמקולים ואז הכל בצורה דיגטלית. האם זה נכון? אני צריך כבלים אחרים? משהו אחר? תודה רבה אני יודע שזה שאלה די טיפשית אבל מה לעשות אני לא רוצה לקנות ולהתחיל להחזיר דברים

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  23. חיברתי את המערכת סטריאו 2 רמקולים למחשב וזה עובד סבבה.. עכשיו יש לי גם סאב וופר בלי הזוג לווינים.. יש דרך שאני אוכל לחבר בין המערכת סטריאו לסאב וופר למחשב ? זה הסאב וופר: INSPIRE 2.1 G380 Creative אני חושב שאני צריך את שני הכבלים האלו: איך קוראים בידיוק לכבל הזה? ולכבל הזה: שאני אדע מה לבקש בהום סנטר = \ קיצר אני חושב שאני מחבר עם הכבל הראשון בין הסאב למחשב ועם הכבל השני בין המערכת לסאב וככה אני סוגר מעגל .. תקנו אותי אם אני טועה..

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by parker8,

הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by tk-hunter,

טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.