עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by m_g,

ראיתי שיש שני סוגים אחד זה sennheiser pmx80 ואחד sennheiser pmx70 אחד ירוק אחד כתום ושניהם נראים בדיוק אותו הדבר (מלבד לצבע ולשם) מה הבדל ביניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  2. שלום ברצוני לדעת דעה על הכרטיס האם הוא כדאי וטוב לZ5500 צרפתי לינק למטה בו יש את הכרטיס עם תמונות..... http://www.digit-life.com/articles/audigyplatinumex/index.html תודה תודה.....

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by SheZiF,

רציתי לשאול האם יכול להיווצר "התבלות" של הסאונד ברמקולים? אני אפרט: לפני הצום יצא לי לשמוע הרבה ברקולים שלי z2300 ופתאום עכשיו שחזרתי לשמוע.. הצליל נשמע שונה.. עכשיו הרמקולים די חדשיים (שבוע וחצי שבועיים אצלי) אז.. אלו הרמקולים ? או האוזן שלי עקב הצום? בתודה מראש, דור

4. Started by Omer DA,

שלום,ברשותי אוזניות HD202 שקניתי לפני שבוע,ואיך לומר..זה לא זה..הם לא מספקות אותי משום בחינה...רציתי לשאול איך ה515HD ואיך הHD555 והאם ההבדל הגדול במחיר בין שתיהן (470,680~) שווה את ההבדל בסאונד,וושאלה אחרונה האם שתי האוזניות יתפקדו היטב ללא מגבר יעודי וחיבור למחשב בלבד

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by Psy_Hunt3R,

טוב ככה סתם חיפשתי נגן ולאדע איך מצאתי את זה: http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 זה עולה קצת 1300 שקל אבל יש שם 40 ג'יגה..מוזר..=\ מה אתם אומרים על זה? ועוד דבר מישו יכול להמליץ לי על משו זול[כמה שיותר זול] אם מינימום 4 ג'יגה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לי מכשיר xtreamer prodigy , כשאני בא לצפות בסרט עם 16:9 או 2.40:1 הוא לא מופיע לי במסך מלא אבל אותו סרט בדיוק נפתח במסך מלא במחשב רגיל . סדרות למשל הן עובדות ביחס של 16:9 כשאני מפעיל אותן דרך הסטרימר הן מופעלות במסך מלא . למה הסרטים לא מופעלים מסך מלא ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by borg,

למישהו יש את הכרטיס קול Audiotrak Prodigy 7.1? אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול הזה לכניסות של אוזניות ומיקרופון 3.5mm בחזית המארז. במידה וכן, האם חיבור של אוזניות מנתק באופן אוטומאטי את יציאות הרמקולים של הכרטיס? אם מישהו יודע, אז תציינו בבקשה לאיזה חיבור על הכרטיס קול צריך לחבר את ההכבלים של האוזניות והמיקרופון, ואיך קוראים לחיבורים האלה. במידה והכרטיס קול הזה לא תומך בחיבור לכניסות 3.5mm של אוזניות ומיקרופון בחזית המארז, אז אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס קול אחר ברמה שלו שכן תומך בזה.

• 11 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by תינוק22,

מי שמכיר את המנגינה הזאת יודע על מה אני מדבר, מה יש במנגינה הזאת שהיא גורמת לרמקולים ''לנוע'' כלכך ? גם מבלי להשמיע קול . מסקרן אותי לדעת , תודה

10. Started by noambaum,

שלום לכולם! רציתי לשאול למה יש הבדל במחיר לטובת ה-XMOD, לעומת ה-X-FI MUSIC הרי ה-XMOD עדיף כי אפשר לחבר אותו להכל. הנה לינק : http://us.creative.com/shop/shopcategory.asp?category=209& XMOD-80$ X-FI MUSIC 100$

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by amir85,

יש לי 2 קבצי DTS של סרט אבל ב VLC הוא מזהה רק אחד מהם... איך אני מתאים את השני או בודק תאימות ??

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by wrecker,

הורדתי מספר שירים לדוגמא כקובץ של DTS באיכות גבוה עכשיו שאני מפעיל אותם בווינאמפ הוא לא מנגן אותם הפעלתי במדיה פלייר קלאסיק וזה עבד עכשיו ברגע שאני מגדיר על SPDF במגבר זה רושם DTS אבל שומעים מין נקישות בהפסקה של שניה או שתיים כאלה ולא שומעים מוזיקה.. רק שאני מחזיר ל5.1 זה חוזר לPCM ושומעים... ובכלל מזה PCM ??

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1345863 זה המכשיר חדש לפני מה שהבנתי השאלה היחידה שלי אם הוא קורא כתוביות בלי שצריך להפוך אותם כמו שבשאר הנגנים צריך, כלומר להפוך את הכתובית אם תוכנה מיוחדת ורק אז לצרוב ולראות.. אם מישהו יודע את המידע הזה ובכלל כל מידע כל המכשיר אני ישמח לשמוע אני מחפש הרבה זמן מכשיר שקורא XVID/DIVX עם תרגום בצורה טובה בלי להפוך אותם או משהו כזה ושיתמוך גם SUB וגם SRT (סוגי התרגום הנפוצים) תודה מראש למי שעונה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  15. קניתי LCD 32 של פיליפס 720P עם 2 כניסות HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני בונה HTPC שיתחבר אליה כלומר איזה חומרה אני צריך בישביל זה ? אני יודע מה אני רוצה בכללי אבל לא יודע לייסים את זה לחלקים ספציפים.. אני רוצה רק להריץ ממנו סרטים ל LCD באיכות HD ולא יותר.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by idani1983,

דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by dragon772,

השאלה שלי היא האם יש זמן מוגבל לסוללה הנטענת של ה ipod nano שהיא בסופו של דבר תיגמר ולא יהיה מה לעשות עם המכשיר או שזה לא יכול להגמר? ואם זה יכול להגמר אז כמה זמן זה מחזיק?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by mega1234,

שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  19. לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by smadar,

אני מעוניינת לקנות Lcd 47 אינצ מה הכי מומלצת? קיבלתי המלצות כל פיליפס 8404 או lg47lh50 תשמש בעיקר לצפייה בסרטים ובשידורי כבלים. עד 10000 בערך

21. מה עדיף ? LCD או פלזמה בגדלים 32 ו 42 כולם FHD כולןם יחוברו לממיר YES רגיל (לא תומך HD)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Killer Storm,

שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Omer DA,

האם הם מצדיקים את המחיר ?(900ש"ח ~) ואם מישהו יודע מה האורך של החוטים שלהם כי לא מצאתי על זה מידע

24. Started by AmL1,

כרגע יש לי את זה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE והמערכת המעפנה הזאת עושה לי קצת בעיות... השאלה היא אם המיקרולב טובה יותר ואם ישמעו לפחות באותה עוצמה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by gofmarat,

השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים