עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by Rule The Pc,

שלום, הורים שלי צריכים לחדר שלהם טלוויזיה חדשה במקום הCRT 33" המיושנת. יש שתי אפשרויות - 1) LG 42LH35FR LCD בסביבות ה4000 שקל. טלוויזיה חמודה מאוד שתענה לצרכים 2) להעביר את הLCD שיש לנו בסלון (טושיבה 47WL66) לחדר של הורים שלי ולקנות לסלון LG 47LX6500 LED בסביבות 18000 שקל. השאלה היא האם כדאי להשקיע בטלוויזיה המתקדמת יותר בעלת יכולת תלת מימד או שמא הטכנולוגיה הזו היא עדיין בוסר וכדאי לחכות עד שהטכנולוגיה תתפתח. (אפשר לומר שהפעם הבאה נקנה טלוויזיה זה בעוד הרבה מאוד זמן. אז אם לא נקנה עכשיו תלת מימד זה לא יקרה בשנים הקרובות גם ככה).

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by KOMBINA,

הבוס שלי רוצה שאני אקנה לו כרטיס טלוויה למחשב... אני צריך המלצה לכרטיס טוב והתקציב הוא עד 400 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  4. Started by Eli100,

צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asafsee,

שלום אני מעוניין ליצור תצוגה על גבי 3 מסכים......הכיצד ניתן לעשות את האופציה הזאת.... האם מפצל וידאו יעשה את העבודה....והגדרה בכרטיס המסך את אופציית הפריסה? יש ברשותי כרטיס מסך Nvidia 8800GTS - אם הנתון מסייע תודה אסף

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by Kill-Bill,

היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים של קריאטיב t7900 ורציתי לשמוע חוות דעת עליהם לפני שאני קונה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10321

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by black colt,

שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אבל זה נראה לי הכי מתאים רכשתי DVD לרכב ורציתי לדעת איך אני יוכל לצרוב קליפים אבל שיהיו באיכות של DVD יש לי קליפים במחשב ולפי מה שהבנתי אפשר לצרוב אותם רק בפורמט שלהם VCD וכו' יש איזהשהיא דרך לצרוב אותם באיכות יותר גבוהה תודה עידן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by TOMER20,

היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by RTTW,

יש לי סט של 5.1 למערכת קולנוע ביתית די ישן! של REC HCS-28 5.1 HOME CINEMA SPEAKER SYSTEM עכשיו לא יודע מה קרה אחרי שעברתי דירה פשוט נישרף לי מאחור החיבורים של הספיקר הימני... הספיקר מחובר בשני חוטים לא ב-RCA (לא זוכר איך קוראים לחיבור) וזהו לא יודע מה לעשות...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Reze,

שלום אני צריך שתציעו לי מערכת לחדר שהיה בה 2 רמקולים מדפים שני מרקולים רצפתיים סנטר ורסיבר אני הבנתי שלא צריך ליקנות סאב בגלל שהרמקולים המדפים והרצפתים מסוקלים להפיק לבד סאב לא כמו סטאליטים .... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by aeea,

קיבלתי סט רמקולים 5.1 מתנה ואני מעוניין לחבר אותם למחשב. הבעיה שהרמקולים מתחברים ע"י כבל שמתפצל לשתי ראשים ונכנס ביציאה אדומה ושחורה של הרמקולים. קיים כבל שמצידו האחד שקע סטנדרטי של כרטיס קול ומיצדו השני מתפצל לשתי ראשים עם חוטי זהב?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי לוח אם asus a8n-sli deluxe עם כ.קול מובנה alc 850 שתומך ב 8 ערוצים ובעל יציאת spdif דרך יציאה אופטית וקואקסיאלית, כמו כן יש לי מגבר yamaha 2092 שתומך ב6 ערוצים ובעל כניסות אופטית וקואקסיאליות כאשר חיברתי את המחשב למערכת ועשיתי טסט לרמקולים,רק שני הרמקולים הקדמיים קיבלו סיגנל,וכל השאר (אחוריים סנטר וסאב) לא קיבלו סיגנל. אולם כאשר המחשב הפעיל משחק או סרט dvd כל 6 הרמקולים פעלו. האם לפי דעתכם יש בעיה ואם כן איך אני מסדר אותה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. האם ברגע שמעדכנים את התוכנה בIPOD לעברית האחריות לא תקפה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by er0101,

איזה חומרה צריך כדי להפוך מחשב לHTPC? IR Blaster,שלט MCE, כרטיס TV איכותי? מה המחלות ילדות של win MCE2005?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by omriho,

חבר'ה אתם חייבים לעזור לי כאן כי אני כבר משתגע מלנסות.. איך אני מסדר שהנגן ינגן את השירים לפי הסדר שלהם, כלומר לפי השם של הקובץ? כל מה שניסיתי עד עכשיו לא הולך וזה פשוט מעצבן!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  19. Started by bar212,

לפני כמה ימים מחקתי בטעות את כרטיס הקול מהמחשב שלי. מאיפה אני יכולה להוריד דרייבר לכרטיס הקול והתקני השמע במחשב יחזרו לפעול? דגם לוח אם-I865G מערת הפעלה- windows xp דגם כרטיס הקול- intel 82801eb ich5 צריכה עזרה דחוווווווווווווף !

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אוקי אז ככה לפני משהו כמו 4 שנים קניתי MP3 מסוג Cretive Nomad עם קיבולת של 32 מגה ועוד 32 בכרטיס זיכרון (אגב עכשיו כבר יש לי ZEN MICRO חדש דנדש) קיצור היה לו עריסה כזאת שהייתה מתחברת למחשב דרך הפרלל ודרך תוכנה מיוחדת הייתי מעלה אליו ולכרטיס זיכרון שבו שירים. עכשיו כשאני מנסה להעלות שירים אני לא יכול כי המערכת הפעלה (XP) לא מזהה אותו (לא מצאתי שום דרייבר לנגן הזקן הזה) מה שעשיתי זה קניתי קורא כרטיסים חיברתי אותו דרך האוסב והורדתי אל הכרטיס זיכרון שירים בפורמט MP3 ישירות אבל כאשר אני מכניס את הכרטיס אל הנגן הוא מזהה את הכרטיס אבל אומר לי שהוא ריק. אם למישהו יש את הנגן ויכול להביא לי דרייבר מתאים או שמישהו יודע לעזור לי בקשר לכרטיס זיכרון אודה לכם מאוד! נ.ב - הכרטיס זיכרון …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. יש לי בעיה כבר פעם שניה עם הרמקולים ורציתי לדעת אם זה קורה לכולם או רק לי. זה הולך כך: הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד. למה? כי: החיבור הפיזי בסאב נידפק. האם זה קרה עוד למישהו? אם כן איך זה ניגמר וכמה פעמים זה קרה במשך האחריות? תשמעו אנשים אם זה קורה לכולם אנחנו נוכל לבקש מהם פיצוי על זה. אחרי הכל אם זה קרה פעמים אצלי זה בחלט יכול לקרות פעם שלישית ובנוסף זה יכול לקרות אצל כל אחד אחר.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. ההודעה גם מתאימה לפורם של גאג'טים, אז אם טעיתי בפורם, תעבירו. אני מחפש מכשיר שהוא בעצם איזה בהארד-דיסק שאותו אני יכול לחבר למחשב, להעביר אליו מוסיקה/סרטים, ואז לחבר אותו לטלוויזיה (מצידי עם חיבור ישן סטייל 3 בננות, ולא איזה משהו מתוחכם ואולטרה-איכותי), ושידע לנגן את מה שעליו. בטוח שקיים דבר כזה, אני פשוט לא יודע תחת איזו קטגוריה לחפש את זה באינטרנט. אני לא צריך משהו שיתפוס את הרשת WIFI שיש לי בבית, אני לא צריך שום יכולת הקלטה אפילו. רק להציג את מה שאני שם על האכסון הזה. זו תיהיה מתנה לדירה החדשה של אחותי, ואין לי יותר מידי תקציב גם ככה, אז אני לא מחפש משהו מטורף עם המון פונקצויות. בתקווה שהבנתם מה אני מבקש... תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by dd7,

הגיעו לי רמקולים חדשים אחרי שהחליפו לי אותם כבר x530 של logitech האם מישו קנה כאלו כבר? שיכול לעזור במספר שאלות? החליפו לי אותם מכוון שלא שמעו באחוריים א) אז איך אני מחבר אותם שישמעו באחוריים גם במשחקים וסרטים מה אני צריך עשות אולי דרייברים אולי משו אחר? ב)איך למקם אותם בחדר 3 מטר על 2 מטר? ג) הבנתי שעדיף לסאב להיות על הרצפה יש אפשרות לשים אותו על השולחן.? מכוון שלא יהרס על הרצפה או משו.. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.