עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by er0101,

בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187864.0 עדכנתי ביוס. עכשיו המסך הכחול השתנה לDriver IRQL not less or equal ועכשיו גם מוזכר הקובץ portcls.sys. לפני כן אני חושב שזה היה רק irql. כמו כן, קיבעתי את הIRQ בBIOS. יש עוד משהו חוץ מלהתחיל להחליף חלקים? התקלה הזו ממש מעצבנת. עדכון: נכון לכרגע עושה רושם שתקין למרות שלא ניסיתי משחקים. אשמח אם תגיבו.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by arik89,

שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.

3. Started by דני אופיר,

אוקיי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי עם כדי להשקיע בכרטיס קול ורמקולים חדשים, ועם כן עד כמה אני ירגיש בהבדל (המחשב ממש כמו מערכת קולנוע ביתי.. למשחקים, סרטים, מוסיקה, אינטרנט.. הכל) כרגע יש לי את הX530 של לוגיטק (מערכת 5.1) והכרטיס קול הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360699 (די מעפן אבל היה לי תקציב) עכשיו אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בכרטיס X-FI בסביבות האלף שקל ומערכת הרמקולים Z-5500.. (אני די בטוח שכדי) וכמה אני באמת ירגיש בהבדל של איכות השירים, סרטים ומשחקים (מבחינת הקול). תודה מראש

4. היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by wrecker,

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי, עכשיו התיבה שיש לי מעולה כל מה שאני צריך זה את הרמקול עצמו איפה אפשר לקנות רק את הרמקולים? ואם רמקולים של רכב יכולים להתאים או שצריך "אום" שונה וכו'

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by gshhar,

תודה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by dandisc,

מה מומלץ להביא מחו"ל(ניו יורק) עד 200$ האם כדאי את ה6021/5021 של אלטק או שיש משהו אחר?אני מקווה ששם יש תצוגות שניתן לשמוע הכי חשוב לי זה באס דומיננטי ויורד נמוך עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. האם עדיף לקנות מהדיוטי פרי ולחסוך את כל הבעיות של החשמל+ההובלה מחו"ל בשביל הפרש של 40-50$?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by Uniden25,

יש בארץ חנות שמוכרת SoftPads ?(לגראדו SR-80)

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by coolmeen,

שלום, יש לי sb live 5.1 והוא עושה הרבה בעיות.. גם הוא די ישן בטכנולוגיה, אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש וגם רמקולים. אני חשבתי בכיוון של AUDIGY 2 או AUDIGY 2 ZS, יש הרבה הבדל ביניהם באיכות? אני חושב לקנות גם רמקולים 5.1 טובים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by Impreza,

חיברתי את המיקרופון ליציאה האדומה שלו מאחורה והוא לא עובד, בדקתי את הווליום וזה לא על MUTE..ניסיתי הכל ואני ממש לא מטומטם, ניסיתי גם לשים אותו ביציאה הקידמית של המיקרפון וגם לא עזר, אז ניסיתי לחבר אותו ל LINE IN (היציאה הכחולה) והופ הוא עובד..אבל מה זה שווה אם הוא לא מקליט אז מה הבעיה?? הרי המיקרופון עובד ועוד בעיה, הורדתי את הגירסה של הדרייברים של ה NVIDIA NFORCE 2.45 כאן מהאתר וכתוב לי ב DEVICE MANAGER איפה שהכרטיס קול DRIVER VERSION: 6.14.348.0 ניסיתי לעדכן ומצאתי גירסה 6.14.431.1 מה windows update וגם מהמנהל התקנים, התקנתי ולא הצלחתי לפתוח את ה SOUNDSTORM, זה עשה בעיה כזאת של send error אתם מכירים.. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  14. יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Gliding,

היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח הם של חברת ג'יגה בית אני לא כול כך מבין בזה אבל בקיצור הוא נידפק ואני צריך ליקנות חדש מה כדי ליקנות ועם זה שווה את זה כאילו עם בכלל אני ישמע הבדלים כשאני ישמע שירים וכול מניי... בקיצור תמליצו לי על כרטיס קול טוב וזול אחים שלי בתודה מראש.. תקציב בין 200 שקל פלוס מינוס

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by ROEY--1,

קניתי את ה Z5500 באמת רמקולים מדהימים..יש לי רק מספר שאלות לגביהם אני קונה גם את ה AUDIGY 2 ZS עכשיו הבנתי שאם רואים סרט שמקודד באיזשהוא פורמט..צריך לבטל את המפענח של הכרטיס קול..?(DTS) לדוגמא... ואז רק לתת למפענח של הרמקולים לבצע תעבודה...האם זה נכון ואם יש עוד כמה קטעים כאלה שאמורים לעשות כל מיני ביטולים.. דבר שני האם על מנת להנות מן ה EAX 4 של כרטיס הקול באמת צריך לחברם אך ורק אנלוגית? מה הקטע של זה מידע על זה יעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by coorva,

יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by amit1242,

שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. ערב טוב. אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש ואני מתכוון להשתמש בו לא מעט לעבודה עם התוכנה Cubase SX ואני קצת לא בעניינים בזמן האחרון בגלל הצבא והייתי רוצה לדעת איזה כרטיסי קול הייתם ממליצים (רק מי שמכיר קצת את התחום כמובן) בתחום ה-200 עד 800 שקל לעבודה עם הרבה אפקטים ואינסטרומנטים על בסיס VST ותמיכה מלאה כמובן בטכנולוגיית ASIO2 עם איחור מינימלי. יש לי העדפה לכרטיס חיצוני שיתחבר דרך USB כדי שאוכל להשתמש בו גם במחשבים ניידים אבל זה לא כזה קריטי, כרטיס שיתמוך ב PCI EXPRESS יהיה גם מצויין. שמעתי שהכרטיסים של M-AUDIO טובים אבל הם קצת יקרים מדיי, למישהו יש רעיונות? תודה מראש, בן.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by yuval_e,

אחד כזה שידע לנגן ב-HD, עדיפות למשהו שהוא לא תוצרת סין. חשובה לי מאד איכות התמונה, אם הוא קורא או לא קורא DIVX זה פחות חשוב. תקציב פתוח.. תודה רבה יובל.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את הנגן של i audio 60 גיגה. חשוב לי לדעת לפני שאני קונה אותו האים יש איזשהו עניין שאמור להטריד אותי לפני הקניה? איזה קבצי וידאו בדיוק הוא קורא האם אני יוכל לצפות בסרטים באורך מלא וכו,? האם התפריט שלו נוח? איפה כדאי לקנות אותו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. היי . אני רוצה לקנות אוזניות סגורות למשחקים עד 200 שקל בלי מיקרופון חשבתי על ה-Sennheiser HD 202 או KOSS UR-20 הפרש המחירים בינהם הוא 20 שקל מה אתם אומרים כדאי לקנות מבין שניהם?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. iriver h340 רצית לדעת אם אפשר לחברת למערכת סטראיו

• 4 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים