עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחביר לממיר YES או HOT.. איזה חיבורים הוא צריך? מה המחירים? תודה, לירון.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by amisu,

אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by kalda01,

ביקרתי בחנות שלא אציין פה את שמה, שרכשתי בה לא פעם מוצרי חשמל לבית ואני מכיר את בעל המקום כסוחר ממולח אבל מעולם לא רימה אותי. בחנות זו משווקים גם מסכי הפלאזמה של פנסוניק. הבעתי התעניינות בPV80 בגודל 50, והבחור הבטיח לבדוק מול יורוקום זמינות ומחיר עדכני וציין בפני שיש לו שם קשרים. למחרת בבוקר התקשר אלי והודיע לי בשמחה שהצליח לשריין עבורי יחדה אחת של PV80 ובמידה ואני מעוניין יעביר אליהם את ההזמנה והם יתאמו איתי ישירות את מועד ההובלה וההתקנה. אמר שזה יקח עד 3 ימים. בנוסף אמר שאני לא צריך לשלם לו כלום עד שהמסך יסופק אלי הביתה על ידי יורוקום. גם בעבר מעולם לא ביקש כסף לפני שהמוצר סופק לשביעות רצוני המלאה. אז עכשיו אני מחכה, ותוהה אם באמת אקבל מסך חדש באריזה או שבסוף יסת…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by __FISH__,

שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

6. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by Might,

שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות אזניות עד 300 שח והציעו לי פה את AKG K26P הבעיה יהא שהן לא במלאי ונמאס לי לחכות לBUG הדפוקים האלה, אפילו שהזמנתי הם לא מביאים. השאלה היא.. מה ההבדל בניהן, לK414? הן עולות אותו דובר וגם אטומות תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by omerr8,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על DVD (לסלון, לא למחשב) עד 450 ש"ח? אין צורך בכניסות HDMI או בפיצ'רים מיוחדים, רק שיקרא Divx עם כתוביות בעברית ושיציג את האיכות הטובה ביותר לתקציב זה. בתודה רבה לעוזרים, עומר.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  11. אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. היי, עקבתי אחרי כל המדריכים וקודדתי כמה סרטים וסרטונים לפי כל התנאים: 1. AVI 2. קצר מ 60 דקות 3. שמתי גם ב ROOT וגם בתקייה שנקראת VIDEOS חדשה שיצרתי. 4. וחלקם אפילו קטן מ- 10 מגה... אני לא מצליח למצוא את הסרט על הנגן. רק כשאני במצב Browser אני מוצא אותם אבל אז אני לא יכול לנגן אותם. מה עשיתי לא בסדר? HF עריכה: מסתבר שהנגן לא הגיע עם הקושחה האחרונה שיצאה (1.28 בעת כתיבת שורות אלה) ולכן המכשיר לא "ראה" כלום... עדכנתי קושחה (Firmware) ועכשיו הכל בסדר. נו, לומדים מהנסיון :-)

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. לפי מה שאני מבין מדונה זה שילוב של אוזניות+מיקרופון? בעיקרון יש לי אוזניות שלאט לאט הולכות לעולמן. ואני צריך חדשות אז הפעם כדי שאני אוכל לדבר לא רק להקשיב אני רוצה מדונה(?) במשהו כמו 300 שקל זה בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. שלום רב, אני מחפש לקנות מערכת אודיו שתיהיה ניידת ועוצמתית. חשוב לי שתיהיה קלה דיו על מנת שאדם אחד יוכל לסחוב אותה. חשוב שתיהיה עוצמתית מספיק כדי לספק מוזיקה בעוצמה יפה למרחב פתוח ברדיוס של כ 10 מ'. חשוב שתוכל לעבוד על בטריות או סוללה של 12V DC (סוללה של מכשיר קשר צבאי). וחשוב שתוכל להתחבר למכשיר MP3. אשמח לעזרתכם במציאת מכשיר תואם ככל האפשר או רעיון יצירתי אחר. בתודה מראש, יועד

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

17. Started by kobibo,

גיסי רכש כרטיס מסך מדגם HD4350 וכבל HDMI ורציתי לקבל קצת עזרה כיצד ניתן עכשיו לחבר את המחשב לפלאזמה שלו? לפי מה שהבנתי מהמוכר הכרטיס הזה יכול להעביר תמונה וקול ביחד. האם התקנת הדיבר בלבד תספיק או יש להתקין תוכנות נוספות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. Started by crssa,

בוקר טוב, אני צריך המלצה למכשיר DVD איכותי וטוב של חברה אמינה, שלא יתקלקל בקלות ויהיה נאה חיצונית (לסלון). התקציב הוא פלוס מינוס 1500 ש"ח. צריך לקרוא צרובים ואת הפורמטים המודרניים.. יש למישהו המלצות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by emil001,

היי, אני מחפש אוזניות מקצועיות לשמיעת מוסיקה באיכות גבוהה. הכי חשוב לי שישמעו את הבאסים נקיים ! האוזניות מיועדות לנגן MP שלי, Muze M6 למי שמכיר .. נגן דיי טוב ! התקציה שלי מגיע עד ל-400 ש"ח. לאחרונה מצאתי איזה אוזנייה.. (אבל היא גדולה) http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106113&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap〈=HE מצאתי עוד אחד.. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1669 עוד משהו ה"עומס"- אום, צריך להיות גבוהה יותר או נמוך יותר ומזה אומר? אני ישמח אם תציאו לי מה שווה לי לקנות.. תודה רבה! אמיל.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. שלום לכולם מחפש המלצה על דגמים ספציפיים לאוזניות סגורות (גדולות הכוונה) שישמשו אותי למחשב בבית לסרטים ומוזיקה. אני לא יודע תקציב כי אני לא מכיר את המחירים בתאילנד, אבל בהקבלה לארץ סביב 200-400 ש"ח. אני לא אודיופיל והרמקולים במחשב הם אלטק VS4121 אם אינני טועה שאני מרוצה מהם בהחלט. אשמח לשמוע / לקבל רשימת דגמים או לפחות כיוון של סדרות כמו סנהייזר וכו' שאוכל לחפש בתאילנד.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by homart,

שלום... יש לי יציאת s video בכרטיס מסך שהבנתי שעם כבל מיוחד אפשר לחבר ככה את הטלווזיה למחשב... מישהיו יודע אולי איפה אפשר לקנות כבל כזה באורך שעולה על 2 מטר (כמו שאפשר למצוא בכל חנות) ואני מדגיש, אני צריך כבל שהוא בצד אחד s video ובצד השנ חיבורי אודיו וידאו (אדום צהוב לבן) ולא כבל שהוא משני הצדדים s video. תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. שלום, אני מחפש אוזניות עורף, בסגנון כזה: * כאילו שהמוט המחבר הוא מאחורי הראש... השימוש שלהם הוא לגיימינג כעיקרון, יש לי מקסימום 300 שקל להשקיע, מה יש לכם להציע ? אני מצאתי את זה סוני אלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2461&scat=308&tcat= ומצאתי גם את אלו של לוג'יטיק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13683 מה דעתכם עליהם ? ואם יש משהו יותר טוב מהם במחיר? ועכשיו נעבור למערכת X530, אני כנראה בקרוב אקנה אותה, האם היא איכותית ושווה ת'כסף ? או עדיף ללכת על מערכת לא 5.1 אלה 2.1 או 4.1 יותר איכותית ? התקציב הוא 550 שקל מקסימום. תודה על העזרה, טימור.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by shh52,

המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים