עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by bg1987,

יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות רמקולים 7.1 ואני צריך המלצות חשבתי בהתחלה על הt7900 של קריאטיב אבל זה רק מהסתכלות ראשונית ואני צריך המלצות על עוד סוגים בשביל לראות מה הכי כדאי לי תודה אני רוצה לציין שיש לי הצעה טובה של הt7900 ב900 שקל במזומן טוב אני לא יודע למה אף אחד פה לא עונה לי אבל תודו שזה מוזר לפחות שמישהו יגיד לי אם זה בגלל שלא רוצים לעזור או שלא יודעים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. אחרי ששמעתי על כרטיסי קול אחרים הגעתי בסוף לשתיים אחרונים שאני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם: 1)creative audigy 2 zs 2)audiotrak prodify 7.1 אני משתמש בכרטיס קול למטרת סרטים מוסיקה ומשחקים ואני לא דיג'י או משהו שאני יוצר וצריך תוכנות מקצועיות ןהקלטות וכו' לגבי סרטים אני משתמש ברמקולים שאני יקנה creative inspire t7900 אני לא מחבר את הכרטיס למכשיר אודיו אחר כמו רסיבר וכו' אני יראה סרטים דרך הרמקולים האלה אבל דבר אחד חשוב לי זה האיכות של הקול שזה דבר שמזה חשוב לי.. מקווה שתעזרו לי תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by FatallChill,

טוב אני מעוניין לקנות DVD שתומך בDIVX וכתוביות העברית יש מבחר די גדול ואין לי מושג מה לקנות :s05:

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by yarivot26,

אני מחפש רסיבר שיעבוד עם החיבורים הבאים: כניסת HDMI - בשביל PS3 כניסת DVI / - בשביל המחשב כניסת Component - ממיר דיגיטלי כניסת אודיו לחיבורים ממחשב ואני צריך יציאת DVI / HDMI ויציאה לרמקולים 5.1 אני לא יודע מה טווח המחיריםבשביל רסיבר כזה, יש לי 2000 ש"ח אבל אני לא רוצה ממש להוציא הכל. אני פשוט מחפש משהו שיעבוד טוב וכמו שצריך ואמין. במידה ויש מכשיר מומלץ שיש בחו"ל ואין בארץ אז גם אפשרי כי יש סיכוי שההורים שלי יהיו בניו-יורק בקרוב.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by D-M-X,

הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by tm1988,

יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by almogas,

שלום לכולם אני צריך המלצה ל3 מסכים הראשון 22 אינצ' מסך למחשב שיהיה בלי רמקולים ומסגרת הכי דקה שאפשר השני 27 אינצ' מסך לחדר אבל חשוב לי שיהיה לו אפשרות לחיבור של המחשב נגיד בפלזמה בסלון יש לי מאחורה חיבור כמו מאחורי המסך של המחשב ואז אפשר לחבר את המחשב השלישי 32 אינצ' גם לחדר תודה מראש אם אפשר דגם ומחיר ממוצע שלהם וכמובן לא לתת לי מסכים במחירים מוגזמים ורצוי שלכולם תיהיה תמיכה בhd

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  13. שלום. יש לי LCD 32 של סמסונג מדגם R81B ורסיבר ONKYO 605 שאני מחבר את המחשב ב HDMI לכניסה של הרסיבר ומהרסיבר ב HDMI OUT לLCD אז אני מאבד את הקול. זה כשאני מחבר ל HDMI 2 ב LCD. ה HDMI 2 הוא NATIVE RATE אם אני מחבר ל HDMI 1 או HDMI 3 אז הכל בסדר ויש קול ותמונה אבל אז אין לי NATIVE RATE ולא רואים טוב מחשב . למישהו יש פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by haviv822,

הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by coolmeen,

שלום, יש לי sb live 5.1 והוא עושה הרבה בעיות.. גם הוא די ישן בטכנולוגיה, אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש וגם רמקולים. אני חשבתי בכיוון של AUDIGY 2 או AUDIGY 2 ZS, יש הרבה הבדל ביניהם באיכות? אני חושב לקנות גם רמקולים 5.1 טובים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. הוא נמכר ב 4000 שח בעולם הקולנוע. זה פחות או יותר התקציב שלי ואני חייב 42 או לפחות 37. מה דעתכם? יש משהו אולי עדיף במחיר הזה? אני גם חייב לציין שזה רק שנה אחת אחריות,שזה ממש לא לענין מבחינתי.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by aviv512,

חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by bd,

כל פעם קופץ לי החלון הזה ואי אפשר לשמוע צריך לבחור LINE OUT ואז זה עובד שוב אבל אחרי כמה דקות זה שוב קופץ עשיתי ריסט וזה גם לא עזר לא יודע למה זה ככה פתאום אולי הוספה הסרה לתוכנה יפתור תבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. Started by asafsee,

שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by topipi,

תגידו אם אני אקנה mp3 מבוסס קשיח למטרת ספורט נניח iaudio x5l הוא יהרס במהלך ריצות וכו" ? עוד משהו מה עדיף iaudio x5l או iriver h300?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. יש לי דיסק של הופעה כלשהי (חוקי למתעניינים) הבעיה היא שהמוזיקת רקע נמצאת כולה על רמקול שמאל והשירה נמצאת כולה על רמקול ימין עכשיו ברמקולים במחשב זה לא בעיה (5.1 ואז שומעים את הכל חד צדדי) אבל שמנסים להשמיע את זה על המערכה (הזולה) בסלון שומעים רק את המוזיקה האם יש איזו תוכנה שנותנת לי לעשות נורמליזציה לאיזון בין הכיוונים?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. טוב קניתי לא מזמן רמקולים חדשים 5.1 של לוג'יטק אחלה רמקולים אבל אחד מהם לא עבד אבל זה לא היה מהרמקול ששיניתי את המיקום של החיבור בסאב הוא עבד וזה ששמתי במקומו לא עבד אז חשבתי שזה מהסאב בקיצר החלפתי אותם וזה בדיוק אותו דבר אז אני שואל עם זה מהכרטיס קול תגידו לי על בטוח כי אם זה מזה אני קונה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by weamir,

איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones

• 0 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים