אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש 3 מודלים ללא פערים רציניים ביניהם אבל אני לא יודע מה לבחור: Logitech S200 Logitech X210 Logitech S220 למישהו יש חוות דעת או ניסה אותם בעבר?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, אני טס לניו-יורק ורציתי בהזדמנות לקנות את ה Sennheiser PC130. ראיתי שב b&h מוכרים את האוזניות ב 40$ מה שמבאס אותי מאד כי ב amazon אפשר להזמין אותן ב 22$ אבל צריך לתת כתובת למשלוח ואין לי מישהו מכיר חנות אלקטרוניה זולה במנהטן? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
אתם אולי יודעים אם האיכות של התמונות נפגעת אם מעבירים תמונות ישירות ל-IRIVER 320 מהמצלמה??? אני רוצה לקנות את ה-IRIVER ופונקציה זו מאד חשובה לי כי הוא אמור לשמש אותי לטיול של שנה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי טלוויזיה מדגם: LCD 32 Thomson 32LB040B5 אבא שלי קנה אותה בלי להתעייץ במחיר של 7000 שקל מבסט-ביי, יש לי כמה ימים להתחרט ולקבל את הכסף בחזרה... אני צריך את חוות הדעת שלכם על המחיר ועל הטלוויזיה עצמה, הסתכלתי בחוברת של היצרן ולא רשום שם מילה על הרזולוציה, ניגודיות או כל דבר אחר! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של ויסטה אבל עברתי לXP 64 ביט ואני לא מוצא את כל הדברים שהיו לי חוץ מהדרייבר עצמו נכנסתי לאתר ניסיתי להתקין לפי הדגם ואין תאימות אין חבילת התקנה מלאה שאני יכול להוריד אני תקוע !
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש הבדל מבחינת הסאונד והאופציות שהכרטיס נותן בין שני הכרטיסים הנ"ל, למעט ה FIREWIRE שיש ב audigy 2 מהם ההבדלים הרציניים ביניהם.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום..מה קורה,הרבה זמן לא הייתי פה. עכשיו,יש לי בעיה קטנה. קיבלתי את המחשב החדש ואני מנסה לשמוע בDD 5.1 ואני לא מצליח. המחשב מחובר לרסיבר דנון 1306 [שתומך DD 5.1 מן הסתם] הלוח אם - EP45-DS3 של ג'יגבייט. מחובר בעזרת כבל COX. הבנתי שהרבה סרטים ומשחקים משודרים ב5.1,אבל הרסיבר כאילו לא קורא אותם... 2 שאלות: 1. האם צריך להוריד דרייבים/מקודדים או משהו שהמחשב יתמוך 5.1? יש לי ויסטה... 2. האם יש נגן וידיאו מסוים [דוגמת BSPLAYER ] שתומך ב5.1 ? שהגדרתי אותו על זה הרסיבר הציג את זה כדולבי דיגיטל אבל שמעו מקוטע וגרוע...[אולי בגלל חוסר דרייבים?] תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
רבותיי אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 500-600 שקל. המטרה העיקרית היא מוזיקה. יש לי את ה-atp 3 אבל הם הולכים לאחותי וחשבתי לשדרג. אודה לכם על התגובות
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום רב לכולכם. רכשתי במזל טוב בארה"ב Zen Touch 20G. יש לי כמה שאלות למי שרכש כבר את המוצר. א. האם מישהו שמע או יודע על טיפול לנושא העברית? ב. במידה ולא, האם יש דרך בינתיים להעביר באופן אוטומטי את שמות הקבצים מעברית ל - Ivrit כלומר ש "גידי גוב" יצא "Gidi Gov", אבל תוכנה שתריץ את זה על כל הקבצים? ג. האם מישהו יודע האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להעביר קבצים ולהשתמש במכשיר כהר דיסק נייד, או שכבר עודכנה הקושחה בנושא הזה? זהו בינתיים.. כשאני יקבל את המכשיר (שבוע וחצי..) אז בטח יהיו לי עוד שאלות.. אז אני ישאל ומקווה שתוכלו לסייע.. אם יש למישהו כבר הצעות או טיפים לשימוש במכשיר עוד טרם קבלתו, אשמח לקבל! רועי
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו מחוברת לPC שלי אני רוצה להשתמש בשלט שלה בכדי לשלוט במדיה פלייר 10, האם זה הגיוני ואפשרי בכלל? אם כן מה אני צריך לקנות ולעשות בכדי לממש את זה? ואם לא אז יש משהו דומה שאני יכול לארגן? תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
צריך עזרה איזה טלויזיה לקנות ב42 lcd או פלזמה ועל איזה חברה אתם ממליצים ודגם תודה זאבי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. שאני עושה ריטס למחשב לפעמים יש קול עד שיש מין הודעה כזאת: או שישר אין קול כשמדליקים את המחשב תמונה של ההגדרות של הקול אצלי אין לי אפשרויות לשנות כלום זה בעיה במחשב לדעתי וגם המיקרופון כבר לא עובד לי זאת נראה לי בעיה במחשב וגם יש לי צפצופים כאלה סתם ככה אבל זה כשיש קול
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-