אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזיה, בגודל של כ-32 אינץ', במחיר של עד כ-3000 ש"ח. אילו המלצות יש לכם עבור טלוויזיות בטווחים האלו? אשמח מאוד לעזרה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
1. כשחיברתי את המסך למחשב (DVI>>HDMI) המחשב נתן לי 3 רזולוציות לבחירה: 1280x720 1366X768 1920x1080 הפעלתי סרט 720P ברזולוציה של 1366X768 הסרט הוצג על כול המסך ללא שורות שחורות. האם זה אומר שהמסך תומך בNR? למה כשאני על הדסקטופ התמונה גולשת מהמסך(למשל חלק מהשורת פקדים למטה של "התחל" וכו' בולטת קצת "מחוץ" למסך)? מה הכוונה בכך שהמסך יכול לקבל רזולוציה של 1920x1080 אם הוא מוגדר כHDREADY? האם הכוונה לכך שהוא יכול לקבל אותו 1080I כמו שרשום בנתונים של המסך ולהמיר אותם ל720P?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בקשר לאוזניות כפתור ישנם שלושה דגמים עם אותו עיצוב: Sennheiser CX300 Creative EP630/635 Sony MDREX51LP בעקרון חשוב הבאס וצלילים נקיים ונטרול רעשי סביבה וגם שהאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה מתוך האוזניות. הבנתי שיש בעיה עם החוטים כשנוגעים בהם ולכן אני פתוח גם לאוזניות נוספות ולאו דווקא מסוג כפתור. מה המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש לקנות אוזניות כפתור שלא יהיו אטומות לגמרי תקציב של 200-250 עריכה: אני יודע שזה לא נחשב לאוזניות כפתור אבל מישהו יכול לאשר שאלו אוזניות מקוריות http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=AKG+K324P&_sacat=See-All-Categories ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תודה הכוונה mp3 Variable Bit Rate
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי עבד מעולה ולא היתה לו בעיה.. לפתע אחרי שעשיתי ריסטרט למחשב ראיתי שאין לי סאונד.. בדקתי ב Device Manager והוא מראה לי שהכרטיס קול מותקן ללא בעיה (The Device is working properly) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואני מקבל ארור מוזר אגב יש לי כרטיס קול SoundMAX 1985 Built-in on ASUS P4C800-E Deluxe מישהו יודע מה הבעיה אולי ? כמובן שאחרי ריסטרט הבעיה לא נפתרת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש כונן חיצוני ולכן אני רוצה להחליף את ה-APEX811 שמשרת אותי (בנאמנות!) כבר 3 שנים. הסיבה היחידה שאני רוצה להחליף היא שאין ו חיבור USB. הדרישות הן: -קורא את כל הפורמטים הרגילים של DVD (מן הסתם אין לא מתכוון ל- MKV, HDMI, BLURAY וכו') -בעל חיבור USB (שיהיה אפשר לחבר אליו גם כוננים קשיחים חיצוניים ולא רק DOK) -שיהיה אפשר להוסיף לו עידכוני חומרה מעת לעת -תמיכה מלאה בכתוביות בעברית (גם SRT וגם SUB) -אני לא שולל להמשיך להשתמש בAPEX, אם זהו מכשיר טוב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני עוזר לידידה שלי לקנות מחשב לשימוש משרדי כך שהיא לא צריכה כרטיס מסך והוא מובנה בלוח אם. המפרט שהציעו לי לקנות בתת פורום מפרטים כולל את הלוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C אנחנו לא רוצים לקנות לה מסך כי יש לה מסך 26 אינץ' LCD שהיא רואה בו טלויזיה כיום. חשבתי לחבר את הטלויזיה למארז ואז היא תוכל להשתמש במסך גם לטלויזיה וגם למחשב. קראתי מדריך על החיבור ורשום שם שצריך לחבר את זה לכרטיס מסך. השאלה שלי האם אפשר לחבר את הטלויזיה למארז בלי כרטיס מסך נפרד, כלומר בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה כמו זה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נגן MP3 שיתפקד גם כdisk on key ומצאתי את הנגן הבא: iAudio G3 512MB אבל מקום הזה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 לא רשום אם הוא יתפקד כאחד כזה אשמח אם מישהו שמכיר את המוצר או מבין בנושא יעזור לי בבחירה ואם הוא לא ויכול למצוא נגן אחר שיתפקד כ-disk on key אני אשמח אבל מגבלת המחיר חייבת להיות עד 400 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אחרי ששמעתי על כרטיסי קול אחרים הגעתי בסוף לשתיים אחרונים שאני צריך שתעזרו לי לבחור אחד מהם: 1)creative audigy 2 zs 2)audiotrak prodify 7.1 אני משתמש בכרטיס קול למטרת סרטים מוסיקה ומשחקים ואני לא דיג'י או משהו שאני יוצר וצריך תוכנות מקצועיות ןהקלטות וכו' לגבי סרטים אני משתמש ברמקולים שאני יקנה creative inspire t7900 אני לא מחבר את הכרטיס למכשיר אודיו אחר כמו רסיבר וכו' אני יראה סרטים דרך הרמקולים האלה אבל דבר אחד חשוב לי זה האיכות של הקול שזה דבר שמזה חשוב לי.. מקווה שתעזרו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי חברים, חבר קנה רסיבר חדש ויש לו אפשרות לקרוס אובר, אני חושב שצריך לחבר מערכת סראונד לווינית כדיי להפעיל אותו. מישהו מכיר את הפונקצייה ויודע לומר אם היא איכותית מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-