עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by coorva,

יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by alexxx2005,

אני רוצה לקנות רמקולים למחשב...מעדיף 5.1 או 6.1 התקציב הוא עד 1200 שקל... ושהרמקולים יהיו חזקים ואיכותיים כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק... תודה לעוזרים...ואם תוכלו גם לתת חנות או אתר לקנות ממנו...את הרמקולים...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by D-M-X,

הופיע לי על המסך בנגן rescue mode 1.3 ומופיעים לי 4 אפשרויות 1.foramt all 2.clean up 3.reload os 4.reboot מה אני אמור לעשות מפה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by masterb,

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by Stanly,

מישהו יודע אם creative הוציאו גרסה עברית לזן או שמישהו ברשת עשה זאת?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. Started by homart,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, האוזניות שמגיעות עם הH320 ממש לא נוחות חשבתי על אלו מה אתם אומרים עליהם: Sennheiser HD 457 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177 בבקשה, זה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  8. יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  10. שלום. יש לי LCD 32 של סמסונג מדגם R81B ורסיבר ONKYO 605 שאני מחבר את המחשב ב HDMI לכניסה של הרסיבר ומהרסיבר ב HDMI OUT לLCD אז אני מאבד את הקול. זה כשאני מחבר ל HDMI 2 ב LCD. ה HDMI 2 הוא NATIVE RATE אם אני מחבר ל HDMI 1 או HDMI 3 אז הכל בסדר ויש קול ותמונה אבל אז אין לי NATIVE RATE ולא רואים טוב מחשב . למישהו יש פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by yanro,

שלום, אני צריך לחבר (לפי סדר החשיבות מבחינת איכות): 1) מחשב לטלוויזיה- ותמונה 2) מחשב לטלוויזיה או למגבר- שמע 3) מגבר לדיוידי- שמע 4) דיוידי לטלויזיה- תמונה 5) מגבר לטלויזיה במחשב יש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO שדרכה הייתי מחבר בדרך כלל רק שעכשיו כבר אין לי כניסת S-VIDEO בטלוויזיה. מה גם אני רוצה לחבר סאונד דיגיטלי מהמחשב למגבר- על פי החוברת של המחשב זה אפשרי אבל יש לי רק יציאה אחת של רמקולים-אוזניות. החיבור בין הטלוויזיה הוא החשוב לי ביותר אבל אני גם צריך לחבר את הדיוידי והמגבר לטלוויזיה חיבורים: טלוויזיה- SVIDEO, VGA, 2 SCART, RCA, RF, קומפוננט (תמונה ושמע), HDMI מחשב- S-VIDEO, VGA, ויציאת שמע פשוטה דיוידי- VGA OUT, קומפוננו, SCART, RCA, S-VIDEO, COAXIAL, OPTICAL, ויציא…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by Might,

שלום לכם אני מבלה כבר שבועות באתרים של השוואות מוצרים לרמקוליים, אנלא ממש מבין בזה לכן הבחירה בשבילי היא ממש קשה... הבקשה: המלצה למערכת רמקולים (הרכב 5.1) תקציב: כמה שיותר טוב בכמה שיותר זול ;D בעיקרון 400-500 המערכת מיועדת בעיקרון לשמיעת מוזיקה אלקטרונית. בנוסף גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסי קול עד 300 שקל אלירז.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by Bug,

יש לי נגן ZEN VISION M כבר יותר משנה, אחלה נגן קודם כל. עד היום השתמשתי באוזניות שבאו איתו, שהיו סבירות, רק מתוך עצלנות לקנות חדשות- אתמול הם נשברו לי (אל תשאלו, דרכתי עליהם) ועכשיו אני מחפש אוזניות חדשות איכותיות. ההתלבטות שלי היא דבר ראשון בסוג האוזניות, תלויות על האוזן או בתוך האוזן. חשובה לי האיכות מאוד. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

16. Started by RORO123,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות עם בלוטות' לטלפון ולמחשב. חשבתי על אוזניות של bose או סמסונג. אוזניות ללא קשת. מה לדעתכם כדאי? מה יתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור

18. תקשיבו רגע רציתי לקנות כרטיס טלוויזיה אבל כל פעם בMEDIA CENTER A שאני רוצה להפעיל סרטים זה קורס אז אפשר איכשהוא לגרום לזה להפסיק לקרוס?? וגם כן יש LCD איכותית שתמוכת נHD עד 5000 שקל איכותית? לא חייבת להיות ענקית וגם כן אפשר המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. אנשים הורדתי למשל לוגו לפתיחה של הנגן (מאתר היצרן) הבעיה שלא הצלחתי להבין איך אני מעדכן אותו למכשיר... ניכנסתי גם לביקורת שנתנו פה באתר ויש שם הסבר אבל גם ככה לא הצלחתי משהו ניתקע לי שם.... משהו יכול להסביר לי בבצורה מפורטת יותר? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by Godlike919,

הוא שווה משהו? מבחינת מחיר/יכולות/גודל..? מסוגל להתחרות ב-H340/iAudio X5?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by sos,

הכטיס קול המובנה של KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II או soundblaster live?

23. Started by idani1983,

אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by arik89,

שלום,יש לי בעיה במתג ווליום של הATP3 שלי,כשאני בא לכבות את המערכת הווליום עולה ליותר גבוהה ממה ששמעתי ורק אז נחלש,מה לעשות? זה ממש משגע בלילה אני מעיר את כל הבית ככה.. תודה לעוזרים.

25. Started by nir567,

אהלן! 1. למה אני לא לרואה את המסך של המחשב שלי על הטלוויזיה(LCD 26" של גרונדיג, חדשה ואני מתלהב!!) אחרי שאני מחבר את המחשב מה s-video ל scart של הטלוויזיה? 2. איך אני משיג תמונה יותר ברור ויותר חדה במעבר מהמחשב לטלוויזיה? ישנן אי אילו הגדרות במחשב\טלוויזיה שצריך לשנות? תודה!!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים