אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רבותיי אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 500-600 שקל. המטרה העיקרית היא מוזיקה. יש לי את ה-atp 3 אבל הם הולכים לאחותי וחשבתי לשדרג. אודה לכם על התגובות
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני מתכוון לקנות נגן ואני מתלבט בין iPod Video 30GB לבין iAudio X5L 30GB. אני מתכוון לשמוע בעיקר מוזיקה אבל לראות סרטים פה ושם (המטרה העיקרית היא בשביל המוזיקה). אני מעוניין לדעת מה דעתכם ואיזה מכשיר כדאי לי לקחת ומדוע. בנוגע לתמיכה בעברית במכשיר אני יודע שלאייפוד הוציאו תוספת, אבל מה בנוגע לאיי-אודיו? בתודה, טל.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
השימוש יהיה בחדר ילדים נתלה אותה מעל הדלת או משו. כמה אינ'ץ אתם ממליצים ? תקציב : 1200 שקל , תודה מראש =]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב לייב 5.1. שלשום קיבלתי את הרמקולים T5900 - אחרי קריאה מאומצת של כל התריידים שנעשו עליהם, הבנתי שאני צריך להוסיף משהו שנקרא CMSS כדי לשמוע בכל הרמקולים! הבעיה היא כשאני נכנס לתוך Eax Console, אין לי שם שום דבר שבכלל דומה לזה!!! הכל טוב ועובד יופי ודרך אגב המלצה מצויינת למי שרוצה לקנות רמקולים לא יקרים ולהנות מאיכות מצוינת! בכל מקרה - אשמח אם משהו נתקל בבעיה או יודע מה לעשות! נ.ב משהו יודע איפה אפשר לעדכן דרייברים של כרטיס קול?! בתודה רבה רבה אדי!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בהמשך לדיון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=187864.0 עדכנתי ביוס. עכשיו המסך הכחול השתנה לDriver IRQL not less or equal ועכשיו גם מוזכר הקובץ portcls.sys. לפני כן אני חושב שזה היה רק irql. כמו כן, קיבעתי את הIRQ בBIOS. יש עוד משהו חוץ מלהתחיל להחליף חלקים? התקלה הזו ממש מעצבנת. עדכון: נכון לכרגע עושה רושם שתקין למרות שלא ניסיתי משחקים. אשמח אם תגיבו.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. יש לי LCD 32 של סמסונג מדגם R81B ורסיבר ONKYO 605 שאני מחבר את המחשב ב HDMI לכניסה של הרסיבר ומהרסיבר ב HDMI OUT לLCD אז אני מאבד את הקול. זה כשאני מחבר ל HDMI 2 ב LCD. ה HDMI 2 הוא NATIVE RATE אם אני מחבר ל HDMI 1 או HDMI 3 אז הכל בסדר ויש קול ותמונה אבל אז אין לי NATIVE RATE ולא רואים טוב מחשב . למישהו יש פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני רמקולים רצפתיים של bose די ישנים. הבעייה עם הרמקולים הללו היא שהקופסאות שלהם נורא גדולות. רציתי לדעת האם זה אפשרי לבנות לרמקולים עצמם קופסאות קטנות יותר (או צורה מעט שונה, שתתאים), או שצורת התיבה המקורית, היא בהתאם לנתוני הרמקולים וכל שינוי רק יגרע. תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הCX300 היו סבבה אבל לא התלהבתי ממש מהם עושים לפעמים כאב ראש איך האלחוטיות האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 זה בעיקר לנסיעות ארוכות רציתי גם פעם שעברה לקנות אותם אבל הם עלו 600 שקל עכשיו זה עולה 320 שקל
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במערכת 7.1 למחשב, הוספתי לזוג הקדמיים logitech x-530 יצא דווקא ממש טוב, יש לי רק בעיה, החוטים של הרמקול שאמור להיות בצד ימין ממש קצרים, ובגלל הצורה של החדר והמיקום של המחשב אצלי הוא בצד שמאל. לכן אני צריך להחליף את השידור משמאל לימין (לא ניתן להאריך את חוטי הרמקול כיוון שאחד מהם זה חיבור PS מוזר לשליטה על הסאב. אני בטוח שמתישהו ראיתי אופציה כזאת, אני רק לא זוכר איפה. חיפוש בגוגל לא עזר לי, לא מצאתי פתרון. הכרטיס קול הוא on-board של הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L נראה לי שזה Realtek ALC888. המערכת הפעלה היא Windows 7. דרייבר לכרטיס קול עדכנתי אתמול (אחרי שהתקנתי את הרמקולים וגיליתי שהכל מעורבב). תודה לעוזרים, גיל.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
כמו כן אני מחפש חנות טובה באיזור חיפה שאפשר להתקין בה את הרכיב . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
4121 Altec Lansing או 2100 Altec Lansing או 3021 Altec Lansing כולם אותו סדר גודל מחיר, ולא מצאתי בשום מקום השוואות ביניהם. אשמח לקבל איזה אתר שעושה סקירות (מלבד cnet) תודה!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ובמידה וכן יצליח להחזיק 1080P יצליח להחזיק בנוסף אאודיו 5.1? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-