עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bg1987,

יש לי כמה קבצים (MKV) עם מספר ערוצי אודיו, (לדוגמה דיבוב עברית ואנגלית). רציתי לדעת אם הXTREAMER תומך בקבצים כאלה, ומאשפר לעבור בין ערוצי הצליל השונים? ואם לא אז איזה מזרים מדיה כן תומך? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by tamir20,

שלום אנשים...יש לי בעיה ואין לי את מי לשאול אז אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי... יש לי מיני דיסק MZ-N505 ועד עכשיו הקלטתי שירים עם הOPEN MG והכל היה טוב ויפה, אבל לפני שבוע בערך התחילו לי בעיות. כשאני מקליט שירים עם התוכנה, היא כותבת שהיא מעבירה את השירים למיני דיסק, והיא באמת מעבירה, אבל כשאני מנסה לשמוע עם המיני דיסק לא שומעים כלום. יש את השירים על הדיסק אבל הוא פשוט לא מנגן אותם. ז"א שהוא כן הקליט אבל פשוט לא מנגן. ולפעמים הוא כן מנגן את ה5-6 שירים הראשונים ואת השאר לא. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by matan12321,

אני צריך המלצות לנגני MP3 עם מינימום 128 MB שעולים מקסימום 800 שקל

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה כלומר לראות את המסך על הטלויזיה ואמרו לי שכבל RCA יתאים לכך.. אז מישהו כאן מכיר איזו חנות טובה בראשון שאני יכול לקנות את זה? ..תודה.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. Started by Gill2,

אני יודע שיש הפרש גדול במחיר, אבל איזה אוזניות יהיו לי הכי טובות? אני משתמש בהם רק למשחקים ותוכנות דיבור כמו TeamSpeak: http://www.officedepot.co.il/(1gsiaqexlljib5bbkc4odi45)/catalogSku.aspx?id=617985 http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=ASH502&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=132 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=1153

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by xena,

http://www.eastwave.be/images/mp3/NWE003P.jpg

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

רציתי להתעניין לגבי האוזניות האלה אבל לא מצאתי אותם באף חנות בלבן.. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום מחפש המלצות ל-DVD שיודע לקרוא DivX ושאר מיני פורמטים של סרטים. שידע לקרוא דיסקים צרובים, כתוביות בעברית, mp3, jpeg, ושאר מיני ירקות שכדאי שנגן DVD ידע לתמוך בהם. אה, וגם שיכלול USB. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by cobmetal,

שלום ! אני זקוק להמלצה על כרטיס טלוויזיה במחיר עד 450+- , שאני אוכל להקליט דרך ממיר של יס או הוט ולהשתמש בלוח השידורים שלהם . תודה .

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by leonid87,

אני מחפש אוזניות (לנגן mp3) באיזור ה150-200 שקל אבל שלא יהיו כפתור - יעני גדול+ספוג! תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. יש המלצות ל Z-4 של לוג'יטק וגם ל T-20 של קריאייטיב בעוד כחודש יגיעו ה Z-5 , האם שווה לחכות להם או ללכת על הקריאייטיב?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. יש לי בבית רמקולים של 5.1(של הקולנוע ביתי) ואני רוצה לקנות רסיבר KENWOOD דגם KRF-V5090D...אפשרי?ואיך הרסיבר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  17. Started by Uniden25,

יש בארץ חנות שמוכרת SoftPads ?(לגראדו SR-80)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by yigals,

רכשתי לפני למעלה משנה DVD של טושיבה דגם SD2550, הכל היה טוב עד שלפני כמה זמן הוא פתאום הפסיק לנגן זון 2, שזה אומר הרבה סרטים אמריקאים וכמעט כל ה DUAL LAYER, מישהו מכיר את הקוד לתיכנות מחדש של המולטיזון?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by coolmeen,

שלום, יש לי sb live 5.1 והוא עושה הרבה בעיות.. גם הוא די ישן בטכנולוגיה, אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש וגם רמקולים. אני חשבתי בכיוון של AUDIGY 2 או AUDIGY 2 ZS, יש הרבה הבדל ביניהם באיכות? אני חושב לקנות גם רמקולים 5.1 טובים יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר רמקולים של מחשב 5.1 או 2.1 לטלויזיה?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. יש לי נגן אמ פי 3 קריאטיב ZEN 10GB בקיצור קניתי לא מזמן אוזניות חצי סגורות כאלה של SONY עם קשת אחורית כזאת על הצוואר.. עלו לי בערך 120 הם איכותיים אבל העוצמה חלשה.. אני רוצה משהו איכותי ביותר ושיביא גם עוצמה טובה מאוד... מוכן להשקיע 150 בערך

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by aviv512,

חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by Nirco,

אני מחפש אוזניות משולבות מיקרופון שיש להם איכות טובה פחות או יותר, נוחה, סאונד טוב, מיקרופון שמסנן רעשים בתקציב של עד 200 ש"ח. חשוב לציין שהאביזר הנ"ל מיועד למשחקי רשת כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  25. טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים