אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי, אני אחד מברי המזל\חסרי המזל שלא מרגישים שום הבדל בין mp3 192 ביט לבין wma 64 ביט (סתם דוגמא... אני גם לא מבדיל בין mp3 לאיכות של דיסק O_o). בשלישי באוקטובר אני טס לארה"ב (נקווה שדון פרץ יסיים לשחק עד אז), וחשבתי לקנות שם אוזניות ברמה בשביל המובו2 שלי ובשביל הihp120 שיצטרף אליו. לאור יכולות השמיעה שלי, אתם חושבים שיש טעם, או שאני לא אבחין בשום הבדל בין אוזניות פשוטות יחסית לבין משהו ברמה?
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עזוב רגע את הרסיבר , איך אתה יודע שזה בכלל פרולוגיק ? האם אתה בטוח שרק כשיש פרולוגיק הוא נידלק ותמיד שיש ? (ועל איזה נורית בדיוק אתה מדבר ושוב עם איזה ציוד ואיזה תוכן). יש להבין שפרולוגיק הוא קידוד אנלוגי ולא דיגיטלי , MP3 AC3 למשל הם דיגיטליים , יכול להיות AC3 וMP3 שהם פרולוגיק אין סתירה כאן , פרולוגיק זה מעיין מיקס של סאונד קבלו את זה ככה , קידוד דיגיטלי הכוונה לדחיסה - שימוש בקובץ שיכול גם להכיל את המיקס האנלוגי פרולוגיק.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת הזאת באתר http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=muvo2 ונראה שהוא דיי מרוצה מהמכשיר. עכשיו, לא מצאתי בארץ אותו בשום מקום, מה שכן מצאתי זה http://www.pch.co.il/docs/pd685923409.htm או זה http://www.pch.co.il/docs/pd539868175.htm השאלות שלי הן: האם הראשון הוא אותו דבר בדיוק כמו בביקרות, רק עם פחות מקום אכסון? והאם הזן טוב? כי המחיר ביניהם דיי קטן וזה הבדל של כמעט 30 ג'יגה... אם מישהו יכול להביא לי ביקורות טובות על אחד מהם אני אשמח מאד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך חיבור HDMI עכשיו השאלה היא האם אני ייראה הבדל באיכות אם אני יפעיל את הסרט על תוכנה מסויימת במחשב אם כן, באיזה תוכנה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
וסידור השירים במחשב בצורה קלה, אני מחפש את התוכנה הזו כבר המון זמן (לא משהו ספציפי, רק את התוכנה לא משנה איזו העיקר שאפשר יהיה לעשות איתה את זה) יש לכם מושג אם יש כזו תוכנה והשם שלה? בתודה, יאן.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
בתוכנה יש את ה - Equalizer ואני רוצה שהוא ישתנה אוטומטית לפי הסוג מוזיקה שאני שומע.. עכשיו יש שם לחצן auto ואני לוחץ עליו וזה לא משתנה... גם שאני לוחץ על on או לא וה auto דלוק זה עדיין לא עוזר..! יש איזה שהיא דרך לעשות שהוא ישתנה לבד לפי סוג המוזיקה..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי יש לי 4 שנים את הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP אחד מהחיבורים של הרמקולים בקופסה החיצונית (עם כל היציאות והכניסות) נדפק ועכשיו רמקול שמאל לא עובד בגלל זה נגמרה לי האחריות מן הסתם האם לדעתכם חנות מחשבים\חשמלאי יסכימו לתקן את זה ויכולים בכלל? ואם כן, כמה זה עלול לעלות
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הטלוויזיה בסלון עושה בעיות, יש שני קווים ברצדים בתמונה ובדקתי גם בתפריטים יש בעיות ככה שזה בטוח הTV.. השאלה אם יש אפשרות לתקן את מסך הLCD? אחריות נראלי שאין, היא כבר יותר מ3 שנים אצלנו. והייתי רוצה המלצה למסך 42 LCD הכי זול שאפשר למצוא היום תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן נניח שיש לי 2 רמקוליים מחוברים לרסיבר ואני רוצה לשמוע בעזרתם דיסקים איך אני עושה את זה ? כלומר אצלי בסלון יש רסיבר מחובר ל DVD , טלוויזיה ומערכת 4.1 פשוטה וכשאני רוצה לשמוע דיסקים אני שומע דרך ה DVD אבל אם יש לי רסיבר ורמקוליים ללא DVD בעזרת מה אני יכול לנגן דיסקים במערכת ? מקווה שתבינו ת'שאלה הדבילית :\
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מוצעים לי ה T5400 של קריאטיב יד שניה!(צריך להדגיש ) ב 400 שקל. או לקנות ATP3 חדשים ב 370 . מה עדיף? מטרות , מוזיקה , סרטים וקצת משחקים.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שומעים אנשים , קניתי אוזניות MDR 200 ואין לי עצבים כל שעתיים להוציא ולחבר את הרמקולים או ההפך אז השאלה שלי , אם יש איזה שהו פלאג-אין או תוכנה או משהו , שכאשר אני יחבר את שתיהם אני יגידיר לו מה להפעיל או משהו בסגנון ???????????? בתודה רבה רבה רבה , אור פרג'
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם והבנתי שהוא 5.1 שזה די סבבה... עכשיו, עדיף לי לקנות כרטיס קול נפרד שהוא יותר איכותי? (לא מחפש איכות של קולנוע אבל משהו סבבה לסרטים ומשחקים...) ואם כן, אז האם זה אפשרי ואיך אני מגדיר אותו בתור הכרטיס המועדף? (דרך ביוס אולי....) ואם לא, ואני קונה רמקולים של 8.1 , אז איך זה ישפיע על איכות השמיעה? יש טעם בכלל? או שחובה לקנות כרטיס קול של 8.1? תקציב לרמקולים - 800-1000 שקל לכרטיס קול - אין לי מושג, תמליצו לי...... תודה רבה לכל העוזרים!!!!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מעוניינת בהקלטה דיגיטלית: נכון להיום יש לי 2 אפשרויות: 1. לחבר את הממיר של yes לכניסת line in של המחשב ואז להקליט את שידורי הרדיו ב- mp3 באיכות 256kb/sec 2. לחבר את הרסיבר של מערכת הסטיראו (מערכת משולבת ופשוטה של jvc) לאותה הכניסה וביצוע ההקלטה. שאלותי: א. איזה שיטה עדיפה לדעתכם? ב. בגדול מה דעתכם על איכות יציאות הסאונד של הממיר של yes. האם הסאונד איכותי? ג. האם יש הבדל באיכות בין הקלטה בקצב 192kb/s לבין 256 kb/sec? הערות: הנושא דחוף כי אני מתכוונת היום להקליט את ההופעה של שלמה ארצי מהרדיו. כרטיס הקול במחשב הוא AC97 - כרטיס קול ONBOARD של לוח אינטל D845GBV תודה רבה, דנה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל! אני מחפש סאונד טווב למוזיקה כדאי 2.1 לא ? וכדאי ללכת על ה-3500? נראים לי זה מלוא הפוטנציאל בכסף שלי.... בקשה תגיבו ותמליצו דחוף...
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה מומלץ בכלל? ואיזה מומלץ מההבאים: -vertex -xoro -apex -ITT אנא תענו לי זאת שאלה דחופה מחר אני הולך לקנות את אחד מהם. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל אני מקווה שאני פותח את האשכול בפורום הנכון ולא טועה.. קניתי היום את הG35 של לוג'יטק וזאת אחרי שקראתי ברשת וחיפשתי אוזניות שיהיו לי טובות למשחקים סרטים ומוזיקה.. השקעתי כסף ולא חסכתי וקניתי אותן.. אבל אני מאוכזב ברמות קשות.. הציפייה של מאוזניות של מעל 600 ש"ח היא שכשאשמע מוזיקה יהיה עוצמה הבאס יהיה חזק ואיכותי במשחקים שישמעו את היריות והפיצוצים באיכות פשוט שומעים גרוע וחלש יחסית! השאלה שלי היא מי שמכיר את האוזניות האלה ויודע איך אמורים לשמוע בהם יכול לתאר לי איך זה אצלו? אולי שלי פגומות וצריך להחליף אותן.. כי ראיתי שברשת ממש אוהבים ומשבחים את הדגם הזה.. למשל האוזניות המקוריות של האייפון הרבה יותר חזקות ואיכותיות מימה שאני שומע עם הG35 פשוט שומעים …
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות. האם תחום התדרים 20-20,000 הוא נמוך?.. וכמה זה חשוב ומשפיע על איכות הסאונד שלהן..האם יש קשר ישיר בין תחום התדרים לאיכות הסאונד? תודה מראש רותם!
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-